Kíváncsi vagy, miért ébred fel a babád napközben 20-30-40 perc alvás után?

  • Aggódsz, hogy elég-e neki ennyi alvás? Nyűgösen ébred és nem tudod, hogy mit tehetnél?

  • Tudni szeretnéd, mi az oka a rövid nappali alvásoknak?

  • Érdekel a megoldás, hogyan tudod biztosítani a gyermekednek a hosszabb, pihentető alvásokat?

Olvasd el a INGYENES összefoglalót és kövesd a tematikus hírleveleket:

kérem a segítséget

Ki írta az összefoglalót?

Szia, Dénes Ivett vagyok, orvos, babaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakértő.

Ha nem bánod, akkor tegeződjünk.

A nagyobbik fiam születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a saját megoldásunkat. Innentől pedig nem volt visszaút, magával ragadott a téma, szenvedélyemmé vált a babák alvásának csodálatos világa, így új hivatásra leltem.

Közel egy évtizede összegyűlt szakmai tapasztalatomat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, könyvek, előadások, online kurzusok és egyéni tanácsok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt években több tízezer babának segítettem jobban aludni.

 

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozatot, tartok előadásokat és egyéni konzultációkat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak, meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Itt találkozhattunk már:

Tevékenységünk számokban:

0
Munkaóra
0
Könyvolvasó
0
Egyénileg támogatott család
0
Tudásanyag
0
Olvasó
csatlakozom