Online konzultációra az Anya, gyere! Tudástár előfizetőinek van lehetőségük, külön díj ellenében face-to-face szülőkonzultáció keretében, limitált időpontban. A konzultációk Skype-on zajlanak, 25 és 50 perces időtartamban, munkanapokon. Általában 2-3 héten belüli időpontra lehet foglalni. Amennyiben a szabad helyek elfogytak, úgy a szolgáltatás átmenetileg nem elérhető. A nyári és a téli szünetben (2022. 06. 01. – 08. 31., illetve 2022. 12. 01. – 2023. 01. 15.) konzultációs időpontot nem tudunk biztosítani. Az időpontfoglalás egy online időpontfoglaló rendszeren keresztül zajlik, a konzultációs díj rendezése előre, online bankkártyás fizetéssel vagy átutalással lehetséges. A 25 perces konzultáció díja 14.990 Ft, az 50 perces alkalom pedig 24.990 Ft-ba kerül.

Az időpontfoglalás feltétele aktív Tudástár tagság megléte, másoknak a lehetőség nem érhető el. A konkrét időpontokat a tagsági oldalon találod, ahova a Tudástár tagsági adataiddal tudsz belépni.

FONTOS: Az online szülőkonzultáció kizárólag a Tudástárban, az ott meghirdetett módon érhető el, más formában (pl. e-mailes vagy telefonos tanácsadás, Messenger vagy Instagram üzenetváltás, közösségi média posztok alatt kérdezés, nem előfizetőként kért időpont, más időtáv, hétvégi vagy esti időpont) nem tudunk egyéni tanácsokat adni, megértésedet köszönjük!

megnézem a tudástárat