Gyakran Ismételt Kérdések – Válaszok

Kérdezési lehetőséggel, elérhetőséggel kapcsolatos információk

Ha egyéni, babaalvással kapcsolatos kérdésed van, akkor itt találsz részletes információt–>>

Ha a termékekkel, szolgáltatásokkal vagy megrendelésekkel kapcsolatban van kérdésed, akkor az Ügyfélszolgálat tud neked segíteni. Az ügyfélszolgálati telefonszámon (06-70-574-1499) várjuk a hívásod munkanapokon 9-16 óra (pénteken 9-14 óra) között. Ha nem vagyunk elérhetőek, még aznap vagy a következő munkanapon visszahívunk. E-mailben is várjuk ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdéseidet az info@anyagyere.hu e-mail címre (Poros-Kiss Izabella ügyfélszolgálati munkatárs várja a leveleket, hívásokat). A hétvégén, munkaidőn kívül, ünnepnapokon érkező leveleket, hívások a következő munkanapok során dolgozzuk fel.

 • a magán Facebook profilokon (kérlek ismeretlenül ne jelölj ismerősnek, köszönöm!) vagy az oda küldött Messenger üzenetben,
 • e-mailben,
 • az ügyfélszolgálati telefonon (itt a megrendelésekkel, termékekkel, szolgáltatásokkal, fizetésekkel kapcsolatos ügyek intézése folyik, Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője veszi fel a telefont, aki nem tud alvással foglalkozó szakembert, mert otthonról dolgozik.)
 • Instagramon vagy Youtube-on.

Ha a babád alvásával kapcsolatban szeretnél kérdezni, tanácsot kérni, akkor lásd az előző pontokat.

Ha egyéb ügyben keresed, kérlek írj e-mailt vagy hívd az ügyfélszolgálatot, ahol Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője tud neked segíteni, ő továbbítani fogja a leveledet vagy az üzenetedet, amennyiben nem kompetens az adott ügyben. (A telefonszámon (06-70-574-1499) várjuk a hívásod munkanapokon 9-16 óra (pénteken 9-14 óra) között. Ha nem vagyunk elérhetőek, még aznap vagy a következő munkanapon visszahívunk. E-mailben is várjuk ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdéseidet az info@anyagyere.hu e-mail címre (Poros-Kiss Izabella ügyfélszolgálati munkatárs várja a leveleket, hívásokat).

A honlapot Dr. Dénes Ivett És Társa Kft. üzemelteti (ügyvezető: Dr. Dénes Ivett). Ügyfélszolgálati kérdésekkel (megrendelés, fizetés, termékek, szolgáltatások) kapcsolatban az ügyfélszolgálati telefonszámon (06-70-574-1499) várjuk a hívásod munkanapokon 9-16 óra (pénteken 9-14 óra) között. Ha nem vagyunk elérhetőek, még aznap vagy a következő munkanapon visszahívunk. E-mailben is várjuk ügyfélszolgálattal kapcsolatos kérdéseidet az info@anyagyere.hu e-mail címre (Poros-Kiss Izabella ügyfélszolgálati munkatárs várja a leveleket, hívásokat).

Ha a sajtó munkatársaként vagy céges együttműködés kapcsán szeretnéd felvenni velünk a kapcsolatot, e-mailben és telefonon is megteheted.

Egyéni babaalvással kapcsolatos kérdésekben az Hogyan lehet kérdezni a babák alvásával kapcsolatban? pontnál leírt lehetőségek elérhetőek.

Alapító tulajdonos: Dr. Dénes Ivett (Dr. Dénes Ivett és Társa Kft)

A részletes bemutatkozást, az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás misszióját itt találod–>>

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás évente több ezer családnak segít, hogy a babájuk jobban aludhasson. Teszi ezt ingyenesen, cikkek, letölthető összefoglalók, ingyenes magazin, Facebook bejegyzések, Youtube videók formájában. És megfelelő díjazás ellenében, könyv, esettanulmányok, online klubok, tudástárak és online kurzusok formájában.

A csapatunk célkitűzése az, hogy minél több magyar babának segíthessünk jól aludni. Az időbeosztásunk ennek érdekében nagyon kötött, és a cél érdekében bizonyos szabályokat is bevezettünk, melyek betartására szükség van ahhoz, hogy tartani tudjuk magunkat a terveinkhez. Emiatt nincs lehetőség mindenkinek, mindenhol kérdéseket feltenni a csapatunknak.

Termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos információk

Tente, baba! Magazin – ingyenes, 2 havonta megjelenő online magazin a hírlevél feliratkozóknak

Letölthető, ingyenes összefoglalók– ha az éjszakai ébredések vagy a rövid nappali alvások a probléma, illetve az a kéréds, hogy vajon jól alszik-e a baba?

Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv – hiánypótló, részletes gyakorlati kézikönyv a babák és kisgyermekek alvásáról

Anya, gyere! Tudástár – exkluzív cikkgyűjtemény, rengeteg esettanulmány, több, mint 15 órányi hanganyag

Anya, gyere! Közösség– Magyarország egyetlen exkluzív online klubja, ahol minden a babák alvásáról szól

Online kurzusok – a babák napirendjéről és az éjszakai ébredésekről

Ingyenes összefoglalók – ha az éjszakai ébredések vagy a rövid nappali alvások a probléma, illetve egy tesztet is letölthetsz, ami segít eldönteni, hogyan alszik a babád

Tente, baba! Magazin – 2 havonta megjelenő, online magazin

Békés álom – Ha nem vagy még könyvtulajdonos, de szeretnél egy moderált csoportban beszélgetni más anyukákkal gyermeked alvásával kapcsolatban, ahol folyamatosan frissülő, releváns tartalommal is támogatjuk a napjaitokat.

Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv tulajdonosainak – Ha már birtokodban van a könyv és szeretnél más anyukákkal beszélgetni, akik szintén hasonló módszerekkel igyekeznek gyermekük alvását tökéletesíteni.

Egyéni konzultációkkal kapcsolatos információk

Az egyéni konzultációkkal kapcsolatban minden információt itt érhetsz el–>>
Jelenleg nem tudunk új családokat fogadni, bizonytalan ideig, kapacitáshiány és a járvány miatt.

Ha kiválasztottad a terméket vagy szolgáltatást, akkor kattints a kérem a  “cuccot” gombra, innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogyan szeretnél fizetni.  Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Ha látod a sikeres megrendelés oldalát, akkor megtörtént a megrendelés. Az adataid befutnak hozzánk és e-mailben is visszajelezzük a megrendelésedet. Ha bankkártyával fizettél, máris kész a rendelésed, mi küldjük a könyvet, a visszaigazoló mailt vagy a letöltéshez szükséges linket.

Ha utalni szeretnél, akkor a visszaigazoló levélben találod az ehhez szükséges banki adatokat. A sikeres utalás után, a pénz általában legkésőbb 1-2 munkanapon belül ideér, erről kapsz e-mailt majd. Utána küldjük a terméket vagy a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokat.

Ha utánvétet kértél, akkor átadjuk a megrendelésed adatait a futárszolgálatnak, aki felveszi veled a kapcsolatot. A könyv és a kiszállítás árát a futárnál kell rendezned.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

Ez akkor szokott előfordulni, ha a böngésző nem a legfrissebb változat, vagy bizonyos esetekben az iOS nem engedi a feliratkozást. A Chrome jó szokott lenni, azzal érdemes megpróbálni.

Emellett segíthet az előzmények vagy cookie-k törlése is, illetve más készülék használata.

48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. A módosításra a visszaigazoló e-mailekben található linkre kattintva van lehetőség. Egyedi időpont kérésére jelenleg nincs lehetőség.

Ha miattunk késik vagy nem valósul meg a beszélgetés, természetesen teljes mértékben kártalanítunk, soron kívül adunk új időpontot vagy pótoljuk az elmaradt időt, illetve visszafizetjük a konzultáció díját.

A további részletekről az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.

 

A konzultáció lemondására a visszaigazoló levélben található linkre kattintva van lehetőség.

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció (e-mail, telefonos/Skype, személyes vagy ismétlő esetén is) díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára.

72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. Tehát, ha az időpontod 2019. szeptember 19-re, 12:00-ra szól, akkor 2019. szeptember 12-én, 11:59-ig tudod azt lemondani a 100%-os pénzvisszatérítésig. Ha 2019. szeptember 16-án 11:59-ig mondod le az időpontod, akkor a befizetett konzultációs díj 50 %-a jár vissza. 2019. szeptember 16. 12:00-órától nem tudjuk visszafizetni a konzultáció díját. A lemondás történhet az automata rendszeren keresztül, a visszaigazoló e-mailben megadott linken vagy az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött e-mailben. A lemondás után a helyet felszabadítjuk, az szabadon foglalható lesz bárki számára. Ha pedig jár neked visszatérítés, akkor azt 3 munkanapon belül visszautaljuk a részedre. A fenti szabálytól egyéni elbírálás kapcsán eltekinthetünk.

Ha a személyes konzultáción nem jelentkezel a lefoglalt időpontban vagy nem vagy elérhető telefonon, Skype-on, akkor sem jár vissza a konzultáció díja. Vészhelyzet esetén ettől eltekinthetünk. Késés esetén nincs lehetőség tovább tartani a beszélgetést, az előjegyzés szigorúan meghatározott ütemben zajlik.

Anya, gyere! Közösséggel kapcsolatos információk

Az Anya, gyere! Közösség csak időszakosan nyitja meg a kapuit az újonnan csatlakozni kívánók számára. A következő tervezett nyitási időpont 2021. májusa. Itt tudsz feliratkozni a várólistára, ahol e-mailben értesítést küldünk a következő csatlakozási lehetőség részleteiről–>>

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

Ha kiválasztottad a terméket vagy szolgáltatást, akkor kattints a kérem a “cuccot” gombra, innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogyan szeretnél fizetni. Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Ha látod a sikeres megrendelés oldalát, akkor megtörtént a megrendelés. Az adataid befutnak hozzánk és e-mailben is visszajelezzük a megrendelésedet. Ha bankkártyával fizettél, máris kész a rendelésed, mi küldjük a könyvet, a visszaigazoló mailt vagy a letöltéshez szükséges linket.

Ha utalni szeretnél, akkor a visszaigazoló levélben találod az ehhez szükséges banki adatokat. A sikeres utalás után, a pénz általában legkésőbb 1-2 munkanapon belül ideér, erről kapsz e-mailt majd. Utána küldjük a terméket vagy a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokat.

Ha utánvétet kértél, akkor átadjuk a megrendelésed adatait a futárszolgálatnak, aki felveszi veled a kapcsolatot. A könyv és a kiszállítás árát a futárnál kell rendezned.

Nem. A tagság egy olyan online előfizetés, ami havi részletekben, előre fizetendő, a havi tagdíj automatikusan levonásra kerül a klubtag bankkártyájáról egészen addig, amíg le nem mondja a tag az előfizetést. Hűségidő nincs, tehát akár 1 hónap után is megszüntethető a tagság. Sőt, az Anyamosoly Garancia lehetővé teszi a 2 hetes próbát is, pénzvisszafizetési garanciával.

Ha a tagság felmondásra kerül, akkor a tagság a hónapforduló napján megszűnik, újabb levonás nem történik, a tag jogosultságai megszűnnek. A tervezett szünetek miatt a tagok 1-3 hét ajándék tagságban részesülhetnek, de ez csak a kilépés után vehető igénybe.
Ha a tag kilépett, a továbbiakban nincs lehetősége mégis maradni vagy bármikor visszalépni. Az újbóli belépésre csak a Közösség hivatalos nyitásai alkalmával van lehetősége.
A tagság limitált taglétszámmal működik, emiatt nem lehet bármikor bárkinek csatlakoznia.

Erre nincs lehetőség. A kilépés után csak a Közösség hivatalos nyitásai alkalmából lehet belépni bárkinek a tagságba, közben nincs erre lehetőség. A tagság fix taglétszámmal működik, emiatt csak akkor tud új tag csatlakozni vagy a régiek közül valaki visszacsatlakozni, ha van szabad hely, ez a hivatalos nyitások alkalmával elérhető.

A 6 és 12 havi bérletek ára kedvezőbb, mint a havi díjas konstrukció. Ennek viszont az az ára, hogy a tagság fix 6 vagy 12 hónapra szól, ha kilépnél 4 vagy 7 hónap után, nem tudom visszaadni a maradék hónapok tagdíját. Arra sincs lehetőség, hogy a bérlet lejárta előtt havidíjas konstrukcióra válts.

Ha szeretnél továbbra is tag maradni, akkor folytathatod a tagságod havidíjas automata levonással vagy vásárolhatsz 6 vagy 12 hónapos bérletet. A tagság lejárta után 5 napod van dönteni, ha nem folytatod az előfizetésed, a tagságot megszűnik. E-mailben és a Facebook oldalon is kapsz tájékoztatást a közelgő lejáratról és a konkrét teendőkről. Ha nem szeretnél tovább maradni, a tagságot automatikusan megszűnik a lejárat napja után 5 nappal.

Igen, kérlek jelezd az ezzel kapcsolatos igényed az ügyfélszolgálaton.

A tagságigazoló levél alján található KLUBTAGSÁG LEMONDÁSA linkre kattintva tudod lemondani a tagságodat, vagy a tagsági oldalon a Felhasználói fiókom menüpont alatt találod a lemondás lehetőségét, vagy e-mailben tudod jelezni az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött levélben (minimum 2 munkanappal a tagsági forduló napja előtt).

Ez akkor szokott előfordulni, ha a böngésző nem a legfrissebb változat, vagy bizonyos esetekben a Safari nem engedi a feliratkozást. A Chrome jó szokott lenni, azzal érdemes megpróbálni.

Az Anya, gyere! Közösség egy előfizetéses szolgáltatás, melynek fix havi díja van, ennek a havi díjnak a levonása automatikus, minden hónapban megtörténik, amíg a tagság nem kerül lemondásra a megrendeléskor kapott e-mailben található lemondó linkre kattintva vagy a lemondási igényt e-mailben jelezve.

Online kurzusokkal kapcsolatos információk

Ez akkor szokott előfordulni, ha a böngésző nem a legfrissebb változat, vagy bizonyos esetekben a Safari nem engedi a feliratkozást. A Chrome jó szokott lenni, azzal érdemes megpróbálni.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

Ha kiválasztottad a terméket vagy szolgáltatást, akkor kattints a kérem a “cuccot” gombra, innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogyan szeretnél fizetni. Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Ha látod a sikeres megrendelés oldalát, akkor megtörtént a megrendelés. Az adataid befutnak hozzánk és e-mailben is visszajelezzük a megrendelésedet. Ha bankkártyával fizettél, máris kész a rendelésed, mi küldjük a könyvet, a visszaigazoló mailt vagy a letöltéshez szükséges linket.

Ha utalni szeretnél, akkor a visszaigazoló levélben találod az ehhez szükséges banki adatokat. A sikeres utalás után, a pénz általában legkésőbb 1-2 munkanapon belül ideér, erről kapsz e-mailt majd. Utána küldjük a terméket vagy a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokat.

Ha utánvétet kértél, akkor átadjuk a megrendelésed adatait a futárszolgálatnak, aki felveszi veled a kapcsolatot. A könyv és a kiszállítás árát a futárnál kell rendezned.

Kérlek, jelezd ezt az ügyfélszolgálatnak.

Pdf formában tudod letölteni, ha telefonról nem látod, próbáld meg számítógépen letölteni.

A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvvel kapcsolatos információk

Ennek több okai is van:

A terjesztés, a szerződések, a kiszállítások sok-sok extra munkaórát jelentenének, ehelyett inkább a babák alvásának támogatásával foglalkozom.

A könyv drágább lenne a boltokban, hiszen a terjesztés költségei, a boltok nyeresége rárakódna az árra.

Az Anyamosoly Garanciát egyetlen könyvesbolt sem vállalná be.

A könyv mellé járó ajándékok, pl. a Békés éjszakák, vidám nappalok Facebook csoport nem lenne elérhető a könyvesboltban vásárlóknak.

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a terméket vagy szolgáltatást. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címre sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-574-1499 munkanapokon 9-16 óra között, illetve az info@anyagyere.hu).

A Pdf változat rövidebb, de minden betűje egyezik a nyomtatott változattal, ez egyszerű tördelési kérdés.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

A könyv elektronikus változata alapesetben pdf formátumban érhető el.

A könyv PDF formátumban elérhető, letölthető formátumú, nem papírkönyv. A könyv olvasásához a PDF formátum megnyitásához szükséges programra van szükség. A könyv más formátumban nem érhető el. A könyv letöltéséhez szükséges linket e-mailben kapod meg, a termék kifizetése után, bankkártyás fizetés után azonnal, utalásnál a pénz bankszámlánkra érkezése (1-2 munkanap) napján.

A könyv megrendelése után küldött visszaigazoló levélben van a Könnyű álom extra csomag letöltéséhez szükséges link. Ha nincs meg már ez a levél, akkor írj egy emailt, és újra kiküldjük.

Kérlek írj ezzel kapcsolatban az Ügyfélszolgálatnak:

Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője tud neked segíteni az info@anyagyere.hu e-mail címen. A levélben mindenképp add meg, milyen néven és e-mail címen rendelted meg a könyvet.

A megajándékozott kérje a felvételét a Facebook csoportba, és a könyv megvásárlójának adatait adja meg a beléptető kérdéseknél. Így tud csatlakozni a megajándékozott a csoportba.

Egy könyv megrendelésével 1 személy tud belépni a csoportba, és csak akkor, ha igazolni tudja, hogy hivatalosan jutott hozzá a könyvhez.

A futárszolgálattól kapott levélben található módosítási lehetőségre kattintva tudod a kiszállítás napját módosítani.

 • “Mégsem utalni szeretnék, hanem inkább bankkártyás vagy utánvétes fizetést…”

Ha úgy döntöttél, hogy inkább bankkártyával vagy papír könyv esetén utánvéttel fizetnéd ki a könyvet, akkor kérlek rendeld meg még egyszer a megrendelő űrlap kitöltésével. Ott ki tudod választani a megfelelő fizetési módot, és bankkártyás módozat esetén azonnal el tudod intézni a kifizetést is. A régi utalásos megrendelésedet töröljük.

 • “Nem leszek otthon a napokban, hogy átvegyem a csomagot…”

Ha nem leszel otthon a napokban, így vársz inkább a kifizetéssel, akkor arra számíthatsz, hogy munkanapokon a reggeli utalásod még aznap délelőtt ideér hozzánk, ezáltal a könyv délután átadásra kerül a futárnak, aki nagy eséllyel már a következő munkanap ki is szállítja a könyvet a részedre. Délutáni vagy esti utalás esetén a csomag a következő munkanap kerül átadásra a futárszolgálat munkatársának, így a kiszállításra az ezt követő munkanapon kerül sor. Ha pl. szerda reggel utalsz, akkor a könyv csütörtökön nálad lehet, ha csütörtök délután küldöd a könyv árát, akkor a hétfői kiszállítás a valószínű.

 • “Más címre kérném inkább a csomagot…”

Ha más címre szeretnéd a csomagot, akkor írj erről egy e-mailt az ügyfélszolgálatra, és akkor átírjuk a megrendelésed adatait. Erre csak addig van lehetőséged, amíg nem ért ide az utalásod, és nem adtuk át a megrendelt könyvedet a futárszolgálat munkatársának (minden munkanap délelőtt 11 óra). Ez után már a GLS ügyfélszolgálatánál van lehetőséged a kiszállítás helyének vagy idejének módosítására.

 • “Nem vagyok benne biztos, hogy hasznos lesz a könyv a mi esetünkben…”

Ha amiatt vársz az utalással, mert elbizonytalanodtál, hogy biztosan érdemes-e elolvasnod a könyvet, akkor az Anyamosoly garanciát ajánlom a figyelmedbe. Ez a digitális könyv verzióra érvényes, és a vásárlástól számított 2 hónapig él. Azaz, ha ezalatt az időszak alatt e-mailben jelzed nekem, hogy a könyv nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, akkor az e-könyv árát visszafizetem neked. Így kockázat nélkül tudsz vásárolni.

 • “Meggondoltam magam…”

Ha utalásos fizetést választottál, de meggondoltad magad és mégsem kéred a könyved, akkor nincs semmi teendőd, a megrendelésed 10 nap után töröljük.

Könyvedet a GLS futárszolgálat fogja számodra kiszállítani.

A megrendelést addig tudjuk törölni, amíg nem került átadásra a futárszolgálat részére.

Az egész rendszerünk automatikusan működik, a könyv pedig egy logisztikai raktárból kerül kiszállításra, így a személyes átvételre nincs lehetőség.

Megteheted, hogy:

 • letöltöd a telefonodra, számítógépedre,
 • elolvasod,
 • hasznosítod a benne lévő értékes információkat.

Nem teheted meg, hogy:

 • nyilvánossá teszed a letöltési linket,
 • feltöltöd egy facebook csoportba a fájlok közé,
 • emailben egy vagy több embernek továbbítod,
 • kinyomtatod,
 • nem sértheted meg a szerzői jogokat.

A szerzői jogok megsértéséről Szerzői jogok pont alatt és itt olvashatsz bővebben.

„A szerzői jog részesíti védelemben az irodalmi, tudományos, művészeti alkotásokat, valamint – az ún. kapcsolódó jogok révén – a felhasználásukhoz kapcsolódó teljesítményeket.”

Hogyan lehet fellépni az ellen, aki engedély nélkül használ fel szerzői jog által védett művet?

Abban az esetben, ha megsértik szerzői jogainkat – például a művet engedély és jogdíjfizetés nélkül használják fel – számos lehetőség létezik, hogy a szerző megfelelő elégtételt kapjon.

Peren kívüli eszközök

A jogsértővel szembeni fellépéskor érdemes a peren kívüli eszközöket igénybe venni, amellyel rövidebb idő alatt van lehetőség a sérelem orvosolására.
Egyik ilyen lehetőség lehet a bírósági eljárást megelőzően egy felszólító levél küldése, amely tartalmazhat együttműködésre irányuló felajánlást, vagy az adott felhasználás abbahagyására való felszólítást. Lehetséges továbbá, hogy a jogsértőnek felhasználási szerződés megkötését ajánlja fel a szerző.
További lehetőség az ún. közvetítői eljárás (mediáció) igénybevétele. A mediáció a fennálló vita békés rendezését jelenti. Ebben az eljárásban egy semleges harmadik személy, a közvetítő (mediátor) segíti elő az egyezség kötését. A mediáció előnye, hogy a bírósági eljáráshoz képest alacsonyabb költséggel jár, illetve gyorsabb és hatékonyabb módot nyújt a jogvita megoldására.

Polgári jogi jogérvényesítés

A szerző, akinek a szerzői jogi védelem alatt álló művét engedélye nélkül felhasználják (és a felhasználás nem tartozik a szabad felhasználás körébe), a jogsértővel szemben az Szjt. 94. §-ának (1) bekezdésében felsorolt alábbi polgári jogi igényeket támaszthatja:

 • követelheti a jogsértés megtörténtének bírósági megállapítását;
 • követelheti a jogsértés vagy az azzal közvetlenül fenyegető cselekmények abbahagyását és a jogsértő eltiltását a további jogsértéstől;
 • követelheti, hogy a jogsértő – nyilatkozattal vagy más megfelelő módon – adjon elégtételt, és hogy szükség esetén a jogsértő részéről és költségén az elégtételnek megfelelő nyilvánosságot biztosítsanak;
 • követelheti, hogy a jogsértő szolgáltasson adatot a jogsértéssel érintett dolgok vagy szolgáltatások előállításában, forgalmazásában, illetve teljesítésében résztvevőkről, a jogsértő felhasználásra kialakított üzleti kapcsolatokról;
 • követelheti a jogsértéssel elért gazdagodás visszatérítését;
 • követelheti a sérelmes helyzet megszüntetését, a jogsértést megelőző állapot helyreállítását, továbbá a kizárólag vagy elsősorban a jogsértéshez használt eszközök és anyagok, valamint a jogsértéssel előállított dolgok lefoglalásátmeghatározott személynek történő átadásátkereskedelmi forgalomból való visszahívását, onnan való végleges kivonását, illetve megsemmisítését;
 • a polgári jogi felelősség szabályai szerint továbbá kártérítést követelhet [Szjt. 94.§ (2) bek.].

Polgári per esetében a keresetlevél benyújtása a törvényszékekhez történik [a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény 20.§ (3) bek. aa) alapján ]

Büntetőjogi jogérvényesítés

Szerzői jogsértés esetén büntetőjogi szankciók is alkalmazhatók a jogsértővel szemben. A szerzői jogok megsértéséhez kapcsolódó ügyekben nyomozóhatóságként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) jár el, ott tehető feljelentés is.

Büntető feljelentést a NAV-nál – Budapesten a NAV Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságánál, vidéken pedig a NAV helyileg illetékes regionális bűnügyi igazgatóságánál (elérhetőségek: http://www.nav.gov.hu/magyar_oldalak/nav/bunugy/elerhetosegek) – lehet tenni.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény (a továbbiakban: Btk.) a szerzői jogok megsértése vonatkozásában az alábbi tényállásokat tartalmazza:

 • Bitorlás (Btk. 384. §)
 • Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése (Btk. 385. §)
 • Védelmét biztosító műszaki intézkedés kijátszása (Btk. 386. §)
 • Jogkezelési adat meghamisítása (Btk. 387.§).

A szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése százezer forintot meg nem haladó vagyoni hátrány okozása esetén szabálysértésnek minősül. (2012. évi II. tv. 238/A.§)”

Forrás: https://www.sztnh.gov.hu/hu/szerzoi-jog/szerzoi-jogi-alapfogalmak

A szerzői jogok megsértéséről itt olvashatsz bővebben.

A papír alapú könyv és a pdf formátumú, digitális változat pontosan ugyanannyi információt tartalmaz, tehát ugyanakkora értéket képvisel, emiatt ugyanannyiba is kerül. Viszont cserébe elérhető digitális változatban, 2 hónapos pénzvisszafizetési garancia jár mellé, és így a világ bármelyik országából meg lehet rendelni. (Mindez a legtöbb, magyarul elérhető, babaalvással foglalkozó könyv esetében nem választható opció).

A rendelés menetével, az időpontfoglalással, a fizetéssel, a kiszállítással és a garanciákkal kapcsolatos információk

Az egyéni konzultációkkal kapcsolatban minden információt itt érhetsz el: https://www.anyagyere.hu/egyeni-konzultacio/
Az időpont foglalását online tudod megtenni, a szabad időpontok listáját is a fenti oldalon találod. Telefonon vagy e-mailen nem tudunk időpontot adni.

Természetesen!

Bárhol élsz a világon, igénybe tudod venni a termékeket és a szolgáltatásokat. Egyedüli kivétel, hogy a nyomtatott, papír alapú könyvet csak Magyarországra és néhány környező országba szállítjuk ki, részleteket erről itt találsz.

Ha kiválasztottad a terméket vagy szolgáltatást, akkor kattints a kérem a  “cuccot” gombra, innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat és kiválasztani, hogyan szeretnél fizetni.  Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Ha látod a sikeres megrendelés oldalát, akkor megtörtént a megrendelés. Az adataid befutnak hozzánk és e-mailben is visszajelezzük a megrendelésedet. Ha bankkártyával fizettél, máris kész a rendelésed, mi küldjük a könyvet, a visszaigazoló mailt vagy a letöltéshez szükséges linket.

Ha utalni szeretnél, akkor a visszaigazoló levélben találod az ehhez szükséges banki adatokat. A sikeres utalás után, a pénz általában legkésőbb 1-2 munkanapon belül ideér, erről kapsz e-mailt majd. Utána küldjük a terméket vagy a szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatokat.

Ha utánvétet kértél, akkor átadjuk a megrendelésed adatait a futárszolgálatnak, aki felveszi veled a kapcsolatot. A könyv és a kiszállítás árát a futárnál kell rendezned.

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a terméket vagy szolgáltatást. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címre sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-574-1499 munkanapokon 9-16 óra között, illetve az info@anyagyere.hu).

 • “Mégsem utalni szeretnék, hanem inkább bankkártyás vagy utánvétes fizetést…”
Ha úgy döntöttél, hogy inkább bankkártyával vagy papír könyv esetén utánvéttel fizetnéd ki a könyvet, akkor kérlek rendeld meg még egyszer a megrendelő űrlap kitöltésével. Ott ki tudod választani a megfelelő fizetési módot, és bankkártyás módozat esetén azonnal el tudod intézni a kifizetést is. A régi utalásos megrendelésedet töröljük.
 • “Nem leszek otthon a napokban, hogy átvegyem a csomagot…”
Ha nem leszel otthon a napokban, így vársz inkább a kifizetéssel, akkor arra számíthatsz, hogy munkanapokon a reggeli utalásod még aznap délelőtt ideér hozzánk, ezáltal a könyv délután átadásra kerül a futárnak, aki nagy eséllyel már a következő munkanap ki is szállítja a könyvet a részedre. Délutáni vagy esti utalás esetén a csomag a következő munkanap kerül átadásra a futárszolgálat munkatársának, így a kiszállításra az ezt követő munkanapon kerül sor. Ha pl. szerda reggel utalsz, akkor a könyv csütörtökön nálad lehet, ha csütörtök délután küldöd a könyv árát, akkor a hétfői kiszállítás a valószínű.
 • “Más címre kérném inkább a csomagot…”
Ha más címre szeretnéd a csomagot, akkor írj erről egy e-mailt az ügyfélszolgálatra, és akkor átírjuk a megrendelésed adatait. Erre csak addig van lehetőséged, amíg nem ért ide az utalásod, és nem adtuk át a megrendelt könyvedet a futárszolgálat munkatársának (minden munkanap délelőtt 11 óra). Ez után már a GLS ügyfélszolgálatánál van lehetőséged a kiszállítás helyének vagy idejének módosítására.
 • “Nem vagyok benne biztos, hogy hasznos lesz a könyv a mi esetünkben…”
Ha amiatt vársz az utalással, mert elbizonytalanodtál, hogy biztosan érdemes-e elolvasnod a könyvet, akkor az Anyamosoly garanciát ajánlom a figyelmedbe. Ez a digitális könyv verzióra érvényes, és a vásárlástól számított 2 hónapig él. Azaz, ha ezalatt az időszak alatt e-mailben jelzed nekem, hogy a könyv nem váltotta be a hozzá fűzött reményeidet, akkor az e-könyv árát visszafizetem neked. Így kockázat nélkül tudsz vásárolni.
 • “Meggondoltam magam…”
Ha utalásos fizetést választottál, de meggondoltad magad és mégsem kéred a könyved, akkor nincs semmi teendőd, a megrendelésed 10 nap után töröljük.

Könyvedet a GLS futárszolgálat fogja  számodra kiszállítani.

A megrendelést addig tudjuk törölni, amíg nem került átadásra a futárszolgálat részére.

Az egész rendszerünk automatikusan működik, a könyv pedig egy logisztikai raktárból kerül kiszállításra, így a személyes átvételre nincs lehetőség.

Annak, hogy a könyvet csak a honlapon lehet megrendelni, több oka is van:

 • jogilag csak így szabályos a megrendelés (ászf elfogadása, adatkezelési tájékoztató megismerésének lehetősége)
 • a bankkártyás fizetési rendszer automatikus, a megrendelés után a vásárló átirányítódik az OTP Simplepay oldalra, ezt nem lehet megtenni egy telefonon vagy e-mailben leadott megrendelésnél.
 • a könyv számlázását automata rendszer végzi, a megrendelő űrlapon megadott adatokból kiállítódik a számla, és e-mailben kiküldésre is kerül
 • a nyomtatott könyv kiszállítását egy külsős logisztikai partner végzi, aki csak a honlapon leadott megrendeléseket látja

Bankkártyás, átutalásos és utánvétes fizetési mód elérhető. A bankkártyás fizetés az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik.

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja termékek és szolgáltatások díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok e-könyv megvásárlása esetén él. A könyv kifizetése után, a könyv letöltéséhez szükséges linket tartalmazó levél kiküldése napjától számított 2 hónapos határidőig érvényesíthető. A határidő nem hosszabbodik meg abban az esetben sem, ha a könyvet későbbi időpontban töltöd le. Ha nem vagy elégedett, nem tetszik, akkor elég egy e-mailt írnod az info@anyagyere.hu e-mail címre, és mi minden további magyarázat nélkül visszautaljuk neked az e-könyv árát. A könyvtulajdonosoknak járó Békés éjszakák, vidám nappalok Facebook csoporttagság megszűnik a garancia érvényesítése után, illetve egyéb szolgáltatást sem tudsz igénybe venni a továbbiakban az Anya, gyere! Babaalvás Szolgálat szolgáltatásai közül.

A spam, a fogadó által, nem kért tömegesen kiküldött elektronikus levél. A leveleződ a spam mappába teszi/teheti a céges email címekről érkező leveleket, sajnos akár a miénket is. Azzal tudod bebiztosítani, hogy megkapd a leveleinket, ha az info@anyagye.hu email címet felveszed a névjegyzékedbe, így a levelőrendszered a biztonságos és számodra érdekes levelek közé kategorizálja, azaz biztosan megkapod.

A honlapon, a tanfolyamon, a hírlevelekben, egyéni és csoportos tréningeken, konzultációkon, vagy a klubban elhangzó információk nem tekinthetőek orvosi tanácsnak, vizsgálatnak, csupán tájékoztató jellegűek. Nem céljuk a betegségek diagnosztizálása, csupán gyermeknevelési, életmódbeli információk, illetve az alvás élettani ismereteinek megosztása a cél. Ha a beszélgetés során olyan tünet vagy panasz derül ki, ami orvosi kivizsgálást igényel, akkor ennek igénybevétele feltétlenül javasolt. A szülő felelőssége, ha ezt az orvosi kivizsgálásra tett javaslatot figyelmen kívül hagyja.

Jogi információk

Megteheted, hogy:

 • letöltöd a telefonodra, számítógépedre,
 • elolvasod,
 • hasznosítod a benne lévő értékes információkat.

Nem teheted meg, hogy:

 • nyilvánossá teszed a letöltési linket,
 • feltöltöd egy facebook csoportba a fájlok közé,
 • emailben egy vagy több embernek továbbítod,
 • kinyomtatod,
 • nem sértheted meg a szerzői jogokat.

A szerzői jogok megsértéséről Szerzői jogok pont alatt és itt olvashatsz bővebben.

„A szerzői jog részesíti védelemben az irodalmi, tudományos, művészeti alkotásokat, valamint – az ún. kapcsolódó jogok révén – a felhasználásukhoz kapcsolódó teljesítményeket.”

Hogyan lehet fellépni az ellen, aki engedély nélkül használ fel szerzői jog által védett művet?

Abban az esetben, ha megsértik szerzői jogainkat – például a művet engedély és jogdíjfizetés nélkül használják fel – számos lehetőség létezik, hogy a szerző megfelelő elégtételt kapjon.

Peren kívüli eszközök

A jogsértővel szembeni fellépéskor érdemes a peren kívüli eszközöket igénybe venni, amellyel rövidebb idő alatt van lehetőség a sérelem orvosolására.
Egyik ilyen lehetőség lehet a bírósági eljárást megelőzően egy felszólító levél küldése, amely tartalmazhat együttműködésre irányuló felajánlást, vagy az adott felhasználás abbahagyására való felszólítást. Lehetséges továbbá, hogy a jogsértőnek felhasználási szerződés megkötését ajánlja fel a szerző.
További lehetőség az ún. közvetítői eljárás (mediáció) igénybevétele. A mediáció a fennálló vita békés rendezését jelenti. Ebben az eljárásban egy semleges harmadik személy, a közvetítő (mediátor) segíti elő az egyezség kötését. A mediáció előnye, hogy a bírósági eljáráshoz képest alacsonyabb költséggel jár, illetve gyorsabb és hatékonyabb módot nyújt a jogvita megoldására.

Polgári jogi jogérvényesítés

A szerző, akinek a szerzői jogi védelem alatt álló művét engedélye nélkül felhasználják (és a felhasználás nem tartozik a szabad felhasználás körébe), a jogsértővel szemben az Szjt. 94. §-ának (1) bekezdésében felsorolt alábbi polgári jogi igényeket támaszthatja:

 • követelheti a jogsértés megtörténtének bírósági megállapítását;
 • követelheti a jogsértés vagy az azzal közvetlenül fenyegető cselekmények abbahagyását és a jogsértő eltiltását a további jogsértéstől;
 • követelheti, hogy a jogsértő – nyilatkozattal vagy más megfelelő módon – adjon elégtételt, és hogy szükség esetén a jogsértő részéről és költségén az elégtételnek megfelelő nyilvánosságot biztosítsanak;
 • követelheti, hogy a jogsértő szolgáltasson adatot a jogsértéssel érintett dolgok vagy szolgáltatások előállításában, forgalmazásában, illetve teljesítésében résztvevőkről, a jogsértő felhasználásra kialakított üzleti kapcsolatokról;
 • követelheti a jogsértéssel elért gazdagodás visszatérítését;
 • követelheti a sérelmes helyzet megszüntetését, a jogsértést megelőző állapot helyreállítását, továbbá a kizárólag vagy elsősorban a jogsértéshez használt eszközök és anyagok, valamint a jogsértéssel előállított dolgok lefoglalásátmeghatározott személynek történő átadásátkereskedelmi forgalomból való visszahívását, onnan való végleges kivonását, illetve megsemmisítését;
 • a polgári jogi felelősség szabályai szerint továbbá kártérítést követelhet [Szjt. 94.§ (2) bek.].

Polgári per esetében a keresetlevél benyújtása a törvényszékekhez történik [a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. törvény 20.§ (3) bek. aa) alapján ]

Büntetőjogi jogérvényesítés

Szerzői jogsértés esetén büntetőjogi szankciók is alkalmazhatók a jogsértővel szemben. A szerzői jogok megsértéséhez kapcsolódó ügyekben nyomozóhatóságként a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (a továbbiakban: NAV) jár el, ott tehető feljelentés is.

Büntető feljelentést a NAV-nál – Budapesten a NAV Közép-magyarországi Regionális Bűnügyi Igazgatóságánál, vidéken pedig a NAV helyileg illetékes regionális bűnügyi igazgatóságánál (elérhetőségek: http://www.nav.gov.hu/magyar_oldalak/nav/bunugy/elerhetosegek) – lehet tenni.

A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény (a továbbiakban: Btk.) a szerzői jogok megsértése vonatkozásában az alábbi tényállásokat tartalmazza:

 • Bitorlás (Btk. 384. §)
 • Szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése (Btk. 385. §)
 • Védelmét biztosító műszaki intézkedés kijátszása (Btk. 386. §)
 • Jogkezelési adat meghamisítása (Btk. 387.§).

A szerzői vagy szerzői joghoz kapcsolódó jogok megsértése százezer forintot meg nem haladó vagyoni hátrány okozása esetén szabálysértésnek minősül. (2012. évi II. tv. 238/A.§)”

Forrás: https://www.sztnh.gov.hu/hu/szerzoi-jog/szerzoi-jogi-alapfogalmak

A szerzői jogok megsértéséről itt olvashatsz bővebben.