Kérdezni szeretnél a gyermeked alvásával kapcsolatban, szakértői tanácsra van szükséged?

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás szakembereinek az alábbi módokon tudsz kérdéseket feltenni, tőlük tanácsot kérni a gyermeked alvásával kapcsolatban:

Ha részletes, személyre szabott egyéni tanácsokat szeretnél, 1-2 munkanapon belül, garantáltan.

Anya, gyere! Tudástár

A Tudástár egy előfizetéses szolgáltatás, ahol több, mint 125 tudásanyagot, szakmai és közösségi segítséget találsz a babák és kisgyermekek alvását érintő minden fontos kérdésben. Havi, féléves és éves előfizetéssel lehet csatlakozni a Tudástárba.

Tanácsot kérni írásban, a tagsági oldalon vagy a támogató Facebook csoportban tudsz, akár anonim módon is. A válaszunkra 1-2 munkanapon belül számíthatsz, korlátlan alkalommal tudsz ezen a módon segítséget kérni, amíg előfizetéssel rendelkezel.

A Tudástár jelenleg 2023. december 11-éig van nyitva, lehetséges a csatlakozás, a tanácskérés.

részletes, egyéni tanácsokat szeretnék

Ha egy komplett támogató programot keresel, online beszélgetésekkel.

6+6 Támogatás Program

A 6+6 Támogatás Program egy komplett online segítségnyújtási forma, amely tudásanyagokat, kiscsoportos, online konzultációkat, 6 hetes intenzív és 6 hónapos utánkövető támogatást ad. A programba előzetes elbeszélgetés után lehet bekerülni.

Tanácsot kérni a program időtartama alatt online konzultációk formájában, illetve írásos formában lehet.

A Program időszakosan indul, a gombra kattintva találod, hogy pontosan mikor. Limitált számú résztvevő tud jelentkezni, így minél hamarabb érdemes időpontot foglalni az előzetes beszélgetésre.

Érdekel a program

Ha rövid, egyszerű kérdésedre szeretnél általános választ.

Kérdést teszek fel űrlapon

Rövid, egyszerű kérdéseidet a babák és a kisgyermekek alvásáról teheted fel egy űrlapon keresztül, és ha a kérdésed érdekesnek, és a hírlevelünk többi olvasója számára is hasznosnak találjuk, akkor egy pénteki hírlevélben meg fogjuk válaszolni azt pár mondatban, egy rövid útmutatóban  segítünk, hogy merre indulj el.

A válaszainkat csak a hírlevél olvasóinkkal osszuk meg.

Minden így feltett kérdésre nincs kapacitásunk válaszolni, de igyekszünk minél több olyan információt megadni, amelyre nem található meg a válasz a blogcikkek vagy a letölthető összefoglalók között.

kérdést írok

Szolgáltatások témák szerint

Itt tudod kiválasztani, hogy milyen terméket vagy szolgáltatást érdemes választanod, ha egy adott, baba- vagy kisgyermek alvással kapcsolatos téma érdekel, vagy egy alvással kapcsolatos nehézséget szeretnél megoldani.

Ha a gyermeked gyakran ébred éjszaka, akkor az erről szóló online előadást, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked, az előadáson kérdezni is tudsz, a Tudástárban pedig személyre szabott szakvéleményt is kérhetsz.

Ha a gyermek keveset alszik napközben, kiszámíthatatlan a napirendje, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked, a Tudástárban pedig személyre szabott szakvéleményt is kérhetsz.

Ha nehezen alszik el a gyermeked, sír, tiltakozik az altatások ellen, sehogy sem tudod elaltatni, nem alszik el a bölcsiben, oviban, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked, a Tudástárban pedig személyre szabott szakvéleményt is kérhetsz.

Ha a jelenlegi altatási módon változtatni szeretnél (el szeretnéd hagyni a cicin vagy ringatva altatást, a kiságyában vagy a saját szobájában szeretnéd altatni a gyermeked, jó lenne, ha apa vagy a nagyi is tudná altatni), akkor az erről szóló online előadást, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked, az előadáson kérdezni is tudsz, a Tudástárban pedig személyre szabott szakvéleményt is kérhetsz.

Ha nehezen vagy nem tudod éjjel visszaaltatni a gyermeked, akkor a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked, ahol személyre szabott szakvéleményt is kérhetsz.

Ha ikrek altatásával kapcsolatos speciális kérdésed van, akkor a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked, ahol személyre szabott szakvéleményt is kérhetsz.

Ha azt szeretnéd tudni, hogy az általad tapasztalt alvásmintázat vagy szokás rendben van-e, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked, illetve kérhetsz szakvéleményt is a Tudástárban.

Ha többféle nehézséget is tapasztalsz a gyermeked alvásával kapcsolatban (pl. az éjszakai és nappali alvás is nehezen megy, a napirend is kiszámíthatatlan, a jól altatási módot sem találod), akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár előfizetőinek igénybe vehető szakvélemény kérést javasoljuk neked.

Ha elhúzódó a gyermeked alvásproblémája, már sok mindent kipróbáltatok, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár előfizetőinek igénybe vehető szakvélemény kérését javasoljuk neked.

Ha speciális a helyzetetek (eltérő fejlődésű a gyermek, valamilyen krónikus betegsége van, különleges a családi helyzet vagy körülmény), akkor a Tudástár előfizetőinek igénybe vehető szakvélemény kérést javasoljuk neked.

Ha a baba biztonságos altatásával kapcsolatos téma érdekel, akkor a Tudástár anyagait ajánljuk neked.

Az összes előadás, könyv vagy előfizetés válaszkész szemléletben készült.

E-mailben, telefonon, Messenger üzenetben, közösségi médiában hozzászólással nem tudunk a megfelelő szakmai színvonalon egyéni tanácsokat adni, szakvéleményt mondani, így ezeken a fórumokon nem elérhető a tanácskérés.

Személyes megjelenésű vagy online egyéni konzultációra, házhoz kiszállásra nincs lehetőség, a szakértőink nem vállalnak új családokat, kapacitáshiány és egyéb elfoglaltságok miatt.

Egyéni tanácsok, szakmai javaslatok adása tehát kizárólag a Tudástár előfizetőinek írásban vagy a kérdezz-felelek alkalmak során érhetőek el, illetve a 6+6 Támogatás Program résztvevői tudnak konzultációkon részt venni.

Egyszerű kérdésekre pedig ezen az űrlapon kérhetsz választ.

Olyan szakértőket, akik megfelelő szakmai színvonalon dolgoznak és garantáltan fogadnak egyéni konzultációra belátható időn belül családokat, sajnos szintén nem tudunk ajánlani.

Megértésedet köszönjük!

Ha termékekkel vagy szolgáltatásokkal kapcsolatban van kérdésed, tedd fel bátran azokat az Ügyfélszolgálat elérhetőségein (Itt Poros-Kiss Izabella várja a jelentkezésed, a szakértőink nem elérhetőek e-mailben vagy telefonon).