SZOLGÁLTATÁSOK

Cikkek

Ingyenesen elérhető cikkeket és összefoglalókat olvashatsz a babák és a kisgyermekek alvásának jellemzőiről, a leggyakoribb alvási nehézségekről és a megoldásokról.

TOVÁBB A BLOGRA

Videók

Ha olvasás helyett inkább videókat néznél szívesebben, itt találsz pár hasznos összefoglalót például az éjszakai ébredésekről, a napirendről vagy a babák a alvási szokásairól.

VIDEÓK

Édes álom alvástanfolyam

Ingyenes, online tanfolyam a babák és a kisgyermekek alvásának alapjairól. Vigyázz, mítoszromboló és homlokracsapós tartalom!

BEIRATKOZOM

Könyv

A legátfogóbb, hazai szerző által írt gyakorlati kézikönyv, benne számos bababarát megoldással, esettanulmánnyal, 0-4 éves korig, digitális és papírkönyv változatban is.

ÉRDEKEL A KÖNYV

Anya, gyere! Klub

Magyarország egyetlen, prémium szolgáltatásokat nyújtó online klubja, ahol minden a babák alvásáról szól. Egyéni segítségnyújtás, 1-2 napon belül személyre szabott tanácsok.

RÉSZLETEK

Egyéni konzultáció

Tudományosan bizonyított, bababarát megoldások, a te családodra szabva, sírni hagyás nélkül, a baba igényeit figyelembe véve, online és személyesen.

SZEMÉLYES SEGÍTSÉGET KÉREK

GARANCIÁK

Anyamosoly-garancia

Az egyedülálló Anyamosoly-garancia keretében rizikó nélkül próbálhatod ki az Anya, gyere! babaalvás tanácsadás termékeit és szolgáltatásait.

RÉSZLETEK

Tanúsítvány 

A Hiteles Egészségügyi Weboldal tanúsítvány garantálja, hogy az oldalon csak tudományosan megalapozott, szakmai hivatkozásokkal alátámasztott cikkeket olvashatsz, melyeknek ismert a szerzője, a szerző végzettsége és a cikk keletkezésének időpontja.

Tagságok

A honlap tulajdonosa tagja a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának, illetve támogatja az Első 1000 nap programot.

RÉSZLETEK

Ahol találkozhattunk már…

Akiknek már segítettem…

A legjobbkor fordultam hozzád, a konzultáció után 2 héttel a kislányom 6 órát aludt egyhuzamban éjjel. Nem hittem a szememnek!!!! Köszönöm szépen! 🙂

Kovács Júlia, Békéscsaba

Végre egy szakember, aki nem engem hibáztatott, amiért a kisfiam cicin alszik el. Köszönöm, Ivett a segítséget, már mindenki jól alszik a családban.

Péter Ágnes, Budapest

Örökké hálás leszek a könyvedért és a tanácsaidért, 2 nappal ezelőtt a 14 hónapja legalább ötször ébredő lányom 9.5 órát aludt egyhuzamban. Csoda…

Nyírő-Székely Melinda

Tényleg minden anyának ajánlom a könyvet. Mert az interneten sok minden információ megtalálható, de sok időben telik összegyűjteni és összekötni dolgokat. A könyvben minden infó egy helyen található, sok hasznos tanáccsal és példákkal együtt. A könyv egy “must have” dolog.

Vojnić Bojana