Meghívó az ÉLŐ online előadásra

MÁSHOGY SZERETNÉM ALTATNI A GYERMEKEM…

Az előadás időpontja:

2024. 03. 20. SZERDA, 13 ÓRA

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, babaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

Az online előadáson részletesen bemutatom:

 • Hogyan tudod elhagyni a cicin vagy a ringatva altatást válaszkész módon?

 • Hogyan tudod segíteni a gyermeked, hogy apával vagy a kiságyban is el tudjon aludni?

 • Milyen feltételei és lehetőségei vannak az altatási szokások megváltoztatásának?

 • Miért ne a sírni hagyást, a szoktatást, a gyermek „idomítását” válaszd?

 • Miért fontos a válaszkész szemléletmód, a baba igényeinek figyelembe vétele?

 • Mik a túlzó elvárások az altatás kapcsán?

Kérdésed van a babád alvásával kapcsolatban?

FIGYELEM! Ez egy teljesen új szemlélet, nem a megszokott „hagyd sírni a babát” vagy a „várj, amíg kinövi” tanácsok gyűjteménye, hanem egy átfogó, komplex szemléletmód bemutatása, válaszkész, szenzitív szülői szemléletben, a gyermek igényeinek figyelembe vétele mellett, tudományosan megalapozott ismeretanyaggal, gyakorlatias módon bemutatva, melyre a szülőknek és a babáknak valójában szükségük van, hogy mindenki jól aludhasson a családban.

Az élő előadást ZOOM-on lehet megnézni, 1 órás időtartamú, de felvétel is készül róla, amit utólag is meg lehet tekinteni, ha nem tudsz végig maradni.

Az előadásra a jegy 6490 Ft, melyet bankkártyás fizetéssel lehet rendezni.

Jelentkezési határidő:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
jelentkezés

Az előadóról:

Szia! Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes anyuka, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens, a Békés éjszakák, vidám nappalok című bestseller könyvsorozat írója.

A nagyobbik fia születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást a saját problémánkra, és közben rengeteg ismeretet gyűjtöttem a babák alvásáról.

Gyermekkórházakban szerzett orvosi tapasztalatomra alapozva, és a babák és kisgyermekek alvási nehézségeiről a legátfogóbb ismereteit adó baba-mama kapcsolati szakemberként lassan egy évtizede segítem a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Szakmai tapasztalataimat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, előadások, online kurzusok és szakmai tanácsok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt években több százezer babának és szüleiknek segítettem jobban aludni.

 

Itt találkozhattunk már:

Tudod ezekre a kérdésekre a választ?

 • Valóban a baba le- vagy rászoktatása a jó megoldás?

 • Ha máshogy szeretnéd altatni a gyermeked, ahhoz sírni kell hagyni?

 • A gyermekek egyszer csak megérnek az önálló elalvásra? Vagy ezt meg kell tanítani nekik?

 • Baj, ha a baba csak karban alszik napközben?

 • A cicin altatás rossz szokás?

 • Vajon, mit lehet tenni, ha apa is szeretné altatni a babát?

 • Ha a gyermek bölcsibe megy, abba kell hagyni a cicin altatást?

Ha igen, akkor is lesz olyan téma még az előadáson, amelyre nem biztos, hogy gondoltál.

Ha viszont nem, akkor mindenképp érdemes részt venned az előadáson, hiszen a válaszkész módon történő változtatás támogatni tudja a biztonságos kötődés kialakulását, megszilárdulását, figyelembe veszi a gyermek igényeit és nincs szükség sírni hagyásra sem.

Jelentkezési határidő:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
jelentkezés

Kérdések, válaszok az online előadásról:

Az előadás online formában, Zoom-on keresztül érhető el. A Zoom-ra előzetes regisztráció szükséges, részletek: www.zoom.us

Az előadást élőben, illetve az élő adás után 1 hétig még felvételről lehet megtekinteni.

Az előadást asztali gépről, laptopról, tabletről és okostelefonról is meg lehet nézni.

Az online előadásokra online jegyet tudsz venni, a JELENTKEZÉS gombra kattintva. A megrendelőlapon az adataidat kell megadni, amelyek a számlázáshoz és az előadás részleteinek megküldéséhez szükségesek, illetve el kell fogadni az Általános Szerződési Feltételeket.

Az online előadásokon való részvétel feltétele a jegy kifizetése az előadás megkezdése előtt. A kifizetés online bankkártyás fizetéssel lehetséges, a Stripe rendszerén keresztül. Az online bankkártyás fizetés biztonságos, a bankkártya adatokat mi nem látjuk, kizárólag az összeg érkezik meg hozzánk.

Nem, kizárólag az élő adás kezdete előtt van lehetőség jegyet vásárolni, utólag nincs.

Egyrészt, az előadás megrendelése után egy online kérdőíven tudod feltenni a kérdéseidet, ezek alapján készül el az előadás tematikája.

Másrészt, az élő adás végén személyesen, élőben is tudsz kérdezni, az előadás témáját illetően.

Utólag, e-mailben nincs lehetőség kérdéseket feltenni.

Az adott előadáson csak az előadás témájában érkező kérdésekre tud az előadó válaszolni, illetve konkrét, részletes egyéni tanácsadásra ezen a fórumon nincs lehetőség.

Erre nincs lehetőség. Az ÁSZF pontosan rögzíti a megrendelés menetét, a vásárlástól való elállás törvényi feltételeit.

Igen, az előadás másnapján küldjük el az élő adás felvételének elérését, és 1 hétig van lehetőség visszanézni az előadást.

Pár havonta tartjuk meg az előadást, ha van rá kellő számú jelentkező, a nyári és a téli szünetben az előadások általában szünetelnek.

Mert a Zoom program korlátozott számú résztvevőt engedélyez, illetve az előadás utáni kérdezési lehetőség nem teszi lehetővé, hogy több száz résztvevő jelentkezhessen egy-egy előadásra, hiszen akkor órákig kellene várakozni, mire mindenki sorra kerül a kérdéseivel.

Nem. Ilyen módszerek a válaszkész szemléletmódban nincsenek, illetve a babák és a kisgyermekek alvása ennél sokkal bonyolultabb, mintsem pár tutittipp minden gondot megoldana egy csapásra.