Eddig tudsz csatlakozni a Tudástárba:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec

A babák és kisgyermekek alvása, napirendje, étvágya, igényei folyton változnak, szinte minden héten új kihívásokkal találod szemben magad. Hol az extra éjszakai ébredések okoznak fejtörést, hol a napirend változása miatt aggódsz. A babád hirtelen nem akar elaludni, folyton sír vagy egyik-napról a másikra órákig fenn van éjjelente. És mindez könnyen lehet, hogy összefügg a baba fejlődésével, a temperamentumával, a külső körülményekkel vagy a te hangulatoddal vagy nevelési elveiddel is.

Mit tudsz ilyenkor tenni?

 • Fordulhatsz a védőnőhöz vagy a gyermekorvoshoz, akikhez lehet, hogy csak hetek múlva tudsz bejelentkezni, telefonon is nehezen éred el őket, és idejük sincs neked kiselőadást tartani a babák éjszakai ébredéseiről vagy a szeparációs szorongás mibenlétéről.

  A jelenlegi helyzetben, az egyre fogyó gyermekorvosok, az összevont körzetek, a csökkenő finanszírozás mellett nem valószínű, hogy az alvási nehézségek megoldása vagy a baba nyűgös viselkedésének kiderítése a legfontosabb feladatuk. Hiszen nem arról van szó, hogy a beteg a baba, nem orvosságra meg kivizsgálásra van szüksége, hanem valami másra. Ha pedig tapasztalt , szakmailag hiteles, diplomás alvás tanácsadót keresel, leggyakrabban hónapokig, akár évekig várhatsz egy szabad konzultációs időpontra.

 • A rokonok és tapasztalt kisgyermekes barátnők szívesen segítenének neked, de hamar kifogynak az ötletekből, hiszen nekik is maximum 2-3 gyermekes tapasztalatuk van, egyáltalán nem biztos, hogy a babáiknál felmerült hasonló kérdés vagy probléma, és az sem biztos, hogy ami nekik bevált, az nálad is működni fog.

 • Felteheted a babád alvásával kapcsolatos kérdéseidet a Facebook számtalan baba-mama csoportjának egyikében, ahol a legtöbbször hasonló cipőben járó, vadidegen anyukák pontosan ugyanolyan tanácstalanok, mint te, de azért bőszen ajánlgatják a csodabogyót, a sírni hagyást, a szoptatás befejezését, a tápszeres kiegészítést, a kézrátéttel gyógyító csodadoktort és a nekik bevált egyéb módszereket. Amik persze nem oldják meg a problémát. Sőt, sokszor veszélyesek, vagy csak elódázzák a valódi nehézség megoldását.

 • Az internet tele van jótanáccsal és tutitippel, főleg a pofonegyszerű és a 100%-osan bevált típusokból, de az a legritkább esetben derül csak ki, hogy ki is írta azt a cikket, szakember-e az illető, és milyen tudományos tényre alapozza a mondanivalóját. Arról, hogy valójában miért nem alszik, miért nyűgös a baba, legtöbbször nem esik szó, főleg nem szakmai igényességgel.

Mi lenne, ha mindezek helyett inkább…

 • feltehetnéd a kérdéseidet a gyermeked alvásával kapcsolatban az ország egyik legfelkészültebb és legtöbb tapasztalattal bíró, kisgyermekek alvásával foglalkozó, többdiplomás tanácsadójának?

 • olyan szakmai igényességgel készített, részletes és közérthető nyelven írt cikkeket és összefoglalókat olvashatnál, amik segítenének eligazodni, hogyan tud jól aludni a babád, mi köze ennek a fejlődéséhez, a táplálásához, a te elvárásaidhoz vagy a családi konfliktusokhoz?

 • részt vehetnél online kurzusokon és előadásokon a babák és kisgyermekek alvásának, fejlődésének rejtelmeiről?

 • egy olyan közösségbe tartozhatnál, ahol nem téged hibáztatnának amiatt, hogy nem alszik jól a babád? Ahol nem kellene versenyezned a szuperanyákkal, akiknek születése óta átalussza a baba az éjszakát, percre pontosan eszik, tökéletesen hízik, sosem sír és a szülők is tökéletesen nevelik őt?

 • tévhitek és városi legendák helyett inkább tudományosan bizonyított megoldásokról, tényekről, szakmai ajánlásokról olvashatnál? Ahol minden tanácsban megbízhatnál? Személyeskedés és elítélő megjegyzések nélkül?

 • nem  csak a “hagyd sírni”, „te rontottad el”, „milyen anya az ilyen”, „az enyém sem alszik” és a “majd kinövi” válaszokat kapnád mindenre?

Ha pont erre vágysz, akkor Neked az Anya, gyere! Tudástár a megoldás!

Eddig tudsz csatlakozni a Tudástárba:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
Ha 2023. 12. 11-én, 8:00 óráig fizetsz elő 6/12 havi előfizetésre, akkor most egy 30 perces online konzultációval ajándékozunk meg.
Havi előfizetést kötök
Féléves/éves előfizetést kötök
 • Gyors válaszokat a gyermeked alvásával kapcsolatos kérdéseidre.

 • Tudományos alapokon nyugvó, széles körben bizonyított, válaszkész, szoptatásbarát, és a biztonságos kötődést támogató tanácsokat szakmai cikkek, előadások, videók és személyre szabott tanácsok formájában, amik közül ki tudod választani azt, ami a saját szituációtokra a legideálisabb megoldás.

 • Mindehhez nem kell utaznod a babával, nem kell fix időpontban megjelenned egy rendelésen, nem kell hónapokat várnod egy tanácsra, és bármikor kérdezhetsz vagy belenézhetsz az anyagokba. Vasárnap este, vagy csütörtök hajnalban is, akkor is, ha épp 5 perced van és akkor is, ha épp 25.

Olyan tartalmakat, melyek csak az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás exkluzív tagjainak elérhetőek. A teljesség igénye nélkül néhány téma:

 • alvási szokások változtatása lépésről-lépésre,

 • mit tegyél, ha éjjel órákig fenn van a baba, 

 • a nappali alvások elmaradásának menete,

 • mit jelent valójában a válaszkész altatás?

 • az éjszakai ébredések igazi okának megfejtése,

 • napirend kialakítása lépésről-lépésre,

 • mindent a cumiról,

 • miért nem lehet lerakni az ágyába az alvó babát?

 • az éjszakai evések titkai,

 • esettanulmányok a babakocsiban vagy cicin alvás helyett a kiságyban altatásról, a napirendi váltásokról.

 • a szülők lelkiállapota és a baba alvása

 • mi baj a fix napirenddel?

 • hogyan fejlődik a baba önállósága az alvása terén

 • anyaság=mókuskerék?

 • bölcsis, ovis alvás

 • az együtt alvás és az éjszakai ébredések összefüggéseiről

 • a biztonságos kötődés támogatása

 • A babád alvása, nyugalma, fejlődése van olyan fontos, hogy ne a gyermektelen szomszédasszony holtbiztos tanácsai alapján próbálgasd jobbá tenni azt, heteken-hónapokon keresztül. Ehelyett az Anya, gyere! Tudástár anyagai között tudományosan alátámasztott, és gyakorlatban is bizonyított, személyre szabható megoldásokat, példákat találsz minden ezzel kapcsolatos kérdésedre.

 • A kialvatlanság, a kiszámíthatatlan napok, a folyamatos nyűgösség akár egészségügyi kockázatot is jelenthetnek, azonnali teendőt igényelnek, nincs idő várni a csodára, cselekedni kell.

 • Mert egy csomó alvási nehézséget meg tudsz előzni, ha időben tájékozódsz, és a probléma első jeleinél szakmai támogatást kérsz. Mindkettőt megteheted a Tudástárban.

Eddig tudsz csatlakozni a Tudástárba:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
Havi előfizetést kötök
Féléves/éves előfizetést kötök

Miben nyújt többet ez a Tudástár neked, mint az ingyenes cikkek olvasgatása vagy a Facebook csoportokban kérdezősködés?

 • Az Anya, gyere! Tudástárban csupa igazi szakember által készített tartalmakat találsz.

  Az alvással kapcsolatos témákban egy közel egy évtizedes tapasztalattal rendelkező, orvos és csecsemő-szülő kapcsolati konzulens végzettségű, a témában egy hiánypótló, bestseller könyvsorozatot írt babaalvás tanácsadó szakember ossza meg a tudását veled.

  A gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások megoldásával, elsősorban stresszkezelés, dühkezelés, békés önérvényesítés, időmenedzsment, munka és magánélet egyensúlyának megteremtésével foglalkozó témák szakértője egyetemi life-, karrier és business coach végzettséggel rendelkező, PersonalGuide viselkedéselemzés szakértő.

  A gyermekpszichológiai kérdések kapcsán egy ifjúság- és gyermekpszichológus végzettséggel rendelkező szakember ossza meg a gondolatait veled, többek között a biztonságos kötődésről.

  A szülés-születés körüli lelki témákban egy szülő-csecsemő konzulensi diplomával rendelkező szakember ossza meg a tudását.

  Tehát, nem 2 napos gyorstalpalót végzett, a kompetenciahatáraikat jóval túllépő kuruzslók adnak tanácsot a Tudástárban, hanem egyetemi diplomával és szakmai tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberek.

 • A Tudástárban kizárólag bababarát, szoptatáspárti, a biztonságos kötődést támogató, tudományosan bizonyított tanácsokat kapsz, és csakis olyan módszerekről beszélünk, amik nem rombolják a szülők és a baba kapcsolatát, nem a sírni hagyást, az alvástréningezést, a gyermek megtömését, az igényei, képességei figyelmen kívül hagyását ajánlják. A Tudástárban a válaszkész nevelés vagy a pozitív fegyelmezés elveinek is megfelelő megoldást találsz, a babád és a te igényeidnek megfelelően.

 • Ugye ismered a mondást, hogy amikor egy szolgáltatás ingyen van, ott valójában te vagy a termék? Az ingyenes Facebook csoportokban, ahol nagyon várják a kérdéseidet és „szakértők” hada áll sorban, hogy „ingyen” segíthessen, valójában csak pár tutitippet vagy jól megfogalmazott sablonválaszt kapsz, a valódi cél ugyanis az, hogy végül megvedd a szerintük a problémádra való terméküket vagy szolgáltatásukat. Vagy különböző reklámokat toljanak neked, cserébe a segítségükért. Az Anya, gyere! Tudástár ezzel szemben egy előfizetéses szolgáltatás, ahol egyértelmű, hogy mi jár neked, mire számíthatsz, milyen segítséget kapsz, elégedettségi garanciával és szakmai igényességgel.

 • A neten minden információt megtalálsz. Olyat is, ami tudományosan alátámasztott, meg olyat is, ami egy laposföldhívő agyszüleménye. Hogy melyiket ki írta, gyártotta, mit állít benne és mivel támasztja alá a mondanivalóját, néha nagyon nehéz kideríteni.

  Ha beírod a keresőbe, hogy „nem alszik a baba”, pontosan 335.000 találatod lesz. Ezek közül hogyan fogod kiválasztani, hogy melyiknek a tartalmát vedd komolyan és melyik tudománytalan, vagy egyenesen veszélyes a gyermekedre nézve? A Facebook csoportokban kapott 2 mondatos tutitippek kipróbálgatása is hasonló eredményekre vezethet. Nem tudod, ki is ajánlotta, milyen tudományos alapok alapján és pontosan mire is. A babád jólléte, egészsége biztosan ennyit érdemel?

„De nem lenne jobb egy személyes konzultáció?”

A személyes konzultáció remek lehetőség arra, hogy személyre szabott tanácsokat kapj.

De mik a hátulütői?

 • Az időpontra könnyen lehet, hogy hónapokat, akár fél évet/egy évet is kell várni, feltéve, ha tapasztalt, elismert, keresett konzulenst keresel, és nem egy pár hetes kurzuson képződött sleep coach-ot, aki még nem látott kisgyermekes családot közelről és rajtad szeretne gyakorolni.

 • A konzultáció időpontját nem te szabod meg, hanem a tanácsadó. Nem fog ahhoz alkalmazkodni, hogy neked mikor alszik a gyermeked, vagy hogy van-e 50-90 perced egyben a konzultációra.

 • A konzultáció általában úgy zajlik, hogy a tanácsadó meghallgat, majd elmondja, mit tegyél. Viszont arra nincs idő, hogy részletesen el is magyarázza, hogy mi a probléma oka, hogy hogyan is alszanak jól a babák, hogy mire számíthatsz a következő hetekben, vagy hogy mi történhet, ha változtatsz valamin. Hiszen ehhez egy konzultációnak több órásnak kellene lennie, amire meg főleg nincs időd egyben, ott és akkor.

 • Ha pedig lenne is idő, nem fogsz tudni megjegyezni több száz különböző infót, egyszeri hallás után, főleg úgy, hogy a gyermekednek már rég ennie, aludnia kellene, nyűgös, fáradt, te már rég nem tudsz figyelni a szakemberre a konzultáción.

 • A konzultáció vége után 5 perccel pedig garantáltan eszedbe jut még 3 fel nem tett kérdés, és ez a lista naponta nőni fog, főleg ha elkezded megfogadni a konzulens tanácsait. Igen ám, de ezeket kinek és mikor tudod feltenni? A legtöbb szakember nem tud bárhol, bármikor válaszolni neked, tehát újabb konzultációs időpontot kell foglalnod hozzá.

 • Egy egyszeri konzultáció, mely általában nem elég, 15-30.000 Ft. Emellett, járulékos költségek (utazás, parkolás, apa szabadsága, stb.) is előfordulhatnak. És lássuk be, miért is fizetnéd ki a tanácsadó rendelőbe utazásának a költségét is, miért te állnád a rendelő bérleti díjának, a rezsijének egy részét is? Hiszen a konzultáció díja ezt is tartalmazza, a szakember a konzultációs díjakból fedezi a rendelése költségeit.

Miben nyújt többet a Tudástár neked, mint egy személyes konzultáció?

 • Nem kell időpontra várnod. Ha ma jelentkezel a tagságra, akkor ma tudsz kérdezni és 1-2 munkanapon belül érkezik is a válaszunk. Ilyen gyorsan egyetlen személyes konzultációra sem fogsz időpontot kapni.

 • Hogy mikor kérsz tanácsot, azt te döntöd el, nem más. Ha vasárnap hajnali 2-kor érzed azt, hogy segítségre van szükséged, akkor ekkor tudsz tanácsot kérni. Ha meg kedden este 10-kor, akkor akkor.

 • A Tudástárban a tanácsadásnak nem csak a „meghallgat” és a „tanácsot ad” része érhető el, hanem a tudásanyag is. Tehát, megismerheted, hogyan alszanak jól a babák, mit várhatsz tőlük, milyen gyakori problémáknak mik az okai, ha változtatsz valamin, akkor mire számíthatsz.

 • És szó sincs róla, hogy egyszeri elmondás alapján, a nyűgös babáddal a kezedben kell ezeket az infókat végighallgatnod és mindet megjegyezned. Akkor nézed meg a tudásanyagokat, amikor szeretnéd, annyi időt tudsz rá szánni, amennyi épp van, és ha valamit nem jegyeztél meg, bármikor újra megnézheted az adott témát.

 • Ha eszedbe jut akár csak egyetlen fel nem tett kérdésed, semmi más dolgod nincs, csak feltenni, amikor csak akarod. Akár naponta is kérdezhetsz.

 • A Tudástárat úgy alkottuk meg, hogy semmi felesleges költség nem terhel téged, nem kell neked finanszíroznod a tanácsadó utazását, a terembérlet és a recepciós költségeit, és nem kell egy újabb konzultációs időpontot kifizetned, ha 1-2 újabb kérdésed lenne. A Tudástárban egy egyszeri konzultációs díj összegéért akár éves előfizetést is tudsz kötni.

Eddig tudsz csatlakozni a Tudástárba:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
Havi előfizetést kötök
Féléves/éves előfizetést kötök
 • tutitippeket, melyekkel varázsütésre elalszik a gyermeked, vagy sosem fog sírni.

 • olyan csodamódszereket, világraszóló szenzációkat, amikről még senki nem beszélt, amik titkosak, amiket csak itt, csak most tudsz elérni.

 • gyors, hatékony, pofonegyszerű megoldást, ami biztosan működik, teljesen mindegy, hogy mennyi idős a baba, milyen a temperamentuma és mi a konkrét probléma,

 • minden nehézség azonnali megoldását, a baba „megszerelését”, és annak ígéretét, hogy már soha semmi probléma nem adódik ezzel kapcsolatban,

 • pszichoterápiát, mellyel a saját lelki nehézségeidet tudod megoldani, vagy orvosi tanácsokat, mely a gyermeked nemalvása mögött esetlegesen fennálló betegség kivizsgálását vagy kezelését segíti.

Miért?

Mert a gyermekek alvása, fejlődése, gondozása összetett kérdés, számos ok lehet a háttérben, ha a baba nem alszik jól, sokat sír, nyűgös, nem fejlődik megfelelően, köztük olyanok, amiket nem tudunk egy nap alatt kideríteni vagy megváltoztatni. Egyetlen módszer sincs, ami gyorsítja a baba fejlődését, megszünteti az éjszakai megéhezéseit, megváltoztatja a természetes igényeit vagy a temperamentumát.

Emellett sokrétű segítséget kapsz a Tudástárban, de nem dolgozik helyetted senki. Neked kell változtatnod. Van, hogy szokást, van, hogy hozzáállást, van, hogy elvárásokat. Rengeteg sikertörténet van, de mindegyik mögött komoly munka, elfogadás, türelem és kitartás áll, és sokszor nem addigra és nem úgy sikerült megoldani az adott problémát, ahogy előzetesen a szülők várták.

És az is lehet, hogy a problémátok nem is közvetlenül a baba alvásával függ össze, hanem valami teljesen más oka van a gyermek nemalvásának. Ilyenkor más szakembereket is be kell vonni, mert a probléma önmagában nem orvosolható, sokkal inkább egy következmény.

Az egyéni, sokszor nehéz helyzetek megoldása személyre szabott megoldásokkal, gyakran visszaesésekkel és nehezítő körülmények közt történik, minden apró sikert értékelve.

Kik a Tudástár szakemberei?

Dr. Dénes Ivett
Dr. Dénes Ivettbabaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakember

Szia! Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes anyuka, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens, a Békés éjszakák, vidám nappalok című bestseller könyvsorozat írója.

A nagyobbik fia születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást a saját problémánkra, és közben rengeteg ismeretet gyűjtöttem a babák alvásáról.

Gyermekkórházakban szerzett orvosi tapasztalatomra alapozva, és a babák és kisgyermekek alvási nehézségeiről a legátfogóbb ismereteit adó baba-mama kapcsolati szakemberként lassan egy évtizede segítem a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Szakmai tapasztalataimat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, előadások, online kurzusok és szakmai tanácsok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt években több tízezer babának és szüleiknek segítettem jobban aludni.

Az Anya, gyere! Tudástárat azért hoztam létre, hogy szakmai cikkekkel, előadásokkal, online tudásanyaggal is tudjam támogatni a kisgyermekes szülőket abban, hogy tudományosan bizonyított, bababarát módszerekkel, megoldásokkal segíthessék a gyermekeiket jól aludni, enni, fejlődni. A Tudástár remekül kiegészíti a könyveimben leírtakat, segít a gyakorlati megvalósításban, az egyéni utak megtalálásában, a kapcsolódó problémák, nehézségek megoldásában. De ha nem olvastad még a könyveim, akkor is megtalálod azokat a tudásanyagokat, amik segítenek eligazodni a babák és kisgyermekek alvásának csodálatos világában. Kérdezni pedig bármikor tudsz, ha elakadtál.

Itt találkozhattunk már:

Dr. Domokos Kata
Dr. Domokos Katalife-, karrier és business coach, viselkedéselemzés szakértő

Szia! Domokos Kata life,- karrier,- és business coach, PersonalGuide viselkedéselemzés szakértő vagyok.

2015. óta támogatom a hozzám forduló édesanyákat abban, hogy megtalálják az egyensúlyt életszerepeik között és ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek. A Semmelweis Egyetem 2. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján két évig vezettem a koraszülő anyukák támogató csoportját.

Egyéni konzultáción, csoportos coaching alkalmakon, workshopokon, online tanfolyamokon és az előfizetői klubomban a gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások megoldásában segítem ügyfeleimet, elsősorban stresszkezelés, dühkezelés, békés önérvényesítés, időmenedzsment, munka és magánélet egyensúlyának megteremtése terén.

Itt találkozhattunk már:

Lénárd Orsi
Lénárd Orsiszülésfelkészítő, babamasszázs oktató és szülő-csecsemő konzulens

Lénárd Orsi vagyok, 3 gyermekes anya, szülésfelkészítő, babamasszázs oktató és szülő-csecsemő konzulens. Mindig is előszeretettel és érdeklődéssel fordultam a várandósság, a szülés és a kisbabás élet történései és témái felé. Ebben meghatározó volt a saját gyerekeim születése körüli időszak, ami sok örömöt és bizony számos kihívást is hozott magával. Szerettem a várandósságot, három szép szülésélményben volt részem és élveztem a gyerekekkel otthon töltött időszakot. Harmadik fiam születése után 2008-ban szüléskísérő dúla lettem, és ezzel egy időben beiratkoztam a Károli Gáspár Egyetem mentálhigiéné szakára, hogy jól megalapozott tudással segíthessem a hozzám forduló anyákat és családokat. Ezután kismamamasszőr és babamasszázs oktató lettem, és befejeztem a 2 évig tartó dúlaműhelyt is. Az elmúlt 13 évben több száz kisbaba születésénél voltam jelen dúlaként, és sok-sok édesanyát és édesapát készítettem fel a szülésre és a szülőségre. A saját életemben és a munkám során is azt tapasztaltam, hogy a baba megszületése utáni hónapok, évek az örömök mellett próbatételeket is rejtenek magukban. Az anyává és apává válás nem varázsütésre történik, és az újszülöttel való összehangolódás, vagy később a kisgyerekek fejlődése – különösen amikor abban nehézségek, döccenők vannak -, megterhelő lehet a szülők számára. Azért, hogy ezekben a helyzetekben is a 0-3 éves korú gyereket nevelő családok mellett állhassak, elvégeztem az ELTE szülő-csecsemő konzulensi képzését. Amiben számíthatsz rám: szülésfelkészítés csoportos és egyéni/páros konzultáció formájában, babamasszázs oktatás, baba-mama-apa kapcsolati kérdések (sírás-megnyugtatás, alvás-altatás, evési-etetési nehézségek, viselkedési és  érzelemszabályozási problémák, dackorszak kihívásai) illetve a szülésélmény feldolgozása.

Itt találkozhattunk már:

Bocskainé Irci
Bocskainé IrciIBCLC laktációs szaktanácsadó és csecsemős nővér

Bocskainé Irci vagyok, IBCLC laktációs szaktanácsadó és csecsemős nővér vagyok, 2 gyermekes édesanya, boldog feleség, támogató férjjel. Végletekig hiszek a jóban és nagyon pozitív szemléletű vagyok!

Egészségügyi szakember vagyok, így a kompetenciáimat pontosan tudom és betartom. Ismerem mi az élettani, mi a kóros, amennyiben szükséges, megfelelő szakemberhez irányítom a hozzám forduló édesanyákat.

Elkötelezett vagyok a személyre szabott, magas minőségű ellátás irányában.

Feladatom úgy segíteni, hiteles, naprakész információt adni, hogy az adott család a legmegfelelőbb döntést tudja hozni, az adott élethelyzetben. Támogatni, elfogadni és kísérni, ameddig szükségük van rá.

2007 óta dolgoztam a Telki Magánkórház szülészetén, 2017- sikeres nemzetközi vizsgát tettem, így jogosulttá váltam a legmagasabb, professzionális szintű laktációs szaktanácsadó, IBCLC titulusra.

2019 tavaszán elkezdtem a magánpraxisomat a Czeizel Intézetben, ahol szerdánként laktációs szaktanácsadást tartok, mellette a Dr. Rose Magánkórházban igény szerint meglátogatom a már megszült édesanyát és kisbabáját.

Az Életkezdet Szakmai Egyesület alelnöke vagyok.

Itt találkozhattunk már:

 • Az Anya, gyere! Tudástár egy előfizetéses szolgáltatás, aminek a havidíja 8.990 Ft.

 • A havidíjas előfizetés mellett féléves és éves előfizetés is köthető, ha úgy érzed, hogy rendszeres segítséget vagy hosszú távú támogatást szeretnél. Ezek díja 23.990 Ft és 34.990 Ft azaz így a havi költség csak 4000, illetve 2900 Ft.

 • A Tudástárba bárki csatlakozhat, aki előfizet, ha a lehetőség éppen nyitva van. Ha 6 hónapon belül Tudástár előfizető voltál, akkor csak a 6 hónapos türelmi idő lejárta után tudsz csatlakozni.

 • Ha féléves vagy éves előfizetést kötsz, akkor a Tudástár VIP csoportba kerülsz, így extra cikkekhez, videókhoz, tréningekhez is hozzáférsz.

 • A tagság bármeddig fenntartható a tagsági díj időben történő rendezésével, ez automatikusan történik, havonta, félévente vagy évente.

 • A tagság havi, féléves vagy éves tagdíját csak bankkártyával lehet fizetni, a tagság díja automatikusan levonásra kerül a bankkártyádról minden hónap/félév/év azonos napján.

 • A tagság természetesen bármikor lemondható, nincs hűségidő, a lemondásra mind a tagsági oldalon, mind e-mailen keresztül lehetőség van. A tagság 30 nappal/fél évvel/ egy évvel az utolsó tagsági díj befizetése után jár le, lemondani bármilyen időpontban lehet.

 • Ha sikeresen jelentkeztél és a fizetés is rendben volt, akkor e-mailben elküldöm neked a zárt Facebook csoport elérhetőségét, illetve a hozzáférést az exkluzív cikkekhez, összefoglalókhoz, kurzusokhoz.

 • Az Anya, gyere! Tudástár tudásanyagait, összefoglalóit egy zárt, jelszóval védett tagsági oldalon lehet elérni, a belépéshez szükséges adatokat e-mailben küldjük el neked a csatlakozás után.

 • Ha kérdésed van a gyermeked alvásával kapcsolatban, azt a Tudástár Facebook csoportjában és a tagsági oldalon is fel tudod tenni, akár anonim módon is. A válaszunkra pedig már 1-2 munkanapon belül számíthatsz, így gyorsan és kényelmes módon jutsz segítséghez.

 • Ha a cikkek elolvasása, a kurzusok elvégzése vagy a videók megnézése után is marad megválaszolatlan kérdésed a babák és kisgyermekek alvása és a hozzá kapcsolódó témákat illetően, akkor ezeket a kérdéseket egy gyűjtő bejegyzés alatt hozzászólással teheted fel, akár anonim módon is. Ezekre a kérdésekre válaszként készítünk új cikkeket, videókat, előadásokat, ráadásul vállaljuk, hogy mindezt 2 héten belül megtesszük. Így teljesen személyre szabható a Tudástár ismeretanyaga, és nem maradsz válaszok nélkül akkor sem, ha jelenleg még a téged foglalkoztató, speciális témáról nincs részletes tudásanyag a Tudástárban.

Eddig tudsz csatlakozni a Tudástárba:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
Havi előfizetést kötök
Féléves/éves előfizetést kötök
 • Gyors és támogató válaszokat a kérdéseidre, egyéni, személyre szabott tanácsokat akár 1-2 munkanapon belül.

 • Hozzáférést a zárt tagsági oldal tudásanyagaihoz (cikkek, kurzusok, esettanulmányok, speciális témák), folyamatosan bővülő tudástárral.

 • Egy támogató, védett közösséget, ahol nyugodtan kérdezheted a többieket is, és senki sem fog alkalmatlan anyának titulálni, hanem felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokhoz juthatsz arról, hogy ki mit tesz azért, hogy a gyermeke mindent megkapjon, amire csak szüksége van.

 • Garantáltan városi legendáktól, csodaszerektől és egyéb hatástalan, sőt veszélyes tanácsoktól mentes beszélgetés lehetőségét, ahol nem fog senki hülyeséget kommentelni.

Mit kapsz ajándékba a tagsághoz?

 • Hogyan altassuk a babát? online kurzus – értéke 7.000 Ft (jelenleg ehhez a kurzushoz kizárólag itt férsz hozzá, VIP tagságban azonnal, alap tagság esetén a 16. naptól elérhető)

 • Hogyan toljuk el a gyermek napirendjét? – online kurzus, értéke 4.900 Ft

 • A napirend váltások hogyanja és mikéntje – előadás, értéke 4.900 Ft (mindkét tagság esetén azonnal elérhető)

 • Máshogy szeretném altatni a babát… – előadás sorozat, értéke 19.900 Ft (csak előfizetéssel elérhető anyag)

 • Minden babának jár a jó alvás! – 6 részes előadás sorozat – értéke 29.900 Ft (több, mint 4 órás anyag, kizárólag előfizetőknek)

Az ajándékok értéke közel 70.000 Ft. A tagság havonta csupán 8.990 Ft. Ennek a többszörösét tudod elkölteni kávéra, cseppekre, illóolajokra, fogzáskönnyítő gélre és nyugtató teákra. Amik az esetek többségében nem oldják meg a baba alvási vagy napirendi nehézségeit, sem a te kialvatlanságodat, kétségbeesésedet vagy bizonytalanságodat. Sem szakszerű tanáccsal nem szolgálnak, sőt, sokszor teljesen feleslegesen adod a gyermekednek.

Végre egy szakember, aki nem engem hibáztatott, amiért a kisfiam cicin alszik el. Köszönöm, Ivett a segítséget, már mindenki jól alszik a családban.

Péter Ágnes, Budapest
Zolika most lett 11 hónapos, 8 hónapos korától éjszaka elkezdett 6-szor ébredni, és ez nem átmeneti alvászavar volt, mert több héten keresztül így ment, nem tudtam mi a megoldás, mindent kipróbáltam. Aztán Ivett segítsége maradt az utolsó esélyem, segített megtanítani Zolikát az önálló elalvásra sírni hagyás nélkül! Nem volt egyszerű, de kitartóak voltunk és következetesek! Ma már maximum 1 ébredés van. 🙂
 
Puskás Brigitta, Nagykanizsa

Segített abban, hogy tudatosabban alakítsam ki a napirendünket. Így nemcsak a kislányom, de én is nagyobb biztonságban érezzük magunkat, boldogabban telnek a napjaink és pihentetőbbek az éjszakáink.

Betti

Mindenkinek ajánlanám, akinek babája van, még ha jól is alszik, mert sok mindenről szó van, amiről alapból is jó tudni.

Lippai-Kun Brigitta

A napirend eltolása anyag nagyon átfogó, jó a logikai felépítése, lépésről lépésre végigvezet a folyamaton. Az esettanulmányok is nagyon hasznosak. Könnyedén át tudtam ültetni a gyakorlatba.

Gy. Zsuzsa

Hezitálsz?

Próbáld ki kockázat nélkül!!!

Ha a csatlakozástól számítva 14 napon belül jelzed e-mailben (info@anyagyere.hu), hogy élnél az Anyamosoly Garanciával és mégsem maradnál, akkor visszajár az előfizetésed ára.

Eddig tudsz csatlakozni a Tudástárba:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
Havi előfizetést kötök
Féléves/éves előfizetést kötök

Kizárólag akkor, ha nyitva van a csatlakozási lehetőség, erre idén 2023. 12. 11-én, 21 óráig van lehetőség!

Hívd munkaidőben Izabellát (+36-70-574-14499) és egyeztesd vele személyesen a részleteket.

Az automata bankkártyás levonás egy egyszerű és automata módja az előfizetési díj befizetésének. A kártya adatait egyszer kell megadni és utána semmi teendő nincs vele, sem az előfizetőnek, sem a szolgáltatónak. Ha pedig valaki le akarja mondani az előfizetést, ezt pár kattintással megteheti bármikor, szintén önállóan. Így ennek a fizetési megoldásnak minimális az adminisztrációs igénye, csak valamilyen technikai probléma esetén kell hozzá emberi beavatkozás. Ez egy több száz főt számláló előfizetéses klub esetén napi több órányi megtakarított munkaidőt jelent, ami a tényleges segítségnyújtásra fordítható, így több tag tud csatlakozni a tagsághoz, ahol több, jobb segítséget kap, illetve az előfizetési díj összege is alacsonyan tartható. Emiatt nem elérhető az utalásos fizetési mód.

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a Tudástárba, akkor az ezen az oldalon található BELÉPEK A TUDÁSTÁRBA–>> gombra klikkelve átkerülsz a megrendelő oldalra, ahol meg tudod adni a személyes adataidat, majd elküldeni a megrendelést.

A megrendelés során ellenőrizzük, hogy a Békés éjszakák, vidám nappalok könyv hivatalos tulajdonosa vagy-e, ennek megfelelően férhetsz hozzá a Tudástár VIP anyagaihoz (Csak akkor tudsz hozzáférni a VIP anyagokhoz, ha azzal az e-mail címmel rendeled meg a tagságot, mint amivel megvetted a könyvet).

Az adatok megadása és csatlakozom gomb megnyomása után a rendszer az OTP Simplepay oldalra irányít át, ahol meg tudod adni a bankkártyád adatait. Ha a fizetés sikeres volt, máris tag vagy, a visszaigazoló e-mailben olvashatod a csatlakozás további lépéseit.

Kizárólag online bankkártyás fizetési mód elérhető. A kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. Az előfizetés díját mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód. Az összeg automatikusan levonásra kerül minden hónap/félév/év azonos napján, a választott fizetési gyakoriság függvényében, egészen addig, amíg lemondásra nem kerül az előfizetés.

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a tagság díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait. A tagsági díj minden hónap/félév/év ugyanazon napján kerül levonásra, automatikusan.

Ha már nem szeretnél tovább Tudástár előfizető maradni, akkor az alábbi lehetőségeid vannak:

1. Írsz erről egy e-mailt az info@anyagyere.hu címre, a fizetési fordulód dátuma előtt minimum 3 munkanappal tudjuk biztosítani a következő levonás törlését.

2. A visszaigazoló e-mailben és a tájékoztató e-mailekben mindig ott a tagság lemondásának linkje, ha arra rákattintasz, és megerősíted a lemondási szándékodat a honlapon, akkor máris lemondtad az előfizetésed – erről visszaigazoló e-mailt küldünk.

3. A tagsági oldalon, a Felhasználói fiókom menüpontban tudod lemondani az előfizetésed.

A Tudástár cikkeit, összefoglalóit, kurzusait, előadásait egy zárt, jelszóval védett tagsági oldalon találod. Ide úgy tudsz belépni, hogy az előfizetés megrendelésekor kapott visszaigazoló e-mailben a megadott jelszót beírod a felületen.

A Tudástárhoz egy Facebook csoport is tartozik, ahol a tagok szabadon beszélgethetnek egymással.

A tagok e-mailek formájában és a Facebook csoportban értesülnek a legújabb összefoglalókról és exkluzív, csak a tagoknak elérhető tudásanyagokról, újdonságokról, szolgáltatásokról.

A Tudástárban többféle lehetőséged van feltenni a gyermeked alvásával kapcsolatos kérdéseidet, illetve egyéni tanácsokat kérni:

 • A tagsági oldalra belépve írásban tudsz kérdéseket feltenni, melyekre 1-2 munkanapon belül reagálunk. Amennyiben van az adott témáról tudásanyag a Tudástárban, annak linkjeit fogjuk megosztani veled. Ha nincs ilyen anyag, akkor azt 14 napon belül elkészítjük neked. Ha röviden megválaszolható, egyszerű kérdést tettél fel, arra közvetlenül válaszolunk.
 • A Tudástárhoz ajándékba járó, támogató Facebook csoportban ugyanígy lehet kérdezni, tanácsot kérni.

A Tudástárba bárki csatlakozhat, havi automatán megújuló előfizetéssel. A tudásanyag 80 %-ához a csatlakozás pillanatától hozzáférsz, bizonyos tartalmakat viszont csak a hűséges előfizetőink vagy a törzsvásárlóink számára tesszük elérhetővé. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb tréningeket vagy az exkluzívabb előadásokat csak a 2. vagy a 3. hónap után tudod megnézni.

Ha nem akarsz addig várni, akkor 2 lehetőséged is van:

 • Ha hivatalos tulajdonosa vagy a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvnek (itt vásároltad meg a weboldalon, és az e-mail címed szerepel a rendszerünkben), akkor a a Tudástárba való belépésed során a Tudástár VIP-be kerülsz be, tehát az extra tartalmakat is soron kívül eléred. Ezzel jutalmazzuk azt, hogy már a vásárlónk vagy.
 • Vagy 3/6 havi Tudástár bérletet vásárolsz, ebben az esetben is korlátlan hozzáférést kap a Tudástár VIP anyagaihoz.

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ezért fontos, hogy megadd a telefonszámod is, ilyen esetben fel tudjunk hívni. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, kérlek írj vagy hívd az ügyfélszolgálatot. (06-70-574-1799, munkanapokon 9-16 óra között, illetve info@anyagyere.hu).

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A hotmail vagy az outlook rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Így előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben érdemes minél hamarabb telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-574-1799 munkanapokon 9-16 óra között, illetve info@anyagyere.hu).

Az Anyamosoly garancia keretében 14 napos kipróbálási lehetőséged van, azaz, ha a sikeres bankkártyás fizetéstől vagy az átutalásod beérkezésének napjától számítva 2 héten belül jelzed nekünk e-mailben (info@anyagyere.hu), hogy nem szeretnél maradni, akkor visszafizetjük neked a havi tagsági díjat vagy a bérlet árát.  A garancia igénybevételét külön kell jelezned e-mailben, nem elég, ha lemondod az előfizetést. Egyszerű lemondás esetén ugyanis csak a hó végén jár le a tagságod, és nem jár vissza tagsági díj.

A garancia érvényesítésével megszűnik a lehetőséged online szülőkonzultációra időpontot foglalnod, az esetleges jövőbeli foglalásaid törlésre kerülnek, a garancia érvényesítése a konzultáció általad történő törlésének bizonyul, a konzultációs díj visszatérítése ennek alapján lehetséges. Részletes szabályok–>>

Kötelező jogi tájékoztató (felelősségkizáró nyilatkozat):

A honlapon, a tanfolyamokon, a közösségi média felületein, a könyvekben, összefoglalókban, a hírlevelekben található, illetve az előadások és kurzusok során elhangzó információk tájékoztató jellegűek. A kurzusok és tanfolyamok nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadások, nem pszichoterápiás kezelések, hanem tartalomszolgáltatások a csecsemők és kisgyermekek alvásának élettani és kórélettani alapjairól. A honlapon, könyvben leírtak, illetve a képzések, konzultációk során elhangzott információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy az ügyeletet.

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás tudásanyagaiban leírtak vagy elmondottak nem a szerző személyes ajánlásait vagy véleményét tartalmazzák, hanem a tudományos szakmai javaslatok ismeretterjesztő célból történő bemutatását szolgálják. Szakmai kifogás, egyet nem értés esetén az adott tudásanyag forrásjegyzékében feltüntetett forráshoz lehet fordulni, észrevételeket tenni. Az oldalon és a tudásanyagokban bemutatott módszerek, megoldások, szakmai javaslatok kizárólag saját felelősségre alkalmazhatóak.

Eddig tudsz csatlakozni a Tudástárba:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
Havi előfizetést kötök
Féléves/éves előfizetést kötök