ÜDV AZ ANYA, GYERE! BABAALVÁS TANÁCSADÁSNÁL!

Jó helyen jársz, ha

 • szeretnél segíteni a babádnak vagy kisgyermekednek jól aludni,

 • ha válaszkész, tudományosan alátámasztott, szakmai szervezetek által ajánlott, biztonságos megoldásokat keresel,

 • ha fontosnak tartod, hogy valódi szakemberekből álló csapathoz fordulj, akiknek a témához kapcsolódó diplomája és szakmai tapasztalata is van,

 • ha tisztában vagy azzal, hogy egy alvási nehézségnek számos oka lehet, és a babák támogatása nem egyszeri 5 perces módszerek, tutitippek és gyorsszervíz megoldások összessége, sokkal inkább egy hosszútávú elköteleződés a gyermek jóllétének biztosítására,

 • ha hajlandó vagy bizonyos elvárásokat átgondolni, elfogadni azt, hogy a gyermeked alvásáért te tehetsz a legtöbbet, és hogy elképzelhető, hogy lesznek olyan részei az alvási nehézségnek, amiket nem azonnal, vagy nem úgy tudsz majd megoldani, ahogy szeretnéd vagy gondoltad.

Ha viszont

 • csodamódszereket keresel, amik egy csapásra megoldanak minden alvásgondot,

 • gyors, egyszerű, 10 perces megoldást akarsz, mely tuti biztos működik, bármi is az ok, ami miatt nem alszik jól a baba,

 • a saját kényelmed érdekében szeretnél változtatni azon, hol és hogyan alszik a babád úgy, hogy az ő igényei másodlagosak,

 • sírni hagyásos módszereket keresel,

 • se időd, se energiád nincs elsajátítani a megfelelő tudást, megérteni az összefüggéseket, átgondolni a helyzetet, célirányosan változtatni a dolgokon,

 • azt várod, hogy a szakember megoldja helyetted a problémátokat,

 • vagy ahhoz vársz megerősítést, hogy nincs mit tenni,

 • inkább egy kuruzslóra vagy egy 3 napos gyorstalpalót végzett „szakemberre” bíznád a gyermeked életét,

akkor kérlek, keress más fórumot, mert mi itt az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadásnál más szellemiségben dolgozunk.

Hogyan állj neki kideríteni, miért nem alszik jól a babád?

Töltsd le ezt a tesztet, mely segít eldönteni, hogy mekkora a probléma a gyermeked alvásával kapcsolatban, és a részletes kiértékelés (ha komolyan gondolod a gyermeked támogatását, mindenképp kérd azt is a letöltésnél) pedig iránymutatást ad, merre érdemes továbblépned:

Milyen problémákkal, nehézségekkel találkozhatsz, ha a babád vagy kisgyermeked alvásáról van szó?

Nagyon sok mindennel. Nem is egyszerű kiigazodni ezek között, pont ezért készítettem egy segítséget neked.

Itt találsz számos témakört, amire rákattintva eljutsz a témával kapcsolatos cikkekhez, tudásanyagokhoz:

Sokkal több tudásra, információkra vágyom, vagy kérdéseket is szeretnék feltenni:

Ha nem éred be az ingyenes cikkek olvasásával, hanem inkább egy hiánypótló, több, mint 20.000 olvasóval büszkélkedő, gyakorlati példákkal teli könyvsorozatot olvasnál, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv 1-2 kötetét érdemes megrendelned.

Ha exkluzív cikket, esettanulmányokat böngésznél, vagy online kurzusokon vennél részt, illetve a babád alvásával kapcsolatos kérdéseidet is szeretnéd feltenni az Anya, gyere! Babaalvás tanácsadás szakembereinek, akkor az Anya, gyere! Tudástárban várunk szeretettel!

Ha gyakorlatorientált online előadásokon vennél részt, akkor itt találod az aktuális előadásokat–>>

Itt találod, hogy a leggyakoribb problémákra, kérdésekre hol találsz segítséget:

Ha a gyermeked gyakran ébred éjszaka, akkor az erről szóló online előadást és kurzust, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha a gyermek keveset alszik napközben, kiszámíthatatlan a napirendje, akkor az erről szóló online kurzust, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha nehezen alszik el a gyermeked, sír, tiltakozik az altatások ellen, sehogy sem tudod elaltatni, akkor az erről szóló online kurzust, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha a jelenlegi altatási módon változtatni szeretnél (el szeretnéd hagyni a cicin vagy ringatva altatást, a kiságyában vagy a saját szobájában szeretnéd altatni a gyermeked, jó lenne, ha apa vagy a nagyi is tudná altatni), akkor az erről szóló online előadást és kurzust, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha nehezen vagy nem tudod éjjel visszaaltatni a gyermeked, akkor a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha ikrek altatásával kapcsolatos speciális kérdésed van, akkor a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha azt szeretnéd tudni, hogy az általad tapasztalt alvásmintázat vagy szokás rendben van-e, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár tudásanyagait javasoljuk neked.

Ha többféle nehézséget is tapasztalsz a gyermeked alvásával kapcsolatban (pl. az éjszakai és nappali alvás is nehezen megy, a napirend is kiszámíthatatlan, a jól altatási módot sem találod), akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár előfizetést javasoljuk neked.

Ha elhúzódó a gyermeked alvásproblémája, már sok mindent kipróbáltatok, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit, illetve a Tudástár előfizetést javasoljuk neked.

Ha speciális a helyzetetek (eltérő fejlődésű a gyermek, valamilyen krónikus betegsége van, különleges a családi helyzet vagy körülmény), akkor a Tudástár előfizetést javasoljuk neked.

Minden tudásanyagunk válaszkész szemléletben készült.

Ha a baba biztonságos altatásával kapcsolatos téma érdekel, akkor a Hogyan altassam biztonságosan a babát? című online kurzust ajánljuk neked.

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás szakemberei:

Dr. Dénes Ivett

orvos, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, babaalvás tanácsadó, 2 gyermekes anya, az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás alapítója és vezetője

Részletes bemutatkozás

Dr. Domokos Kata

life-, karrier- és business coach, személyiségelemző szakember, 3 gyermekes anya, az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás külső szakértője

Részletes bemutatkozás

Bojti Andrea

klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus, család- és párterapeuta jelölt, 2 gyermekes anya, Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás külső szakértője

Részletes bemutatkozás