Általános Szerződési Feltételek

Ezen Általános Szerződései Feltételek az alábbi Szolgáltató és a Ön, mint a www.anyagyere.hu és a bolt.anyagyere.hu weboldalakon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatások igénybe vevő vásárló között létrejött távol lévő felek között kötettett szerződéssel kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket tartalmazza mind a Szolgáltató, mind a Vevő részéről. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, és fizetési kötelezettséggel jár.

1. Cégadatok (Szolgáltatók):

Dr. Dénes Ivett és Társa Kft.,
Székhely: 2500, Esztergom, III. Béla király u. 3/B.

Nyilvántartó hatóság: Tatabányai Törvényszék cégbírósága
Adószám: 26758617-2-11
Cégjegyzék száma: 11-09-027019
tel.: 06-70-574-1499
e-mail: info@anyagyere.hu

Dr. Dénes Ivett e.v.

Székhely: 2500, Esztergom, III. Béla király u. 3/B.

Adószám: 68759371-1-31

nyilvántartási szám: 52210451

Panaszkezelés helye: tel.: 06-70-574-1499
e-mail: info@anyagyere.hu

Tárhelyszolgáltató:

3 in 1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III./11. telefonszám: 06-24-886-491

2. Elérhető termékek, szolgáltatások:

Hagyományos, nyomtatott könyv, illetve kiegészítő kiadványok (kft)

Online klubtagság (kft)

Online kurzusok (e.v.)

Workshop, előadás (e.v.)

Támogató programok (kft)

Ajándékutalványok (kft)

Szülőkonzultációk (kft)

Ezek kombinációja

A termékek és szolgáltatások ára bruttó, 5 illetve 27 százalékos Áfával terhelt, illetve tárgyi adómentes (Humán egészségügyi szolgáltatás).

A honlapon feltüntetett árak kapcsán egyéni változtatásra nincs lehetőség, a termékeket vagy szolgáltatásokat azon az áron tudjuk nyújtani, amely feltüntetésre kerül. A fizetési mód és a fizetés ütemezése kapcsán sem tudunk egyéni kéréseknek megfelelni.

Az egyéni vállalkozásban kizárólag magánszemélyeket szolgálunk ki, a 2017. évi CL törvény az adózás rendjéről szerinti magyar és külföldi kifizetőknek (gazdasági társaságok, civil szervezetek, egyéni vállalkozók) nem értékesítünk terméket vagy szolgáltatást. (Részletek: A kisadózó vállalkozók tételes adójáról szóló 2022. évi XIII. törvény) 

3. A rendelés menete:

 • Töltse ki a megrendeléshez szükséges formanyomtatványt, a kért adatok: teljes név, e-mail cím, lakcím, telefonszám, szükség esetén szállítási név, cím. Az összes adat megadására szükség van a megrendelés teljesítése céljából. A megrendelőlap helyes kitöltéséért, az adatok pontos megadásáért a megrendelő felel, az ebből következő károkért, többletköltségért ő felel (hibás kiszállítási cím miatti sikertelen kézbesítés, hibás e-mail cím megadása miatt a visszaigazoló e-mailek kézbesíthetetlensége, hibás telefonszám miatt egy konzultációs időpont késése vagy elmaradása).
 • Olvassa el az általános vásárlási feltételeket és a weboldalak adatkezelési szabályzatát. A megrendelés leadásának feltétele ezek ismerete és elfogadása.
 • A megrendelés gombra kattintva a megrendelő elküldi a megrendelését. Ezzel létrejön a megrendelő és a szolgáltató közti elektronikus úton megkötött szerződés.
 • A megrendelő a megrendelésről e-mailben visszaigazolást kap, illetve a vásárlás számlája is e-mailben érkezik meg a megrendelő részére.

 4. A megrendelések feldolgozása

A megrendelés feldolgozása munkanapokon történik. A megrendelést bármikor le lehet adni, a feldolgozás vagy automata rendszereken keresztül, folyamatosan, vagy a soron következő munkanapon történik meg. A megrendelés teljesítésére a sikeres bankkártyás fizetés után, utalás esetén a pénz bankszámlánkra érkezése után, illetve utánvétes fizetésnél a megrendelés leadása után kerül sor.

5. Fizetés
A termék kifizetésére online bankkártyás fizetési mód érhető el, a SimplePay és a Stripe rendszere segítségével, emellett utalással rendezhető az ár, illetve utánvétes lehetőség is elérhető, azaz a kiszállítás során, készpénzben vagy bankkártyás fizetésre van lehetőség a futárszolgálat munkatársánál. A átutalásra és utánvétre csak fizikai termék rendelése esetén van lehetőség. Csekkes fizetés nem elérhető. Más online fizetési módra nincs lehetőség (pl. Paypal). Az utalás banki költsége (külföldi bankszámla, devizában történő utalás esetén ez jelentős összeg lehet) minden esetben a vásárlót terheli, ennek mértékét a bankszámlája szabályzata szabja meg. A szolgáltatást vagy a termék postázását abban az esetben tudjuk megkezdeni, ha a pontos összeg megérkezett a számlánkra. A vásárló felelőssége, hogy az utalás vagy a pénzváltás költségét ne az átutalt összegből vonja le a bank, hanem külön számolja fel. Az utalás befogadása és a bankkártyás fizetés kapcsán semmilyen külön díj nem kerül részünkről felszámolásra.

Részletfizetésre, vagy a termék használata vagy a szolgáltatás igénybevétele utánra ütemezett fizetésre nincs lehetőség.

Devizában történő utalás esetén az aznapi középárfolyammal lehet indítani az utalást vagy e-mailben lehet kérni az adott devizában történő pontos összeg megadását.

Amennyiben az átutalással történő megrendelés esetén a termék vagy szolgáltatás pontos ára 8 napon belül nem érkezik meg a bankszámlánkra, akkor a megrendelés törlésre kerülhet. A határidő lejárta előtt megpróbáljuk e-mailben vagy telefonon elérni a megrendelőt az elmaradt utalásra való figyelmeztetéssel. Ennek sikertelensége nem zárja ki a megrendelés határidő lejárta utáni törlését. Ha a határidőn túl érkezik meg az átutalás, akkor az visszautalásra kerülhet az adott bankszámlára.

Ha a bankkártyás fizetés megszakad, 8 napon belül lehet újabb tranzakciót indítani és kifizetni a megrendelt terméket vagy szolgáltatást. A határidő lejárta után a megrendelést törölhetjük.

Bankkártyás fizetés esetén a bankkártya adatokat nem látjuk, nem tároljuk, nem tudják tőlünk ellopni, ezt a fizetési szolgáltatónak adja meg a vásárló.

6. Házhoz szállítás, fuvarozási díjak

A szállítási feltételek 2024. 03. 28-ától változnak, egyrészt a kiszállítást végző partnerek árváltoztatása, másrészt a postai szolgáltatások nyújtásának részletes szabályait tartalmazó 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosításának kapcsán.

A papírkönyv kiszállítása a Webshopiroda logisztikai közreműködésével történik. A szállítást alapvetően a GLS Futárszolgálat nyújtja, de az MPL házhozszállítási opciója is kérhető 2024. 03. 28-ától, adott keretek és feltételek mentén.

GLS Futárszolgálat általi szállítás menete: A munkanapokon délelőtt 10 óráig befutott, és bankkártyás, illetve átutalásos fizetési opció esetén ki is fizetett megrendelések még aznap csomagolásra és átadásra kerülnek a futárszolgálat felé, akik a következő 1-2 munkanapra vállalják belföldre a kiszállítást. A futárszolgálat és a logisztikai szolgáltató által elkövetett hibák és mulasztások okán bekövetkezett csúszásért vagy sikertelen kézbesítésért nem a weboldalak üzemeltetője felel. A kiszállítással kapcsolatos ügyintézést a GLS Futárszolgálat elérhetőségén lehet megtenni, a futárszolgálat sms és e-mail értesítést küld a kiszállítás részleteiről. A kiszállítás díja Magyarországra bruttó 1990 Ft, melyet alapesetben a vevő áll. Nagyobb mennyiség rendelése esetén vagy időszakos akciók keretében a szolgáltató átvállalhatja vagy csökkentheti a kiszállítás díját. A díjváltoztatás jogát fenntartjuk. Az utánvétes fizetési módnál a szállítási költségen kívül plusz 300 Ft kezelési költséget számolunk fel.

Külföldi címre szállítás kapcsán kizárólag a GLS Futárszolgálat érhető el, az alábbi feltételekkel vállaljuk a szállítást:

Az alábbi országokba kérhető a hagyományos, nyomtatott könyv kiszállítása. A szállítást a GLS Futárszolgálat vagy annak alvállalkozója végzi, alapesetben 2-3 munkanap alatt. A megrendelést külföldi szállítási cím esetén csak bankkártyás fizetés vagy előreutalás esetén tudjuk fogadni, utánvétre nincs lehetőség.

5500 Ft-os szállítási költséggel az alábbi országokba:

 • Ausztria
 • Csehország
 • Horvátország
 • Románia
 • Szlovákia
 • Szlovénia

6600 Ft-os szállítási költséggel:

 • Belgium
 • Hollandia
 • Lengyelország
 • Luxemburg
 • Németország

MPL Futárszolgálat általi szállítás:

Ezen szállítási mód esetén belföldi (magyarországi) szállítási címre kérhető kiszállítás, kizárólag előrefizetés esetén (bankkártya vagy előreutalás). A szállítási díj a Magyar Posta Zrt. által meghatározott 1990 Ft, melyre 2500 Ft kezelési díj rakódik. A kezelési díj a Magyar posta Zrt. és a GLS Futárszolgálat logisztikai központnak adott eltérő árszabásából, a Posta szerződésében meghatározott mennyiségi kötbér kockázatából, illetve az extra ügyintézés költségeiből tevődik össze. Ezen kezelési díj a GLS Futárszolgálat választása esetében nem kerül felszámításra. Az MPL kiszállítás határideje 1-10 munkanap között változhat, ennek az az oka, hogy a Posta nem veszi fel minden munkanap az elkészített csomagokat a Logisztikai Központból. Nagyobb mennyiség rendelése esetén vagy időszakos akciók keretében a szolgáltató a törvényi kötöttségek miatt nem csökkenti vagy vállalja át a kiszállítás díját az MPL Futárszolgálat választása esetén. Az eddigi tapasztalatok alapján az MPL kiszállítást a törvényi kötelezettségek miatt elérhetővé tesszük, de minőségi problémák (sérült csomag, kiszállítási időablak) és a kiszállítás magasabb költsége miatt nem ajánljuk.

Csomagautomatába, csomagpontra, más futárcég által történő kiszállításra, és személyes átvételre nincs mód.

A megrendelt könyvet vagy könyveket kartondobozba csomagolva szállítjuk ki. A futárnak történő átadást dokumentáljuk a rendszerben és erről e-mailben értesítést küldünk. Ettől az időponttól számítva a csomag kiszállításának, épségének, célba juttatásának felelőssége a futárszolgálatot terheli. Ez abban az esetben is fennáll, ha a vásárló nem kapta meg vagy nem olvasta az elektronikus levelünket a futárszolgálatnak történő átadásról. A futárszolgálat a saját belső szabályzata szerint küld értesítést a kiszállítás idejéről és részleteiről. Amennyiben a kiszállítás a vásárló vagy a futárszolgálat hibájából nem valósul meg, a csomag visszakerül a logisztikai központunkba. Ebben az esetben az ismételt kiszállítást csak a kiszállítási költség újbóli megfizetése esetén tudjuk vállalni. Vagy a vásárló élhet az elállás jogával. A weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget a vásárló hibájából történő sikertelen átvétel miatti extra költségekért.

A szállítás módja kiválasztásának folyamata:

A könyvek megrendelő űrlapján a GLS Futárszolgálat az alapértelmezett, az űrlapokon beállított kondíciók mentén.

Ha a vásárló ehelyett az MPL Futárszolgálatot kéri, e-mail írásával (info@anyagyere.hu) jelezheti ezen igényét, a megrendelés leadásával egyidőben. Az MPL Futárszolgálat választása kapcsán felszámolt kezelési költséget és a két futárszolgálat szállítási díja közti árkülönbséget a vásárlónak átutalással kell rendeznie, a csomagküldés ezen összeg kifizetése után valósítható meg.

Amennyiben a vásárló a megrendelés során ezt az igényét nem jelzi késedelem nélkül, a kiszállítás az alapértelmezett, kedvezőbb díjazású GLS Futárszolgálattal valósítjuk meg. A vásárló ezen rendelkezést a megrendelés során az Általános Szerződési Feltételek elfogadásával tudomásul veszi.

7. Elállás joga
A megrendelőt általánosságban indoklás nélküli elállási jog illeti meg a termék átvételétől számított 14 napon belül.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján e-mailben (info@anyagyere.hu), illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozatminta felhasználásával gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül elküldeni a Szolgáltató részére. A nyilatkozatminta ide kattintva tölthető le.

A vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a szolgáltató a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a fogyasztó az elállási jogát. A nem tárgyi adathordozókra vonatkozó, eltérő elállási jogi lehetőséggel nem minden esetben kíván élni a szolgáltató, a vevőknek nyújtott extra garancia keretében. A vásárló minden esetben tájékoztatva van e jogáról e-mail formájában, és a letöltéshez szükséges linkre kattintva a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezését adja arra, hogy tudomásul veszi,  hogy a termék letöltésével  elveszíti a fogyasztó az elállási jogát.

Az online kurzusok, workshopok, tudástárak, előadások, támogató programok megrendelése esetén ezen ÁSZF elfogadásával a megrendelő kifejezett beleegyezését adja abba, hogy tudomásul veszi, hogy lemond az elállás jogáról és a megrendelés gomb megnyomásával ez a nyilatkozata megerősítést nyer.

Részletek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát
a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
a) a terméknek,
b) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
c) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
d) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak
fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától
számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.
(3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.
22. § (1) A fogyasztó a 20. §-ban biztosított jogát
a) a 2. mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával;
vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.
(2) A vállalkozás internetes honlapján is biztosíthatja a fogyasztó számára a 20. §-ban meghatározott jog (1) bekezdés szerinti gyakorlását. Ebben az esetben a vállalkozás tartós adathordozón haladéktalanul visszaigazolja a fogyasztói nyilatkozat megérkezését.
(3) A 20. §-ban meghatározott jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a 20. § (2) bekezdésében, illetve a 21. §-ban meghatározott
határidő lejárta előtt elküldi.
(4) A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 20. §-ban meghatározott jogot e §sal összhangban gyakorolta.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

i) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a
vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát, illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre, előadásra, workshopra vagy tréningre szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ez abban az esetben is irányadó, ha a vásárló olyan online eseményre vásárol belépőjegyet (megtekintési jogosultságot), amely egy megadott időpontban, a közvetített eseménnyel egy időben elérhető (élő közvetítés). Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével).

Amennyiben a vásárló olyan online eseményre vásárol belépőjegyet, amely megadott időintervallumban elérhető, és ezen idősávon belül egyszer vagy többször megtekinthető (megtekinthető videó tartalom), úgy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) m) pontja szerint a „Videó megtekintése” gombra kattintva, vagy a videó megtekintését bármely módon megkezdve a vásárló kifejezett, előzetes beleegyezését adja ahhoz, hogy a szolgáltató a teljesítést megkezdje, valamint nyilatkozik annak tudomásul vételéről, hogy a 14 napos elállási jogával a továbbiakban nem élhet, hiszem a tartalom megtekintését már megkezdte.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben a megrendelő élni kíván az elállási jogával, ezt írásban jelezheti felénk, az info@anyagyere.hu email címre küldött elektronikus, vagy a Dr. Dénes Ivett és Társa Kft. nevére és 2500 Esztergom, III. Béla király 3/B. postai címre küldött hagyományos levélben. Az elállási nyilatkozatnak világosnak és egyértelműnek kell lennie, az indoklás okára nem kell kitérni. Az elállás jogának gyakorlása során a termék(ek)et a Dr. Dénes Ivett és Társa Kft. nevére és 2500 Esztergom, III. Béla király 3/B. postai címre kell visszaküldeni. A termék (ek) visszaérkezése után számított 8 napon belül visszatérítjük a vételárat a vevő részére: utalásos fizetés esetén a bankszámlaszámra történő visszautalás, bankkártyás fizetés esetén a Simplepay-en keresztüli bankkártyás visszatérítés formájában. Utánvétes megrendelés esetén csak a belföldi bankszámlaszám adatainak megadása esetén tudjuk teljesíteni a visszautalást, tehát ezt a vásárláskor megadott e-mail címről küldött elektronikus levélben vagy a visszaküldött csomagban elhelyezve, írott formában meg kell adni. A visszautalás banki költségét mi álljuk.

A visszautalás vagy visszatérítés után a számla sztornózásra kerül, és e-mail formájában elküldésre a vásárlónak.

A visszaküldött csomag visszaszállítási költsége a vevőt terheli. A szolgáltatónak jogában áll a termék általános használatán túli elhasználódását vagy sérülését (a könyvekbe történő beleírás, lapok kitépése, gyűrődése, elázása, az élek megtörése) értékcsökkenésként levonni a vételárból, így az érték csökkentett összeget visszajuttatni a vevőnek. Az értékcsökkenés mértékének meghatározása a szolgáltató joga. A csomag kibontásáról videófelvétel készül, ez igazolja a termék állapotát a visszaérkezéskor. A termék megfelelő csomagolásának (vízhatlan, ütésbiztos csomagolás) és megfelelő futárszolgálattal történő szállításának felelőssége a vevőt terheli. (Postán, levélben, egyszerű borítékban küldött csomag esetében a termék sérülésének kockázata jelentős sajnos). Utánvéttel visszaküldött terméket nem áll módunkban átvenni.

A konzultációk lemondásának feltételei:

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás (minimum 168 óra) esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára.

72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. Tehát, ha az időpontod 2019. szeptember 19-re, 12:00-ra szól, akkor 2019. szeptember 12-én, 11:59-ig tudod azt lemondani a 100%-os pénzvisszatérítésig. Ha 2019. szeptember 16-án 11:59-ig mondod le az időpontod, akkor a befizetett konzultációs díj 50 %-a jár vissza. 2019. szeptember 16. 12:00-órától nem tudjuk visszafizetni a konzultáció díját. A lemondás történhet az automata rendszeren keresztül, a visszaigazoló e-mailben megadott linken vagy az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött e-mailben. A lemondás után a helyet felszabadítjuk, az szabadon foglalható lesz bárki számára. Ha pedig jár neked visszatérítés, akkor azt 3 munkanapon belül visszautaljuk a részedre. A fenti szabálytól egyéni elbírálás kapcsán eltekinthetünk.

Ha a személyes konzultáción nem jelentkezel a lefoglalt időpontban vagy nem vagy elérhető telefonon, ZOOM-on, akkor sem jár vissza a konzultáció díja. Vészhelyzet esetén ettől eltekinthetünk. Késés esetén nincs lehetőség tovább tartani a beszélgetést, az előjegyzés szigorúan meghatározott ütemben zajlik.

A konzultációk időpontja módosításának feltételei

48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. A módosításra a visszaigazoló e-mailekben található linkre kattintva van lehetőség. Egyedi időpont kérésére jelenleg nincs lehetőség.

Ha miattunk késik vagy nem valósul meg a beszélgetés, természetesen teljes mértékben kártalanítunk, soron kívül adunk új időpontot vagy pótoljuk az elmaradt időt, illetve visszafizetjük a konzultáció díját.

Az előfizetéses klubtagság keretében igénybe vett szülőkonzultáció esetén a klubtagság kapcsán érvényesített Anyamosoly Garancia azonnali törlést von maga után minden jövőbeli lefoglalt időpont tekintetében. Ez esetben a konzultáció törlése az előfizető általi törlésnek bizonyul, így a fenti lemondási szabályok lépnek életbe a konzultáció díjának visszatéríthetőségét illetően.

8. Szavatosság

A vevő a szolgáltatóval szemben a termék kézhezvételétől számított 2 évig termék – és kellékszavatossággal élhet a vételár leszállítására és elállásra vonatkozóan.

9. Panaszkezelés
Panaszbejelentés: info@anyagyere.hu vagy 2500 Esztergom, III. Béla király u. 3/B.
A szolgáltató a panaszt haladéktalanul, legkésőbb 15 munkanapon belül kivizsgálja és az kivizsgálás eredményéről írásos formában értesíti a panasztevőt.

Panasz benyújtásának egyéb lehetőségei:

• Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság,

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.,
Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20., Központi telefonszám: +36 1 459
4800 Faxszám: +36 1 210 4677

• Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség megyei kirendeltségei

• Békéltető testület: ha az ügyfél a vitás kérdést bíróságon kívül, békés úton szeretné rendezni.

Elérhetőség: Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36. Tel.: 06-34-513-010, e-mail: kemkik@kemkik.hu

• Bírósági kereset benyújtása (Ptk. 2013. V. tv. és Polgári Perrendtartásról szóló 1952. III. tv.)

10. Az ajándékutalványok beváltásának menete

Az ajándékutalvány beváltható a megvásárlásától számítva 1 évig, az érvényesség idejét az utalvány jobb felső sarkában találod.

Az utalvány csak a felsorolt termékekre vagy szolgáltatásokra váltható be, amennyiben azok épp elérhetőek vagy raktáron vannak:

  • Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat kötetei
  • Anya, gyere! Tudástár előfizetések

A beváltás módja:

Válaszd ki a terméket vagy szolgáltatást, aminek a megvásárlásánál szeretnéd beváltani az ajándékutalványod, és kezdd el kitölteni a megrendelő űrlapot. Az űrlapon található kuponkód mezőben kell megadnod az ajándékutalványod egyedi kuponkódját, amelyet az utalványod jobb felső sarkában találsz.

Csak olyan terméket vagy szolgáltatást tudsz megvásárolni az ajándékutalványoddal, amelynek az ára magasabb, mint az utalványod értéke. Tehát, ha 10.000 Ft-os utalványt szeretnél beváltani, akkor a megvásárolandó terméknek vagy szolgáltatásnak minimum 10.000 Ft-ba kell kerülnie. A különbözetet kell kifizetned a megrendelés végén, bankkártyával, utalással vagy a könyvek esetében utánvéttel is.

A kuponkód csak egyszer váltható be, ha beírtad a mezőbe és elküldted a megrendelést, más alkalommal már nem érvényes, akkor sem, ha végül nem fizetted ki a vásárlásod.

Az ajándékutalvány pénzre nem váltható, nem bontható részösszegekre, nem lehet részletekben beváltani és kizárólag az érvényességi időn belül használható fel.

Az utalvány nem névre szóló, bárkinek szabadon átadható.

11. Kuponkódok beváltása

Törzsvásárlóink (már vásárolt terméket vagy szolgáltatást) részére biztosíthatunk különböző kuponkódokat, melyek százalékos kedvezményt vagy fix összegű kedvezményt nyújthatnak az adott termék vagy szolgáltatás aktuális árából. A kuponkódok beváltása a termék vagy szolgáltatás megrendelése során írható be a megrendelő űrlap megfelelő adatsorába. Amennyiben ilyen adatsor az adott űrlapon nem elérhető, annál az űrlapnál nincs lehetőség kuponkedvezmény érvényesítésére. A kupont e-mailben, az első vásárlás megtörténte után juttatjuk el a törzsvásárlóink részére, vagy a kuponkód a tagsági oldalon kerül közlésre, ahová az online kurzusok vagy az előfizetéses szolgáltatást igénybe vevő vásárlóink tudnak belépni.

A kuponkód kizárólag a megrendelés során érvényesíthető, utólag, a szerződés létrejötte után nem használható fel, a rendszer automatikusan csökkenti a megrendelés bruttó összegét a kód beírása után, a díjbekérő és a számla a csökkentett összegről kerül kiállításra.

A kuponkód másra nem ruházható át, a Szolgáltatás vásárlói használhatják fel saját részre.

Az adott kuponkód addig érvényes, amíg visszavonásra nem kerül vagy adott határidőig használható fel.

A kurzusok résztvevőinek szóló kuponkód 25%-os kedvezményt biztosít, bármelyik kurzusra felhasználható, amelyre lehet aktuálisan csatlakozni. Többször is felhasználható, nem csak a második, hanem a harmadik vagy negyedik kurzusra jelentkezés során is. A kód visszavonásig érvényes, a változtatás jogát fenntartjuk.

12. Az Anyamosoly Garancia érvényesítésének feltételei:

Az Anyamosoly Garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv digitális, e-könyv változatának vásárlása, online kurzusokra való jelentkezés, illetve online klubba történő előfizetés esetén érvényesíthető. A könyv nyomtatott formájának megrendelése esetén nem vehető igénybe. A könyv ára (5490 Ft) visszajár abban az esetben, ha a vásárló a könyv linkjét tartalmazó e-mail kiküldésének időpontjától számított 2 hónapon belüli időpontig jelzi annak igénybevételét a visszautaláshoz szükséges bankszámla adatok megadásával az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött levélben. A visszautalás minden esetben bankszámlaszámra vagy bankkártyára történik, másfajta visszatérítés nem lehetséges. A garanciát csak a vevő kérheti, hozzátartozó, rokon vagy más személy nem érvényesítheti. A digitális könyvre való garancia a könyv 2021. 06. 01-én történő értékesítésének befejezése okán 2021. 08. 02-án megszűnt.

Az Anya, gyere! Tudástár és Közösség előfizetőinek és bérletet vásárlóknak 14 naptári napos teljes körű pénzvisszafizetési garancia érhető el, a szerződéskötés létrejöttétől számítva. Az online kurzusok résztvevőinek 24 órás teljes körű pénzvisszafizetési garancia érhető el, a szerződéskötés létrejöttétől számítva (a tagsági oldalra való sikeres belépés lehetőségének, illetve a tudásanyagokhoz való hozzáférés pillanatától számítva). A garanciaigény e-mailben lehet jelezni (info@anyagyere.hu), kizárólag arról az e-mail címről, ahonnan a rendelés történt, a fenti határidőkön belül.

A termék vagy szolgáltatás árának visszautalása vagy visszatérítése 3-5 munkanapon belül történik meg. Az utalás költségét mi álljuk. A vásárláskor kiállított számla sztornózásra kerül, a sztornó számla pedig kiküldésre. A bankkártyás visszatérítés egyes eseteken 5-10 munkanapot is igénybe vehet, ez a szolgáltatótól függ. A visszatérítés más bankszámlaszámra nem kérhető, illetve kizárólag a fizetés módjával megegyező módon történik.

3. A garanciaigény jelzésének megtörténte után azonnali hatállyal megszűnik a a vásárlónak a hozzáférése a termékhez, szolgáltatáshoz, az ahhoz járó ajándékokhoz, tagságokhoz, tananyagokhoz, csak a termék vagy szolgáltatás tulajdonosainak járó termékek vagy szolgáltatások igénybevételéhez, vagy megvásárlási lehetőségéhez. Ennek nem feltétele a visszautalás sikeres megtörténte.

4. A garanciaigény érvényesítése az utalás vagy visszatérítés elindításának pillanatáig vonható vissza, amint ez megtörténik és a számla sztornózásra kerül, onnantól erre már nincs mód.

5. Amennyiben a fenti határidők lejártáig nem történik meg a vevő részéről a garancia igénybevételének e-mailben történő jelzése, a garancia már nem érvényesíthető. Telefonon, Messenger üzenetben jelzett igények nem érvényesíthetőek, a garancia igénybevételének feltétele, hogy szükség esetén a vásárló igazolni tudja a vásárlás megtörténtét, a vásárlás adatainak megadásával.

6. A garanciával élő személynek a továbbiakban a Dr. Dénes Ivett és Társa Kft, illetve a Dr. Dénes Ivett e.v. megtagadhatja további termékek eladását vagy szolgáltatások nyújtását, egyéni elbírálás alapján.

7. Az Anyamosoly Garancia, mint extra garancia bármikor visszavonható, a visszavonás dátumáig történő vásárlásokra visszamenőleg természetesen a határidők betartásával érvényesíthető.

8. A fix időpontra szóló (2, 3, 6 ,12 havi) bérletek ára nem jár vissza, ha a fent említett 14 naptári napos határidő után szeretné a vásárló felmondani a szerződést. A bérletek havidíjra lebontott ára kedvezőbb, ennek igénybevétele viszont azzal a kötöttséggel jár, hogy a bérlet árát előre kell kifizetni és a szolgáltatás igénybevételének kötelezettsége a bérlet lejártáig tart, a megállapodás a bérlet lejárta előtt nem mondható fel a vásárló részéről, kivéve abban az esetben, ha a szolgáltató nem tudja nyújtani a szolgáltatást.

9. Egyéni konzultációra, online előadásra, workshopokra, élő tréningekre, támogató programokra nem érvényesíthető az Anyamosoly Garancia.

10. Amennyiben az előfizető tévedésből kétszer fizet elő ugyanarra a szolgáltatásra, vagy nem mondja le azt időben, akkor méltányossági alapon kizárólag akkor tudjuk visszajuttatni a befizetett tagsági díjat vagy díjakat, amennyiben az ezzel kapcsolatos kérés e-mailben, az előfizető e-mail címéről a levonás napjától számított következő hónap 18-áig megérkezik hozzánk, azaz a havi ÁFA bevallás beadása még nem történt meg. Az ezen dátum után érkező kéréseket nem áll módunkban teljesíteni, még méltányossági alapon sem.

A méltányossági alapon történő visszafizetés esetén az előfizetés vagy annak megújulási napja és a visszafizetést elrendelő döntés napja közti időszakban az előfizetési szolgáltatás él, elérhető a vásárló részére, így ezeknek a napoknak a szolgáltatási díja – attól függetlenül, hogy az előfizető ténylegesen igénybe veszi-e az adott szolgáltatást vagy sem – nem kerül visszatérítése, ennek díja 300 Ft/nap, illetve minimum 2000 Ft. Az elbírálás határideje a kérés e-mailen történő beérkezésétől számítva maximum 5 munkanap.

Ha az előfizetés például 2022. 10. 10-én, hétfőn újul meg, az előfizető 2022. 10. 12-én, szerdán jelzi a méltányossági visszafizetési kérelmét e-mail-ben, a kérelme elbírálása 3 munkanap, akkor a pozitív döntés 2022. 10. 17-én, hétfőn születik meg, azaz 7 napig élt még az előfizetés a tagsági díj levonása után, 2022. 10. 10-17. között, azaz 2100 Ft tagsági díj kerül felszámolásra erre az időszakra. Ez levonásra kerül a visszatérítendő összegből, az eredeti számla pedig módosítva lesz.

A bankkártya lejárta nem garantálja az előfizetés megszűnését, bizonyos bankkártyák érvényesek maradhatnak, ezzel kapcsolatban a kártyakibocsájtó bank tud részletes információt adni.

13. Egyebek
A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Ptk, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001-es CVIII: tv. illetve a fogyasztó és a vállalkozó közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet az irányadó.
A szolgáltató ügyvezetője a Magyar Orvosi Kamara tagja.
A szolgáltató bármikor jogosult az ÁSZF-et módosítani. Az módosítás csak a módosítás után létrejött szerződésekre nézve kötelező.
Szerződés nyelve: magyar
Vásárláskor írásbeli szerződés nem kötünk, így azokat nem iktatjuk.

14. Jogi nyilatkozat

A www.anyagyere.hu honlap kizárólag az alábbi feltételek elfogadása mellett használható. A feltételek elfogadása minden felhasználóra nézve kötelező, és független a feltételek tényleges elolvasásának tényétől.

Az oldalon található összes tartalom, beleértve a letölthető tanulmányokat és a feliratkozás után küldött hírleveleket is, illetve a szerző által írt tanulmányok, összefoglalók, könyvek, cikkek, szakvélemények és egyéb írások, az általa készített hanganyagok és videófelvételek az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alatt állnak, a szerző, Dr. Dénes Ivett szellemi tulajdonai. A szerző előzetes hozzájárulása nélkül a tartalom részei vagy egésze nem használható fel, sem online, sem nyomtatott formában. Erre csak a szerző engedélyével, írásbeli megállapodást követően, az abban részletezett feltételekkel van lehetőség. A szellemi tulajdont képező termékek a szerző előzetes engedélye nélkül nem terjeszthetőek, nem küldhetőek tovább, nem oszthatóak meg, nem tölthetőek fel az internetre, nem lehet fénymásolni azokat. Az ingyenes és az ellenszolgáltatás fejében történő terjesztés sem engedélyezett.

Jogellenes felhasználás esetén: Ha a Dr. Dénes Ivett szellemi tulajdonát képező mű utánközlése, megosztása, továbbítása, feltöltése, terjesztése a szerző írásbeli engedély nélkül történik, akkor az utánközlőnek naponta és oldalanként 30.000 Ft + ÁFA kötbért kell fizetnie. A 70%-nál nagyobb átfedés az eredeti és a másolt oldal között már átvételnek minősül, a kötbér ebben az esetben is él. Az átvevőt nem mentesíti a kötbér fizetése alól, ha nem olvasta ezen nyilatkozatot.

A szellemi termékek engedély nélküli terjesztése, megosztása esetén minden esetben jogi lépéseket teszünk, ha pedig a békés megegyezés feltételei nem adottak, büntetőjogi és polgárjogi intézkedéseket kezdeményezünk.

A tudásanyagok kizárólag magáncélra használhatóak fel, oktatási vagy tanácsadási cél esetén előzetes írásbeli engedélykérés után engedélyezhető egyéni elbírálás esetén a felhasználás, megfelelő anyagi ellentételezés fejében. Ennek hiányában jogi lépéseket teszünk a jogtalan felhasználás megszüntetésére.

Honlapon található információk 

A www.anyagyere.hu oldalon megtalálható információk, az egyéni oktatások, workshop-ok, előadások, a különböző platformokon közzétett cikkek, videók, hanganyagok, hozzászólások, vélemények kizárólag tájékoztató jellegűek, azok közzététele nem minősül ajánlattételnek, orvosi vagy szakmai tanácsadásnak, és nem keletkeztet orvos-beteg viszonyt. Az oldal tulajdonosa nem egészségügyi szolgáltató, engedélyhez nem kötött oktatás keretében történik a csecsemők és kisgyermekek alvása élettani alapjainak átadása. A honlapon és a tudásanyagokban fellelhető információk nem szakemberek oktatására készültek.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlap tartalma naprakész és követhető egyen, mindezek mellett azonban nem vállalunk felelősséget a honlapon található információk félreértésen vagy elavultságból adódó felhasználása okán létrejött következményekért.

A honlapon, az összefoglalókban, könyvben és a hírlevelekben megtalálható tanácsokat, az oktatásokon, képzéseken elhangzó információkat, mindenki csak saját felelősségére alkalmazhatja. Amennyiben egészségügyi problémára utaló tünetek vagy panaszok merülnek fel, alapos orvosi vizsgálat szükséges. A honlapon fellelhető információk, tanácsok alkalmazása nem helyettesíti az egészségügyi kivizsgálást és kezelést. A szerzőt nem terheli felelősség az általa megosztott információk felhasználásából fakadó károk miatt. A hozzászólásokra történő online válaszadás csak tájékoztató jellegű. Az itt elhangzottak nem tekinthetőek szakemberek képzését szolgáló tananyagnak.

A honlapon, a hírlevelekben és a letölthető tanulmányokban megtalálható képek forrása: www.pixabay.com, adobe.stock.com illetve saját képek.

Az Általános Szerződési feltételek szerves részét képezi a Szolgáltató Adatkezelési tájékoztatójának a vásárlókra vonatkozó részei, így az ÁSZF elfogadása a vásárlásra vonatkozó adatkezelési elvek elfogadását is érinti. Amennyiben a vásárló nem szeretné megadni vagy nem járul hozzá a vásárláshoz feltétlenül szükséges adatai kezeléséhez, illetve a törvényi előírásoknak megfelelő módon és ideig történő tárolásához, a szerződés nem teljesíthető.

Készült: 2014.11.27.

Frissítve: 2024. 03. 28.