Hogyan érkezik meg a megrendelt könyv?

Ha a megrendelés munkanapon délelőtt 10 óráig beérkezett (és bankkártyás vagy utalással történt megrendelés esetén ki is fizetett – a sikeres fizetésről e-mailt küldünk), akkor még aznap átadásra kerül a logisztikai központ munkatársa által a GLS futárszolgálat részére. Ha délelőtt 10 óra után érkezett a megrendelés, akkor a következő munkanapon kerül átadásra a csomag. A hétvégi, ünnepnapi megrendelések a következő munkanapon jutnak el a futárszolgálathoz. Az átadás tényéről e-mailt küldünk. A GLS futára átveszi a csomagot, majd a depójukba szállítja, ahonnan a következő munkanapon fogják kiszállítani a csomagot a megrendelő címére. Elképzelhető, hogy a kézbesítés csak 1-2 nap késéssel történik meg, a futárszolgálat munkaszervezési menete okán.

Mikor érkezik meg a könyv?

Amint átadtuk a futárszolgálatnak a csomagot (erről küldünk e-mailt), a GLS veszi át a könyv logisztikájának intézését. Azaz, ők küldenek levelet a kiszállítás napjáról, náluk lehet időpontot vagy kiszállítási címet  módosítani. A GLS Futárszolgálat Ügyfélszolgálatát érdemes keresni.

Milyen módon kérhetem a kiszállítást?

A logisztikai partnerünkkel kizárólag a GLS futárszolgálattal történő házhozszállításra szerződtünk. Más futárszolgálattal, levélként feladva, csomagpontra, csomagautomatába, postán maradóra nem tudjuk küldeni a könyvet.

Van lehetőség személyes átvételre?

Jelenleg nincs.

Kapható a könyv könyvesboltokban, patikában, szupermarketekben?

Nem, a könyvet kizárólag a honlapon lehet megvásárolni, a www.anyagyere.hu/konyv oldalon.

Ajaj, mégsem kérem a könyvet, nem jó a kiszállítás időpontja, más címre kérem… Mi a teendő?

Ez attól függ, hol tart épp a könyv kiszállításának folyamata:

1. Ha a könyv még nálunk van, akkor nekünk tudsz írni (info@anyagyere.hu -Poros-Kiss Izabella) vagy telefonálni (06-70-574-1499 – Poros-Kiss Izabella) ez ügyben. Kérlek, vedd figyelembe, hogy csak munkanapokon, 9-16 óra között vagyunk elérhetőek.

2. Ha már a GLS-nél van a könyv (az átadásról email-t küldünk és a GLS is jelzi, hogy átvette a csomagot), akkor náluk tudsz intézkedni, az általuk küldött levélben leírt elérhetőségeken.