• Szeretnéd feltenni a kérdéseidet a gyermeked alvásával kapcsolatban az Anya, gyere! Babaalvás tanácsadás szakembereinek?

  • Szeretnéd biztosan tudni, hogy vajon jól alszik-e a gyermeked?

  • Elbizonytalanít a sok információ, szeretnél biztosra menni?

  • Nem vagy biztos benne, mi állhat a gyermeked alvási nehézsége mögött?

  • Elolvastál már 1-2 könyvet vagy számos cikket a témában, de jó lenne egy szakember, aki elmondja a lényeget, rávilágít az összefüggésekre?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor az Anya, gyere! Tudástár előfizetést ajánljuk Neked!

Ha csatlakozol a Tudástárba, felteheted a gyermeked alvásával kapcsolatos kérdéseidet a Tanácsadás szakembereinek, választ kaphatsz arra, mi állhat a gyermeked nemalvása mögött, vagy megnyugvásra lelhetsz, hogy a közvélekedés ellenére mégiscsak rendben van a gyermeked alvása.

A legtöbb szülő az éjszakai ébredések okáról, a rövid nappali alvásokról, a napirendi problémákról, vagy az altatási nehézségekről kér információt, véleményt a szakértőktől. Emellett az alvási szokások megváltoztatása is gyakori téma, Illetve rendszeresen szó esik a reális elvárásokról és a gyermekek alvásának életkori sajátosságairól is.

Előfizetőként bármikor tudsz kérdezni, biztonságos, online módon, a Tudástár Facebook csoportjában, akár bejegyzés, akár kérdezz-felelek élő adás kapcsán, anonim módon is.

A Tudástárban emellett számos olyan tudásanyagot is találsz, amelyek segítenek megérteni, hogyan alszanak a babák és a kisgyermekek, mi az oka az alvási problémáknak vagy milyen módszerekkel lehet támogatni a gyermek jó alvását.

Ha szükségét érzed, külön díj ellenében a Tudástár előfizetőjeként online face-to-face szülőkonzultációra is tudsz időpontot foglalni.

Érdekel a Tudástár, több infót szeretnék–>