Általános Szerződési Feltételek2021-09-13T11:58:37+02:00

Általános Szerződési Feltételek

Ezen Általános Szerződései Feltételek az alábbi Szolgáltató és a Ön, mint a www.anyagyere.hu és a bolt.anyagyere.hu weboldalakon keresztül nyújtott elektronikus kereskedelmi szolgáltatások igénybe vevő vásárló között létrejött távol lévő felek között kötettett szerződéssel kapcsolatos jogokat és kötelezettségeket tartalmazza mind a Szolgáltató, mind a Vevő részéről. A szerződés a távollévők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II. 5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik, és fizetési kötelezettséggel jár.

1. Cégadatok (Szolgáltató):

Dr. Dénes Ivett és Társa Kft.,
Székhely: 2500, Esztergom, III. Béla király u. 3/B.

Nyilvántartó hatóság: Tatabányai Törvényszék cégbírósága
Adószám: 26758617-2-11
Cégjegyzék száma: 11-09-027019
tel.: 06-70-574-1499
e-mail: info@anyagyere.hu

Panaszkezelés helye: tel.: 06-70-574-1499
e-mail: info@anyagyere.hu

Tárhelyszolgáltató:

3 in 1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III./11. telefonszám: 06-24-886-491

2. Elérhető termékek, szolgáltatások:

 1. Hagyományos, nyomtatott könyv.
 2. Egyéni konzultáció.
 3. Online klubtagság.
 4. Online tanfolyamok.
 5. Workshop, tréning, előadás.
 6. Ezek kombinációja.

A termékek és szolgáltatások ára bruttó, 5 illetve 27 százalékos Áfával terhelt.

3. A rendelés menete:

 • Töltse ki a megrendeléshez szükséges formanyomtatványt, a kért adatok: teljes név, e-mail cím, lakcím, telefonszám, szükség esetén szállítási név, cím, illetve Skype elérhetőség. Az összes adat megadására szükség van a megrendelés teljesítése céljából. A megrendelőlap helyes kitöltéséért, az adatok pontos megadásáért a megrendelő felel.
 • Olvassa el az általános vásárlási feltételeket és a weboldalak adatkezelési szabályzatát. A megrendelés leadásának feltétele ezek ismerete és elfogadása.
 • A megrendelés gombra kattintva a megrendelő elküldi a megrendelését. Ezzel létrejön a megrendelő és a szolgáltató közti elektronikus úton megkötött szerződés.
 • A megrendelő a megrendelésről e-mailben visszaigazolást kap, illetve a vásárlás számlája is e-mailben érkezik meg a megrendelő részére.

 4. A megrendelések feldolgozása

A megrendelés feldolgozása munkanapokon történik. A megrendelést bármikor le lehet adni, a feldolgozás a soron következő munkanapon történik meg. A megrendelés teljesítésére a sikeres bankkártyás fizetés után, utalás esetén a pénz bankszámlánkra érkezése után, illetve utánvétes fizetésnél a megrendelés leadása után kerül sor.

5. Fizetés
A termék kifizetésére online bankkártyás fizetési mód érhető el, a SimplePay rendszere segítségével, emellett utalással rendezhető az ár, illetve utánvétes lehetőség is elérhető, azaz a kiszállítás során, készpénzben vagy bankkártyás fizetésre van lehetőség a futárszolgálat munkatársánál. Az utánvétre csak fizikai termék rendelése esetén van lehetőség. Csekkes fizetés nem elérhető.

Amennyiben az átutalással történő megrendelés esetén a termék vagy szolgáltatás ára 8 napon belül nem érkezik meg a bankszámlánkra, akkor a megrendelés törlésre kerül. A határidő lejárta előtt megpróbáljuk e-mailben és telefonon elérni a megrendelőt az elmaradt utalásra való figyelmeztetéssel. Ennek sikertelensége nem zárja ki a megrendelés határidő lejárta utáni törlését. Ha a határidőn túl érkezik meg az átutalás, akkor az visszautalásra kerül az adott bankszámlára.

Ha a bankkártyás fizetés megszakad, 8 napon belül lehet újabb tranzakciót indítani és kifizetni a megrendelt terméket vagy szolgáltatást. A határidő lejárta után a megrendelést töröljük.

6. Házhoz szállítás, fuvarozási díjak
A papírkönyv kiszállítása a GLS Futárszolgálaton keresztül történik, a Webshopiroda logisztikai közreműködésével. A munkanapokon délelőtt 10 óráig befutott, és bankkártyás, illetve átutalásos fizetési opció esetén ki is fizetett megrendelések még aznap csomagolásra és átadásra kerülnek a futárszolgálat felé, akik a következő 1-2 munkanapra vállalják belföldre a kiszállítást. A futárszolgálat és a logisztikai szolgáltató által elkövetett hibák és mulasztások okán bekövetkezett csúszásért nem a weboldalak üzemeltetője felel.

A kiszállítással kapcsolatos ügyintézést a GLS Futárszolgálat elérhetőségén lehet megtenni, a futárszolgálat sms és e-mail értesítést küld a kiszállítás részleteiről.

A kiszállítás díja Magyarországra bruttó 890 Ft, melyet alapesetben a vevő áll. Nagyobb mennyiség rendelése esetén vagy időszakos akciók keretében a szolgáltató átvállalhatja vagy csökkentheti a kiszállítás díját. A díjváltoztatás jogát fenntartjuk.

Az utánvétes fizetési módnál a szállítási költségen kívül plusz 300 Ft kezelési költséget számolunk fel.

Külföldi címre az alábbi feltételekkel vállaljuk a szállítást:

Az alábbi országokba kérhető a hagyományos, nyomtatott könyv kiszállítása. A szállítást a GLS Futárszolgálat végzi, 2-3 munkanap alatt. A megrendelést csak bankkártyás fizetés vagy előreutalás esetén tudjuk fogadni.

2900 Ft-os szállítási költséggel az alábbi országokba:

 • Ausztria
 • Csehország
 • Horvátország
 • Románia
 • Szlovákia
 • Szlovénia

3500 Ft-os szállítási költséggel:

 • Belgium
 • Hollandia
 • Lengyelország
 • Luxemburg
 • Németország

Csomagautomatába, más futárcég által történő kiszállításra, postán történő feladásra nincs mód.

A megrendelt könyvet vagy könyveket kartondobozba csomagolva szállítjuk ki. A futárnak történő átadást dokumentáljuk a rendszerben és erről e-mailben értesítést küldünk. Ettől az időponttól számítva a csomag kiszállításának, épségének, célba juttatásának felelőssége a futárszolgálatot terheli. Ez abban az esetben is fennáll, ha a vásárló nem kapta meg vagy nem olvasta az elektronikus levelünket a futárszolgálatnak történő átadásról. A futárszolgálat a saját belső szabályzata szerint küld értesítést a kiszállítás idejéről és részleteiről. Amennyiben a kiszállítás a vásárló vagy a futárszolgálat hibájából nem valósul meg, a csomag visszakerül a logisztikai központunkba. Ebben az esetben az ismételt kiszállítást csak a kiszállítási költség újbóli megfizetése esetén tudjuk vállalni. Vagy a vásárló élhet az elállás jogával. A weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget a vásárló hibájából történő sikertelen átvétel miatti extra költségekért.

7. Elállás joga
A megrendelőt általánosságban indoklás nélküli elállási jog illeti meg a termék átvételétől számított 14 napon belül.

A 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül. A vásárló elállási jogát az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján e-mailben (info@anyagyere.hu), illetőleg a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet 2. számú mellékletében található nyilatkozatminta felhasználásával gyakorolhatja. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot a kézhezvételtől (termék átvételétől) számított 14 napon belül elküldeni a Szolgáltató részére. A nyilatkozatminta ide kattintva tölthető le.

A vevő elállási jogát a szerződés megkötésének napja, és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolhatja.

Kézhezvétel (termék átvételének) időpontja házhoz szállítás esetében a futártól történő átvétel időpontja. Ez a futártól kapott nyugtával bizonyítható. Személyes átvételi mód nem zárja ki az elállási jog érvényesítését.

A nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a szolgáltató a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a fogyasztó az elállási jogát. A nem tárgyi adathordozókra vonatkozó, eltérő elállási jogi lehetőséggel nem minden esetben kíván élni a szolgáltató, a vevőknek nyújtott extra garancia keretében. A vásárló minden esetben tájékoztatva van e jogáról e-mail formájában, és a letöltéshez szükséges linkre kattintva a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezését adja arra, hogy tudomásul veszi,  hogy a termék letöltésével  elveszíti a fogyasztó az elállási jogát.

Részletek a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól
20. § (1) Az üzlethelyiségen kívül kötött és a távollévők között kötött szerződés esetén a fogyasztót a (2) bekezdésben meghatározott határidőn belül indokolás nélküli elállási jog illeti meg. A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási vagy felmondási jogát
a) termék adásvételére irányuló szerződés esetén
a) a terméknek,
b) több termék adásvételekor, ha az egyes termékek szolgáltatása eltérő időpontban történik, az utoljára szolgáltatott terméknek,
c) több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak,
d) ha a terméket meghatározott időszakon belül rendszeresen kell szolgáltatni, az első szolgáltatásnak
fogyasztó vagy az általa megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy általi átvételének napjától;
szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződés megkötésének napjától
számított tizennégy napon belül gyakorolhatja.
(3) A (2) bekezdés a) pontjában foglaltak nem érintik a fogyasztó azon jogát, hogy az e §-ban meghatározott elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvételének napja közötti időszakban is gyakorolja.
22. § (1) A fogyasztó a 20. §-ban biztosított jogát
a) a 2. mellékletben található nyilatkozat-minta felhasználásával;
vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozat útján gyakorolhatja.
(2) A vállalkozás internetes honlapján is biztosíthatja a fogyasztó számára a 20. §-ban meghatározott jog (1) bekezdés szerinti gyakorlását. Ebben az esetben a vállalkozás tartós adathordozón haladéktalanul visszaigazolja a fogyasztói nyilatkozat megérkezését.
(3) A 20. §-ban meghatározott jogot határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a 20. § (2) bekezdésében, illetve a 21. §-ban meghatározott
határidő lejárta előtt elküldi.
(4) A fogyasztót terheli annak bizonyítása, hogy a 20. §-ban meghatározott jogot e §sal összhangban gyakorolta.
29. § (1) A fogyasztó nem gyakorolhatja a 20. § szerinti jogát

i) lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;

m) a nem tárgyi adathordozón nyújtott digitális adattartalom tekintetében, ha a
vállalkozás a fogyasztó kifejezett, előzetes beleegyezésével kezdte meg a teljesítést, és a fogyasztó e beleegyezésével egyidejűleg nyilatkozott annak tudomásul vételéről, hogy a teljesítés megkezdését követően elveszíti a 20. § szerinti jogát.

A vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. §. (1) l) bekezdése alapján az elállási jogát, illetve felmondási jogát nem gyakorolhatja, ha a rendezvényre, előadásra, workshopra vagy tréningre szóló belépőjegy egy adott időpontra (adott napra, határnapra) szól. Ez abban az esetben is irányadó, ha a vásárló olyan online eseményre vásárol belépőjegyet (megtekintési jogosultságot), amely egy megadott időpontban, a közvetített eseménnyel egy időben elérhető (élő közvetítés). Ebben az esetben a szolgáltatónak nem áll módjában sem a belépőjegyet visszaváltani, sem a vásárlás értékét visszatéríteni (az előadás elmaradása esetének kivételével).

Amennyiben a vásárló olyan online eseményre vásárol belépőjegyet, amely megadott időintervallumban elérhető, és ezen idősávon belül egyszer vagy többször megtekinthető (megtekinthető videó tartalom), úgy a 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet 29. § (1) m) pontja szerint a „Videó megtekintése” gombra kattintva, vagy a videó megtekintését bármely módon megkezdve a vásárló kifejezett, előzetes beleegyezését adja ahhoz, hogy a szolgáltató a teljesítést megkezdje, valamint nyilatkozik annak tudomásul vételéről, hogy a 14 napos elállási jogával a továbbiakban nem élhet, hiszem a tartalom megtekintését már megkezdte.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben a megrendelő élni kíván az elállási jogával, ezt írásban jelezheti felénk, az info@anyagyere.hu email címre küldött elektronikus, vagy a Dr. Dénes Ivett és Társa Kft. nevére és 2500 Esztergom, III. Béla király 3/B. postai címre küldött hagyományos levélben. Az elállási nyilatkozatnak világosnak és egyértelműnek kell lennie, az indoklás okára nem kell kitérni. Az elállás tudomásra jutásától számított 8 napon belül visszatérítjük a vételárat a vevő részére a megadott bankszámlaszámra történő utalás vagy Simplepay-en keresztüli bankkártyás visszatérítés formájában. Utánvétes átvétel esetén csak a bankszámlaszám megadása esetén tudjuk teljesíteni a visszatérítést.

A konzultációk lemondásának feltételei:

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció (e-mail, telefonos/Skype, személyes vagy ismétlő esetén is) díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára.

72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. Tehát, ha az időpontod 2019. szeptember 19-re, 12:00-ra szól, akkor 2019. szeptember 12-én, 11:59-ig tudod azt lemondani a 100%-os pénzvisszatérítésig. Ha 2019. szeptember 16-án 11:59-ig mondod le az időpontod, akkor a befizetett konzultációs díj 50 %-a jár vissza. 2019. szeptember 16. 12:00-órától nem tudjuk visszafizetni a konzultáció díját. A lemondás történhet az automata rendszeren keresztül, a visszaigazoló e-mailben megadott linken vagy az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött e-mailben. A lemondás után a helyet felszabadítjuk, az szabadon foglalható lesz bárki számára. Ha pedig jár neked visszatérítés, akkor azt 3 munkanapon belül visszautaljuk a részedre. A fenti szabálytól egyéni elbírálás kapcsán eltekinthetünk.

Ha a személyes konzultáción nem jelentkezel a lefoglalt időpontban vagy nem vagy elérhető telefonon, Skype-on, akkor sem jár vissza a konzultáció díja. Vészhelyzet esetén ettől eltekinthetünk. Késés esetén nincs lehetőség tovább tartani a beszélgetést, az előjegyzés szigorúan meghatározott ütemben zajlik.

A konzultációk időpontja módosításának feltételei

48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. A módosításra a visszaigazoló e-mailekben található linkre kattintva van lehetőség. Egyedi időpont kérésére jelenleg nincs lehetőség.

Ha miattunk késik vagy nem valósul meg a beszélgetés, természetesen teljes mértékben kártalanítunk, soron kívül adunk új időpontot vagy pótoljuk az elmaradt időt, illetve visszafizetjük a konzultáció díját.

8. Szavatosság

A vevő a szolgáltatóval szemben a termék kézhezvételétől számított 2 évig termék – és kellékszavatossággal élhet a vételár leszállítására és elállásra vonatkozóan.

9. Panaszkezelés
Panaszbejelentés: info@anyagyere.hu vagy 2500 Esztergom, III. Béla király u. 3/B.
A szolgáltató a panaszt haladéktalanul, legkésőbb 15 munkanapon belül kivizsgálja és az kivizsgálás eredményéről írásos formában értesíti a panaszkodót.

Panasz benyújtásának egyéb lehetőségei:

• Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság,

Cím: 1088 Budapest, József krt. 6.,
Levelezési cím: 1428 Budapest, Pf: 20., Központi telefonszám: +36 1 459
4800 Faxszám: +36 1 210 4677

• Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség megyei kirendeltségei

• Békéltető testület: ha az ügyfél a vitás kérdést bíróságon kívül, békés úton szeretné rendezni.

Elérhetőség: Komárom-Esztergom Megyei Békéltető Testület Cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36. Tel.: 06-34-513-010, e-mail: kemkik@kemkik.hu

• Bírósági kereset benyújtása (Ptk. 2013. V. tv. és Polgári Perrendtartásról szóló 1952. III. tv.)

10. Az Anyamosoly Garancia érvényesítésének feltételei:

Az Anyamosoly Garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv digitális, e-könyv változatának vásárlása, online kurzusokra való jelentkezés, illetve online klubba történő előfizetés esetén érvényesíthető. A könyv nyomtatott formájának megrendelése esetén nem vehető igénybe. A könyv ára (5490 Ft) visszajár abban az esetben, ha a vásárló a könyv linkjét tartalmazó e-mail kiküldésének időpontjától számított 2 hónapon belüli időpontig jelzi annak igénybevételét a visszautaláshoz szükséges bankszámla adatok megadásával az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött levélben. A visszautalás minden esetben bankszámlaszámra vagy bankkártyára történik, másfajta visszatérítés nem lehetséges. A garanciát csak a vevő kérheti, hozzátartozó, rokon vagy más személy nem érvényesítheti. A digitális könyvre való garancia a könyv 2021. 06. 01-én történő értékesítésének befejezése okán 2021. 08. 02-án megszűnt.

Az Anya, gyere! Tudástár és Közösség előfizetőinek és bérletet vásárlóknak 14 naptári napos teljes körű pénzvisszafizetési garancia érhető el, a szerződéskötés létrejöttétől számítva. Az online kurzusok résztvevőinek 24 órás teljes körű pénzvisszafizetési garancia érhető el, a szerződéskötés létrejöttétől számítva. A garanciaigény e-mailben lehet jelezni (info@anyagyere.hu), a fenti határidőkön belül.

A termék vagy szolgáltatás visszautalása vagy visszatérítése 3-5 munkanapon belül történik meg. Az utalás költségét mi álljuk. A vásárláskor kiállított számla sztornózásra kerül, a sztornó számla pedig kiküldésre.

3. A garanciaigény jelzésének megtörténte után azonnali hatállyal megszűnik a a vásárlónak a hozzáférése a termékhez, szolgáltatáshoz, az ahhoz járó ajándékokhoz, tagságokhoz, tananyagokhoz, csak a termék vagy szolgáltatás tulajdonosainak járó termékek vagy szolgáltatások igénybevételéhez, vagy megvásárlási lehetőségéhez. Ennek nem feltétele a visszautalás sikeres megtörténte.

4. A garanciaigény érvényesítése az utalás elindításának pillanatáig vonható vissza, amint az utalás megtörténik és a számla sztornózásra kerül, erre már nincs mód.

5. Amennyiben a fenti határidők lejártáig nem történik meg a vevő részéről a garancia igénybevételének e-mailben történő jelzése, a garancia már nem érvényesíthető. Telefonon, Messenger üzenetben jelzett igények nem érvényesíthetőek, a garancia igénybevételének feltétele, hogy szükség esetén a vásárló igazolni tudja a vásárlás megtörténtét, a vásárlás adatainak megadásával.

6. A garanciával élő személynek a továbbiakban a Dr. Dénes Ivett és Társa Kft megtagadhatja további termékek eladását vagy szolgáltatások nyújtását, egyéni elbírálás alapján.

7. Az Anyamosoly Garancia, mint extra garancia bármikor visszavonható, a visszavonás dátumáig történő vásárlásokra visszamenőleg természetesen a határidők betartásával érvényesíthető.

8. A fix időpontra szóló (2, 3, 6 ,12 havi) bérletek ára nem jár vissza, ha a fent említett 14 naptári napos határidő után szeretné a vásárló felmondani a szerződést. A bérletek havidíjra lebontott ára kedvezőbb, ennek igénybevétele viszont azzal a kötöttséggel jár, hogy a bérlet árát előre kell kifizetni és a szolgáltatás igénybevételének kötelezettsége a bérlet lejártáig tart, a megállapodás a bérlet lejárta előtt nem mondható fel a vásárló részéről, kivéve abban az esetben, ha a szolgáltató nem tudja nyújtani a szolgáltatást.

11. Egyebek
A jelen ÁSZF-ben nem szabályozott kérdésekben a Ptk, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások és az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001-es CVIII: tv. illetve a fogyasztó és a vállalkozó közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II. 26.) Kormányrendelet az irányadó.
A szolgáltató ügyvezetője a Magyar Orvosi Kamara tagja.
A szolgáltató bármikor jogosult az ÁSZF-et módosítani. Az módosítás csak a módosítás után létrejött szerződésekre nézve kötelező.
Szerződés nyelve: magyar
Vásárláskor írásbeli szerződés nem kötünk, így azokat nem iktatjuk.

12. Jogi nyilatkozat

A www.anyagyere.hu honlap kizárólag az alábbi feltételek elfogadása mellett használható. A feltételek elfogadása minden felhasználóra nézve kötelező, és független a feltételek tényleges elolvasásának tényétől.

Az oldalon található összes tartalom, beleértve a letölthető tanulmányokat és a feliratkozás után küldött hírleveleket is, illetve a szerző által írt tanulmányok, összefoglalók, könyvek, cikkek, szakvélemények és egyéb írások, az általa készített hanganyagok és videófelvételek az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alatt állnak, a szerző, Dr. Dénes Ivett szellemi tulajdonai. A szerző előzetes hozzájárulása nélkül a tartalom részei vagy egésze nem használható fel, sem online, sem nyomtatott formában. Erre csak a szerző engedélyével, írásbeli megállapodást követően, az abban részletezett feltételekkel van lehetőség. A szellemi tulajdont képező termékek a szerző előzetes engedélye nélkül nem terjeszthetőek, nem küldhetőek tovább, nem oszthatóak meg, nem tölthetőek fel az internetre, nem lehet fénymásolni azokat. Az ingyenes és az ellenszolgáltatás fejében történő terjesztés sem engedélyezett.

Jogellenes felhasználás esetén: Ha a Dr. Dénes Ivett szellemi tulajdonát képező mű utánközlése, megosztása, továbbítása, feltöltése, terjesztése a szerző írásbeli engedély nélkül történik, akkor az utánközlőnek naponta és/vagy oldalanként 30.000 Ft + ÁFA kötbért kell fizetnie. A 70%-nál nagyobb átfedés az eredeti és a másolt oldal között már átvételnek minősül, a kötbér ebben az esetben is él. Az átvevőt nem mentesíti a kötbér fizetése alól, ha nem olvasta ezen nyilatkozatot.

A szellemi termékek engedély nélküli terjesztése, megosztása esetén minden esetben jogi lépéseket teszünk, ha pedig a békés megegyezés feltételei nem adottak, büntetőjogi és polgárjogi intézkedéseket kezdeményezünk.

Honlapon található információk 

A www.anyagyere.hu oldalon megtalálható információk, az egyéni oktatások, workshop-ok, előadások, a különböző platformokon közzétett cikkek, videók, hanganyagok, hozzászólások, vélemények kizárólag tájékoztató jellegűek, azok közzététele nem minősül ajánlattételnek, orvosi vagy szakmai tanácsadásnak, és nem keletkeztet orvos-beteg viszonyt. Az oldal tulajdonosa nem egészségügyi szolgáltató, nem véges egészségügyi tevékenységet, engedélyhez nem kötött oktatás keretében történik a csecsemők és kisgyermekek alvása élettani alapjainak átadása.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlap tartalma naprakész és követhető egyen, mindezek mellett azonban nem vállalunk felelősséget a honlapon található információk félreértésen vagy elavultságból adódó felhasználása okán létrejött következményekért.

A honlapon, az összefoglalókban, könyvben és a hírlevelekben megtalálható tanácsokat, az oktatásokon, képzéseken elhangzó információkat, mindenki csak saját felelősségére alkalmazhatja. Amennyiben egészségügyi problémára utaló tünetek vagy panaszok merülnek fel, alapos orvosi vizsgálat szükséges. A honlapon fellelhető információk, tanácsok alkalmazása nem helyettesíti az egészségügyi kivizsgálást és kezelést. A szerzőt nem terheli felelősség az általa megosztott információk felhasználásából fakadó károk miatt. A hozzászólásokra történő online válaszadás csak tájékoztató jellegű.

A honlapon, a hírlevelekben és a letölthető tanulmányokban megtalálható képek forrása: www.pixabay.com, adobe.stock.com illetve saját képek.

1. számú Melléklet:

Általános szerződési feltételek – Anya, gyere! klub

A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban: „ÁSZF”) Dr. Dénes Ivett egyéni vállalkozó (a továbbiakban: „Szolgáltató”) által a www.anyagyere.hu weboldalon keresztül nyújtott Anya, gyere! Klub szolgáltatás (a továbbiakban: „Szolgáltatás”) igénybevételének feltételeit szabályozza.
1. A Szolgáltatást nyújtja

Név: Dr. Dénes Ivett és Társa Kft.

Székhely: 2500 Esztergom, III. Béla király u. 3/b.

Adószám: 26758617-2-11

Email cím: denes.ivett@anyagyere.hu

Telefonszám: 06-70-578-4920

2. A Szolgáltatás részletei

A Szolgáltató által nyújtott Anya, gyere! Klub szolgáltatáson keresztül a Szolgáltató hatékony, gyakorlatias, tudományos ismereteket, információkat oszt meg a klubtagokkal (továbbiakban “Tagok”).

A Szolgáltatás célja, hogy a Tagokat megismertesse a gyermekek alvásával kapcsolatos legújabb kutatási eredményekkel, a jó babaalvást támogató legújabb módszerekkel, mely ismeretek felhasználása nagyban segíti a szülőket abban, hogy segíteni tudjanak a gyermeküknek jól aludni.
3. A szerződés részletei
Jelen szerződés alapján a Tag megbízza a Szolgáltatót a Szolgáltatás keretében a gyermekek alvásával kapcsolatos információk, tudományos tények, kutatási eredmények és az alvásproblémák megoldásainak összegyűjtésével és a Szolgáltatáson keresztül történő rendelkezésre bocsátásával. A szerződés tárgyát képezik egyrészt a Szolgáltatáson keresztül, a szerződés megkötésének időpontjában hozzáférhető anyagok (videók, tanulmányok, összefoglalók, esetismertetések), valamint a Szolgáltató által később elkészített, és minden hónapban közzétett anyagok. A Szolgáltatás kizárólagos nyújtója Dr. Dénes Ivett egyéni vállalkozó, aki a megbízást kifejezetten elfogadja.
4. A szerződés létrejötte

Jelen szerződés a Szolgáltató és a Tag (a továbbiakban együtt: „Szerződő Felek”) között ráutaló magatartással, a Tag által a www.anyagyere.hu weboldalon, vagy annak aloldalán található jelentkezési lap kitöltésével, és a „Megrendelem” gomb lenyomásával jön létre.

A Tag jelen szerződés elfogadásával nyilatkozik arról, hogy cselekvőképessége, illetve szerződéskötési képessége nincs korlátozva.

A jelentkezés során a látogató által megadott adatoknak hiánytalannak és valósnak kell lenniük. A látogató nyilatkozik arról, hogy az így megadott adatok hiánytalanok és valósak.

Jelen Szerződés elfogadásával a Tag kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Szolgáltató a szerződésszerű teljesítést a szerződés megkötése után azonnal megkezdje.
5. A jelentkezés visszaigazolása
A Szolgáltató a beérkezett regisztrációkat haladéktalanul megvizsgálja, és azok megérkezését visszaigazolja. A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett regisztrációt indoklás nélkül elutasítsa. Az elfogadott regisztrációk elektronikus levélben kerülnek visszaigazolásra.
6. A részvételi vagy tagdíj mértéke
A Szolgáltatás nyújtásáért a Szolgáltató havonta megbízási díjra jogosult. A megbízási díj a szerződéses szolgáltatás teljes ellenértékét tartalmazza.
7. A megbízási díj beszedése

A regisztráció során a jelentkezőnek meg kell adnia érvényes bankkártya adatait. A jelentkező kijelenti, hogy a megadott bankkártya adatok valósak, és a megadott bankkártyával jogszerűen rendelkezik.

A Szerződő Felek kijelentik, hogy a Szolgáltatáshoz kapcsolódó, SimplePay Szolgáltatás (továbbiakban “Simple”) üzemeltetője és nyújtója az OTP Mobil Szolgáltató Korlátolt
Felelősségű Társaság (OTP Mobil Kft.).
Az OTP Mobil Kft. nyilvános cégadatai:
Székhely: 1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.
Cégjegyzékszám: 01-09-174466
Nyilvántartó: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
Adószám: 24386106-2-43
Képviseli: Benyó Péter ügyvezető
A Simple a szerződés teljesítése során a Szerződő Felek teljesítési segédjének minősül. A Simple általános szerződési feltételei és az adatvédelmi nyilatkozata folyamatosan megismerhetők a www.simplepay.hu weboldalon, amiket a Szerződő Felek megismertek és elfogadtak.
A Szolgáltató a havonta esedékes megbízási díjat előre, automatikusan, a fizetési szolgáltatón keresztül vonja le a Tag bankkártyájáról.
8. Számlázás
A megbízási díj levonásának napján a Szolgáltató elektronikus számlát köteles kiállítani, amelyet e-mailen keresztül juttat el a Taghoz. A Tag az elektronikus számla kiállítását kifejezetten elfogadja. A számlázási adatok módosítására elektronikus levélben (denes.ivett@anyagyere.hu) vagy telefonon (06-70-578-4920) van lehetőség.
9. A Szolgáltatás lemondása, a bankkártya adatainak módosítása
A Tag a Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés felmondását vagy a megadott bankkártya adatainak módosítását elektronikus levélben (info@anyagyere.hu) vagy a sikeres fizetést visszaigazoló elektronikus levélben elküldött linkre kattintva kezdeményezheti.
 
10. A tagokat megillető felmondási és elállási jog

A Tag a szerződés megkötését követő 14 naptári napon belül azonnali hatállyal, indoklás nélkül felmondhatja a Szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződést.

A Tag az ingó dolognak minősülő termék tulajdonjogának átruházására irányuló szerződéstől a termék átvételétől számított 14 napon belül elállhat.
11. A szerződés felmondása
A Szerződő Felek bármelyike – jelen ÁSZF 9. és 10. pontjaiba foglalt rendelkezésekkel összhangban – a szerződés megkötését követő 14. nap után azt bármikor felmondhatja azzal, hogy a felmondási idő utolsó napja az utolsó megbízási díj levonását követő harmincadik napra esik. A Szerződő Felek a jelen szerződést a másik félhez intézett egyoldalú jognyilatkozattal, azonnali hatállyal abban az esetben mondhatják fel, ha a másik fél a jelen szerződésből eredő lényeges kötelezettségét ismételten vagy súlyosan megszegi.
12. A kártérítés felelősség kizárása
A Szolgáltató a szerződés teljesítésével összefüggésben bekövetkező károkért való kártérítési felelősségét az irányadó jogszabályok által lehetővé tett legteljesebb mértékben kizárja. A Szolgáltatás nem orvosi szolgáltatás, nem pszichológia tanácsadás, nem pszichoterápia,  nem helyettesíti a szakszerű orvosi kivizsgálást vagy kezelést. Ha gyermekénél bármilyen tünetet vagy panaszt észlel, kérjük forduljon orvoshoz.
13. A szerzői jogok
A Szerződő Felek kijelentik, hogy a www.anyagyere.hu weboldal, annak elemei és az azon keresztül közzétett vagy értékesített, szerzői műnek minősülő összes anyag a Szolgáltató tulajdonát képezi. Jelen szerződés egyetlen része sem értelmezhető úgy, hogy az alapján a Tag felhasználási, vagy egyéb szerzői vagyoni jogot szerez ezen anyagok részére vagy egészére. A Tag a Szolgáltató szerzői jogainak megsértése esetére minimum 500.000 Ft összegű kötbér megfizetésére vállal kötelezettséget.
14. Teljességi záradék
A jelen szerződés a benne szabályozott jogviszony tekintetében a Szerződő Felek teljes megállapodását tartalmazza, és bármely esetleges korábbi szóbeli vagy írásbeli megállapodást hatálytalanít.
15. A szerződés hatálya

A szerződés határozatlan időtartamra jött létre.

16. A szerződésre irányadó jog és záró rendelkezések.
A felek a jelen szerződésben nem rendezett kérdések tárgyában a Ptk. és az egyéb hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit tekintik irányadónak.
A Szerződő Felek kijelentik, hogy a szerződés teljesítésének országa Magyarország.
17. Panaszkezelés

A Tag Szolgáltatással kapcsolatos panaszait a Szolgáltató következő elektronikus levelezési címére küldheti: denes.ivett@anyagyere.hu

A vásárló a fentieken túl panaszával, észrevételével a következő szervekhez is fordulhat:

Polgármesteri Hivatal Jegyzője:
2500 Esztergom, Széchenyi tér 1. Tel: 06-33-542-084

Továbbá:

Komárom-Esztergom Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Békéltető Testülete:

Levelezési cím: 2800 Tatabánya, Fő tér 36.

Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelősége:

Levelezési cím: 2800 Tatabánya, Bárdos L. u. 2.
18. A Szolgáltató tárhelyszolgáltatójának adatai
 
 3 in 1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III./11. telefonszám: 06-24-886-491

Jelen Általános Szerződési Feltételek folyamatosan hozzáférhetőek és szabadon letölthetőek a www.anyagyere.hu/aszf-anyagyereklub weboldalon.

Az Általános Szerződési feltételek szerves részét képezi a Szolgáltató Adatkezelési tájékoztatójának a vásárlókra vonatkozó részei, így az ÁSZF elfogadása a vásárlásra vonatkozó adatkezelési elvek elfogadását is érinti. Amennyiben a vásárló nem szeretné megadni vagy nem járul hozzá a vásárláshoz feltétlenül szükséges adatai kezeléséhez, illetve a törvényi előírásoknak megfelelő módon és ideig történő tárolásához, a szerződés nem teljesíthető.

Készült: 2014.11.27.

Frissítve: 2018. 03. 16.

Frissítve: 2019. 03. 21.

Frissítve: 2020. 10. 13.

Frissítve: 2021. 08. 28.