Ezen az oldalon megtalálod azokat az extra cikkeket, termékeket és szolgáltatásokat, amik kizárólag a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv hivatalos tulajdonosai (ezen a honlapon vásárolt könyv) számára elérhetőek. Az ezen az oldalon látható termékek vagy szolgáltatások megrendelése akkor lehetséges, ha a megrendelő azt az e-mail címet adja meg, amelyikkel megvette a könyvet (ajándékozás esetén az ajándékozó email címére lesz szükség).

I. Ingyenesen letölthető összefoglalók, melyek kiegészítik a könyvben olvasott információkat:

II. Ingyenes Facebook csoport, ahol tudsz beszélgetni a többi könyvtulajdonossal, meg tudod vitatni velük a módszereket, a saját tapasztalatokat, emellett rendszeres Kérdezz-felelek élő Facebook adások alatt teheted fel a kérdéseidet a könyv szerzőjének is.

III. Digitális e-könyv pdf formátumban vagy nyomtatott könyv az e-book mellé, ha papíron és képernyőn is szívesen olvasnád a könyvet, vagy ha mégis kérnéd a Könnyű álom extra csomagot:

A könyv digitális változatának megrendelése, vagy a Könnyű álom extra csomag megvásárolása:


A könyv nyomtatott változatának a megrendelése:


IV. Anya, gyere! KözösségMagyarország egyetlen online klubja, ahol minden a babák alvásáról szól, szakértői segítséggel és személyre szabott megoldásokkal. (Időszakos csatlakozási lehetőség, következő nyitás 2020. Szeptember)

V. Egyéni konzultációk, ha személyesen kérdeznél a könyv szerzőjétől, és lépésről-lépésre megbeszélnél vele minden apró részletet (nyári szünet alatt korlátozott lehetőségek)

VI. Online tréningekre kedvezményes csatlakozási lehetőség.