Tudom, hogy úgy érzed, hogy már mindent kipróbáltál, és mégsem alszik jól a baba. Jogos az aggodalmad, hogy vajon itt megtalálod azt a segítséget, ami igazán hasznos lesz?

Nem kell nekem hinned, hiszen az Anyamosoly Garancia biztosítja számodra, hogy rizikó nélkül elolvashasd a könyvet, vagy csatlakozhass az Anya, gyere! Klubba vagy Közösségbe. 

Mit jelent pontosan ez a garancia?

Ha a letölthető, pdf formátumú, elektronikus változatát veszed meg a könyvnek, akkor a vásárlástól számított (a könyv letöltéséhez szükséges e-mail elküldésének napja) 2 hónapos határidőig jelezhetsz nekem, hogy nem erre számítottál, én pedig mindenféle további kérdezősködés nélkül, pár napon belül utalom vissza a könyv árát, azaz 4900 Ft-ot.

Ha csatlakozol az Anya, gyere! Klubba vagy az Anya, gyere! Közösségbe, akkor a tagdíj kifizetésétől számított 14 napig szólhatsz nekem, hogy nem erre számítottál, szeretnéd visszamondani a tagságod. Ekkor pár napon belül visszautalom neked a tagdíjat. Ez a lehetőség csak akkor él, ha közben nem vetted igénybe az törzsvásárlóknak járó egyéni konzultációs lehetőségek valamelyikét.

Az Anyamosoly Garancia részleteiről és az igénybevétel menetéről az ÁSZF-ben (10. pont) olvashatsz.

(A garancia érvényesítésével tudományul veszed, hogy az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás további termékeit vagy szolgáltatásait csak egyedi elbírálás után rendelheted meg, vagy veheted igénybe.)