Jogi Nyilatkozat

A www.anyagyere.hu honlap kizárólag az alábbi feltételek elfogadása mellett használható. A feltételek elfogadása minden felhasználóra nézve kötelező, és független a feltételek tényleges elolvasásának tényétől.

Az oldalon található összes tartalom, beleértve a letölthető tanulmányokat és a feliratkozás után küldött hírleveleket is, illetve a szerző által írt tanulmányok, összefoglalók, könyvek, cikkek, szakvélemények és egyéb írások, az általa készített hanganyagok és videófelvételek az 1999. évi LXXVI. törvény alapján szerzői jogi védelem alatt állnak, a szerző, Dr. Dénes Ivett szellemi tulajdonai. A szerző előzetes hozzájárulása nélkül a tartalom részei vagy egésze nem használható fel, sem online, sem nyomtatott formában. Erre csak a szerző engedélyével, írásbeli megállapodást követően, az abban részletezett feltételekkel van lehetőség. A szellemi tulajdont képező termékek a szerző előzetes engedélye nélkül nem terjeszthetőek, nem küldhetőek tovább, nem oszthatóak meg, nem tölthetőek fel az internetre, nem lehet fénymásolni azokat. Az ingyenes és az ellenszolgáltatás fejében történő terjesztés sem engedélyezett.

 

Jogellenes felhasználás esetén: Ha az utánközlés a forrás és a szerző megjelölése nélkül, írásbeli engedély nélkül történik, akkor az utánközlőnek naponta 30.000 Ft + ÁFA kötbért kell fizetni átvett oldalanként. 70%-nál nagyobb átfedés az eredeti és a másolt oldal között már átvételnek minősül, a kötbér ebben az esetben is él. Az átvevőt nem mentesíti a kötbér fizetése alól, ha nem olvasta ezen nyilatkozatot.

A szerzői jogok megsértése esetén minimum 500.000 Ft kötbér megfizetését követeljük a jogsértőtől.

A szellemi termékek engedély nélküli terjesztése, megosztása esetén minden esetben jogi lépéseket teszünk, ha pedig a békés megegyezés feltételei nem adottak, büntetőjogi és polgárjogi intézkedéseket kezdeményezünk.

Honlapon található információk 

A www.anyagyere.hu oldalon megtalálható információk, az egyéni oktatások, workshop-ok, előadások, a különböző platformokon közzétett cikkek, videók, hamganyagok, hozzászólások, vélemények kizárólag tájékoztató jellegűek, azok közzététele nem minősül ajánlattételnek, orvosi vagy szakmai tanácsadásnak, és nem keletkeztet orvos-beteg viszonyt.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a honlap tartalma naprakész és követhető egyen, mindezek mellett azonban nem vállalunk felelősséget a honlapon található információk félreértésen vagy elavultságból adódó felhasználása okán létrejött következményekért.

A honlapon, az összefoglalókban, könyvben és a hírlevelekben megtalálható tanácsokat, az oktatásokon, képzéseken elhangzó információkat, mindenki csak saját felelősségére alkalmazhatja. Amennyiben egészségügyi problémára utaló tünetek vagy panaszok merülnek fel, alapos orvosi vizsgálat szükséges. A honlapon fellelhető információk, tanácsok alkalmazása nem helyettesíti az egészségügyi kivizsgálást és kezelést. A szerzőt nem terheli felelősség az általa megosztott információk felhasználásából fakadó károk miatt. A hozzászólásokra történő online válaszadás csak tájékoztató jellegű, hiszen a felület nem alkalmas az adott probléma teljes körű feltárására, nem helyettesíti a személyes tanácsadást.

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás nem egészségügyi szolgáltató, a szolgáltató nem végez egészségügyi tevékenységet. Emellett pszichológiai vagy pszichoterápiás tanácsadás vagy kezelés/terápia sem történik. a Tanácsadás szakemberek továbbképzését sem végzi, az általunk megosztott információk nem hivatalos tananyagok, ezek ismerete nem jogosít fel senkit szakmai tanácsadói tevékenységre.

 

A honlapon, a hírlevelekben és a letölthető tanulmányokban megtalálható képek forrása: www.pixabay.com illetve saját képek.

Készült: 2014.11.27.

Frissítve: 2018. 03. 16.