Itt találod, milyen szolgáltatásokat tudsz igénybe venni nálunk:

Ha egyedül is boldogulsz:

Cikkek

Számos cikket találsz itt a babák és a kisgyermekek alvásáról, a reális elvárásokról, a babák alvásának fejlődéséről, az alvási nehézségek okairól, fajtáiról és a gyermekek alvásának támogatásáról.

MEGNÉZEM

Ingyenes anyagok

Ingyenesen letölthető összefoglalók, tesztek a babák éjszakai ébredéseiről, a rövid nappali alvásairól, illetve arról, vajon jól alszik-e a babád – csak add meg az e-mail címed és küldjük is az anyagokat!

Letöltöm

Könyvek

A legátfogóbb, nagy sikerű, hazai szerző által írt gyakorlati kézikönyv-sorozat, benne számos bababarát megoldással, esettanulmánnyal, 0-4 éves korig minden gyakori nehézségről, 2 kötet, 1 munkafüzet és számos online összefoglaló formájában.

ÉRDEKELNEK A KÖNYVEK

Ha szakmai segítséget is igénybe vennél:

Online előadások

Gyakorlatorientált, tematikus online előadásokon vehetsz részt és utána a kérdéseidet is felteheted az adott témában. Felvételről, utólag is meg tudod nézni az előadást! Fő témáink az alvás jellemzői adott életkor szerint, az éjszakai ébredések, az altatási módok, a napirendi nehézségek és nehéz elalvások. A konkrét témákat a lenti gombra kattintva találod.

Jelentkezem

Anya, gyere! Tudástár

Kérdésed van a gyermeked alvásával kapcsolatban, szeretnél szakértői válaszokat, egyéni tanácsokat? Extra tudásanyagokat, esettanulmányokat néznél, hallgatnál? 0-4 éves korú a gyermeked és az életkori jellemzőket vagy a gyakori alvásgondok válaszkész megoldását keresed? A Tudástárba csatlakozva erre mind lehetőséged van. Külön díj ellenében egyéni online szülőkonzultációt is kérhetsz.

IRÁNY A TUDÁSTÁR

Szolgáltatások témák szerint

Itt tudod kiválasztani, hogy milyen terméket vagy szolgáltatást érdemes választanod, ha egy adott, baba- vagy kisgyermek alvással kapcsolatos téma érdekel, vagy egy alvással kapcsolatos nehézséget szeretnél megoldani.

Ha a gyermeked gyakran ébred éjszaka, akkor az erről szóló online előadást, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha a gyermek keveset alszik napközben, kiszámíthatatlan a napirendje, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha nehezen alszik el a gyermeked, sír, tiltakozik az altatások ellen, sehogy sem tudod elaltatni, nem alszik el a bölcsiben, oviban, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha a jelenlegi altatási módon változtatni szeretnél (el szeretnéd hagyni a cicin vagy ringatva altatást, a kiságyában vagy a saját szobájában szeretnéd altatni a gyermeked, jó lenne, ha apa vagy a nagyi is tudná altatni), akkor az erről szóló online előadást, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha nehezen vagy nem tudod éjjel visszaaltatni a gyermeked, akkor a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha ikrek altatásával kapcsolatos speciális kérdésed van, akkor a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha azt szeretnéd tudni, hogy az általad tapasztalt alvásmintázat vagy szokás rendben van-e, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha többféle nehézséget is tapasztalsz a gyermeked alvásával kapcsolatban (pl. az éjszakai és nappali alvás is nehezen megy, a napirend is kiszámíthatatlan, a jól altatási módot sem találod), akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár előfizetőinek igénybe vehető online szülőkonzultációt javasoljuk neked.

Ha elhúzódó a gyermeked alvásproblémája, már sok mindent kipróbáltatok, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár előfizetőinek igénybe vehető online szülőkonzultációt javasoljuk neked.

Ha speciális a helyzetetek (eltérő fejlődésű a gyermek, valamilyen krónikus betegsége van, különleges a családi helyzet vagy körülmény), akkor a Tudástár előfizetőinek igénybe vehető online szülőkonzultációt javasoljuk neked.

Ha a baba biztonságos altatásával kapcsolatos téma érdekel, akkor a Tudástár anyagait ajánljuk neked.

Az összes előadás, könyv vagy előfizetés válaszkész szemléletben készült.

Milyen szempontok alapján érdemes választanod?

Hozzáférhetőség, gyorsaság:

 
A könyvsorozatot bármikor meg tudod rendelni és bele tudsz lapozni, a megrendelés után 1-2 munkanap alatt kiér hozzád a csomag.
Az előadások fix időpontban vannak, tehát lehet, hogy már holnapra tudsz jegyet váltani, de lehet, hogy az a téma, ami érdekel, csak 2 hónap múlva esedékes, és természetesen nincs minden témáról előadás, csak olyanról, amely sokakat érdekel, az aktuális témákat mindig az előadások időpontjánál találod, más témákkal kapcsolatban nem tervezünk jelenleg előadást.
A kurzusokra és a Tudástárra is időszakosan lehet jelentkezni, de a fizetés után már azonnal hozzáférsz az anyagokhoz, a szakértői válaszok szintén 1-2 munkanapon belül megérkeznek. Az anyagokat is bármikor megnézheted, de a Tudástárban csak élő előfizetés mellett férsz hozzá.

Kérdezési, tanácskérési lehetőség:

Kérdezési lehetőség a könyvek olvasóinak külön nem elérhető. Erre kizárólag az adott témát tekintve az előadás végén élőben, és a kurzusok résztvevőinek írásban, korlátlanul van lehetőségük. A Tudástárban pedig minden témában lehet tanácsot kérni.

A téma:

A könyvek, és a Tudástár felölel minden gyakori, baba és kisgyermekkori alvással kapcsolatos témakört. Az előadások és az online kurzusok ezzel szemben csak pár, népszerű témát dolgoznak fel, itt nem várható bővítés.

Az ár:

Azok a szolgáltatások, ahol szélesebb a témakör vagy több a személyes segítségnyújtás, drágábbak. A könyvsorozat árát pedig számos olyan költség terheli  (nyomda, raktározás, csomagolás, kiszállítás), amely a szolgáltatások esetében nem áll fenn.
Tehát, azt érdemes mérlegelni, hogy milyen gyorsan, mennyi ideig, milyen és mennyi témában van szükség segítségre, és elég-e a tudás, vagy tanácsokra is igény van, ha igen, akkor vajon egyszeri vagy korlátlan alkalommal. Emellett egyszeri díjat szeretnél fizetni vagy előfizetésben, több előadás meghallgatásában, kurzus elvégzésében gondolkodsz.

GARANCIÁK

Anyamosoly-garancia

Az egyedülálló Anyamosoly-garancia keretében rizikó nélkül próbálhatod ki az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás legtöbb szolgáltatását, kockázat nélkül.

RÉSZLETEK

Tanúsítvány 

A Hiteles Egészségügyi Weboldal tanúsítvány garantálja, hogy az oldalon csak tudományosan megalapozott, szakmai hivatkozásokkal alátámasztott cikkeket olvashatsz, melyeknek ismert a szerzője, a szerző végzettsége és a cikk keletkezésének időpontja.

Tagságok

A honlap tulajdonosa tagja a Magyar Orvosi Kamarának, a Magyar Gyermekorvosok Társaságának, illetve támogatja az Első 1000 nap programot.

Itt találkozhattunk már:

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás tevékenysége számokban:

0
Munkaóra
0
Könyvolvasó
0
Tudásanyag
0
Olvasó

Rólunk mondták:

Végre egy szakember, aki nem engem hibáztatott, amiért a kisfiam cicin alszik el. Köszönöm, Ivett a segítséget, már mindenki jól alszik a családban.

Péter Ágnes, Budapest

Örökké hálás leszek a könyvedért és a tanácsaidért, 2 nappal ezelőtt a 14 hónapja legalább ötször ébredő lányom 9.5 órát aludt egyhuzamban. Csoda…

Nyírő-Székely Melinda

Tényleg minden anyának ajánlom a könyvet. Mert az interneten sok minden információ megtalálható, de sok időben telik összegyűjteni és összekötni dolgokat. A könyvben minden infó egy helyen található, sok hasznos tanáccsal és példákkal együtt. A könyv egy „must have” dolog.

Vojnić Bojana

Ajánlom a könyvet minden kezdő szülőnek és azoknak is akiknek már meglévő problémájuk van alvás ügyben és megoldást keresnek. Csak azt bánom, hogy nem találtam meg hamarabb, de a következő gyerekemnél, mint a biblia fog szolgálni nekem és a kezdetektől nálam lesz, mert hiszem, hogy nem a szerencsén kell múlnia, hogy jól alszik-e egy gyermek.

Szivák Nikoletta

Rendkívül szkeptikus vagyok a gyerekneveléssel kapcsolatos szakirodalommal és megmondókkal kapcsolatban. Tettem már le nem egy könyvet azért, mert nem összeegyeztethető csak néhány gyerek helyzetével, személyiségével, és természetesen az én kisfiam nem tartozott közéjük. Ám ezt a könyvet végig elismeréssel és egyetértéssel forgattam. A változás azonnal látható volt, és helyreállt a béke a családunkban.

Molnár Viktória

Szia Anya társam!
Fáradt vagy, nyűgös a babád, nyűgös vagy Te magad is, nem szeretsz vagy nincs időd olvasni?
Akkor is ajánlom ezt a könyvet, mert ha elkezded olvasni, garantálom, hogy nem teszed le.
Olvasd, oldd meg a problémákat és aludj jól, a titok nyitja a kezedben!
Jó szórakozást!

Sebők-Szögi Zsuzsanna

Én is azt hittem hogy kevesebb alvás igénye van a 3 hónapos kisbabának. Anyukám mondogatta hogy szerinte fáradt a gyerek. Egy ideig hárítottam, aztán kezdtem én is így gondolni. Ekkor találtam ezt a könyvet! Sok hasznos dolgot olvastam benne és valóban fàradt volt a kislányom. Azóta már napi két órával alszik többet!!! És egyre könnyebben megy minden!
Én gyerekekkel foglalkozom és látom hogy mennyire fáradtak a gyerekek! Kialvatlanok! Örülök hogy ilyen hamar elolvastam ezt a könyvet mert így az elejétől nagy hangsúlyt tudok fordítani az alvásra!
Én sportoló voltam és ott is nagy szerepe van az alvásnak a regeneráció miatt!
Felnőtteknek is szükség lenne egy hasonló könyvre mert kevesebb vita és feszültség lenne az otthonokban ha apa meg anya is nagy figyelmet fordítana a saját alvására! 

Sáska Melinda

Nagyon köszönöm, hogy megírtad ezt a könyvet ! 10 hetes a kisfiam és már kb 2-3 hete alig változó napirendünk van! Éjszaka 1x kel enni , könnyen elalszik este! Ha nem olvasom el ezt a könyvet nem hiszem, hogy sejtettem volna, hogy ennyire fontos az esti és reggeli rituàlé! Iszonyat hàlás vagyok neked! 

Tóthné Tóth Adrienn

Kialvatlanul is jó olvasmány! 🙂 Következetes, logikus, reális elvárásokkal motivál a megoldások megtalálásában. Már 2-3 nap után érezhető volt a fejlődés, örülök, hogy rátaláltam.  

B. Réka

A férjem és a számomra is már megterhelő volt, hogy már több mint egy éve többször fel kellett kelnünk a kisfiamhoz és megetetni tápszerrel. A könyv segítségével sírni hagyás nélkül is sikerült leszoktatnunk 15 hónapos kisfiamat a 2-3 éjszakai evésről. Már csak 1-szer kel fel, de maximum 10 perc ölemben alvás után vissza tudom tenni a kiságyába és alszik reggelig. Mindezt nagyon köszönöm Ivettnek, és remélem, hogy ilyen hamar meg tudjuk tanítani az önálló elalvásra is.  

Betti, 15 hónapos kisfiú anyukája

A könyv gyakorlatban is nagyon jól hasznalható tanácsokkal/útmutatásokkal igyekszik főleg az első gyermekes,tapasztalatlan szülőknek az újszülöttek/csecsemők/kisgyermekek talányos világában.1 hónapos kislányunk mellett jelenleg bele-beleolvasok…sajnálom,hogy a várandósságom alatt nem hallottam a könyvről.  

Viktória,39 éves első gyermekes anyuka

Köszönöm szépen, hogy megírta ezt a könyvet! Elolvasva rájöttem, hogy nem sz@r anya vagyok, csak alulinformált. A baba születésekor rengeteg tanácsot kapunk, viszont az altatással, alvással kapcsolatban szinte semmit. Kötelezővé tenném a könyvet minden várandós kismama számára! Csak azt sajnálom, hogy nem előbb olvastam, megkíméltem volna mindkettőnket 4 hónap nem alvástól.

Orsi

Csakis ajánlani tudom a könyvet, annak is akinek jól alszik a babája, akinek meg nem, annak pláne. Jó útmutatót kaphatunk belőle sok mindenről: a nem megfelelő napirend miatti kusza alvások, alváskörülmények megteremtése, milyen változásra készülhetünk, ha a baba x hónapos lesz. Tehát nem csak a problémákkal küszködőknek ad opciókat a jó út irányába, hanem felkészülhetünk a változásra, hogy ne ijedjünk meg, ha hirtelen beborulnak a dolgok.
Igazából ezáltal sokkal nyugodtabb lettem, nem feszélyez ha csak 30 percet alszik a lányom, vagy ha cicit kell adjak neki hogy visszaaludjon. Amit a környezetemben lévőktől hallottam mind csak frusztrációt váltott ki, hogy így kellene, úgy kellene lennie, de nekünk nem olyan volt, nem aludt egyszerre annyit, nem aludt el magától és sorolhatnám.
De a könyv, ezen kívül a sok videóblog és a 7 lépés alvásprogram megerősítést ad, hogy nem is olyan rossz a helyzet, csak nagy a nyomás.
Tuti tipp nincs (hogy is lenne, hisz minden baba más), de sok praktika, az elméleti háttér benne van, ami igazi támpontként szolgál a nehezebb időszakokban is. Amikor minden sínen van, akkor pedig fejben készülök a következő váltásra, hogy ne okozzon meglepetést és ne legyek tanácstalan.

Enikő

Hónapokig azt hittem, valamit rosszul csinálok, azért nem alszik a kislányom. Mondhatjuk, hogy a könyvben található tudás egyik napról a másikra változtatta meg a mindennapjaink, mert már tudom, mire kell figyelnem és hogyan tudok segíteni a babámnak. Az egész család sokkal jobban érzi magát azóta. Köszönöm!  

Reni

Nagyon örülök, hogy megrendeltem a könyvet, csak azt sajnálom hogy nem hamarabb. Rengeteg olyan információ található benne ami teljesen más szemléletbe helyezte lányom alvását. Bár még csak az elején járunk a változtatásoknak, de már most is hatalmas eredményeket értünk el. Ez a könyv és Ivett visszaadta a reményt, hogy egyszer újra békések legyenek az éjszakák!  

Egy álmos anyuka

Ilyen jól és érthetően senki nem fogja neked elmagyarázni, hogy miért nem alszik a kisbabád! Mindenkinek ajánlom, hogy stresszmentes, boldog családként tudjon élni.

Kata

Érdemes minden kisgyermekes szülőnek elolvasni, hogy megértse gyermeke működését és hogy „mit várhat el tőle” és hogyan tud más szokásokat elfogadtatni és ritmust felvenni gyermekével. Nem csettintésre működik, ezt mindenképpen el kell fogadni, tenni egy kiszámíthatóbb ritmusért a szülő tud, ha valaki a csodára vár, rossz hír, hogy nélküle nincs.

Enikő

Én nem szeretek másokat győzködni, de az biztos, hogy aki tényleg úgy érzi, hogy bajban van és egyszerűen tennie kell valamit, mert eljött az a pont, hogy ” ez így tovább nem mehet… ” annak nem szabad elmennie e mellett a lehetőség mellett. Megoldja a problémát helyettünk? Nem. Viszont óriási mankót ad ahhoz, hogy a babánk kipihent legyen és a családi életünk a helyére billenjen. Szkeptikus voltam, de nekünk tényleg segített.

Móni