Felkérés vendégelőadásra, együttműködésre

  • Előadásra, szakmai beszélgetésre, interjúra vagy workshop tartására kérnél fel?

  • Szeretnéd, ha cikket, szakmai tartalmat írnék a weboldaladra, kiadványodba?

  • Arra kérnél fel, hogy ajánljam a termékedet vagy szolgáltatásod a követőimnek, ügyfeleimnek?

Olvasd tovább a részletekért:

Előadások és workshop témák, amiket kérhetsz online vagy élőben is (1 órás előadások):

SZÜLŐKNEK:

1. Miért ébrednek fel éjjelente a babák? – Az éjszakai ébredések valódi oka, az éjszaka átalvásának városi legendái és tényei.

2. Miért alakulnak ki alvási nehézségek a babáknál? – Az alvásproblémák okai és a megelőzésük lehetőségei.

3. Mit tudnak tenni a szülők azért, hogy jól aludjon a gyermekük? – Az egészséges és igény szerinti altatási szokások kialakításáról

SZAKEMBEREKNEK:

Orvosok, védőnők, kisgyermekes családokkal foglalkozó segítő szakemberek részére.

1. Mi okozza a csecsemők és kisdedek alvászavarait? – Mik a leggyakoribb okok, mit nevezünk alvászavarnak? Hogyan történik a diagnosztika és a kezelés?

2. A túlzó szülői elvárások és a nem ideális alvási szokások hálójában – A viselkedés alapú gyermekkori alvászavarokról

3. Mikor küldjük csecsemő-szülő kapcsolati konzulenshez az alvási nehézséggel küzdő csecsemő vagy kisgyermek családját?

Extrák, amiket kérhetsz az előadás, workshop vagy beszélgetés mellé:

  • A rendezvényed, kerekasztal beszélgetésed hírének kiposztolása a közösségi média felületeken, hírlevélben kiküldés.

  • Az előadás vagy rendezvény résztvevőinek ajándék könyv, kurzus biztosítása.

  • Válaszolás a nézők kérdéseire, és/vagy egyéni tanácsadás lehetősége a helyszínen.

  • Nem a fenti témákban, hanem általad választott témában tartott előadás vagy workshop.

Gyakran ismételt kérdések:

Ideálisan 2 hónappal a rendezvény előtt, mert pár héten belül általában nincs szabad időpont, amikor el tudnánk vállalni az előadást, interjút, cikkírást, szakmai együttműködést.

2024. 06. 15.-08. 31., illetve 2024. 12. 01. – 2025. 01. 15-e között nem vállalok vendégszereplést, cikkírást vagy promóciós együttműködést. 

Ez a helyszín, a téma és az előadás hosszának is a függvénye, minden esetben egyéni ajánlatot adunk, de körülbelül 50-100.000 Ft+ ÁFA díjjal tudsz számolni/előadás óra (online előadás minimum 50.000 Ft, személyes megjelenésű előadás minimum 100.000 Ft)

Az útiköltség (üzemanyag, szükség esetén autóbérlés, autópálya matrica), a többnapos vagy korán kezdődő, illetve későn végződő események kapcsán a szállás költsége, nagyszámú rendezvény esetén a segítő munkatársak munkadíja az előadói díjon felül, külön kerül felszámításra, egyedi kalkuláció alapján.

Extra kérések esetén (hosszabb előadás, kérdésekre válaszolás, az előadásról felvétel készítés, és annak későbbi, szervező általi felhasználása, workshopra felkérés, tanácsadás a helyszínen, hétvégi rendezvény, kérdezz-felelek előadás, külföldi helyszín, speciális téma, ajándék könyv, a rendezvény ajánlása a közösségi felületeimen) a díj arányosan emelkedik.

Ingyenes előadást kizárólag a megjelölt témákban vállalok (egyéni kérdezési, tanácsadási lehetőség nélkül), csak jótékonysági, szociális, egészségügyi vagy társadalmi szervezetek által szervezett, az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás elveivel egyetértésben álló célokat képviselő rendezvények kapcsán, garantálva minimum 100 fő részvétele esetén, egyéni elbírálás után, az egyéb költségek (útiköltség, szállás, munkabérek, eszközök) fedezése mellett.

Interjúkat, szakértői szerepléseket nagy elérésű médiumoknak ingyenesen adok (TV, rádió csatornák, hírportálok, nyomtatott sajtó).

Cikkek írása karakter és a téma függvénye, minimum 50.000 Ft+ ÁFA.

Megjelenésért, promóciós lehetőségért cserébe egyedi elbírálás alapján veszek részt együttműködésekben, mindig mérlegelve az ajánlat arányosságát, kockázatait.

Ha még nem tudod pontosan, milyen fajta együttműködésben gondolkodsz, hogyan szervezd meg az előadást, milyen témát lenne érdemes feldolgozni, milyen platformokon, hogy lenne érdemes kommunikálni a közönséged felé, szívesen segítek az ötletelésben, osztom meg a tapasztalataimat veled, segítek meghozni a döntést: 1 órás online tanácsadásra, mastermind-ra tudsz jelentkezni, melynek díja 50.000 Ft+ÁFA.

Kizárólag tudományos bizonyítékokkal alátámasztott termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtó cégek felkérését fogadom el (nem bizonyított, alternatív gyógymódok, a biztonságos babaalvás szabályait nem respektáló termékek, kuruzslás, csodaszerek kizárva). Kérlek, kérés esetén a tudományos bizonyítékokat tartalmazó dokumentumokat küldd el az info@anyagyere.hu e-mail címre, köszönjük.

 

Kizárólag tudományos bizonyítékokkal alátámasztott termékeket vagy szolgáltatásokat nyújtó cégek felkérését fogadom el (nem bizonyított, alternatív gyógymódok, a biztonságos babaalvás szabályait nem respektáló termékek, kuruzslás, csodaszerek kizárva). A termékek között nem lehet olyan, amely nem felel meg a biztonságos babaalvás nemzetközi ajánlásainak (bizonyos ágyneműk, babafészek, ágyrácsvédő, cumilánc, pihenőszékek, stb.), illetve olyan eszköz, amely nem támogatja a gyermek optimális fejlődését (pl. bébikomp, kenguru). Kérlek, kérés esetén a termék vagy szolgáltatás hitelességét igazoló tudományos bizonyítékokat tartalmazó dokumentumokat küldd el az info@anyagyere.hu e-mail címre, köszönjük.

Ezzel kapcsolatban itt találsz egy hasznos cikket–>

A nyári (06.15-08.31.) és a téli (12.01.-01.15.) szabadságok ideje alatt nem vállalok előadás tartását, cikkírást, együttműködést – megértésed köszönöm.

Kérlek, az ajánlatkérésed részleteit add meg nekünk ezen az űrlapon keresztül: