Anya, gyere! Tudástár

Magyarország legrészletesebb tartalomtára és villámgyors tanácskérési fóruma

Több ezer boldog felhasználó, 94%-os elégedettség

jelentkezem

A babák és kisgyermekek alvása, napirendje, étvágya, igényei folyton változnak, szinte minden héten új kihívásokkal találod szemben magad. Hol az extra éjszakai ébredések okoznak fejtörést, hol a napirend változása miatt aggódsz. A babád hirtelen nem akar elaludni, folyton sír vagy egyik-napról a másikra órákig fenn van éjjelente. És mindez könnyen lehet, hogy összefügg a baba fejlődésével, a temperamentumával, a külső körülményekkel vagy a te hangulatoddal vagy nevelési elveiddel is.

Mit tudsz ilyenkor tenni?

 • Fordulhatsz a védőnőhöz vagy a gyermekorvoshoz, akikhez lehet, hogy csak hetek múlva tudsz bejelentkezni, telefonon is nehezen éred el őket, és idejük sincs neked kiselőadást tartani a babák éjszakai ébredéseiről vagy a szeparációs szorongás mibenlétéről.

  A jelenlegi helyzetben, az egyre fogyó gyermekorvosok, az összevont körzetek, a csökkenő finanszírozás mellett nem valószínű, hogy az alvási nehézségek megoldása vagy a baba nyűgös viselkedésének kiderítése a legfontosabb feladatuk. Hiszen nem arról van szó, hogy a beteg a baba, nem orvosságra meg kivizsgálásra van szüksége, hanem valami másra. Ha pedig tapasztalt , szakmailag hiteles, diplomás alvás tanácsadót keresel, leggyakrabban hónapokig, akár évekig várhatsz egy szabad konzultációs időpontra.

 • A rokonok és tapasztalt kisgyermekes barátnők szívesen segítenének neked, de hamar kifogynak az ötletekből, hiszen nekik is maximum 2-3 gyermekes tapasztalatuk van, egyáltalán nem biztos, hogy a babáiknál felmerült hasonló kérdés vagy probléma, és az sem biztos, hogy ami nekik bevált, az nálad is működni fog.

 • Felteheted a babád alvásával kapcsolatos kérdéseidet a Facebook számtalan baba-mama csoportjának egyikében, ahol a legtöbbször hasonló cipőben járó, vadidegen anyukák pontosan ugyanolyan tanácstalanok, mint te, de azért bőszen ajánlgatják a csodabogyót, a sírni hagyást, a szoptatás befejezését, a tápszeres kiegészítést, a kézrátéttel gyógyító csodadoktort és a nekik bevált egyéb módszereket. Amik persze nem oldják meg a problémát. Sőt, sokszor veszélyesek, vagy csak elódázzák a valódi nehézség megoldását.

 • Az internet tele van jótanáccsal és tutitippel, főleg a pofonegyszerű és a 100%-osan bevált típusokból, de az a legritkább esetben derül csak ki, hogy ki is írta azt a cikket, szakember-e az illető, és milyen tudományos tényre alapozza a mondanivalóját. Arról, hogy valójában miért nem alszik, miért nyűgös a baba, legtöbbször nem esik szó, főleg nem szakmai igényességgel.

Mi lenne, ha mindezek helyett inkább…

 • tanácsot kérhetnél a gyermeked alvásával kapcsolatban az ország egyik legfelkészültebb és legtöbb tapasztalattal bíró, kisgyermekek alvásával foglalkozó, többdiplomás tanácsadójának?

 • olyan szakmai igényességgel készített, részletes és közérthető nyelven írt cikkeket és összefoglalókat olvashatnál, amik segítenének eligazodni, hogyan tud jól aludni a babád, mi köze ennek a fejlődéséhez, a táplálásához, a te elvárásaidhoz vagy a családi konfliktusokhoz?

 • részt vehetnél online kurzusokon és előadásokon a babák és kisgyermekek alvásának, fejlődésének rejtelmeiről?

 • egy olyan közösségbe tartozhatnál, ahol nem téged hibáztatnának amiatt, hogy nem alszik jól a babád? Ahol nem kellene versenyezned a szuperanyákkal, akiknek születése óta átalussza a baba az éjszakát, percre pontosan eszik, tökéletesen hízik, sosem sír és a szülők is tökéletesen nevelik őt?

 • tévhitek és városi legendák helyett inkább tudományosan bizonyított megoldásokról, tényekről, szakmai ajánlásokról olvashatnál? Ahol minden tanácsban megbízhatnál? Személyeskedés és elítélő megjegyzések nélkül?

 • nem  csak a “hagyd sírni”, „te rontottad el”, „milyen anya az ilyen”, „az enyém sem alszik” és a “majd kinövi” válaszokat kapnád mindenre?

Ha pont erre vágysz, akkor Neked az Anya, gyere! Tudástár a megoldás!

„Sokat segített nekem a Tudástárban megtalálható anyag, hála ennek most már nyugodtak az éjszakáink, az altatás is sokkal könnyebb és nem kell attól félnem hogy megromlik a kötődésem a babámmal.”

Szandi
jelentkezem a tudástárba
 • Gyors válaszokat, személyre szabott tanácsokat a gyermeked alvásával kapcsolatos kérdéseidre.

 • Tudományos alapokon nyugvó, széles körben bizonyított, válaszkész, szoptatásbarát, és a biztonságos kötődést támogató tanácsokat szakmai cikkek, előadások, videók és személyre szabott tanácsok formájában, amik közül ki tudod választani azt, ami a saját szituációtokra a legideálisabb megoldás.

 • Mindehhez nem kell utaznod a babával, nem kell fix időpontban megjelenned egy rendelésen, nem kell hónapokat várnod egy tanácsra, és bármikor kérdezhetsz vagy belenézhetsz az anyagokba. Vasárnap este, vagy csütörtök hajnalban is, akkor is, ha épp 5 perced van és akkor is, ha épp 25.

Olyan tartalmakat, melyek csak az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás exkluzív tagjainak elérhetőek. A teljesség igénye nélkül néhány téma:

 • alvási szokások változtatása lépésről-lépésre, válaszkész módon

 • mit tegyél, ha éjjel órákig fenn van a baba, 

 • a nappali alvások elmaradásának menete,

 • mit jelent valójában a válaszkész altatás?

 • az éjszakai ébredések igazi okának megfejtése,

 • napirend kialakítása lépésről-lépésre, a gyermek igényeinek megfelelően

 • a különböző altatási módok bemutatása,

 • miért nem lehet lerakni az ágyába az alvó babát?

 • az éjszakai evések titkai,

 • esettanulmányok a babakocsiban vagy cicin alvás helyett a máshogy altatásról, a napirendi váltásokról.

 • a baba-mama kapcsolat hatásairól az alvásra

 • ha nincs napirendje a babának…

 • hogyan fejlődik a baba önállósága az alvása terén

 • anyaság=mókuskerék?

 • bölcsis, ovis alvás

 • az együtt alvás és az éjszakai ébredések összefüggéseiről

 • a biztonságos kötődés támogatása

 • ha nehezen, sírva alszik el a baba,

 • hogyan előzz meg egy csomó tipikus alvásproblémát

Kíváncsi vagy, hogyan néz ki belülről a Tudástár?

Nézz a kulisszák mögé, kattints a videóra:

„Rendszerezett, széles tudásanyag, amely sokkal komplexebb, mint a babák alvása téma. Tudományosan is alátámasztott anyagok nagyon hasznosak mindhárom gyermekem alvásában, altatásában.”

Zsófi
 • A babád alvása, nyugalma, fejlődése van olyan fontos, hogy ne a gyermektelen szomszédasszony holtbiztos tanácsai alapján próbálgasd jobbá tenni azt, heteken-hónapokon keresztül. Ehelyett az Anya, gyere! Tudástár anyagai között tudományosan alátámasztott, és gyakorlatban is bizonyított, személyre szabható megoldásokat, példákat találsz minden ezzel kapcsolatos kérdésedre, illetve 1-2 munkanapon belül szakszerű, személyre szabott tanácsokat is kapsz, na nem a szomszédasszonytól, hanem kizárólag szakirányú egyetemi végzettséggel rendelkező szakmai csapatunk tagjaitól.

 • A kialvatlanság, a kiszámíthatatlan napok, a folyamatos nyűgösség hosszú távon egészségügyi kockázatot is jelenthetnek, azonnali teendőt igényelnek, nincs idő várni a csodára, cselekedni kell. Ha egy alvási nehézséget a szülők nem tudják megnyugtatóan megoldani 1-2 héten belül, mindenképp érdemes szakemberhez fordulni.

 • Mert egy csomó alvási nehézséget meg tudsz előzni, ha időben tájékozódsz, és a probléma első jeleinél szakmai támogatást kérsz. Mindkettőt megteheted a Tudástárban.

jelentkezem a tudástárba

Miben nyújt többet ez a Tudástár neked, mint az ingyenes cikkek olvasgatása vagy a Facebook csoportokban kérdezősködés?

 • Az Anya, gyere! Tudástárban csupa igazi szakember által készített tartalmakat találsz.

  Az alvással kapcsolatos témákban egy évtizedes tapasztalattal rendelkező, orvos és csecsemő-szülő kapcsolati konzulens végzettségű, a témában egy hiánypótló, bestseller könyvsorozatot írt babaalvás tanácsadó szakember ossza meg a tudását és tanácsait veled.

  A gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások megoldásával, a munka és magánélet egyensúlyának megteremtésével foglalkozó témák szakértője egyetemi life-, karrier és business coach végzettséggel rendelkező szakértő.

  A gyermekpszichológiai kérdések kapcsán egy ifjúság- és gyermekpszichológus végzettséggel rendelkező szakember ossza meg a gondolatait veled, többek között a biztonságos kötődésről.

  A szülés-születés körüli lelki témákban egy szülő-csecsemő konzulensi diplomával rendelkező szakember ossza meg a tudását.

  IBCLC végzettséggel rendelkező laktációs szaktanácsadó beszél a szoptatás és az alvás kapcsolatáról a Tudástárban.

  Tehát, nem 2 napos gyorstalpalót végzett, a kompetenciahatáraikat jóval túllépő kuruzslók adnak tanácsot a Tudástárban, hanem egyetemi diplomával és szakmai tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberek.

 • A Tudástárban kizárólag válaszkész, szoptatástámogató, a biztonságos kötődést támogató, tudományosan bizonyított tanácsokat kapsz, és csakis olyan módszerekről beszélünk, amik nem rombolják a szülők és a baba kapcsolatát, nem a sírni hagyást, az alvástréningezést, a gyermek megtömését, az igényei, képességei figyelmen kívül hagyását ajánlják.

  A Tudástárban a válaszkész nevelés vagy a pozitív fegyelmezés elveinek is megfelelő megoldásokat találsz, a babád és a te igényeidnek megfelelően.

  175 tudásanyag áll a rendelkezésedre, persze nem kell mindet megnézned, csak azt a párat, amely a ti nehézségetekre ad megoldást.

 • Ugye ismered a mondást, hogy amikor egy szolgáltatás ingyen van, ott valójában te vagy a termék? Az ingyenes Facebook csoportokban, ahol nagyon várják a kérdéseidet és „szakértők” hada áll sorban, hogy „ingyen” segíthessen, valójában csak pár tutitippet vagy jól megfogalmazott sablonválaszt kapsz, a valódi cél ugyanis az, hogy végül megvedd a szerintük a problémádra való terméküket vagy szolgáltatásukat. Vagy különböző reklámokat toljanak neked, cserébe a segítségükért. Az Anya, gyere! Tudástár ezzel szemben egy előfizetéses szolgáltatás, ahol egyértelmű, hogy mi jár neked, mire számíthatsz, milyen segítséget kapsz, elégedettségi garanciával és szakmai igényességgel.

 • A neten minden információt megtalálsz. Olyat is, ami tudományosan alátámasztott, meg olyat is, ami egy laposföldhívő agyszüleménye. Hogy melyiket ki írta, gyártotta, mit állít benne és mivel támasztja alá a mondanivalóját, néha nagyon nehéz kideríteni.

  Ha beírod a keresőbe, hogy „nem alszik a baba”, pontosan 335.000 találatod lesz. Ezek közül hogyan fogod kiválasztani, hogy melyiknek a tartalmát vedd komolyan és melyik tudománytalan, vagy egyenesen veszélyes a gyermekedre nézve? A Facebook csoportokban kapott 2 mondatos tutitippek kipróbálgatása is hasonló eredményekre vezethet. Nem tudod, ki is ajánlotta, milyen tudományos alapok alapján és pontosan mire is. A babád jólléte, egészsége biztosan ennyit érdemel?

„Úgy gondolom, hogy a Tudástár és a hozzá kapcsolódó kérdezési lehetőség egy olyan komplex szolgáltatás, melynek segítségével egyértelmű, határozott válaszokat, iránymutatást kaphatunk problémáink megoldására. Mindezt gyorsan, nem heteket, hónapokat várva, ami egy gyermek alvása kapcsán szerintem kiemelten fontos. Köszönöm!”                   

Kitti
jelentkezem a tudástárba

„De nem lenne jobb egy személyes konzultáció?”

A személyes konzultáció remek lehetőség arra, hogy személyre szabott tanácsokat kapj.

De mik a hátulütői?

 • Az időpontra könnyen lehet, hogy hónapokat, akár fél évet/egy évet is kell várni, feltéve, ha tapasztalt, elismert, keresett konzulenst keresel, és nem egy pár hetes kurzuson képződött sleep coach-ot, aki még nem látott kisgyermekes családot közelről és rajtad szeretne gyakorolni.

 • A konzultáció időpontját nem te szabod meg, hanem a tanácsadó. Nem fog ahhoz alkalmazkodni, hogy neked mikor alszik a gyermeked, vagy hogy van-e 50-90 perced egyben egy konzultációra.

 • A konzultáció általában úgy zajlik, hogy a tanácsadó meghallgat, majd elmondja, mit tegyél. Viszont arra nincs idő, hogy részletesen el is magyarázza, hogy mi a probléma oka, hogy hogyan is alszanak jól a babák, hogy mire számíthatsz a következő hetekben, vagy hogy mi történhet, ha változtatsz valamin. Hiszen ehhez egy konzultációnak több órásnak kellene lennie, amire meg főleg nincs időd egyben, ott és akkor.

 • Ha pedig lenne is idő, nem fogsz tudni megjegyezni több száz különböző infót, egyszeri hallás után, főleg úgy, hogy a gyermekednek már rég ennie, aludnia kellene, nyűgös, fáradt, te már rég nem tudsz figyelni a szakemberre a konzultáción.

 • A konzultáció vége után 5 perccel pedig garantáltan eszedbe jut még 3, fel nem tett kérdés, és ez a lista naponta nőni fog, főleg ha elkezded megfogadni a konzulens tanácsait. Igen ám, de ezeket kinek és mikor tudod feltenni? A legtöbb szakember nem tud bárhol, bármikor válaszolni neked, tehát újabb konzultációs időpontot kell foglalnod hozzá, feltéve, ha van szabad időpontja…

 • Egy egyszeri konzultáció, mely általában nem elég, 25-30.000 Ft. Emellett, járulékos költségek (utazás, parkolás, apa szabadsága, stb.) is előfordulhatnak. És lássuk be, miért is fizetnéd ki a tanácsadó rendelőbe utazásának a költségét is, miért te állnád a rendelő bérleti díjának, a rezsijének egy részét is? Hiszen a konzultáció díja ezt is tartalmazza, a szakember a konzultációs díjakból fedezi a rendelése költségeit.

Miben nyújt többet a Tudástár neked, mint egy személyes konzultáció?

 • Nem kell időpontra várnod. Ha ma jelentkezel a tagságra, akkor ma tudsz kérdezni és 1-2 munkanapon belül érkezik is a válaszunk. Ilyen gyorsan egyetlen személyes konzultációra sem fogsz időpontot kapni.

 • Hogy mikor kérsz tanácsot, azt te döntöd el, nem más. Ha vasárnap hajnali 2-kor érzed azt, hogy segítségre van szükséged, akkor ekkor tudsz tanácsot kérni. Ha meg kedden este 10-kor, akkor akkor.

 • A Tudástárban a tanácsadásnak nem csak a „meghallgat” és a „tanácsot ad” része érhető el, hanem a tudásanyag is. Tehát, megismerheted, hogyan alszanak jól a babák, mit várhatsz tőlük, milyen gyakori problémáknak mik az okai, ha változtatsz valamin, akkor mire számíthatsz.

 • És szó sincs róla, hogy egyszeri elmondás alapján, a nyűgös babáddal a kezedben kell ezeket az infókat végighallgatnod és mindet megjegyezned. Akkor nézed meg a tudásanyagokat, amikor szeretnéd, annyi időt tudsz rá szánni, amennyi épp van, és ha valamit nem jegyeztél meg, bármikor újra megnézheted az adott témát.

 • Ha eszedbe jut akár csak egyetlen fel nem tett kérdésed, semmi más dolgod nincs, csak feltenni, amikor csak akarod. Akár naponta is kérdezhetsz.

 • A Tudástárat úgy alkottuk meg, hogy semmi felesleges költség nem terhel téged, nem kell neked finanszíroznod a tanácsadó utazását, a terembérlet és a recepciós költségeit, és nem kell egy újabb konzultációs időpontot kifizetned, ha 1-2 újabb kérdésed lenne. A Tudástárban egy egyszeri konzultációs díj összegéért akár éves előfizetést is tudsz kötni, ezzel bebiztosítva magadnak a korlátlan szakértői elérhetőséget. Nem hangzik rosszul, ugye?

jelentkezem a tudástárba

„Amióta a Tudástár tagja vagyok, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb az életünk. Bár még kelünk éjszaka, de már sokkal kevesebbszer, és nem csalódva megyek a kislányomhoz, hanem nyugalommal, szeretettel.

Ha három szóval kellene leírnom, hogy mit nyújtott nekem eddig a Tudástár, akkor az a lelki egyensúly, nyugalom, elfogadás lenne.”

Andi

Mit kapsz most ajándékba a Tudástárban?

 • Hogyan altassuk a babát? – online kurzus – értéke 9.000 Ft (jelenleg ehhez a kurzushoz kizárólag itt férsz hozzá!)

 • Hogyan toljuk el a gyermek napirendjét? – online kurzus, értéke 7.000 Ft

 • A napirend váltások hogyanja és mikéntje – előadás, értéke 5.000 Ft

 • Máshogy szeretném altatni a babát… – előadás sorozat, értéke 20.000 Ft (csak a Tudástárban elérhető anyag)

 • Minden babának jár a jó alvás! – 6 részes előadás sorozat – értéke 30.000 Ft (több, mint 4 órás anyag, kizárólag a Tudástárban)

 • Letölthető összefoglalók, az apás alvásokról, a testvérek altatásáról és a babák sírásának az okairól – a csomag értéke 6.000 Ft.

Rejtett kulcs – a baba temperamentumának megfelelő alvástámogatás című programunk a Tudástárban most indult. A programon a Tudástár előfizetői ingyen vehetnek részt.

 • A program során szó lesz a temperamentum azon jellemzőiről, amelyek alapvetően befolyásolják a gyermek alvással kapcsolatos igényeit.

 • Beszélünk arról, hogy a különböző igényű gyermekek esetén mi a válaszkész megközelítés, ha az altatás a téma.

 • Szó lesz a szülők jellemvonásairól is, amelyek szintén erőteljesen hatnak arra, hogy hogyan alszik a gyermek, hogy milyen kihívásokkal fog szembesülni a szülő.

A program értéke 20.000 Ft.

Csak az ajándékok értéke közel 100.000 Ft, a Tudástár díja viszont ennek törtrésze.

jelentkezem a tudástárba

Kik a Tudástár szakemberei?

Dr. Dénes Ivett
Dr. Dénes Ivettbabaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakember

Szia! Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes anyuka, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens, szoptatási segítő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című bestseller könyvsorozat írója.

A nagyobbik fia születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást a saját problémánkra, és közben rengeteg ismeretet gyűjtöttem a babák alvásáról.

Gyermekkórházakban szerzett orvosi tapasztalatomra alapozva, és a babák és kisgyermekek alvási nehézségeiről a legátfogóbb ismereteit adó baba-mama kapcsolati szakemberként lassan egy évtizede segítem a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Szakmai tapasztalataimat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, előadások, online kurzusok és szakmai tanácsok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt években több tízezer babának és szüleiknek segítettem jobban aludni.

Az Anya, gyere! Tudástárat azért hoztam létre, hogy szakmai cikkekkel, előadásokkal, online tudásanyaggal is tudjam támogatni a kisgyermekes szülőket abban, hogy tudományosan bizonyított, bababarát módszerekkel, megoldásokkal segíthessék a gyermekeiket jól aludni, enni, fejlődni. A Tudástár remekül kiegészíti a könyveimben leírtakat, segít a gyakorlati megvalósításban, az egyéni utak megtalálásában, a kapcsolódó problémák, nehézségek megoldásában. De ha nem olvastad még a könyveim, akkor is megtalálod azokat a tudásanyagokat, amik segítenek eligazodni a babák és kisgyermekek alvásának csodálatos világában. Kérdezni pedig bármikor tudsz, ha elakadtál.

Itt találkozhattunk már:

Dr. Domokos Kata
Dr. Domokos Katalife-, karrier és business coach, viselkedéselemzés szakértő

Szia! Domokos Kata life,- karrier,- és business coach, PersonalGuide viselkedéselemzés szakértő vagyok.

2015. óta támogatom a hozzám forduló édesanyákat abban, hogy megtalálják az egyensúlyt életszerepeik között és ne kelljen választaniuk aközött, hogy jó anyák, jó társak vagy épp jó munkaerők legyenek. A Semmelweis Egyetem 2. számú Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján két évig vezettem a koraszülő anyukák támogató csoportját.

Egyéni konzultáción, csoportos coaching alkalmakon, workshopokon, online tanfolyamokon és az előfizetői klubomban a gyermekes léttel járó, tipikusnak mondható élethelyzetek, elakadások megoldásában segítem ügyfeleimet, elsősorban stresszkezelés, dühkezelés, békés önérvényesítés, időmenedzsment, munka és magánélet egyensúlyának megteremtése terén.

Itt találkozhattunk már:

Lénárd Orsi
Lénárd Orsiszülésfelkészítő, babamasszázs oktató és szülő-csecsemő konzulens

Lénárd Orsi vagyok, 3 gyermekes anya, szülésfelkészítő, babamasszázs oktató és szülő-csecsemő konzulens. Mindig is előszeretettel és érdeklődéssel fordultam a várandósság, a szülés és a kisbabás élet történései és témái felé. Ebben meghatározó volt a saját gyerekeim születése körüli időszak, ami sok örömöt és bizony számos kihívást is hozott magával. Szerettem a várandósságot, három szép szülésélményben volt részem és élveztem a gyerekekkel otthon töltött időszakot. Harmadik fiam születése után 2008-ban szüléskísérő dúla lettem, és ezzel egy időben beiratkoztam a Károli Gáspár Egyetem mentálhigiéné szakára, hogy jól megalapozott tudással segíthessem a hozzám forduló anyákat és családokat. Ezután kismamamasszőr és babamasszázs oktató lettem, és befejeztem a 2 évig tartó dúlaműhelyt is. Az elmúlt 13 évben több száz kisbaba születésénél voltam jelen dúlaként, és sok-sok édesanyát és édesapát készítettem fel a szülésre és a szülőségre. A saját életemben és a munkám során is azt tapasztaltam, hogy a baba megszületése utáni hónapok, évek az örömök mellett próbatételeket is rejtenek magukban. Az anyává és apává válás nem varázsütésre történik, és az újszülöttel való összehangolódás, vagy később a kisgyerekek fejlődése – különösen amikor abban nehézségek, döccenők vannak -, megterhelő lehet a szülők számára. Azért, hogy ezekben a helyzetekben is a 0-3 éves korú gyereket nevelő családok mellett állhassak, elvégeztem az ELTE szülő-csecsemő konzulensi képzését. Amiben számíthatsz rám: szülésfelkészítés csoportos és egyéni/páros konzultáció formájában, babamasszázs oktatás, baba-mama-apa kapcsolati kérdések (sírás-megnyugtatás, alvás-altatás, evési-etetési nehézségek, viselkedési és  érzelemszabályozási problémák, dackorszak kihívásai) illetve a szülésélmény feldolgozása.

Itt találkozhattunk már:

Bocskainé Irci
Bocskainé IrciIBCLC laktációs szaktanácsadó és csecsemős nővér

Bocskainé Irci vagyok, IBCLC laktációs szaktanácsadó és csecsemős nővér vagyok, 2 gyermekes édesanya, boldog feleség, támogató férjjel. Végletekig hiszek a jóban és nagyon pozitív szemléletű vagyok!

Egészségügyi szakember vagyok, így a kompetenciáimat pontosan tudom és betartom. Ismerem mi az élettani, mi a kóros, amennyiben szükséges, megfelelő szakemberhez irányítom a hozzám forduló édesanyákat.

Elkötelezett vagyok a személyre szabott, magas minőségű ellátás irányában.

Feladatom úgy segíteni, hiteles, naprakész információt adni, hogy az adott család a legmegfelelőbb döntést tudja hozni, az adott élethelyzetben. Támogatni, elfogadni és kísérni, ameddig szükségük van rá.

2007 óta dolgoztam a Telki Magánkórház szülészetén, 2017- sikeres nemzetközi vizsgát tettem, így jogosulttá váltam a legmagasabb, professzionális szintű laktációs szaktanácsadó, IBCLC titulusra.

2019 tavaszán elkezdtem a magánpraxisomat a Czeizel Intézetben, ahol szerdánként laktációs szaktanácsadást tartok, mellette a Dr. Rose Magánkórházban igény szerint meglátogatom a már megszült édesanyát és kisbabáját.

Az Életkezdet Szakmai Egyesület alelnöke vagyok.

Itt találkozhattunk már:

 • Az Anya, gyere! Tudástár egy előfizetéses szolgáltatás, aminek a havidíja sokkal kedvezőbb, mint egy egyszeri konzultáció ára, csupán 8.990 Ft. Ezért nem csak a 175 tudásanyagot éred el, hanem korlátlan tanácskérési lehetőséged is van!

 • A havidíjas előfizetés mellett féléves és éves előfizetés is köthető, ha úgy érzed, hogy rendszeres segítséget vagy hosszú távú támogatást szeretnél. Ezek díja 23.990 Ft és 34.990 Ft azaz így a havi költség csak 4000, illetve 2900 Ft, azaz ajándékba adunk neked a féléves előfizetésnél több, mint 3 havi, éves előfizetésnél 6 havi tagságot ingyen!

 • A Tudástárba bárki csatlakozhat, aki előfizet, ha a lehetőség éppen nyitva van. Ha 6 hónapon belül Tudástár előfizető voltál, akkor csak a 6 hónapos türelmi idő lejárta után tudsz csatlakozni.

 • Ha féléves vagy éves előfizetést kötsz, akkor a Tudástár VIP csoportba kerülsz, így extra cikkekhez, videókhoz, tréningekhez is hozzáférsz.

 • A tagság bármeddig fenntartható a tagsági díj időben történő rendezésével, ez automatikusan történik, a próbahét lejárta után, illetve havonta, félévente vagy évente.

 • A tagság havi, féléves vagy éves tagdíját csak bankkártyával lehet fizetni, a tagság díja automatikusan levonásra kerül a bankkártyádról minden hónap/félév/év azonos napján.

 • A tagság természetesen bármikor lemondható, nincs hűségidő, a lemondásra mind a tagsági oldalon, mind e-mailen keresztül lehetőség van. A tagság 30 nappal/fél évvel/ egy évvel az utolsó tagsági díj befizetése után jár le, lemondani bármilyen időpontban lehet.

 • Ha sikeresen jelentkeztél és a fizetés is rendben volt, akkor e-mailben elküldöm neked a zárt Facebook csoport elérhetőségét, illetve a hozzáférést az exkluzív cikkekhez, összefoglalókhoz, kurzusokhoz.

 • Az Anya, gyere! Tudástár tudásanyagait, összefoglalóit egy zárt, jelszóval védett tagsági oldalon lehet elérni, a belépéshez szükséges adatokat e-mailben küldjük el neked a csatlakozás után.

 • Ha kérdésed van a gyermeked alvásával kapcsolatban, azt a Tudástár Facebook csoportjában és a tagsági oldalon is fel tudod tenni, akár anonim módon is. A válaszunkra pedig már 1-2 munkanapon belül számíthatsz, így gyorsan és kényelmes módon jutsz segítséghez.

 • Ha a cikkek elolvasása, a kurzusok elvégzése vagy a videók megnézése után is marad megválaszolatlan kérdésed a babák és kisgyermekek alvása és a hozzá kapcsolódó témákat illetően, akkor ezeket a kérdéseket egy gyűjtő bejegyzés alatt hozzászólással teheted fel, akár anonim módon is. Ezekre a kérdésekre válaszként készítünk új cikkeket, videókat, előadásokat, ráadásul vállaljuk, hogy mindezt 2 héten belül megtesszük. Így teljesen személyre szabható a Tudástár ismeretanyaga, és nem maradsz válaszok nélkül akkor sem, ha jelenleg még a téged foglalkoztató, speciális témáról nincs részletes tudásanyag a Tudástárban.

jelentkezem a tudástárba
 • Gyors és támogató válaszokat a kérdéseidre, egyéni, személyre szabott tanácsokat akár 1-2 munkanapon belül.

 • Hozzáférést a zárt tagsági oldal tudásanyagaihoz (cikkek, kurzusok, esettanulmányok, speciális témák), folyamatosan bővülő tudástárral.

 • Egy támogató, védett közösséget, ahol nyugodtan kérdezheted a többieket is, és senki sem fog alkalmatlan anyának titulálni, hanem felbecsülhetetlen értékű tapasztalatokhoz juthatsz arról, hogy ki mit tesz azért, hogy a gyermeke mindent megkapjon, amire csak szüksége van.

 • Garantáltan városi legendáktól, csodaszerektől és egyéb hatástalan, sőt veszélyes tanácsoktól mentes beszélgetés lehetőségét, ahol nem fog senki hülyeséget kommentelni.

Ha megnézzük, mi mindent kínálnak a babák nemalvására, akkor ennek az összegnek a sokszorosát is könnyedén elköltöd, sajnos legtöbbször teljesen haszontalanul, ugyanis nem a nyugtató cseppek, nem az ilyen-olyan ágynemű vagy matrac, és nem is a különböző testrészekre kenhető krémek vagy olajok fogják megoldani a gyermek alvási nehézségét, hanem a te tudásod, amit könnyen megszerezhetsz a Tudástárban. Emellett, korlátlan hozzáférésed lesz a csapatunk szakértelméhez – ez az a lehetőség, amit egyetlen csepp, krém vagy takaró sem ad meg neked!

„Teljesen megnyugtat, hogy minden problémára megkapom a választ és a segítségnyújtást, én már az előfizetést is újra hosszabbítottam, annyira imádom.”

Marsovszkiné Busi Edina
jelentkezem a tudástárba
 • tutitippeket, melyekkel varázsütésre elalszik a gyermeked, vagy sosem fog sírni.

 • olyan csodamódszereket, világraszóló szenzációkat, amikről még senki nem beszélt, amik titkosak, amiket csak itt, csak most tudsz elérni.

 • gyors, hatékony, pofonegyszerű megoldást, ami biztosan működik, teljesen mindegy, hogy mennyi idős a baba, milyen a temperamentuma és mi a konkrét probléma,

 • minden nehézség azonnali megoldását, a baba „megszerelését”, és annak ígéretét, hogy már soha semmi probléma nem adódik ezzel kapcsolatban,

 • pszichoterápiát, mellyel a saját lelki nehézségeidet tudod megoldani, vagy orvosi tanácsokat, mely a gyermeked nemalvása mögött esetlegesen fennálló betegség kivizsgálását vagy kezelését segíti.

Miért?

Mert a gyermekek alvása, fejlődése, gondozása összetett kérdés, számos ok lehet a háttérben, ha a baba nem alszik jól, sokat sír, nyűgös, nem fejlődik megfelelően, köztük olyanok, amiket nem tudunk egy nap alatt kideríteni vagy megváltoztatni. Egyetlen módszer sincs, ami gyorsítja a baba fejlődését, megszünteti az éjszakai megéhezéseit, megváltoztatja a természetes igényeit vagy a temperamentumát.

Emellett sokrétű segítséget kapsz a Tudástárban, de nem dolgozik helyetted senki. Neked kell változtatnod. Van, hogy szokást, van, hogy hozzáállást, van, hogy elvárásokat. Rengeteg sikertörténet van, de mindegyik mögött komoly munka, elfogadás, türelem és kitartás áll, és sokszor nem addigra és nem úgy sikerült megoldani az adott problémát, ahogy előzetesen a szülők várták.

És az is lehet, hogy a problémátok nem is közvetlenül a baba alvásával függ össze, hanem valami teljesen más oka van a gyermek nemalvásának. Ilyenkor más szakembereket is be kell vonni, mert a probléma önmagában nem orvosolható, sokkal inkább egy következmény.

Az egyéni, sokszor nehéz helyzetek megoldása személyre szabott megoldásokkal, gyakran visszaesésekkel és nehezítő körülmények közt történik, minden apró sikert értékelve.

Végre egy szakember, aki nem engem hibáztatott, amiért a kisfiam cicin alszik el. Köszönöm, Ivett a segítséget, már mindenki jól alszik a családban.

Péter Ágnes, Budapest
Zolika most lett 11 hónapos, 8 hónapos korától éjszaka elkezdett 6-szor ébredni, és ez nem átmeneti alvászavar volt, mert több héten keresztül így ment, nem tudtam mi a megoldás, mindent kipróbáltam. Aztán Ivett segítsége maradt az utolsó esélyem, már maximum 1 ébredés van. 🙂
 
Puskás Brigitta, Nagykanizsa

Segített abban, hogy tudatosabban alakítsam ki a napirendünket. Így nemcsak a kislányom, de én is nagyobb biztonságban érezzük magunkat, boldogabban telnek a napjaink és pihentetőbbek az éjszakáink.

Betti

Mindenkinek ajánlanám, akinek babája van, még ha jól is alszik, mert sok mindenről szó van, amiről alapból is jó tudni.

Lippai-Kun Brigitta

A napirend eltolása anyag nagyon átfogó, jó a logikai felépítése, lépésről lépésre végigvezet a folyamaton. Az esettanulmányok is nagyon hasznosak. Könnyedén át tudtam ültetni a gyakorlatba.

Gy. Zsuzsa

Egy barátnőmtől kaptam meg a könyvet, amikor már ismertem az oldalt, de elég bizalmatlanul kezdtem el olvasgatni, gondolván ilyen megfoghatatlan levegőbe beszélés lesz nagy általánosságban. Kellemesen csalódtam, hogy gyakorlatias tanácsok, érthető magyarázat és hasznos példákat tartalmaz. Ezt követően regisztráltam a Tudástárba is, ahol hosszú órákat töltöttem igazán hasznosan olvasgatással és videókkal. A 3,5 hónapos babámnak azóta sokkal jobban tudok segíteni az alvásban, elalvásban, végre úgy érzem jó úton haladunk. Sokkal boldogabb és kiegyensúlyozottabb Ő is és én is.

Anita

Nagyon jó lehetőség a szülőknek hogy választ kapjanak kérdéseikre, tanuljanak a babák alvásáról, előre felkészüljenek a mérföldkövekre. Sok videó, hanganyag, kurzus…

Szilvi

Sokat segített nekem a Tudástárban megtalálható anyag, hála ennek most már nyugodtak az éjszakáink, az altatás is sokkal könnyebb és nem kell attól félnem hogy megromlik a kötődésem a babámmal.

Szandi

Úgy gondolom, hogy a Tudástár és a hozzá kapcsolódó kérdezési lehetőség egy olyan komplex szolgáltatás, melynek segítségével egyértelmű, határozott válaszokat, iránymutatást kaphatunk problémáink megoldására. Mindezt gyorsan, nem heteket, hónapokat várva, ami egy gyermek alvása kapcsán szerintem kiemelten fontos. Köszönöm

Kitti

Férjemmel a könyv olvasása után bevetettünk néhány módszert, amikkel rövid idő alatt fejlődést értünk el, viszont ahogy egyre jobban figyeltük gyermekünk alvási szokásait, annál több kérdés merült fel bennünk. Ezekre az apróságokra már nem találtunk válaszokat a könyvben, így a Tudástár lelkes olvasói/ hallgatói lettünk. Szinte minden előadásban hallok valamit, ami elgondolkodtat, amit megpróbálunk alkalmazni, vagy ami segít elfogadni olyan dolgokat, amiket korábban sikertelenségnek, bosszúságnak éltem meg.

Amióta a Tudástár tagja vagyok, sokkal nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb az életünk. Bár még kelünk éjszaka, de már sokkal kevesebbszer, és nem csalódva megyek a kislányomhoz, hanem nyugalommal, szeretettel.

Ha három szóval kellene leírnom, hogy mit nyújtott nekem eddig a Tudástár, akkor az a lelki egyensúly, nyugalom, elfogadás lenne.

Andi

Először a két könyvet szereztem be, mely hatalmas segítség volt a maximalista énemnek, hogy megértsem, hogyan „működik” a pici babám alvása, és belássam, minden a legnagyobb rendben van.

A könyvek mellett belenéztem a Tudástár videóiba, mely úgy gondolom, hogy hiánypótló anyagokat tartalmaz. Ezután sok érdekes dolgot hallva, tovább furdalt a kíváncsiság a rengeteg anyagról, ami a Tudástárban elérhető. Nem hiába!

Nagyon tetszik Ivett előadásmódja, sokszor jókat derülök a „kisarkított” példákon.

Heni

Mindenkinek ajánlom a Tudástárat és kicsit sajnálom, hogy nem a gyermekem születése előtt kezdtem el tájékozódni alvás témakörben. Ha nincs alvás probléma, akkor is érdemes olvasni és információt gyűjteni.

Klári

Teljesen megnyugtat, hogy minden problémára megkapom a választ és a segítségnyújtást a Tudástárban, én már az előfizetést is újra hosszabbítottam, annyira imádom.

Marsovszkiné Busi Edina

Mindenképp ajánlom kezdő szülőknek a könyv és a Tudástár használatát, mivel sok nehézségen átsegít az alvással kapcsolatban. Már a baba érkezése előtt érdemes foglalkozni az ismeret anyagokkal. Én későn találtam rá és nehéz is volt a baba mellett olvasni, tanulni folyamatosan. Segít összehangolódni a babáddal és alkalmazkodni a babás mindennapokhoz.

M.D.Sz.

Rendszerezett, széles tudásanyag, amely sokkal komplexebb, mint a babák alvása téma. Tudományosan is alátámasztott anyagok nagyon hasznosak mindhárom gyermekem alvásában, altatásában.

Zsófi

Ajánlom a Tudástárat minden kezdő szülőnek azért, hogy megértse gyermeke alvásának működését, hogy támasz legyen, ha elbizonytalanodsz magadban jól csinálod-e, hogy nehézség esetén merj változtatni, kérdezni, mert az első és legfontosabb, hogy a gyermeked a lehető legjobban aludjon!

Szilvi

Minden szülőnek érdemes csatlakoznia a Tudástárba, csakis a hasznára válik mindenkinek, ha egy hiteles szakembertől kap iránymutatást.

Gabi

Mielőtt megszületett a várva várt kislányunk, szerettem volna tájékozott lenni és felkészülni – már amennyire lehet- hogy a lehető legjobban érezhesse magát nálunk. Három könyvet szerettem volna elolvasni, az első volt a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv. Minden soráért hálás vagyok. Ugyan a kislányom a kisangyal természetével nem nehezítette meg a dolgom, de minden hónapban korának megfelelően tudtam alkalmazkodni hozzá és segíteni a napját. Így első perctől egy vidám és kiegyensúlyozott baba mosolyog rám

Ivett

Sajnálom, hogy a szülés előtt nem léptem már be a csoportba és nem használtam a Tudástárat. Spóroltam volna magamnak jó pár problémás nappali alvást.

Detti

Nagyon örülök, hogy rátaláltam Ivettre. A mi “problémánk” az Adamo hintából, ágyba való átszoktatás volt. A legtöbb oldalon amit olvastam, azt írták, hogy “rakd az ágyba” ,vagy “hagyd sírni, majd megnyugszik”. Ezek a módszerek abszolút távol állnak tőlem. Ezért nagyon örülök, hogy rátaláltam az “Apró lépések” módszerre. Még nem teljes a siker, de már úton vagyunk a kiságy felé. 🙂

Köszönjük ezt a módszert, és azt is, hogy a kérdéseinket egyénre szabva válaszolod meg!

Üdvözlettel: egy hálás anyuka!

T. G. Judit

Ajánlom a Tudástárat minden kezdő szülőnek azért, hogy megértése gyermeke alvásának működését, hogy támasz legyen, ha elbizonytalanodsz magadban jól csinálod-e, hogy nehézség esetén merj változtatni, kérdezni, mert az első és legfontosabb, hogy a gyermeked a lehető legjobban aludjon!

Szilvi

A babák alvása egy központi kérdés a jólétükhöz, ezért fontosnak tartom hogy Dénes Ivett ilyen széles információs platformon nyújt segítséget az anyukáknak ebben a témában. Mindenki megtalálhatja az ő gyermeke jobb alvásához alkalmazható praktikákat, cikkeket, videókat, információkat egy olyan szakembertől, aki maga is tapasztalt anyuka és megélt hasonló szituációkat.

Eszter

Sosem hittem volna, hogy anyaként mennyire kétségbe lehet esni. Aludt-e, evett-e eleget a gyerek, minden rendben van-e vele. Kezdetben – és olykor ma is – úgy éreztem, hogy semmi kapaszkodóm nincs, elveszett vagyok egyedül a problémáimmal. Ez a könyv, valamint a Tudástár viszont megnyugtatott, támpontot és mankót nyújtott számomra, hogy miként tudok a babámért, de egyben magamért is tenni ebben az életszakaszban. Ha azt tapasztalom, hogy valami nem a megfelelően meg, akkor csak fellapozom a könyvet, felmegyek az oldalra és valamilyen megoldást, kiindulási alapot biztosan találok.

Zsuzsanna

Utólag úgy érzem, hogy ezek az információk jól jöttek volna az első hetekben, inkább ezekből a cikkekből/videókból kellett volna elolvasnom/meghallgatnom néhányat a várandósságom alatt. Az elején nagyon furcsa volt számomra ez a havidíjas rendszer, de egy-két hónapra mindenképpen érdemes beruházni.

Anna

A kisfiam első hónapjaiban sok aggodalmat okozott a kisbabám nyűgössége, azt éreztem, hogy kiegyensúlyozottabb is lehetne, de nem tudtam mi a baj. Az sem segített, hogy a környezetemben lévő gyakorlott anyukák nyomást gyakoroltak rám, mint kezdő anyukára, hogy biztos a táplálással van probléma. Én nem elégedtem meg ezzel az iránnyal, ekkor találtam rá Ivett nagyszerű könyvére, majd szinte faltam a Tudástár leckéit is, ami remekül részletezi a könyvben leírtakat. Hatalmas előrelépést jelentettek számomra a közérthetően megfogalmazott, konkrét, gyakorlatias információk és a gondolkodásmód, amiket otthon kikísérletezve jobban megismertem a kisbabám szokásait, erősödött a kapcsolatunk, rövid idő alatt kiegyensúlyozottá vált és persze az is kiderült, hogy a táplálásával semmi gond nincs. Jó szívvel ajánlom a Tudástárat minden olyan szülőnek, aki megalapozott információkra hagyatkozva szeretné a legjobb gondoskodást nyújtani a kisbabájának. Köszönöm Ivett! 🙂

Zsuzsi

A könyv önmagában is kiválóan használható. Azonban a Tudástárban elérhető összefoglalók és előadások hozzásegítenek ahhoz, hogy egy nehézség hátterét jobban megértsük, és több példát, gyakorlati tanácsot kaphatunk. Mivel senki nem azért látogat ide, mert éppen kipihent…

Györgyi

Számomra sokat segített a könyv és a Tudástár együtt, abban hogy megismerjem a kisbabám alvás igényeit, és hogy ezáltal könnyebben elfogadjam a nehézségeket, vagy adott esetben merjek változtatni és felkészült legyek a változásokra.

Gy. Szabina

A Tudástárban tetszettek az élő videók, sok példa van bennük jobban árnyalja, amit a könyvedben leírsz. A lelkizős rész tetszett legjobban, amikor azt analizálod, hogy vajon kinek van nagyobb szüksége arra, hogy a gyerek (jól) aludjon. Lehet, hogy nekem? Rájöttem, hogy sok mindent a gyerek rossz alvására vetítettem ki, de valójában az anyává válást volt nehéz elfogadnom. Amíg aludt, addig tudtam kicsit visszatérni a régi életembe, és spriccelni kezdett a gyomorsavam, mikor meghallottam, hogy felébredt. Mindezt, persze, nem tudatosan, valódi problémának éltem meg az alvás kérdést. A videód nyitotta fel a szemem. Most már sok mindent elengedtem, lazultam, elfogadtam, és nem szorongok annyit az alváson és, érdekes, ettől jobb lett..

Rita

Nagyon sok olyan szakmai információ megtalálható egy helyen, melyekre szüksége van egy szülőnek, különösen ha kezdő, így a nyomasztó, s sokszor pánikkeltő fórumok elkerülhetőek. Az pedig, hogy lehetőség van a Doktornőtől direktben kérdezni, nekem nagyon szimpatikus!

V. M. Bea

Szerencsésnek mondhatom magam, mert a kisfiam újszülött korától jól alszik, de vannak rövid időszakok, amikor megzavarja az éjjeli álmát valami, ilyenkor többször felsír, de van, hogy fel is ébred. Ha nem is derül ki mindig az ok, a Tudástár segítségével könnyebben megy a visszaaltatás.

A szülő anonim szeretett volna maradni

Hezitálsz?

Próbáld ki kockázat nélkül!!!

Ha a csatlakozástól számítva 14 napon belül jelzed e-mailben (info@anyagyere.hu), hogy élnél az Anyamosoly Garanciával és mégsem maradnál, akkor visszajár az előfizetésed ára.

jelentkezem a tudástárba

Ez mindig attól függ, mennyi új családra jut időnk. Ha épp van szabad kapacitásunk, a Tudástár nyitva van, ha ez elfogy akkor ideiglenesen nem tudunk új tagokat fogadni.

Kizárólag online bankkártyás fizetési mód elérhető. A kifizetés online, a Stripe nemzetközi fizetési szolgáltatórendszerén keresztül történik. Az előfizetés díját mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód. Az összeg automatikusan levonásra kerül minden hónap/félév/év azonos napján, a választott fizetési gyakoriság függvényében, egészen addig, amíg lemondásra nem kerül az előfizetés.

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a Tudástárba, akkor az ezen az oldalon található BELÉPEK A TUDÁSTÁRBA–>> gombra klikkelve átkerülsz a megrendelő oldalra, ahol meg tudod adni a személyes adataidat, majd elküldeni a megrendelést.

Az adatok megadása és csatlakozom gomb megnyomása után a rendszer a Stripe oldalára irányít át, ahol meg tudod adni a bankkártyád adatait. Ha a fizetés sikeres volt, máris tag vagy, a visszaigazoló e-mailben olvashatod a csatlakozás további lépéseit.

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a tagság díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés a Stripe nemzetközi fizetési szolgáltató rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait. A tagsági díj minden hónap/félév/év ugyanazon napján kerül levonásra, automatikusan.

Az automata bankkártyás levonás egy egyszerű és automata módja az előfizetési díj befizetésének. A kártya adatait egyszer kell megadni és utána semmi teendő nincs vele, sem az előfizetőnek, sem a szolgáltatónak. Ha pedig valaki le akarja mondani az előfizetést, ezt pár kattintással megteheti bármikor, szintén önállóan. Így ennek a fizetési megoldásnak minimális az adminisztrációs igénye, csak valamilyen technikai probléma esetén kell hozzá emberi beavatkozás. Ez egy több száz főt számláló előfizetéses klub esetén napi több órányi megtakarított munkaidőt jelent, ami a tényleges segítségnyújtásra fordítható, így több tag tud csatlakozni a tagsághoz, ahol több, jobb segítséget kap, illetve az előfizetési díj összege is alacsonyan tartható. Emiatt nem elérhető az utalásos fizetési mód. Egyedi esetek kapcsán érdeklődj az alternatív lehetőségekről az ügyfélszolgálaton.

Ha már nem szeretnél tovább Tudástár előfizető maradni, akkor az alábbi lehetőségeid vannak:

1. Írsz erről egy e-mailt az info@anyagyere.hu címre, a fizetési fordulód dátuma előtt minimum 3 munkanappal tudjuk biztosítani a következő levonás törlését.

2. A tagsági oldalon, a Felhasználói fiókom menüpontban tudod lemondani az előfizetésed.

A Tudástár cikkeit, összefoglalóit, kurzusait, előadásait egy zárt, jelszóval védett tagsági oldalon találod. Ide úgy tudsz belépni, hogy az előfizetés megrendelésekor kapott visszaigazoló e-mailben a megadott jelszót beírod a felületen.

A Tudástárhoz egy Facebook csoport is tartozik, ahol a tagok szabadon beszélgethetnek egymással.

A tagok e-mailek formájában és a Facebook csoportban értesülnek a legújabb összefoglalókról és exkluzív, csak a tagoknak elérhető tudásanyagokról, újdonságokról, szolgáltatásokról.

A Tudástárban többféle lehetőséged van feltenni a gyermeked alvásával kapcsolatos kérdéseidet, illetve egyéni tanácsokat kérni:

 • A tagsági oldalra belépve írásban tudsz kérdéseket feltenni, melyekre 1-2 munkanapon belül reagálunk. Amennyiben van az adott témáról tudásanyag a Tudástárban, annak linkjeit fogjuk megosztani veled. Ha nincs ilyen anyag, akkor azt 14 napon belül elkészítjük neked. Ha röviden megválaszolható, egyszerű kérdést tettél fel, arra közvetlenül válaszolunk.
 • A Tudástárhoz ajándékba járó, támogató Facebook csoportban ugyanígy lehet kérdezni, tanácsot kérni.

A Tudástárba bárki csatlakozhat, havi automatán megújuló előfizetéssel. A tudásanyag 80 %-ához a csatlakozás pillanatától hozzáférsz, bizonyos tartalmakat viszont csak a hűséges előfizetőink számára tesszük elérhetővé. Ez azt jelenti, hogy a nagyobb tréningeket vagy az exkluzívabb előadásokat csak a 2. vagy a 3. hónap után tudod megnézni. Ha viszont a féléves/éves előfizetést választod, azonnal a tiéd minden anyag, ebben az esetben a Tudástár VIP szekcióba tudsz csatlakozni.

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ezért fontos, hogy megadd a telefonszámod is, ilyen esetben fel tudjunk hívni. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, kérlek írj vagy hívd az ügyfélszolgálatot. (06-70-574-1799, munkanapokon 9-16 óra között, illetve info@anyagyere.hu).

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A hotmail vagy az outlook rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Így előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben érdemes minél hamarabb telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-574-1799 munkanapokon 9-16 óra között, illetve info@anyagyere.hu).

Az Anyamosoly garancia keretében 14 napos kipróbálási lehetőséged van, azaz, ha a sikeres bankkártyás fizetéstől számítva 2 héten belül jelzed nekünk e-mailben (info@anyagyere.hu), hogy nem szeretnél maradni, akkor visszafizetjük neked a tagsági díjat. A garancia igénybevételét külön kell jelezned e-mailben, nem elég, ha lemondod az előfizetést. Egyszerű lemondás esetén ugyanis csak az előfizetési időszak végén jár le a tagságod, és nem jár vissza tagsági díj. Részletes szabályok–>>

Kötelező jogi tájékoztató (felelősségkizáró nyilatkozat):

A honlapon, a tanfolyamokon, a közösségi média felületein, a könyvekben, összefoglalókban, a hírlevelekben található, illetve az előadások és kurzusok során elhangzó információk tájékoztató jellegűek. A kurzusok és tanfolyamok nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadások, nem pszichoterápiás kezelések, hanem tartalomszolgáltatások a csecsemők és kisgyermekek alvásának élettani és kórélettani alapjairól. A honlapon, könyvben leírtak, illetve a képzések, konzultációk során elhangzott információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy az ügyeletet.

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás tudásanyagaiban leírtak vagy elmondottak nem a szerző személyes ajánlásait vagy véleményét tartalmazzák, hanem a tudományos szakmai javaslatok ismeretterjesztő célból történő bemutatását szolgálják. Szakmai kifogás, egyet nem értés esetén az adott tudásanyag forrásjegyzékében feltüntetett forráshoz lehet fordulni, észrevételeket tenni. Az oldalon és a tudásanyagokban bemutatott módszerek, megoldások, szakmai javaslatok kizárólag saját felelősségre alkalmazhatóak és nem képezik szakemberek edukációját.

jelentkezem a tudástárba