Kérdezni, konzultálni szeretnél a gyermeked alvásával kapcsolatban, szakértői tanácsra van szükséged?

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás szakembereinek az alábbi módokon tudsz kérdéseket feltenni, tőlük tanácsot kérni a gyermeked alvásával kapcsolatban:

Anya, gyere! Tudástár

A Tudástár egy előfizetéses szolgáltatás, ahol több, mint 125 tudásanyagot, szakmai és közösségi segítséget találsz a babák és kisgyermekek alvását érintő minden fontos kérdésben. Havi, féléves és éves előfizetéssel lehet csatlakozni a Tudástárba.

Tanácsot kérni írásban, a tagsági oldalon vagy a támogató Facebook csoportban tudsz, akár anonim módon is. A válaszunkra 1-2 munkanapon belül számíthatsz, korlátlan alkalommal tudsz ezen a módon segítséget kérni, amíg előfizetéssel rendelkezel.

A Tudástár jelenleg nyitva van, az év végi leállás alatt is lehetséges a csatlakozás, a tanácskérés.

Részletek

Online szülőkonzultáció

Kizárólag a Tudástár előfizetőinek elérhető szolgáltatás.

Az online szülőkonzultációra való jelentkezés feltétele, hogy rendelkezz élő Tudástár előfizetéssel. A szülőkonzultáció online formában, Skype-on keresztül érhető el, 25 és 50 perces alkalmak során. A konzultáció díja 25 perc esetén 14.990 Ft, 50 perc esetén 24.990 Ft. A díj befizetésére kizárólag online bankkártyás fizetéssel van lehetőség. Tájékoztató jelleggel a szabad időpontokat erre a naptárra kattintva találod, de konkrét időpontot foglalni kizárólag a Tudástár tagsági felületén tudsz, ahova az előfizetőink tudnak belépni.

Részletek

Online előadások

A tematikus online előadásokon az éjszakai ébredésekről, az altatási szokások megváltoztatásáról, a napirendi nehézségekről, a nehéz altatásokról, illetve a különböző életkorú gyermekek alvásának jellegzetességeiről az ezzel kapcsolatos kihívásokról esik szó, az előadás során az adott témában egyéni kérdésekre is válaszol az előadó, ezeket a kérdéseket az élő előadás végén lehet feltenni. Az aktuális témákat és időpontokat a lenti gombra kattintva találod:

Részletek

E-mailben, telefonon, közösségi médiában hozzászólással nem tudunk a megfelelő szakmai színvonalon egyéni tanácsokat adni, szakvéleményt mondani, így ezeken a fórumokon nem elérhető a tanácskérés.

Az egyéni szülőkonzultációra kizárólag aktív Tudástár előfizetéssel rendelkező tagjaink tudnak jelentkezni, ezzel biztosítva a számukra, hogy a limitált számú időpontok részükre elérhetőek legyenek, illetve a rendszeres kapcsolattartás, a megbeszélés utáni visszajelzés lehetősége biztosított legyen.

Személyes megjelenésű konzultációra, házhoz kiszállásra nincs lehetőség.

Megértésedet köszönjük!