Gyakran Ismételt Kérdések

Kérdezési lehetőséggel, elérhetőséggel kapcsolatos információk

 • a magán Facebook profilokon (kérlek ismeretlenül ne jelölj ismerősnek, köszönöm!) vagy az oda küldött Messenger üzenetben,
 • e-mailben,
 • az ügyfélszolgálati telefonon (itt a megrendelésekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal, fizetésekkel kapcsolatos ügyek intézése folyik, Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője veszi fel a telefont, aki nem tud alvással foglalkozó szakembert, mert otthonról dolgozik.
 • A Facebook oldalnak küldött Messenger üzenetben (itt is Izabella intézi az ügyeket)

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadáshoz az alábbi módokon tudsz fordulni a gyermeked alvásával kapcsolatos kérdéseiddel:

I. Ingyenesen igénybe vehető szolgáltatások:

 1. Ha csak rövid, egyszerűbb kérdéseid vannak, a blogcikkek alatt hozzászólásként tudod feltenni azokat, erre néhány nap alatt válaszolunk pár mondatban.
 1. A Facebook oldalon szokott lenni pár havonta Kérdezz-Felelek esemény, itt is lehet egyéni kérdéseket feltenni, amikre az élő videóban kaphatsz választ.  Az aktuális lehetőségeket a Facebook oldalon találod.
 2. A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv tulajdonosainak fenntartott Facebook csoportban minden hónap elején van élő Facebook adás, ahol szintén lehet kérdezni. A könyvet itt tudod megrendelni:–>

II: Külön díj ellenében igénybe vehető szolgáltatások:

 1. Anya, gyere! Klub – online előfizetéses klubtagság.
 2. Online kurzusokhoz kapcsolt kérdezési lehetőség.
 3. Egyéni konzultációk – e-mailes, hosszabb telefonos, Skype vagy személyes beszélgetés lehetősége.

Ha a babád alvásával kapcsolatban szeretnél kérdezni, tanácsot kérni, akkor lásd az előző pontokat.

Ha egyéb ügyben keresed, kérlek írj e-mailt vagy hívd az ügyfélszolgálatot, ahol Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője tud neked segíteni.

A honlapot Dr. Dénes Ivett És Társa Kft. üzemelteti (ügyvezető: Dr. Dénes Ivett). Ügyfélszolgálati kérdésekkel (megrendelés, fizetés, termékek, szolgáltatások) kapcsolatban az ügyfélszolgálati telefonszámon (06-70-574-1499) várjuk a hívásod munkanapokon 9-16 óra között. Ha nem vagyunk elérhetőek, még aznap vagy a következő munkanapon visszahívunk. E-mailben is várjuk ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdéseidet az info@anyagyere.hu e-mail címre (Poros-Kiss Izabella ügyfélszolgálati munkatárs várja a leveleket, hívásokat).

Ha a sajtó munkatársaként vagy céges együttműködés kapcsán szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, e-mailben és telefonon is megteheted.

Egyéni babaalvással kapcsolatos kérdésekben az Hogyan lehet kérdezni a babák alvásával kapcsolatban? pontnál leírt lehetőségek elérhetőek.

Alapító tulajdonos: Dr. Dénes Ivett (Dr. Dénes Ivett és Társa Kft)

A részletes bemutatkozást, az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás misszióját itt találod–>>

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás évente több ezer családnak segít, hogy a babájuk jobban aludhasson. Teszi ezt ingyenesen, cikkek, letölthető összefoglalók, ingyenes magazin, Facebook bejegyzések, Youtube videók, ingyenes kérdezési lehetőségek formájában. És megfelelő díjazás ellenében, könyv, esettanulmányok, online klub és egyéni konzultációk formájában.

A csapatunk célkitűzése az, hogy minél több magyar babának segíthessünk jól aludni. Az időbeosztásunk ennek érdekében nagyon kötött, és a cél érdekében bizonyos szabályokat is bevezettünk, melyek betartására szükség van ahhoz, hogy tartani tudjuk magunkat a terveinkhez. Emiatt nincs lehetőség mindenkinek, mindenhol kérdéseket feltenni a csapatunknak, akkor sem, ha csak 1 kérdés vagy csak 1 perc lenne a dolog.

Termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos információk

Tente, baba! Magazin – ingyenes, 4 hetente megjelenő online magazin a hírlevél feliratkozóknak

Édes álom alvástanfolyam – Ingyenes online tréning a babák és kisgyermekek alvásának alapjairól

Békés éjszakák, vidám nappalok részletes gyakorlati kézikönyv a babák és kisgyermekek alvásáról

Anya, gyere! KlubtagságMagyarország egyetlen exkluzív online klubja, ahol minden a babák alvásáról szól

Napirend Mesterkurzus – online videokurzus a babák és kisgyermekek napirendjéről

Békés Éjszakák Hangostréning – online videokurzus a babák alvásával kapcsolatban

Egyéni konzultáció – személyre szabott tanácsok, teljes körű megoldások

Ingyenes összefoglalók:

Miért ébred fel nappal 20 perc alvás után a baba? – letölthető összefoglaló

Miért ébrednek fel éjjel a babák? – letölthető összefoglaló

Édes álom alvástanfolyam – 5 napos e-mail tréning

Tente, baba! Magazin – havonta megjelenő, online magazin

Békés álom – Ha nem vagy még könyvtulajdonos, de szeretnél egy moderált csoportban beszélgetni más anyukákkal gyermeked alvásával kapcsolatban, ahol folyamatosan frissülő, releváns tartalommal is támogatjuk a napjaitokat.

Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv tulajdonosainak – Ha már birtokodban van a könyv és szeretnél más anyukákkal beszélgetni, akik szintén hasonló módszerekkel igyekeznek gyermekük alvását tökéletesíteni. Ebben a csoportban is folyamatosan frissülő, releváns tartalommal várunk, illetve könyvtulajdonosként havonta tudsz kérdezni Ivettől az élő Kérdezz-felelek adások időtartama alatt.

Anya, gyere! Klub előfizetők csoportja – Ha könyvtulajdonos vagy és előfizettél a havi klubtagságra. Ebben a csoportban mindenki hetente választ kap a kérdéseire, élő adásban, továbbá csak itt megjelenő extra tartalmak, esettanulmányok és alvásnapló elemzés segíti a tagok mindennapjait. Illetve a tagok érdeklődése alapján Ivett új témákat is feldolgoz és megoszt a klubban.

Egyéni konzultációkkal kapcsolatos információk

Az egyéni konzultációkkal kapcsolatban minden információt itt érhetsz el:  Konzultáció
Az időpont foglalását online tudod megtenni, a szabad időpontok listáját is a fenti oldalon találod. Telefonon vagy e-mailen nem tudunk időpontot adni.

Ha kiválasztottad a terméket vagy szolgáltatást, akkor kattints a kérem a  “cuccot” gombra, innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogyan szeretnél fizetni.  Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Ha látod a sikeres megrendelés oldalát, akkor megtörtént a megrendelés. Az adataid befutnak hozzánk és e-mailben is visszajelezzük a megrendelésedet. Ha bankkártyával fizettél, máris kész a rendelésed, mi küldjük a könyvet, a visszaigazoló mailt vagy a letöltéshez szükséges linket.

Ha utalni szeretnél, akkor a visszaigazoló levélben találod az ehhez szükséges banki adatokat. A sikeres utalás után, a pénz általában legkésőbb 1-2 munkanapon belül ideér, erről kapsz e-mailt majd. Utána küldjük a terméket vagy a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokat.

Ha utánvétet kértél, akkor átadjuk a megrendelésed adatait a futárszolgálatnak, aki felveszi veled a kapcsolatot. A könyv és a kiszállítás árát a futárnál kell rendezned.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

Ez akkor szokott előfordulni, ha a böngésző nem a legfrissebb változat, vagy bizonyos esetekben a Safari nem engedi a feliratkozást. A Chrome jó szokott lenni, azzal érdemes megpróbálni.

48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. A módosításra a visszaigazoló e-mailekben található linkre kattintva van lehetőség. Egyedi időpont kérésére jelenleg nincs lehetőség.

Ha miattunk késik vagy nem valósul meg a beszélgetés, természetesen teljes mértékben kártalanítunk, soron kívül adunk új időpontot vagy pótoljuk az elmaradt időt, illetve visszafizetjük a konzultáció díját.

A további részletekről az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.

 

A konzultáció lemondására a visszaigazoló levélben található linkre kattintva van lehetőség.

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció (e-mail, telefonos/Skype, személyes vagy ismétlő esetén is) díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára.

72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. Tehát, ha az időpontod 2019. szeptember 19-re, 12:00-ra szól, akkor 2019. szeptember 12-én, 11:59-ig tudod azt lemondani a 100%-os pénzvisszatérítésig. Ha 2019. szeptember 16-án 11:59-ig mondod le az időpontod, akkor a befizetett konzultációs díj 50 %-a jár vissza. 2019. szeptember 16. 12:00-órától nem tudjuk visszafizetni a konzultáció díját. A lemondás történhet az automata rendszeren keresztül, a visszaigazoló e-mailben megadott linken vagy az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött e-mailben. A lemondás után a helyet felszabadítjuk, az szabadon foglalható lesz bárki számára. Ha pedig jár neked visszatérítés, akkor azt 3 munkanapon belül visszautaljuk a részedre. A fenti szabálytól egyéni elbírálás kapcsán eltekinthetünk.

Ha a személyes konzultáción nem jelentkezel a lefoglalt időpontban vagy nem vagy elérhető telefonon, Skype-on, akkor sem jár vissza a konzultáció díja. Vészhelyzet esetén ettől eltekinthetünk. Késés esetén nincs lehetőség tovább tartani a beszélgetést, az előjegyzés szigorúan meghatározott ütemben zajlik.

Anya, gyere! Klubtagsággal kapcsolatos információk

Ha a nagyközönség előtt szeretnél értesülni az Anya, gyere! Klub nyitásáról, akkor iratkozz fel a várólistára itt, és a következő nyitás előtt pár nappal értesíteni fogunk a megadott e-mail címen, a nyitás pontos idejéről és a részletekről. A nyitás pontos dátuma nem ismert, hiszen attól függ, mikor csökken le annyira a jelenlegi klubtagok száma, hogy legyenek szabad helyek. A várható nyitás legkorábban 2020. eleje.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

 

Ha kiválasztottad a terméket vagy szolgáltatást, akkor kattints a kérem a “cuccot” gombra, innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogyan szeretnél fizetni. Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Ha látod a sikeres megrendelés oldalát, akkor megtörtént a megrendelés. Az adataid befutnak hozzánk és e-mailben is visszajelezzük a megrendelésedet. Ha bankkártyával fizettél, máris kész a rendelésed, mi küldjük a könyvet, a visszaigazoló mailt vagy a letöltéshez szükséges linket.

Ha utalni szeretnél, akkor a visszaigazoló levélben találod az ehhez szükséges banki adatokat. A sikeres utalás után, a pénz általában legkésőbb 1-2 munkanapon belül ideér, erről kapsz e-mailt majd. Utána küldjük a terméket vagy a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokat.

Ha utánvétet kértél, akkor átadjuk a megrendelésed adatait a futárszolgálatnak, aki felveszi veled a kapcsolatot. A könyv és a kiszállítás árát a futárnál kell rendezned.

Nem. A Klubtagság egy olyan online előfizetés, ami havi részletekben, előre fizetendő, a havi tagdíj automatikusan levonásra kerül a klubtag bankkártyájáról egészen addig, amíg le nem mondja a tag az előfizetést. Hűségidő nincs, tehát akár 1 hónap után is megszüntethető a tagság. Sőt, az Anyamosoly Garancia lehetővé teszi a 2 hetes próbát is, pénzvisszafizetési garanciával.

Ha a tagság felmondásra kerül, akkor a tagság a hónapforduló napján megszűnik, újabb levonás nem történik, a tag jogosultságai megszűnnek. A tervezett szünetek miatt a tagok 1-3 hét ajándék tagságban részesülhetnek, de ez csak a kilépés után vehető igénybe.
Ha a klubtag kilépett, a továbbiakban nincs lehetősége mégis maradni vagy bármikor visszalépni. Az újbóli belépésre csak a klub hivatalos nyitásai alkalmával van lehetősége.
A klub limitált taglétszámmal működik, emiatt nem lehet bármikor bárkinek csatlakoznia.

Erre nincs lehetőség. A kilépés után csak a klub hivatalos nyitásai alkalmából lehet belépni bárkinek a klubba, közben nincs erre lehetőség. A klub fix taglétszámmal működik, emiatt csak akkor tud új tag csatlakozni vagy a régiek közül valaki visszacsatlakozni, ha van szabad hely, ez a hivatalos nyitások alkalmával elérhető.

A 6 és 12 havi bérletek ára kedvezőbb, mint a havi díjas konstrukció. Ennek viszont az az ára, hogy a klubtagság fix 6 vagy 12 hónapra szól, ha kilépnél 4 vagy 7 hónap után, nem tudom visszaadni a maradék hónapok tagdíját. Arra sincs lehetőség, hogy a bérlet lejárta előtt havidíjas konstrukcióra válts.

Ha szeretnél továbbra is klubtag maradni, akkor folytathatod a tagságod havidíjas automata levonással vagy vásárolhatsz 6 vagy 12 hónapos bérletet. A tagság lejárta után 10 napod van dönteni, ha nem folytatod az előfizetésed, a tagságot megszűnik.E-mailben és a Facebook oldalon is kapsz tájékoztatást a közelgő lejáratról és ma konkrét teendőkről. Ha nem szeretnél tovább maradni, a klubtagságot automatikusan megszűnik a lejárat napja után 10 nappal.

Igen, de csak bérletesek váltási időszakában, amikor a belépéskor 6 vagy 12 havi bérletet kérők tagsága lejár. Erre 3-6 havonta kerül sor, a klub nyitásainak függvényében. A következő váltás: 2019. november 5-15.

A klubtagságigazoló levél alján található KLUBTAGSÁG LEMONDÁSA linkre kattintva tudod lemondani a tagságodat.

Ez akkor szokott előfordulni, ha a böngésző nem a legfrissebb változat, vagy bizonyos esetekben a Safari nem engedi a feliratkozást. A Chrome jó szokott lenni, azzal érdemes megpróbálni.

Az Anya, gyere! Klubtagság egy előfizetéses szolgáltatás, havi díja 8 000 Ft, a havi díj levonása automatikus, minden hónapban megtörténik, amíg a klubtagság nem kerül lemondásra a megrendeléskor kapott e-mailben található lemondó linkre kattintva vagy a lemondási igényt e-mailben jelezve.

Online kurzusokkal kapcsolatos információk

Ez akkor szokott előfordulni, ha a böngésző nem a legfrissebb változat, vagy bizonyos esetekben a Safari nem engedi a feliratkozást. A Chrome jó szokott lenni, azzal érdemes megpróbálni.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

Ha kiválasztottad a terméket vagy szolgáltatást, akkor kattints a kérem a “cuccot” gombra, innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogyan szeretnél fizetni. Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Ha látod a sikeres megrendelés oldalát, akkor megtörtént a megrendelés. Az adataid befutnak hozzánk és e-mailben is visszajelezzük a megrendelésedet. Ha bankkártyával fizettél, máris kész a rendelésed, mi küldjük a könyvet, a visszaigazoló mailt vagy a letöltéshez szükséges linket.

Ha utalni szeretnél, akkor a visszaigazoló levélben találod az ehhez szükséges banki adatokat. A sikeres utalás után, a pénz általában legkésőbb 1-2 munkanapon belül ideér, erről kapsz e-mailt majd. Utána küldjük a terméket vagy a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokat.

Ha utánvétet kértél, akkor átadjuk a megrendelésed adatait a futárszolgálatnak, aki felveszi veled a kapcsolatot. A könyv és a kiszállítás árát a futárnál kell rendezned.

Ilyenkor egy biztonsági belépést kér a rendszer, ami a következő:

azonosító: wp

jelszó: wp

Ez után már be lehet írni a szokásos e-mail-jelszó párost.

Csak hozzászólással lehet kérdezni, mert a kérdésekből vagy a válaszokból a többi kurzus résztvevő is tud tanulni, tapasztalatot szerezni. Illetve a kurzusok résztvevőinek kérdezési lehetőségük van, amire 2 munkanapon belül válaszolok, de nem egyéni tanácsadásra vagy konzultációkra jelentkeztek.

Face to face beszélgetésre, vagy komplex, mindenre kiterjedő tanácsadásra csak a személyes konzultációkra jelentkező szülőknek van lehetőségük, ez általában alkalmanként 1-2 órát, fix időpontban történő megjelenést és többszöri alkalmat jelent, akár több hónapon át.

Pdf formában tudod letölteni, ha telefonról nem látod próbáld meg számítógépen letölteni.

A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvvel kapcsolatos információk

Ennek több okai is van:

A terjesztés, a szerződések, a kiszállítások sok-sok extra munkaórát jelentenének, ehelyett inkább a babák alvásának támogatásával foglalkozom.

A könyv drágább lenne a boltokban, hiszen a terjesztés költségei, a boltok nyeresége rárakódna az árra.

Az Anyamosoly Garanciát egyetlen könyvesbolt sem vállalná be.

A könyv mellé járó ajándékok, pl. a Békés éjszakák, vidám nappalok Facebook csoport nem lenne elérhető a könyvesboltban vásárlóknak.

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a terméket vagy szolgáltatást. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címre sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-574-1499 munkanapokon 9-16 óra között, illetve az info@anyagyere.hu).

A Pdf változat rövidebb, de minden betűje egyezik a nyomtatott változattal, ez egyszerű tördelési kérdés.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

A könyv elektronikus változata csak pdf formátumban érhető el.

A könyv PDF formátumban elérhető, letölthető formátumú, nem papírkönyv. A könyv olvasásához a PDF formátum megnyitásához szükséges programra van szükség. A könyv más formátumban nem érhető el. A könyv letöltéséhez szükséges linket e-mailben kapod meg, a termék kifizetése után, bankkártyás fizetés után azonnal, utalásnál a pénz bankszámlánkra érkezése (1-2 munkanap) napján.

A könyv megrendelése után küldött visszaigazoló levélben van a Könnyű álom extra csomag letöltéséhez szükséges link. Ha nincs meg már ez a levél, akkor írj egy emailt, és újra kiküldjük.

Kérlek írj ezzel kapcsolatban az Ügyfélszolgálatnak:

Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője tud neked segíteni az info@anyagyere.hu e-mail címen. A levélben mindenképp add meg, milyen néven és e-mail címen rendelted meg a könyvet.

A megajándékozott kérje a felvételét a Facebook csoportba, és a könyv megvásárlójának adatait adja meg a beléptető kérdéseknél. Így tud csatlakozni a megajándékozott a csoportba.

Egy könyv megrendelésével 1 személy tud belépni a csoportba, és csak akkor, ha igazolni tudja, hogy hivatalosan jutott hozzá a könyvhez.

A futárszolgálattól kapott levélben található módosítási lehetőségre kattintva tudod a kiszállítás napját módosítani.

 • “Mégsem utalni szeretnék, hanem inkább bankkártyás vagy utánvétes fizetést…”

Ha úgy döntöttél, hogy inkább bankkártyával vagy papír könyv esetén utánvéttel fizetnéd ki a könyvet, akkor kérlek rendeld meg még egyszer a megrendelő űrlap kitöltésével. Ott ki tudod választani a megfelelő fizetési módot, és bankkártyás módozat esetén azonnal el tudod intézni a kifizetést is. A régi utalásos megrendelésedet töröljük.

 • “Nem leszek otthon a napokban, hogy átvegyem a csomagot…”

Ha nem leszel otthon a napokban, így vársz inkább a kifizetéssel, akkor arra számíthatsz, hogy munkanapokon a reggeli utalásod még aznap délelőtt ideér hozzánk, ezáltal a könyv délután átadásra kerül a futárnak, aki nagy eséllyel már a következő munkanap ki is szállítja a könyvet a részedre. Délutáni vagy esti utalás esetén a csomag a következő munkanap kerül átadásra a futárszolgálat munkatársának, így a kiszállításra az ezt követő munkanapon kerül sor. Ha pl. szerda reggel utalsz, akkor a könyv csütörtökön nálad lehet, ha csütörtök délután küldöd a könyv árát, akkor a hétfői kiszállítás a valószínű.

 • “Más címre kérném inkább a csomagot…”

Ha más címre szeretnéd a csomagot, akkor írj erről egy e-mailt az ügyfélszolgálatra, és akkor átírjuk a megrendelésed adatait. Erre csak addig van lehetőséged, amíg nem ért ide az utalásod, és nem adtuk át a megrendelt könyvedet a futárszolgálat munkatársának (minden munkanap délelőtt 11 óra). Ez után már a GLS ügyfélszolgálatánál van lehetőséged a kiszállítás helyének vagy idejének módosítására.

 • “Nem vagyok benne biztos, hogy hasznos lesz a könyv a mi esetünkben…”

Ha amiatt vársz az utalással, mert elbizonytalanodtál, hogy biztosan érdemes-e elolvasnod a könyvet, akkor az Anyamosoly garanciát ajánlom a figyelmedbe. Ez a digitális könyv verzióra érvényes, és a vásárlástól számított 2 hónapig él. Azaz, ha ezalatt az időszak alatt e-mailben jelzed nekem, hogy a könyv nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, akkor az e-könyv árát visszafizetem neked. Így kockázat nélkül tudsz vásárolni.

 • “Meggondoltam magam…”

Ha utalásos fizetést választottál, de meggondoltad magad és mégsem kéred a könyved, akkor nincs semmi teendőd, a megrendelésed 10 nap után töröljük.

Könyvedet a GLS futárszolgálat fogja számodra kiszállítani.

A megrendelést addig tudjuk törölni, amíg nem került átadásra a futárszolgálat részére.

Az egész rendszerünk automatikusan működik, a könyv pedig egy logisztikai raktárból kerül kiszállításra, így a személyes átvételre nincs lehetőség.

Megteheted, hogy:

 • letöltöd a telefonodra, számítógépedre,
 • elolvasod,
 • hasznosítod a benne lévő értékes információkat.

Nem teheted meg, hogy:

 • nyilvánossá teszed a letöltési linket,
 • feltöltöd egy facebook csoportba a fájlok közé,
 • emailben egy vagy több embernek továbbítod,
 • kinyomtatod,
 • nem sértheted meg a szerzői jogokat.

A szerzői jogok megsértéséről Szerzői jogok pont alatt és itt olvashatsz bővebben.

„A szerzői jog részesíti védelemben az irodalmi, tudományos, művészeti alkotásokat, valamint – az ún. kapcsolódó jogok révén – a felhasználásukhoz kapcsolódó teljesítményeket.”

Hogyan lehet fellépni az ellen, aki engedély nélkül használ fel szerzői jog által védett művet?

Abban az esetben, ha megsértik szerzői jogainkat – például a művet engedély és jogdíjfizetés nélkül használják fel – számos lehetőség létezik, hogy a szerző megfelelő elégtételt kapjon.

Peren kívüli eszközök

A jogsértővel szembeni fellépéskor érdemes a peren kívüli eszközöket igénybe venni, amellyel rövidebb idő alatt van lehetőség a sérelem orvosolására.
Egyik ilyen lehetőség lehet a bírósági eljárást megelőzően egy felszólító levél küldése, amely tartalmazhat együttműködésre irányuló felajánlást, vagy az adott felhasználás abbahagyására való felszólítást. Lehetséges továbbá, hogy a jogsértőnek felhasználási szerződés megkötését ajánlja fel a szerző.
További lehetőség az ún. közvetítői eljárás (mediáció) igénybevétele. A mediáció a fennálló vita békés rendezését jelenti. Ebben az eljárásban egy semleges harmadik személy, a közvetítő (mediátor) segíti elő az egyezség kötését. A mediáció előnye, hogy a bírósági eljáráshoz képest alacsonyabb költséggel jár, illetve gyorsabb és hatékonyabb módot nyújt a jogvita megoldására.

Polgári jogi jogérvényesítés

A szerző, akinek a szerzői jogi védelem alatt álló művét engedélye nélkül felhasználják (és a felhasználás nem tartozik a szabad felhasználás körébe), a jogsértővel szemben az Szjt. 94. §-ának (1) bekezdésében felsorolt alábbi polgári jogi igényeket támaszthatja:

 • követelheti a jogsértés megtörténtének bírósági megállapítását;
 • követelheti a jogsértés vagy az azzal közvetlenül fenyegető cselekmények abbahagyását és a jogsértő eltiltását a további jogsértéstől;
 • követelheti, hogy a jogsértő – nyilatkozattal vagy más megfelelő módon – adjon elégtételt, és hogy szükség esetén a jogsértő részéről és költségén az elégtételnek megfelelő nyilvánosságot biztosítsanak;
 • követelheti, hogy a jogsértő szolgáltasson adatot a jogsértéssel érintett dolgok vagy szolgáltatások előállításában, forgalmazásában, illetve teljesítésében résztvevőkről, a jogsértő felhasználásra kialakított üzleti kapcsolatokról;
 • követelheti a jogsértéssel elért gazdagodás visszatérítését;
 • követelheti a sérelmes helyzet megszüntetését, a jogsértést megelőző állapot helyreállítását, továbbá a kizárólag vagy elsősorban a jogsértéshez használt eszközök és anyagok, valamint a jogsértéssel előállított dolgok lefoglalásátmeghatározott személynek történő átadásátkereskedelmi forgalomból való visszahívását, onnan való végleges kivonását, illetve megsemmisítését;
 • a polgári jogi felelősség szabályai szerint továbbá kártérítést követelhet [Szjt. 94.§ (2) bek.].

Polgári per esetében a keresetlevél benyújtása a törvényszékekhez történik [a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény 20.§ (3) bek. aa) alapján ]

Büntetőjogi jogérvényesítés

Szerzői jogsértés esetén büntetőjogi szankciók is alkalmazhatók a jogsértővel szemben. A szerzői jogok megsértéséhez kapcsolódó ügyekben nyomozóhatóságként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) jár el, ott tehető feljelentés is.

Büntető feljelentést a NAV-nál – Budapesten a NAV Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságánál, vidéken pedig a NAV helyileg illetékes regionális bűnügyi igazgatóságánál (elérhetőségek: http://www.nav.gov.hu/magyar_oldalak/nav/bunugy/elerhetosegek) – lehet tenni.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény (a továbbiakban: Btk.) a szerzői jogok megsértése vonatkozásában az alábbi tényállásokat tartalmazza:

 • Bitorlás (Btk. 384. §)
 • Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése (Btk. 385. §)
 • Védelmét biztosító műszaki intézkedés kijátszása (Btk. 386. §)
 • Jogkezelési adat meghamisítása (Btk. 387.§).

A szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése százezer forintot meg nem haladó vagyoni hátrány okozása esetén szabálysértésnek minősül. (2012. évi II. tv. 238/A.§)”

Forrás: https://www.sztnh.gov.hu/hu/szerzoi-jog/szerzoi-jogi-alapfogalmak

A szerzői jogok megsértéséről itt olvashatsz bővebben.

KARÁCSONYI KISZÁLLÍTÁS INFÓK!!!

A 2019. december 17-éig megrendelt könyvek (ha utalással fizetsz, akkor az átutalásnak is ide kell érnie addigra) még odaérnek a fa alá, a 18-ától leadott megrendeléseknél már a GLS Futárszolgálat ütemezése határozza meg, mikor érkezik a csomagod.

December 21-29. között nincs logisztika, így az ez idő alatt megrendelt könyvek kiszállítása nagy eséllyel csak 2020. január 2-a után valósul meg.

A rendelés menetével, az időpontfoglalással, a fizetéssel, a kiszállítással és a garanciákkal kapcsolatos információk

Az egyéni konzultációkkal kapcsolatban minden információt itt érhetsz el: https://www.anyagyere.hu/egyeni-konzultacio/
Az időpont foglalását online tudod megtenni, a szabad időpontok listáját is a fenti oldalon találod. Telefonon vagy e-mailen nem tudunk időpontot adni.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

Ha kiválasztottad a terméket vagy szolgáltatást, akkor kattints a kérem a  “cuccot” gombra, innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogyan szeretnél fizetni.  Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Ha látod a sikeres megrendelés oldalát, akkor megtörtént a megrendelés. Az adataid befutnak hozzánk és e-mailben is visszajelezzük a megrendelésedet. Ha bankkártyával fizettél, máris kész a rendelésed, mi küldjük a könyvet, a visszaigazoló mailt vagy a letöltéshez szükséges linket.

Ha utalni szeretnél, akkor a visszaigazoló levélben találod az ehhez szükséges banki adatokat. A sikeres utalás után, a pénz általában legkésőbb 1-2 munkanapon belül ideér, erről kapsz e-mailt majd. Utána küldjük a terméket vagy a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokat.

Ha utánvétet kértél, akkor átadjuk a megrendelésed adatait a futárszolgálatnak, aki felveszi veled a kapcsolatot. A könyv és a kiszállítás árát a futárnál kell rendezned.

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a terméket vagy szolgáltatást. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címre sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-574-1499 munkanapokon 9-16 óra között, illetve az info@anyagyere.hu).

 • “Mégsem utalni szeretnék, hanem inkább bankkártyás vagy utánvétes fizetést…”
Ha úgy döntöttél, hogy inkább bankkártyával vagy papír könyv esetén utánvéttel fizetnéd ki a könyvet, akkor kérlek rendeld meg még egyszer a megrendelő űrlap kitöltésével. Ott ki tudod választani a megfelelő fizetési módot, és bankkártyás módozat esetén azonnal el tudod intézni a kifizetést is. A régi utalásos megrendelésedet töröljük.
 • “Nem leszek otthon a napokban, hogy átvegyem a csomagot…”
Ha nem leszel otthon a napokban, így vársz inkább a kifizetéssel, akkor arra számíthatsz, hogy munkanapokon a reggeli utalásod még aznap délelőtt ideér hozzánk, ezáltal a könyv délután átadásra kerül a futárnak, aki nagy eséllyel már a következő munkanap ki is szállítja a könyvet a részedre. Délutáni vagy esti utalás esetén a csomag a következő munkanap kerül átadásra a futárszolgálat munkatársának, így a kiszállításra az ezt követő munkanapon kerül sor. Ha pl. szerda reggel utalsz, akkor a könyv csütörtökön nálad lehet, ha csütörtök délután küldöd a könyv árát, akkor a hétfői kiszállítás a valószínű.
 • “Más címre kérném inkább a csomagot…”
Ha más címre szeretnéd a csomagot, akkor írj erről egy e-mailt az ügyfélszolgálatra, és akkor átírjuk a megrendelésed adatait. Erre csak addig van lehetőséged, amíg nem ért ide az utalásod, és nem adtuk át a megrendelt könyvedet a futárszolgálat munkatársának (minden munkanap délelőtt 11 óra). Ez után már a GLS ügyfélszolgálatánál van lehetőséged a kiszállítás helyének vagy idejének módosítására.
 • “Nem vagyok benne biztos, hogy hasznos lesz a könyv a mi esetünkben…”
Ha amiatt vársz az utalással, mert elbizonytalanodtál, hogy biztosan érdemes-e elolvasnod a könyvet, akkor az Anyamosoly garanciát ajánlom a figyelmedbe. Ez a digitális könyv verzióra érvényes, és a vásárlástól számított 2 hónapig él. Azaz, ha ezalatt az időszak alatt e-mailben jelzed nekem, hogy a könyv nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, akkor az e-könyv árát visszafizetem neked. Így kockázat nélkül tudsz vásárolni.
 • “Meggondoltam magam…”
Ha utalásos fizetést választottál, de meggondoltad magad és mégsem kéred a könyved, akkor nincs semmi teendőd, a megrendelésed 10 nap után töröljük.

Könyvedet a GLS futárszolgálat fogja  számodra kiszállítani.

A megrendelést addig tudjuk törölni, amíg nem került átadásra a futárszolgálat részére.

Az egész rendszerünk automatikusan működik, a könyv pedig egy logisztikai raktárból kerül kiszállításra, így a személyes átvételre nincs lehetőség.

Annak, hogy a könyvet csak a honlapon lehet megrendelni, több oka is van:

 • jogilag csak így szabályos a megrendelés (ászf elfogadása, adatkezelési tájékoztató megismerésének lehetősége)
 • a bankkártyás fizetési rendszer automatikus, a megrendelés után a vásárló átirányítódik az OTP Simplepay oldalra, ezt nem lehet megtenni egy telefonon vagy e-mailben leadott megrendelésnél.
 • a könyv számlázását automata rendszer végzi, a megrendelő űrlapon megadott adatokból kiállítódik a számla, és e-mailben kiküldésre is kerül
 • a nyomtatott könyv kiszállítását egy külsős logisztikai partner végzi, aki csak a honlapon leadott megrendeléseket látja

Bankkártyás, átutalásos és utánvétes fizetési mód elérhető. A bankkártyás fizetés az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik.

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja termékek és szolgáltatások díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok e-könyv megvásárlása esetén él. A könyv kifizetése után, a könyv letöltéséhez szükséges linket tartalmazó levél kiküldése napjától számított 2 hónapos határidőig érvényesíthető. A határidő nem hosszabbodik meg abban az esetben sem, ha a könyvet későbbi időpontban töltöd le. Ha nem vagy elégedett, nem tetszik, akkor elég egy e-mailt írnod az info@anyagyere.hu e-mail címre, és mi minden további magyarázat nélkül visszautaljuk neked az e-könyv árát. A könyvtulajdonosoknak járó Békés éjszakák, vidám nappalok Facebook csoporttagság megszűnik a garancia érvényesítése után, illetve egyéb szolgáltatást sem tudsz igénybe venni a továbbiakban az Anya, gyere! Babaalvás Szolgálat szolgáltatásai közül.

A spam, a fogadó által, nem kért tömegesen kiküldött elektronikus levél. A leveleződ a spam mappába teszi/teheti a céges email címekről érkező leveleket, sajnos akár a miénket is. Azzal tudod bebiztosítani, hogy megkapd a leveleinket, ha az info@anyagye.hu email címet felveszed a névjegyzékedbe, így a levelőrendszered a biztonságos és számodra érdekes levelek közé kategorizálja, azaz biztosan megkapod.

A honlapon, a tanfolyamon, a hírlevelekben, egyéni és csoportos tréningeken, konzultációkon, vagy a klubban elhangzó információk nem tekinthetőek orvosi tanácsnak, vizsgálatnak, csupán tájékoztató jellegűek. Nem céljuk a betegségek diagnosztizálása, csupán gyermeknevelési, életmódbeli információk, illetve az alvás élettani ismereteinek megosztása a cél. Ha a beszélgetés során olyan tünet vagy panasz derül ki, ami orvosi kivizsgálást igényel, akkor ennek igénybevétele feltétlenül javasolt. A szülő felelőssége, ha ezt az orvosi kivizsgálásra tett javaslatot figyelmen kívül hagyja.

Jogi információk

Megteheted, hogy:

 • letöltöd a telefonodra, számítógépedre,
 • elolvasod,
 • hasznosítod a benne lévő értékes információkat.

Nem teheted meg, hogy:

 • nyilvánossá teszed a letöltési linket,
 • feltöltöd egy facebook csoportba a fájlok közé,
 • emailben egy vagy több embernek továbbítod,
 • kinyomtatod,
 • nem sértheted meg a szerzői jogokat.

A szerzői jogok megsértéséről Szerzői jogok pont alatt és itt olvashatsz bővebben.

„A szerzői jog részesíti védelemben az irodalmi, tudományos, művészeti alkotásokat, valamint – az ún. kapcsolódó jogok révén – a felhasználásukhoz kapcsolódó teljesítményeket.”

Hogyan lehet fellépni az ellen, aki engedély nélkül használ fel szerzői jog által védett művet?

Abban az esetben, ha megsértik szerzői jogainkat – például a művet engedély és jogdíjfizetés nélkül használják fel – számos lehetőség létezik, hogy a szerző megfelelő elégtételt kapjon.

Peren kívüli eszközök

A jogsértővel szembeni fellépéskor érdemes a peren kívüli eszközöket igénybe venni, amellyel rövidebb idő alatt van lehetőség a sérelem orvosolására.
Egyik ilyen lehetőség lehet a bírósági eljárást megelőzően egy felszólító levél küldése, amely tartalmazhat együttműködésre irányuló felajánlást, vagy az adott felhasználás abbahagyására való felszólítást. Lehetséges továbbá, hogy a jogsértőnek felhasználási szerződés megkötését ajánlja fel a szerző.
További lehetőség az ún. közvetítői eljárás (mediáció) igénybevétele. A mediáció a fennálló vita békés rendezését jelenti. Ebben az eljárásban egy semleges harmadik személy, a közvetítő (mediátor) segíti elő az egyezség kötését. A mediáció előnye, hogy a bírósági eljáráshoz képest alacsonyabb költséggel jár, illetve gyorsabb és hatékonyabb módot nyújt a jogvita megoldására.

Polgári jogi jogérvényesítés

A szerző, akinek a szerzői jogi védelem alatt álló művét engedélye nélkül felhasználják (és a felhasználás nem tartozik a szabad felhasználás körébe), a jogsértővel szemben az Szjt. 94. §-ának (1) bekezdésében felsorolt alábbi polgári jogi igényeket támaszthatja:

 • követelheti a jogsértés megtörténtének bírósági megállapítását;
 • követelheti a jogsértés vagy az azzal közvetlenül fenyegető cselekmények abbahagyását és a jogsértő eltiltását a további jogsértéstől;
 • követelheti, hogy a jogsértő – nyilatkozattal vagy más megfelelő módon – adjon elégtételt, és hogy szükség esetén a jogsértő részéről és költségén az elégtételnek megfelelő nyilvánosságot biztosítsanak;
 • követelheti, hogy a jogsértő szolgáltasson adatot a jogsértéssel érintett dolgok vagy szolgáltatások előállításában, forgalmazásában, illetve teljesítésében résztvevőkről, a jogsértő felhasználásra kialakított üzleti kapcsolatokról;
 • követelheti a jogsértéssel elért gazdagodás visszatérítését;
 • követelheti a sérelmes helyzet megszüntetését, a jogsértést megelőző állapot helyreállítását, továbbá a kizárólag vagy elsősorban a jogsértéshez használt eszközök és anyagok, valamint a jogsértéssel előállított dolgok lefoglalásátmeghatározott személynek történő átadásátkereskedelmi forgalomból való visszahívását, onnan való végleges kivonását, illetve megsemmisítését;
 • a polgári jogi felelősség szabályai szerint továbbá kártérítést követelhet [Szjt. 94.§ (2) bek.].

Polgári per esetében a keresetlevél benyújtása a törvényszékekhez történik [a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény 20.§ (3) bek. aa) alapján ]

Büntetőjogi jogérvényesítés

Szerzői jogsértés esetén büntetőjogi szankciók is alkalmazhatók a jogsértővel szemben. A szerzői jogok megsértéséhez kapcsolódó ügyekben nyomozóhatóságként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) jár el, ott tehető feljelentés is.

Büntető feljelentést a NAV-nál – Budapesten a NAV Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságánál, vidéken pedig a NAV helyileg illetékes regionális bűnügyi igazgatóságánál (elérhetőségek: http://www.nav.gov.hu/magyar_oldalak/nav/bunugy/elerhetosegek) – lehet tenni.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény (a továbbiakban: Btk.) a szerzői jogok megsértése vonatkozásában az alábbi tényállásokat tartalmazza:

 • Bitorlás (Btk. 384. §)
 • Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése (Btk. 385. §)
 • Védelmét biztosító műszaki intézkedés kijátszása (Btk. 386. §)
 • Jogkezelési adat meghamisítása (Btk. 387.§).

A szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése százezer forintot meg nem haladó vagyoni hátrány okozása esetén szabálysértésnek minősül. (2012. évi II. tv. 238/A.§)”

Forrás: https://www.sztnh.gov.hu/hu/szerzoi-jog/szerzoi-jogi-alapfogalmak

A szerzői jogok megsértéséről itt olvashatsz bővebben.