Tudom, hogy úgy érzed, hogy már mindent kipróbáltál, és mégsem alszik jól a baba. Jogos az aggodalmad, hogy vajon itt megtalálod azt a segítséget, ami igazán hasznos lesz?

Nem kell nekem hinned, hiszen az Anyamosoly Garancia biztosítja számodra, hogy rizikó nélkül elolvashasd a könyvet, vagy csatlakozhass az Anya, gyere! Tudástárba, illetve részt vegyél online kurzusokon. 

Mit jelent pontosan ez a garancia?

Ha csatlakozol az Anya, gyere! Tudástárba, akkor a tagdíj kifizetésétől számított 14 napig szólhatsz nekem, hogy nem erre számítottál, szeretnéd visszamondani a tagságod. Ekkor pár napon belül visszautalom neked a tagdíjat. Erre e-mailben van lehetőséged (info@anyagyere.hu).

Az online kurzusokon a tagsági oldalra való belépéshez szükséges adatokat tartalmazó e-mail elküldésétől számítva 24 órád van arra, hogy belenézz vagy belehallgass a kurzusok leckéibe és eldöntsd, erre számítottál-e. Ha nem, akkor, ha a határidő lejárta előtt jelzed ezt e-mailben, a kurzus díját visszautaljuk neked a garancia keretében.

Az Anyamosoly Garancia részleteiről és az igénybevétel menetéről az ÁSZF-ben (10. pont) olvashatsz.

A garancia érvényesítésével tudományul veszed, hogy az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás további termékeit vagy szolgáltatásait csak egyedi elbírálás után rendelheted meg, vagy veheted igénybe. Hiszen, ha nem vagy elégedett a Tudástárban olvasottakkal, vagy a kurzusokon tanultakkal, akkor nagy eséllyel az egyéni tanácsadáson vagy a konzultáción hallott megoldások, módszerek sem lesznek neked megfelelőek.

Csodamódszereket, pár nap alatt garantáltan működő tutitippeket vagy minden alvásproblémát a baba ellenében is megoldó módszereket az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás szakmai programjában nem találsz. Aki hozzánk fordul, hisz abban, hogy kemény munkával, hosszútávon elköteleződve, a baba igényeit figyelembe véve lehet csak jól segíteni a babáknak jól aludni, ahogy a gyermek fejlődése ezt megkívánja.

Az egyéni állapotfelmérések és konzultációk, az online előadások esetében nincs pénzvisszafizetési garancia, ezekre a jogszabályban előírt elállás vonatkozik.