Kérdezni szeretnél a gyermeked alvásával kapcsolatban, szakértői tanácsra van szükséged?

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás szakembereinek az alábbi módokon tudsz kérdéseket feltenni, tőlük tanácsot kérni a gyermeked alvásával kapcsolatban:

Anya, gyere! Tudástár

Elérhetőség: 2022. szeptemberétől

A Tudástár egy előfizetéses szolgáltatás, ahol több, mint 100 tudásanyagot, szakmai és közösségi segítséget találsz a babák és kisgyermekek alvását érintő minden fontos kérdésben. A Tudástárba időszakosan lehet jelentkezni, a köztes időben várólistára lehet feliratkozni. A Tudástár előfizetői külön díj ellenében online szülőkonzultációt is igénybe vehetnek.

Részletek

Online előadások

Elérhetőség: 2022. szeptemberétől

A tematikus online előadásokon az éjszakai ébredésekről, az altatási szokások megváltoztatásáról vagy a nehéz altatásokról esik szó, az előadás végén az adott témában egyéni kérdésekre is válaszol az előadó. Az előadások időpontjai a nyári és a téli szünet kivételével pár hetente kerülnek meghirdetésre, hétköznap munkaidőben, a konkrét időpontokat a részletek gombra kattintva találod.

Részletek

Online kurzusok

Elérhetőség: jelenleg is

Az online kurzusokon az éjszakai ébredésekről, az altatási szokások megváltoztatásáról, a nehéz altatásokról, a napirend eltolásáról, a napirend kialakításáról, a biztonságos alvás szabályairól esik szó, a kurzusok online elérhetőek, videótár vagy hangostréning formájában, egy zárt tagsági oldalon, korlátlan hozzáféréssel és kérdezési lehetőséggel. A kurzusokra a jelentkezés folyamatos.

Részletek

E-mailben, telefonon, közösségi médiában hozzászólással nem tudunk a megfelelő szakmai színvonalon egyéni tanácsokat adni, így ezeken a fórumokon nem elérhető a tanácskérés.