KAPCSOLAT

A weboldal üzemeltetője: Dr. Dénes Ivett orvos, babaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakember.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT:

Nyitvatartás: munkanapokon, H-Cs: 9-16 óra, P: 9-14 óra között.

Áthelyezett szombati munkanapokon zárva vagyunk.

E-mail cím: info@anyagyere.hu  (a leveleket az ügyfélszolgálat vezetője, Poros-Kiss Izabella várja)

Telefon: +36-70-574-1499 A munkaidőben érkezett hívásokat azonnal fogadjuk, vagy egyéb elfoglaltság esetén még aznap visszahívunk. A munkaidőn kívüli időszakban telefonálókat a következő munkanap tudjuk visszahívni. (a hívásokat az ügyfélszolgátat vezetője, Poros-Kiss Izabella várja)

Az e-maileket is munkaidőben olvassuk el és válaszoljuk meg. Hétvégén és ünnepek alatt mi is pihenünk, a munkaidőn kívüli időszakban érkező levelek feldolgozása a következő munkanap során történik meg.


Ügyek, melyeket telefonon vagy e-mailen el tudsz intézni:

  • termékek vagy szolgáltatások megrendelése kapcsán felmerült kérdéseid, problémáid (nem jött visszaigazoló e-mail, nem tudsz letölteni valamit, nem tudod eldönteni, melyik termék/szolgáltatás való neked, stb.),
  • honlappal kapcsolatos kérdéseid, észrevételeid (nem olvasható valami, nem működik a link, nem találod a keresett aloldalt stb.),
  • sajtó munkatársaként vagy céges együttműködés céljából keresel.

ITT összeszedtem néhány gyakori kérdést és választ, érdemes itt is utánanézni, talán azonnal meg is lesz a válaszod a kérdésedre.


FONTOS! A babád alvásával kapcsolatban egyéni kérdésekre nem tudunk e-mailben, Messenger üzenetben vagy az ügyfélszolgálat telefonszámán válaszolni. Egy igazán személyre szabott válaszhoz, megoldási javaslathoz számos, a babád alvásával kapcsolatos adatra, információra szükségünk van, ismernünk kell a probléma gyökerét, az eddigi próbálkozásokat, a céljaidat, az életkörülményeiteket. Ennek átbeszélésére nem alkalmas az e-mail, és nem elég rá pár perc telefonos beszélgetés. Mindenkinél működő, 2 perc alatt elmondható tutitippek pedig nincsenek.

Ha a babád nemalvásával kapcsolatban személyre szabott tanácsokat szeretnél, akkor online előfizetéses tagság keretében tudunk segíteni.


A termékek vagy szolgáltatások megrendelése, az időpontfoglalás a honlapon megadott űrlapok vagy linkek segítségével történik, teljesen automata módon. Telefonon vagy e-mailben nem tudsz megrendelést indítani, vagy időpontot egyeztetni. A rendszer automatizálásával időt spórolunk, megfelelünk a hatályos jogszabályi előírásoknak, és a kézzel végzett adminisztráció helyett a valódi segítségnyújtásra tudunk koncentrálni.


Tárhelyszolgáltató:

3 in 1 Hosting Bt. 2310 Szigetszentmiklós, Forrás u. 12. III./11. telefonszám: 06-24-886-491

Hasznos linkek:

Jogi nyilatkozat

Adatkezelési tájékoztató

ÁSZF

Felkérés vendégelőadónak