Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás többféle módon támogatja a szülőket abban, hogy segíteni tudjanak a gyermeküknek jól aludni.

Elérhetően a tanácsadásnál szakemberek által írt  ingyenes tudásanyagok, cikkek, videók, letölthető összefoglalók formájában, illetve egy online magazinra is elő lehet “fizetni”.

A tanácsadás Facebook oldalán számos hasznos információt olvashatsz.

Aki mélyebb tudásra vágyik, gyakorlatorientált megoldásokról, bevált módszerekről olvasna vagy hallana, annak elérhető egy hiánypótló könyv a babák és a kisgyermekek alvásáról, illetve lehet csatlakozni a Tudástárba is, ahol exkluzív cikkek, előadások és tréningek érhetőek el.

Aki szakértői segítséget szeretne, annak jelenleg kizárólag online formában elérhető a lehetőség.

A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasói előfizethetnek az Anya, gyere! Közösségre, Magyarország egyetlen online közösségéhez csatlakozva, ahol minden a babák alvásának támogatásáról szól.

Bármelyik megoldást is választod, mindenképp érdemes legelőször felkeresni, felhívni a  baba háziorvosát, hogy az alvási nehézségek hátterében esetlegesen fennálló orvosi okok kizárásra kerülhessenek.

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás nem egészségügyi szolgáltató, így orvosi vizsgálat egyik szolgáltatás igénybe vétele esetén sem történik.

Miben ad többet az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás, mint más segítők?

  • A legszélesebb körű szolgáltatások itt érhetőek el, hogy mindenki megtalálja a számára legoptimálisabb segítséget

  • Kizárólag szakember által írt, forrásjegyzékkel ellátott cikkeket, tudásanyagokat találsz itt, nem személyes véleményt olvashatsz, mindezt a Hiteles Egészségügyi Weboldal Tanúsítvány is igazolja.

  • A tanácsadás vezetője 2, a témához kapcsolódó diplomával is rendelkező szakember, nem egy egyszerű anyuka, aki 2-3 gyermekes tapasztalatát ossza meg. A tanácsadás többi szakembere is releváns szaktudással és szakmai tapasztalattal rendelkezik.

  • A jelenlegi járványügyi helyzetben is elérhetőek a szolgáltatásaink, az otthonod kényelméből és biztonságából

Szerző:

Dr. Dénes Ivett

bababarát alvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakember

Exkluzív, tudományos igényességű cikkek, előadások és tréningek kizárólag előfizetőknek

  • Több, mint 30 cikk és esettanulmány

  • 20 órányi előadás

  • folyamatosan bővülő tudásanyag

  • ha nem találod a kérdéseidre a választ, segítünk