Ezen az oldalon megtalálod azokat az extra cikkeket, termékeket és szolgáltatásokat, amik kizárólag a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv hivatalos tulajdonosai (ezen a honlapon vásárolt könyv) számára elérhetőek. Az ezen az oldalon látható termékek vagy szolgáltatások megrendelése akkor lehetséges, ha a megrendelő azt az e-mail címet adja meg, amelyikkel megvette a könyvet (ajándékozás esetén az ajándékozó email címére lesz szükség vagy lehet módosítani az e-mail címet a visszaigazoló e-mailekben található linkre kattintva).

I. Ingyenesen letölthető összefoglalók, melyek kiegészítik a könyvben olvasott információkat:

II. Ingyenes Facebook csoport, ahol tudsz beszélgetni a többi könyvtulajdonossal, meg tudod vitatni velük a módszereket, a saját tapasztalatokat.

III. Anya, gyere! KözösségMagyarország egyetlen online klubja, ahol minden a babák alvásáról szól, szakértői segítséggel és személyre szabott megoldásokkal. (Időszakos csatlakozási lehetőség, jelenleg zárva.)

IV. Az Anya, gyere! Tudástárba csatlakozva a bizalmadat azzal köszönjük meg, hogy havi előfizetéssel is a Tudástár VIP szekciójába tudsz csatlakozni, ahol extra tudásanyagokhoz férsz hozzá.