Itt találod, milyen szolgáltatásokat tudsz igénybe venni nálunk:

Ingyenes segítség:

Cikkek, blogbejegyzések

Számos cikket találsz itt a babák és a kisgyermekek alvásáról, a reális elvárásokról, a babák alvásának fejlődéséről, az alvási nehézségek okairól, fajtáiról és a gyermekek alvásának támogatásáról, hiteles forrásból, szakértőink tollából.

MEGNÉZEM

Ingyenes tudásanyagok

Ingyenesen letölthető, részletes összefoglalók, tesztek a babák éjszakai ébredéseiről, a rövid nappali alvásairól, illetve arról, vajon jól alszik-e a babád – csak add meg az e-mail címed és küldjük is az anyagokat!

Letöltöm

Ingyenes kérdezési lehetőség

Egyszerű, általános kérdéseidet felteheted szakértőinknek, akik hírlevélben válaszolnak általános útmutatót nyújtva azon témákban, amelyek olvasóinkat érdekelhetik.

Kérdést szeretnék feltenni

Anya, gyere! Hírlevél

Hasznos tanácsok, értékes tartalmak, ingyenes kihívások és e-mail kurzusok, exkluzív akciók várnak rád, ha feliratkozol a hírlevelekre.

Feliratkozom a hírlevelekre

Fizetős termékeink, szolgáltatásaink:

Könyvek

A legátfogóbb, nagy sikerű, hazai szerző által írt gyakorlati kézikönyv-sorozat, benne számos bababarát megoldással, esettanulmánnyal, 0-4 éves korig minden gyakori nehézségről, 2 kötet, 1 munkafüzet és számos online összefoglaló formájában, akár ingyenes szállítással.

megnézem a könyveket

Online kurzusok

Online kurzusok a babák és a kisgyermekek alvásáról, alvási nehézségeiről. Kérdezési lehetőséggel az kurzus témája kapcsán, tanácsokat is kérhetsz. Időszakos jelentkezés, a gombra kattintva megtalálod, jelenleg mely kurzusok elérhetőek.

érdekelnek a kurzusok

Anya, gyere! Tudástár

Kérdésed van a gyermeked alvásával kapcsolatban, szeretnél szakértői válaszokat, egyéni tanácsokat? Extra tudásanyagokat, esettanulmányokat néznél, hallgatnál? 0-4 éves korú a gyermeked és az életkori jellemzőket vagy a gyakori alvásgondok válaszkész megoldását keresed? A Tudástárba csatlakozva erre mind lehetőséged van.

IRÁNY A TUDÁSTÁR

Online szülőkonzultációk ZOOM-on

A szülőkonzultációkon a gyermek alvásproblémájának részletes feltárása, a diagnózis felállítása és a személyre szabott megoldások megtalálása, megbeszélése zajlik, online formában, előre egyeztetett időpontban.

Időpontot foglalok

6+6 Támogatás program

A program során kiscsoportos online konzultációkon vehetsz részt, korlátlan alkalommal tehetsz fel kérdéseket, kérhetsz tanácsokat a gyermeked alvása kapcsán. A program eseti jelleggel indul, a gombra kattintva megtalálod a program következő indulását.

Érdekel a Program

Milyen szempontok alapján érdemes választanod?

Hozzáférhetőség, gyorsaság:

 
A könyvsorozatot bármikor meg tudod rendelni és bele tudsz lapozni, a megrendelés után 1-2 munkanap alatt kiér hozzád a csomag.
A kurzusokra és a Tudástárra is időszakosan lehet jelentkezni, de a fizetés után már azonnal hozzáférsz az anyagokhoz, a szakértői válaszok szintén 1-2 munkanapon belül megérkeznek. Az anyagokat is bármikor megnézheted, de a Tudástárban csak élő előfizetés mellett férsz hozzá.
A 6+6 Támogatás program pár havonta indul, becsatlakozásra csak a program elején van lehetőség.
A szülőkonzultációkra limitált számú család jelentkezését várjuk, de ha van szabad hely, akkor 1-2 héten belül tudunk konzultálni.

Kérdezési, tanácskérési lehetőség:

Kérdezési lehetőség a könyvek olvasóinak külön nem elérhető. Erre a kurzusok résztvevőinek az adott kurzus témáját érintve, írásban, korlátlanul van lehetőségük. A Tudástárban pedig minden témában lehet tanácsot kérni. Online konzultációs alkalmak a 6+6 Támogatás program résztvevőinek érhetőek el, illetve online szülőkonzultációk foglalhatóak.

A téma:

A könyvek, és a Tudástár, a 6+6 Támogatás program és az online szülőkonzultációk felölelnek minden gyakori, baba és kisgyermekkori alvással kapcsolatos témakört. Az online kurzusok ezzel szemben csak pár, népszerű témát dolgoznak fel, tematikus módon.

Az ár:

Azok a szolgáltatások, ahol szélesebb a témakör vagy több a személyes segítségnyújtás, drágábbak. A könyvsorozat árát pedig számos olyan költség terheli  (nyomda, raktározás, csomagolás, kiszállítás), amely a szolgáltatások esetében nem áll fenn.
Tehát, azt érdemes mérlegelni, hogy milyen gyorsan, mennyi ideig, milyen és mennyi témában van szükség segítségre, és elég-e a tudás, vagy tanácsokra is igény van, ha igen, akkor vajon egyszeri vagy korlátlan alkalommal. Emellett egyszeri díjat szeretnél fizetni vagy előfizetésben, több előadás meghallgatásában, kurzus elvégzésében gondolkodsz.

GARANCIÁK

Anyamosoly-garancia

Az egyedülálló Anyamosoly-garancia keretében rizikó nélkül próbálhatod ki az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás legtöbb szolgáltatását, kockázat nélkül.

RÉSZLETEK

Tanúsítvány 

A Hiteles Egészségügyi Weboldal tanúsítvány garantálja, hogy az oldalon csak tudományosan megalapozott, szakmai hivatkozásokkal alátámasztott cikkeket olvashatsz, melyeknek ismert a szerzője, a szerző végzettsége és a cikk keletkezésének időpontja.

Tagságok

A honlap tulajdonosa tagja a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának, illetve támogatja az Első 1000 nap programot.

Itt találkozhattunk már:

Tevékenységünk számokban:

0
Munkaóra
0
Könyvolvasó
0
Egyénileg támogatott család
0
Tudásanyag
0
Olvasó

Rólunk mondták:

Végre egy szakember, aki nem engem hibáztatott, amiért a kisfiam cicin alszik el. Köszönöm, Ivett a segítséget, már mindenki jól alszik a családban.

Péter Ágnes, Budapest

Örökké hálás leszek a könyvedért és a tanácsaidért, 2 nappal ezelőtt a 14 hónapja legalább ötször ébredő lányom 9.5 órát aludt egyhuzamban. Csoda…

Nyírő-Székely Melinda

Tényleg minden anyának ajánlom a könyvet. Mert az interneten sok minden információ megtalálható, de sok időben telik összegyűjteni és összekötni dolgokat. A könyvben minden infó egy helyen található, sok hasznos tanáccsal és példákkal együtt. A könyv egy „must have” dolog.

Vojnić Bojana

Ajánlom a könyvet minden kezdő szülőnek és azoknak is akiknek már meglévő problémájuk van alvás ügyben és megoldást keresnek. Csak azt bánom, hogy nem találtam meg hamarabb, de a következő gyerekemnél, mint a biblia fog szolgálni nekem és a kezdetektől nálam lesz, mert hiszem, hogy nem a szerencsén kell múlnia, hogy jól alszik-e egy gyermek.

Szivák Nikoletta

Rendkívül szkeptikus vagyok a gyerekneveléssel kapcsolatos szakirodalommal és megmondókkal kapcsolatban. Tettem már le nem egy könyvet azért, mert nem összeegyeztethető csak néhány gyerek helyzetével, személyiségével, és természetesen az én kisfiam nem tartozott közéjük. Ám ezt a könyvet végig elismeréssel és egyetértéssel forgattam. A változás azonnal látható volt, és helyreállt a béke a családunkban.

Molnár Viktória

Szia Anya társam!
Fáradt vagy, nyűgös a babád, nyűgös vagy Te magad is, nem szeretsz vagy nincs időd olvasni?
Akkor is ajánlom ezt a könyvet, mert ha elkezded olvasni, garantálom, hogy nem teszed le.
Olvasd, oldd meg a problémákat és aludj jól, a titok nyitja a kezedben!
Jó szórakozást!

Sebők-Szögi Zsuzsanna

Én is azt hittem hogy kevesebb alvás igénye van a 3 hónapos kisbabának. Anyukám mondogatta hogy szerinte fáradt a gyerek. Egy ideig hárítottam, aztán kezdtem én is így gondolni. Ekkor találtam ezt a könyvet! Sok hasznos dolgot olvastam benne és valóban fàradt volt a kislányom. Azóta már napi két órával alszik többet!!! És egyre könnyebben megy minden!
Én gyerekekkel foglalkozom és látom hogy mennyire fáradtak a gyerekek! Kialvatlanok! Örülök hogy ilyen hamar elolvastam ezt a könyvet mert így az elejétől nagy hangsúlyt tudok fordítani az alvásra!
Én sportoló voltam és ott is nagy szerepe van az alvásnak a regeneráció miatt!
Felnőtteknek is szükség lenne egy hasonló könyvre mert kevesebb vita és feszültség lenne az otthonokban ha apa meg anya is nagy figyelmet fordítana a saját alvására! 

Sáska Melinda

Nagyon köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet ! 10 hetes a kisfiam és már kb 2-3 hete alig változó napirendünk van! Éjszaka 1x kel enni , könnyen elalszik este! Ha nem olvasom el ezt a könyvet nem hiszem, hogy sejtettem volna, hogy ennyire fontos az esti és reggeli rituàlé! Iszonyat hàlás vagyok neked! 

Tóthné Tóth Adrienn

Kialvatlanul is jó olvasmány! 🙂 Következetes, logikus, reális elvárásokkal motivál a megoldások megtalálásában. Már 2-3 nap után érezhető volt a fejlődés, örülök, hogy rátaláltam.  

B. Réka

A férjem és a számomra is már megterhelő volt, hogy már több mint egy éve többször fel kellett kelnünk a kisfiamhoz és megetetni tápszerrel. A könyv segítségével sírni hagyás nélkül is sikerült leszoktatnunk 15 hónapos kisfiamat a 2-3 éjszakai evésről. Már csak 1-szer kel fel, de maximum 10 perc ölemben alvás után vissza tudom tenni a kiságyába és alszik reggelig. Mindezt nagyon köszönöm Ivettnek, és remélem, hogy ilyen hamar meg tudjuk tanítani az önálló elalvásra is.  

Betti, 15 hónapos kisfiú anyukája

A könyv gyakorlatban is nagyon jól hasznalható tanácsokkal/útmutatásokkal igyekszik főleg az első gyermekes,tapasztalatlan szülőknek az újszülöttek/csecsemők/kisgyermekek talányos világában.1 hónapos kislányunk mellett jelenleg bele-beleolvasok…sajnálom,hogy a várandósságom alatt nem hallottam a könyvről.  

Viktória,39 éves első gyermekes anyuka

Köszönöm szépen, hogy megírta ezt a könyvet! Elolvasva rájöttem, hogy nem sz@r anya vagyok, csak alulinformált. A baba születésekor rengeteg tanácsot kapunk, viszont az altatással, alvással kapcsolatban szinte semmit. Kötelezővé tenném a könyvet minden várandós kismama számára! Csak azt sajnálom, hogy nem előbb olvastam, megkíméltem volna mindkettőnket 4 hónap nem alvástól.

Orsi

Csakis ajánlani tudom a könyvet, annak is akinek jól alszik a babája, akinek meg nem, annak pláne. Jó útmutatót kaphatunk belőle sok mindenről: a nem megfelelő napirend miatti kusza alvások, alváskörülmények megteremtése, milyen változásra készülhetünk, ha a baba x hónapos lesz. Tehát nem csak a problémákkal küszködőknek ad opciókat a jó út irányába, hanem felkészülhetünk a változásra, hogy ne ijedjünk meg, ha hirtelen beborulnak a dolgok.
Igazából ezáltal sokkal nyugodtabb lettem, nem feszélyez ha csak 30 percet alszik a lányom, vagy ha cicit kell adjak neki hogy visszaaludjon. Amit a környezetemben lévőktől hallottam mind csak frusztrációt váltott ki, hogy így kellene, úgy kellene lennie, de nekünk nem olyan volt, nem aludt egyszerre annyit, nem aludt el magától és sorolhatnám.
De a könyv, ezen kívül a sok videóblog és a 7 lépés alvásprogram megerősítést ad, hogy nem is olyan rossz a helyzet, csak nagy a nyomás.
Tuti tipp nincs (hogy is lenne, hisz minden baba más), de sok praktika, az elméleti háttér benne van, ami igazi támpontként szolgál a nehezebb időszakokban is. Amikor minden sínen van, akkor pedig fejben készülök a következő váltásra, hogy ne okozzon meglepetést és ne legyek tanácstalan.

Enikő

Hónapokig azt hittem, valamit rosszul csinálok, azért nem alszik a kislányom. Mondhatjuk, hogy a könyvben található tudás egyik napról a másikra változtatta meg a mindennapjaink, mert már tudom, mire kell figyelnem és hogyan tudok segíteni a babámnak. Az egész család sokkal jobban érzi magát azóta. Köszönöm!  

Reni

Nagyon örülök, hogy megrendeltem a könyvet, csak azt sajnálom hogy nem hamarabb. Rengeteg olyan információ található benne ami teljesen más szemléletbe helyezte lányom alvását. Bár még csak az elején járunk a változtatásoknak, de már most is hatalmas eredményeket értünk el. Ez a könyv és Ivett visszaadta a reményt, hogy egyszer újra békések legyenek az éjszakák!  

Egy álmos anyuka

Ilyen jól és érthetően senki nem fogja neked elmagyarázni, hogy miért nem alszik a kisbabád! Mindenkinek ajánlom, hogy stresszmentes, boldog családként tudjon élni.

Kata

Érdemes minden kisgyermekes szülőnek elolvasni, hogy megértse gyermeke működését és hogy „mit várhat el tőle” és hogyan tud más szokásokat elfogadtatni és ritmust felvenni gyermekével. Nem csettintésre működik, ezt mindenképpen el kell fogadni, tenni egy kiszámíthatóbb ritmusért a szülő tud, ha valaki a csodára vár, rossz hír, hogy nélküle nincs.

Enikő

Én nem szeretek másokat győzködni, de az biztos, hogy aki tényleg úgy érzi, hogy bajban van és egyszerűen tennie kell valamit, mert eljött az a pont, hogy ” ez így tovább nem mehet… ” annak nem szabad elmennie e mellett a lehetőség mellett. Megoldja a problémát helyettünk? Nem. Viszont óriási mankót ad ahhoz, hogy a babánk kipihent legyen és a családi életünk a helyére billenjen. Szkeptikus voltam, de nekünk tényleg segített.

Móni