AZ EGYÉNI KONZULTÁCIÓK LEMONDÁSA:

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel (168 órával) korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül a befizető bankkártyájára vagy bankszámlájára.

72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál (168-72 óra között) 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül pedig már nincs lehetőség a visszatérítésre. Tehát, ha az időpontod 2021. november 19-re, 12:00-ra szól, akkor 2021. november 12-én, 11:59-ig tudod azt lemondani a 100%-os pénzvisszatérítésig. Ha 2021. november 16-án 11:59-ig mondod le az időpontod, akkor a befizetett konzultációs díj 50 %-a jár vissza. 2021. november 16. 12:00-órától nem tudjuk visszafizetni a konzultáció díját. A lemondás történhet az automata rendszeren keresztül, a visszaigazoló e-mailben megadott linken vagy az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött e-mailben. A lemondás után a helyet felszabadítjuk, az szabadon foglalható lesz bárki számára. Ha pedig jár neked visszatérítés, akkor azt 3 munkanapon belül visszautaljuk a részedre. A fenti szabálytól egyéni elbírálás kapcsán a vásárló javára eltekinthetünk.

Ha a konzultáció idejében nem vagy elérhető Skype-on, vagy megszakad a kapcsolat, akkor sem jár vissza a konzultáció díja, és pótolni sem tudjuk az elmaradt beszélgetést. Vészhelyzet esetén ettől eltekinthetünk. Késés esetén nincs lehetőség tovább tartani a beszélgetést, az előjegyzés szigorúan meghatározott ütemben zajlik.

A KONZULTÁCIÓ IDŐPONTJÁNAK MÓDOSÍTÁSA:

48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. A módosításra a visszaigazoló e-mailekben található linkre kattintva van lehetőség. Egyedi időpont kérésére jelenleg nincs lehetőség.

Ha miattunk késik vagy nem valósul meg a beszélgetés, természetesen teljes mértékben kártalanítunk, soron kívül adunk új időpontot vagy pótoljuk az elmaradt időt, illetve visszafizetjük a konzultáció díját.

A további részletekről az Általános Szerződési Feltételekben olvashatsz.

A változtatás jogát fenntartjuk.