Kérdezni szeretnél a gyermeked alvásával kapcsolatban, szakértői tanácsra van szükséged?

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás szakembereinek az alábbi módokon tudsz kérdéseket feltenni, tőlük tanácsot kérni, konzultálni gyermeked alvásával kapcsolatban:

Ha online szeretnél konzultálni, face to face alkalmakkal

Online szülőkonzultációk ZOOM-on

Megnyílt a lehetőség, hogy pár új család is jelentkezhessen az online konzultációkra. Az első, állapotfelmérő alkalmon az alvásprobléma megbeszélése történik, és annak eldöntése, hogy alvászavarról vagy életkori sajátosságról van-e szó. Alvászavar esetén szükség van a lehetséges megoldások részletes megbeszélésre, erre a diagnosztikus és tanácsadó konzultáció ad lehetőséget. Szükség  esetén kontroll időpontokra is lehet jelentkezni, a terápia átbeszélésére, újabb szülői kérdések megbeszélésére. A helyek száma limitált, az aktuális kapacitásunk függvénye.

Online szülőkonzultációk

Ha részletes, személyre szabott egyéni tanácsokat szeretnél, 1-2 munkanapon belül.

Anya, gyere! Tudástár

A Tudástár egy előfizetéses szolgáltatás, ahol több, mint 175 tudásanyagot, szakmai és közösségi segítséget találsz a babák és kisgyermekek alvását érintő minden fontos kérdésben. Havi, féléves és éves előfizetéssel lehet csatlakozni a Tudástárba, kedvező áron.

Tanácsot kérni írásban, a tagsági oldalon vagy a támogató Facebook csoportban tudsz, akár anonim módon is. A válaszunkra 1-2 munkanapon belül számíthatsz, korlátlan alkalommal tudsz ezen a módon segítséget kérni, amíg előfizetéssel rendelkezel, bármilyen babákat és kisgyermekeket érintő alváskérdésben.

 

jelentkezem

Ha rövid, egyszerű kérdésedre szeretnél általános választ.

Kérdést teszek fel űrlapon

Rövid, egyszerű kérdéseidet a babák és a kisgyermekek alvásáról teheted fel egy űrlapon keresztül, és ha a kérdésed érdekesnek, és a hírlevelünk többi olvasója számára is hasznosnak találjuk, akkor egy-egy hírlevélben meg fogjuk válaszolni azt pár mondatban, egy rövid útmutatóban  segítünk, hogy merre indulj el.

A válaszainkat csak a hírlevél olvasóinkkal osszuk meg.

Minden így feltett kérdésre nincs kapacitásunk válaszolni, de igyekszünk minél több olyan információt megadni, amelyre nem található meg a válasz a blogcikkek vagy a letölthető összefoglalók között.

kérdést írok

Ha csak tudásra van szükséged, személyre szabott tanácsok nélkül

Ingyenesen letölthető tesztek, összefoglalók
Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat

Nem elérhető szolgáltatások:

E-mailben, telefonon, Messenger üzenetben, közösségi médiában hozzászólással nem tudunk a megfelelő szakmai színvonalon egyéni tanácsokat adni, szakvéleményt mondani, így ezeken a fórumokon nem elérhető a tanácskérés.

Személyes megjelenésű vagy egy alkalommal elegendő online egyéni konzultációt, házhoz kiszállást nem vállalunk.

Olyan szakértőket, akik megfelelő szakmai színvonalon dolgoznak és garantáltan fogadnak egyéni konzultációra belátható időn belül új családokat, sajnos szintén nem tudunk ajánlani.

Megértésedet köszönjük!

Ha termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban van kérdésed, és nem találod meg a választ a Gyakran ismételt kérdések-válaszok között, keress minket az Ügyfélszolgálat elérhetőségein (Itt Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője várja a kérdéseidet, a szakértőink nem elérhetőek e-mailben vagy telefonon).