Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás többféle módon támogatja a szülőket abban, hogy segíteni tudjanak a gyermeküknek jól aludni.

Elérhetően ingyenes tudásanyagok, cikkek, videók, letölthető összefoglalók vagy minitréningek formájában, illetve egy online magazinra is elő lehet “fizetni”.

A tanácsadás Facebook oldalán számos hasznos információt olvashatsz.

Aki mélyebb tudásra vágyik, gyakorlatorientált megoldásokról, bevált módszerekről olvasna vagy hallana, annak elérhető egy hiánypótló könyv a babák és a kisgyermekek alvásáról, illetve online kurzusokon is részt lehet venni.

Aki szakértői segítséget szeretne, annak online és személyes formában is elérhető a lehetőség.

A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasói csatlakozhatnak az Anya, gyere! Közösséghez, illetve a kurzusok résztvevői is tudnak egyéni kérdéseket feltenni. Az Anya, gyere! Közösség jelenleg várólistás, ha komolyan érdekel a lehetőség, érdemes feliratkozni a várólistára, hogy elsőbbségi csatlakozásra legyen lehetőséged.

A személyes segítségnyújtás Budapesten érhető el, jelenleg ez a járványügyi helyzetre való tekintettel szünetel. Az egyéni alváskonzultációt minden esetben megelőzi egy részletes állapotfelmérés, mely segít eldönteni, hogy milyen segítségnyújtási forma a legmegfelelőbb a családnak, és mi ebbe hogyan tudunk bekapcsolódni.

Bármelyik megoldást is választod, mindenképp érdemes legelőször felkeresni, felhívni a  baba háziorvosát, hogy az alvási nehézségek hátterében esetlegesen fennálló orvosi okok kizárásra kerülhessenek.

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás nem egészségügyi szolgáltató, így orvosi vizsgálat egyik szolgáltatás igénybe vétele esetén sem történik.

A cikket írta: Dr. Dénes Ivett