Segíthetünk?  Hívd munkaidőben: +36-70-574-1499

Nem alszik jól a babád? 

Személyes segítségre van szükséged? A megfelelő szakembert keresed?

Ha igen, akkor jó helyen jársz!

Az egyéni segítségnyújtás során együtt átbeszéljük a problémátokat és megtaláljuk azt a megoldást, ami pont hozzátok passzol.

Telefonon, Skype-on és e-mailben is – ahogyan szeretnéd! 

Ki tud segíteni neked?

Szia, Dénes Ivett vagyok, orvos, bababarát alvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakértő jelölt.

Ha nem bánod, akkor tegeződjünk.

A nagyobbik fiam születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a saját megoldásunkat. Innentől pedig nem volt visszaút, magával ragadott a téma, szenvedélyemmé vált a babák alvásának csodálatos világa, így új hivatásra leltem.

2014 óta összegyűlt szakmai tapasztalatomat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, könyv, előadások, online és egyéni kurzusok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 6 évben több ezer babának segítettem jobban aludni.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, tartok előadásokat és egyéni konzultációkat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak, meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Itt találkozhattál már velem:

Duna Tv, Ridikül műsor, 2019 és 2020.:

Bonum Tv élő adások 2017-18.:

Szakértői munkám során itt olvashatsz tőlem cikkeket, interjúkat, könyvfejezeteket, összefoglalókat:

 • A Szülőakadémia szakemberekkel című könyv Alvás, altatás fejezete, a Dr. Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesülete elnökének ajánlásával

 • Nők Lapja Cafe – cikk a mesék szerepéről az elalvásban

 • Forbes Magazin – interjú a babák alvását támogató, hazai szakemberekkel

 • Gyógyhírek – A Heim Pál Gyermekkórház online magazinja

 • A Családinet.hu  babaalvás szakértője

 • A Cseppke Álomklub szakértője

 • A Liliputi alvásszakértője

 • Család.hu – interjú a babák alvásának támogatásáról

 • Pázmány Péter Katolikus Egyetem – előadás a babák alvásáról, a könyvem tananyag a csecsemő-szülő kapcsolati konzulens szakirányú továbbképzésen

0
Munkaóra
0
Eladott könyv
0
Konzultáció
0
Anya, gyere! Klubtag
0
Online kurzus hallgató
0
Cikk
0
Magazin előfizető
0
Olvasó

Mikor érdemes egyéni segítségnyújtást kérned?

Ha a gyermeked 0-4 év közötti és

 • túl gyakran ébred éjszaka, így nem tudja kialudni magát,

 • nem akar napközben aludni, folyton nyűgös, fáradt,

 • harcol az elalvás ellen, pedig te már mindent kipróbáltál,

 • az alvásproblémája összetett, vagy régóta próbálsz segíteni jobban aludni neki, sikertelenül.

Ha szeretnéd

 • a babádat máshol vagy máshogy altatni, mint most, és bababarát megoldást keresel, sírni hagyás nélkül.

 • megtalálni az ideális napirendet, ami biztosítja a megfelelő alvást a gyermekednek, és könnyen követhető neked.

 • hogy a gyermeked könnyen és békésen tudjon elaludni, ne tartson órákig az altatás.

Kinek ajánlott az egyéni segítségnyújtás?

Akkor ajánlom a különböző konzultációkat, tanácsadásokat, ha te is azok közé a tudatos és felkészült szülők közé tartozol, akik

 • tisztában vannak a babák alvásának alapvető tudományos tényeivel, értik azt, miért és hogyan alszanak a babák. (A tudásodat el tudod mélyíteni a könyvemből).

 • nem hisznek a csodákban, hanem tudják azt, hogy a jó babaalvásért dolgozni kell. Hosszan és sokat.

 • tudnak időt és energiát szánni a napirend kialakítására, vagy az alvási szokások megváltoztatására.

 • Nem egyéjszakás megoldásokat és 100%-os tutitippeket szeretnének, hanem személyre szabott, a baba és a család egyéni igényeit messzemenőkig figyelembe vevő megoldásokat.

 • nem a sírni hagyásban hisznek, és nem támasztanak irreális elvárásokat a gyermekük felé. El tudják fogadni, hogy a saját gyermekük máshogy alszik, másra van szüksége, máshogy fejlődik az alvása, mint a szomszéd gyermekének.

 • olyan megoldást keresnek, ami szoptatásbarát, a biztonságos kötődést nem romboló, a baba valódi igényeit is figyelembe vevő, családra szabható, és nem utolsó sorban tudományosan bizonyított és hatékony.

 • olvasták a könyvemet (az egyéni segítségnyújtás csak a könyvem olvasóinak fenntartott szolgáltatás), tisztában vannak az elveimmel, és a valódi együttműködésben hisznek, nem abban, hogy majd én egycsapásra megjavítom a babát, és ehhez nekik semmit nem kell tenni.

Mit gondolnak azok, akik már részt vettek a tanácsadásokon, konzultációkon?

“Végre valaki, aki nem a sírni hagyást szajkózza, hanem megmutatja, hogy van más megoldás is!”
Kovács Szilvia
“Sokkal hamarabb kellett volna jelentkeznem. Végre Levi ki tudja aludni magát! Sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta jól alszik.”

P. Tamara

“Képzeld, Ivett! Bence végre átaludta az éjszakát! 17 hónap után először! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséged!!! Már ajánlottalak a barátnőmnek is!

R. Timi

Hogyan néz ki az egyéni segítségnyújtás menete?

Az egyéni segítségnyújtásra kizárólag a könyvem olvasóinak van lehetősége, hiszen a babák alvásával kapcsolatos alapismeretek és a különböző módszerek ismerete alapfeltétele annak, hogy egy nyelvet beszéljünk, és hogy hatékonyan tudjunk együttműködni a baba alvásának támogatása során.

Többféle lehetőséged van, ha személyre szabott segítséget szeretnél igénybe venni ahhoz, hogy segíteni tudd a babád alvását. A gyermekek alvásproblémáinak megoldása sok esetben komplex megoldást, sok apró változtatást igényel, így az egyéni segítségnyújtás mindig egy részletes állapotfelméréssel kezdődik.

Itt kiderül az alvásprobléma pontos oka, azaz legtöbbször okai, a lefolyása. A probléma kezdete, alakulása, az eddigi megoldási kísérletek ismerete szintén nagyon fontos a legideálisabb megoldás megtalálása szempontjából. A baba általános egészségi állapota, fejlődésének menete, a többi gondozási területet érintő esetleges problémák feltárása (evésproblémák, fejlődési elmaradások, nehéz megnyugtathatóság, szeparációs, viselkedési nehézségek) szintén része az állapotfelmérésnek.

Az állapotfelmérés után tudunk arról beszélni a következő konzultációs beszélgetések alkalmával, hogy az alvásprobléma megoldása pontosan hogyan történjen, hogy mit érdemes tenni, milyen sorrendben, illetve a haladás mértékének függvényében a következő lépések mik legyenek.

 • Elképzelhető, hogy a konzultációk során nincs szükség más szakember bevonására, hanem a segítségemmel meg tudjátok oldani a problémát. Természetesen, az előzetes háziorvosi, vagy kezelőorvos általi vizsgálatokra szükség van, hiszen minden alvásprobléma mögött állhat egészségügyi probléma, valamilyen betegség.

 • Az is lehetséges, hogy az állapotfelmérés során olyan okok derülnek ki (orvosi probléma, pszichés ok, eltérő fejlődésmenet), aminek megoldásához más szakember bevonására is szükség van. Ez esetben komplex segítségnyújtást érdemes igénybe venni, szükség esetén tudok ajánlani megfelelő szakembereket (pszichológus, szakorvosok, gyógypedagógus, stb.). Ez esetben csak akkor lehet sikeres az együttműködésünk, akkor tudjuk megtalálni a megoldást, ha csapatban dolgozunk, együtt a célért.

 3 ALKALMAS KONZULTÁCIÓK

A 3 alkalmas konzultációs lehetőség egyrészt egy állapotfelmérésből áll, mely során az alvásprobléma okainak kiderítése zajlik, illetve az esetleges társuló problémák feltárása történik. A két további egyéni konzultációs alkalom során pedig az alvásprobléma megoldásának részleteit és a közben felmerülő kérdéseket, nehézségeket tudjuk megbeszélni.

A konzultációkra személyesen és Skype-on is van lehetőség, az első alkalom idejétől számítva 2 hónapig lehet igénybe venni a két további konzultációs alkalmat.

1. Személyes megjelenés – a járványügyi helyzetre tekintettel bizonytalan ideig szünetel a szolgáltatás

 

Ha személyesen szeretnéd a beszélgetéseket, akkor a budapesti rendelőmben várom az egész családodat szeretettel. A személyes rendelés keddenként van, a rendelőm pedig VIII. kerületben, a Baross utcában található. Itt bababarát körülmények között tudjuk átbeszélni a problémátok részleteit, miközben a gyermek nyugodtan tud játszani mellettünk. A beszélgetések 50 percesek, de a probléma feltárása már az előzetesen elküldött adatlap átnézésével elkezdődik, így már lesz elképzelésem a problémátok okairól, és a lehetséges megoldásokról is. Ezt fogjuk pontosítani az állapotfelmérő beszélgetés folyamán. Az állapotfelmérés végén egy javaslatot fogok tenni, hogy milyen módon érdemes megoldani a baba alvásproblémáját, illetve egyeztetjük a következő két alkalom javasolt időpontját is, melyek az állapotfelmérés (az első beszélgetés) idejétől számítva 2 hónapig vehetők igénybe.

A 3 alkalmas, személyes konzultáció díja – mely egy állapotfelmérő beszélgetésből, és 2 utánkövető konzultációból áll a budapesti rendelőmben – bruttó 89.000 Ft.

Ezért a konzultációs díjért átlagosan 200 perc kizárólagos figyelmet kapsz Magyarország legképzettebb babaalvás tanácsadójától.

Az ár elsőre borsosnak tűnhet, de számoljunk egy kicsit:

Egy sima magán nőgyógyászati vizsgálat átlagosan 10-15 perc és 15.000 Ft (200 perc az  200.000 Ft-ra jön ki) .

Egy magán gyermek gastroenterológiai vagy neurológiai vizsgálat 20-25.000 Ft és 20-30 perc (200 perc szintén 200.000 Ft körül van.)

Egy fejlesztő foglalkozás vagy gyermekpszichológiai terápia hónapokig jelent heti rendszerességű megjelenést, alkalmanként 8000-18000 Ft-os díjért. Ez 4-6 hónapra számolva szintén 200.000 Ft körüli költséget jelent átlagosan.

Ezzel szemben az egyéni személyes alvás konzultáció kedvezőbb árfekvésű, mint a felsorolt és gyakran igénybe vett magán egészségügyi, fejlesztő vagy pszichológiai tanácsadások.

Egyedi esetekben van lehetőség részletfizetésre is, illetve egyedi kedvezményeket is meg tudunk beszélni, ha már vettél igénybe szolgáltatást, kurzust az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadásnál.

Az egyéni konzultációk díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető, a helyszínen nincs lehetőség készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

A 3 alkalmas konzultációkhoz egy online naptárban tudsz majd időpontot foglalni.

Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a beszélgetések díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz, illetve a rendelő pontos címét találod.

Az állapotfelmérésre és az utánkövető konzultációkra a budapesti, VIII. kerületi rendelőmben kerül sor, alkalmanként 50  perces időtartamban, ahova az egész családdal érdemes érkezni. A rendelő könnyen megközelíthető helyen található, bababarát felszereltségű. A beszélgetések kedd délelőtt és kora délután zajlanak, más időpont személyesen jelenleg nem érhető el.

A 3 alkalmas konzultáció mellé választhatsz ajándékba egy online kurzust. Az ajándék értéke 20.000-30.000 Ft

2. Beszélgetés Skype-on – a szabad helyek elfogytak


A Skype beszélgetések hasonlóan zajlanak, mint a személyes találkozók, bár a gyermek megfigyelésére így korlátozottabb a lehetőség, de a vidéken vagy külföldön élő családok számára ez jó alternatíva, hiszen nem kell elutazni a rendelésre. A konzultációk egy állapotfelméréssel kezdődnek, melyhez egy előzetesen kitöltött adatlapra és alvásnaplóra van szükség, majd a beszélgetés során pontosítjuk a probléma okait és a megoldáshoz vezető lehetséges utakat. A két utánkövető konzultáción (melyek az első beszélgetéstől számítva 2 hónapon belül vehetők igénybe)a közben felmerülő nehézségeket, a haladás irányát és a kérdéseket beszéljük meg.

A 3 alkalmas, Skype konzultáció díja – mely egy állapotfelmérő beszélgetésből, és 2 utánkövető konzultációból áll online, Skype-on keresztül – bruttó 79.000 Ft.

Ezért a konzultációs díjért átlagosan 200 perc kizárólagos figyelmet kapsz Magyarország legképzettebb babaalvás tanácsadójától.

Az ár elsőre borsosnak tűnhet, de számoljunk egy kicsit:

Egy sima magán nőgyógyászati vizsgálat átlagosan 10-15 perc és 15.000 Ft (200 perc az  200.000 Ft-ra jön ki) .

Egy magán gyermek gastroenterológiai vagy neurológiai vizsgálat 20-25.000 Ft és 20-30 perc (200 perc szintén 200.000 Ft körül van.)

Egy fejlesztő foglalkozás vagy gyermekpszichológiai terápia hónapokig jelent heti rendszerességű megjelenést, alkalmanként 8000-18000 Ft-os díjért. Ez 4-6 hónapra számolva szintén 200.000 Ft körüli költséget jelent átlagosan.

Ezzel szemben az egyéni személyes alvás konzultáció kedvezőbb árfekvésű, mint a felsorolt és gyakran igénybe vett magán egészségügyi, fejlesztő vagy pszichológiai tanácsadások.

Egyedi esetekben van lehetőség részletfizetésre is, illetve egyedi kedvezményeket is meg tudunk beszélni, ha már vettél igénybe szolgáltatást, kurzust az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadásnál.

Az egyéni konzultációk díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető, a helyszínen nincs lehetőség készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

A 3 alkalmas konzultációkhoz majd egy online naptárban tudsz időpontot foglalni. 

Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a beszélgetések díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz, illetve a Skype elérhetőséget találod.

Az állapotfelmérésre és az utánkövető konzultációkra Skype-on kerül sor, alkalmanként 50  perces időtartamban, ahova az egész családdal érdemes “érkezni”. A beszélgetések általában kedd vagy esetleg csütörtök délelőtt és kora délután zajlanak, szükség esetén más időpont is kérhető az ismétlő konzultációkra.

A 3 alkalmas konzultáció mellé választhatsz ajándékba egy online kurzust. Az ajándék értéke 20.000-30.000 Ft

5 ALKALMAS KONZULTÁCIÓK

AZ 5 alkalmas konzultációs lehetőség egyrészt egy állapotfelmérésből áll, mely során az alvásprobléma okainak kiderítése zajlik, illetve az esetleges társuló problémák feltárása történik. A 4 további egyéni konzultáció során pedig az alvásprobléma megoldásának részleteit, és a közben felmerülő kérdéseket, nehézségeket tudjuk megbeszélni.

A konzultációkra személyesen és Skype-on is van lehetőség, az első alkalom idejétől számítva 3 hónapig lehet igénybe venni a négy további konzultációs alkalmat.

1. Személyes megjelenés – a járványügyi helyzetre tekintettel bizonytalan ideig szünetel a szolgáltatás

 

mit-csinal-egy-alvastanacsado

Ha személyesen szeretnéd a beszélgetéseket, akkor a budapesti rendelőmben várom az egész családodat szeretettel. A személyes rendelés keddenként van, a rendelőm pedig VIII. kerületben, a Baross utcában található. Itt bababarát körülmények között tudjuk átbeszélni a problémátok részleteit, miközben a gyermek nyugodtan tud játszani mellettünk. A beszélgetések 50 percesek, de a probléma feltárása már az előzetesen elküldött adatlap átnézésével elkezdődik, így már lesz elképzelésem a problémátok okairól, és a lehetséges megoldásokról is. Ezt fogjuk pontosítani az állapotfelmérő beszélgetés folyamán. Az állapotfelmérés végén egy javaslatot fogok tenni, hogy milyen módon érdemes megoldani a baba alvásproblémáját, illetve egyeztetjük a következő alkalmak javasolt időpontját is. Az utánkövető konzultációk az állapotfelmérő beszélgetés időpontja után 3 hónapig vehetők igénybe.

Az 5 alkalmas, személyes konzultáció díja – mely egy állapotfelmérő beszélgetésből, és 4 utánkövető konzultációból áll a budapesti rendelőmben – bruttó 135.000 Ft.

Ezért a konzultációs díjért átlagosan 300 perc kizárólagos figyelmet kapsz Magyarország legképzettebb babaalvás tanácsadójától.

Az ár elsőre borsosnak tűnhet, de számoljunk egy kicsit:

Egy sima magán nőgyógyászati vizsgálat átlagosan 10-15 perc és 15.000 Ft (300 perc az  300.000 Ft-ra jön ki) .

Egy magán gyermek gastroenterológiai vagy neurológiai vizsgálat 20-25.000 Ft és 20-30 perc (300 perc szintén 300.000 Ft körül van.)

Egy fejlesztő foglalkozás vagy gyermekpszichológiai terápia hónapokig jelent heti rendszerességű megjelenést, alkalmanként 8000-18000 Ft-os díjért. Ez 4-6 hónapra számolva 200.000 Ft körüli költséget jelent átlagosan.

Ezzel szemben az egyéni személyes alvás konzultáció kedvezőbb árfekvésű, mint a felsorolt és gyakran igénybe vett magán egészségügyi, fejlesztő vagy pszichológiai tanácsadások.

Egyedi esetekben van lehetőség részletfizetésre is, illetve egyedi kedvezményeket is meg tudunk beszélni, ha már vettél igénybe szolgáltatást, kurzust az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadásnál.

Az egyéni konzultációk díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető, a helyszínen nincs lehetőség készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

Az 5 alkalmas konzultációkhoz egy online naptárban tudsz időpontot foglalni. 

Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a beszélgetések díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz, illetve a rendelő pontos címét találod.

Az állapotfelmérésre és az utánkövető konzultációkra a budapesti, VIII. kerületi rendelőmben kerül sor, alkalmanként 50  perces időtartamban, ahova az egész családdal érdemes érkezni. A rendelő könnyen megközelíthető helyen található, bababarát felszereltségű. A beszélgetések kedd délelőtt és kora délután zajlanak, más időpont személyesen jelenleg nem érhető el.

Az 5 alkalmas konzultáció mellé választhatsz ajándékba 2 online kurzust. Az ajándék értéke 35.000-40.000 Ft

2. Beszélgetés Skype-on – a szabad helyek elfogytak

A Skype beszélgetések hasonlóan zajlanak, mint a személyes találkozók, bár a gyermek megfigyelésére így korlátozottabb a lehetőség, de a vidéken vagy külföldön élő családok számára ez jó alternatíva, hiszen nem kell elutazni a rendelésre. A konzultációk egy állapotfelméréssel kezdődnek, melyhez egy előzetesen kitöltött adatlapra és alvásnaplóra van szükség, majd a beszélgetés során pontosítjuk a probléma okait és a megoldáshoz vezető lehetséges utakat. A négy utánkövető konzultáción a közben felmerülő nehézségeket, a haladás irányát és a kérdéseket beszéljük meg. Az állapotfelmérés (első beszélgetés) idejétől számítva 3 hónapig lehet igénybe venni az azt követő konzultációkat.

A 3 alkalmas, Skype konzultáció díja – mely egy állapotfelmérő beszélgetésből, és 4 utánkövető konzultációból áll – bruttó 125.000 Ft.

Ezért a konzultációs díjért átlagosan 300 perc kizárólagos figyelmet kapsz Magyarország legképzettebb babaalvás tanácsadójától.

Az ár elsőre borsosnak tűnhet, de számoljunk egy kicsit:

Egy sima magán nőgyógyászati vizsgálat átlagosan 10-15 perc és 15.000 Ft (300 perc az  300.000 Ft-ra jön ki) .

Egy magán gyermek gastroenterológiai  vagy neurológiai vizsgálat 20-25.000 Ft és 20-30 perc (300 perc szintén 300.000 Ft körül van.)

Egy fejlesztő foglalkozás vagy gyermekpszichológiai terápia hónapokig jelent heti rendszerességű megjelenést, alkalmanként 8000-18000 Ft-os díjért. Ez 4-6 hónapra számolva 200.000 Ft körüli költséget jelent átlagosan.

Ezzel szemben az egyéni személyes alvás konzultáció kedvezőbb árfekvésű, mint a felsorolt és gyakran igénybe vett magán egészségügyi, fejlesztő vagy pszichológiai tanácsadások.

Egyedi esetekben van lehetőség részletfizetésre is, illetve egyedi kedvezményeket is meg tudunk beszélni, ha már vettél igénybe szolgáltatást, kurzust az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadásnál.

Az egyéni konzultációk díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető, a helyszínen nincs lehetőség készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

Az 5 alkalmas konzultációkhoz egy online naptárban tudsz időpontot foglalni. 

Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a beszélgetések díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz, illetve a Skype elérhetőséget találod.

Az állapotfelmérésre és az utánkövető konzultációkra Skype-on kerül sor, alkalmanként 50  perces időtartamban, ahova az egész családdal érdemes “érkezni”. A beszélgetések általában kedd vagy csütörtök délelőtt és kora délután zajlanak, szükség esetén más időpont is kérhető az ismétlő konzultációkra.

Az 5 alkalmas konzultáció mellé választhatsz ajándékba 2 online kurzust. Az ajándék értéke 35.000-40.000 Ft

 VIP KONZULTÁCIÓK – a szabad helyek elfogytak

A VIP konzultációs lehetőség egyrészt egy állapotfelmérésből áll, mely során az alvásprobléma okainak kiderítése zajlik, illetve az esetleges társuló problémák feltárása történik. Az állapotfelmérés történhet Skype-on vagy személyesen is, ahogy kényelmesebb.

Az állapotfelmérés után pedig 2 hónapig van lehetőség telefonos vagy Skype konzultációkat igénybe venni, melyek száma és ideje nincs korlátozva. Az ismétlő beszélgetésekre kedden és csütörtökön van lehetőség, egyéni időpont egyeztetés után.

A VIP konzultációra jelentkezőknek nem szükséges a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv előzetes elolvasása, hiszen korlátlan a beszélgetésre szánt idő.  Ha nincs még meg a könyv, de szeretnél majd beleolvasni, ajándékba kapod a megrendelés mellé. A VIP konzultációra jelentkezők sürgősségi időpontot is kaphatnak, a szabad helyek függvényében.

 

A VIP konzultáció díja – mely egy állapotfelmérő beszélgetésből, és korlátlan számú telefonos vagy Skype utánkövető konzultációkból áll – bruttó 169.000 Ft.

A konzultációk az állapotfelmérés idejétől számítva 2 hónapig vehetők igénybe.

A VIP konzultáció díja csak előre, egy összegben, bankkártyával vagy utalással teljesíthető, a helyszínen nincs lehetőség készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

A VIP konzultációhoz egy online naptárban tudsz időpontot foglalni. 

Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a beszélgetések díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz, illetve a Skype vagy személyes elérhetőséget találod.

Az állapotfelmérésre vagy Skype-on vagy személyesen kerül sor, az utánkövető konzultációkra telefonon vagy Skype-on van lehetőség.

Az állapotfelmérés 50  perces időtartamban zajlik, ahova az egész családdal érdemes “érkezni”. A személyes állapotfelmérés kedd délelőtt vagy kora délután érhető el, a Skype változat kedden vagy csütörtökön. Az utánkövető beszélgetések általában kedd vagy csütörtök délelőtt és kora délután zajlanak, de szükség esetén más időpont is kérhető az ismétlő beszélgetésekre.

Az 5 alkalmas konzultáció mellé választhatod ajándékba az összes  online kurzust. Az ajándék értéke 55.000-60.000 Ft. ha nincs meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv, az is jár ajándékba. Sürgősségi időpontot is tudunk adni, ha azonnal szeretnéd a segítséget.

E-MAIL TANÁCSADÁS

Van lehetőség e-mailen is egyéni tanácsadást kérni.

Az e-mail tanácsadás során egy részletes online adatlapot kell kitölteni és visszaküldeni, illetve 2-3 hetes alvásnaplóra is szükség van. Ezek alapján mi megismerjük a konkrét alvásproblémát és azt, hogy pontosan mit szeretnél elérni a gyermek alvásával kapcsolatban.

A kitöltött adatlapot és az alvásnaplót átnézzük, és egy teljesen személyre szabott, 8-10 oldalas összefoglalót küldünk neked a lehetséges megoldásokról, lépésekről. Ezt e-mailben, meghatározott időpontra készítjük el neked.

Az összefoglaló elküldése után 2 hónapon belül, egyszeri alkalommal e-mailes utánkövető kérdezésre van lehetőség.

Az e-mail tanácsadás ára – amely az adatlap részletes áttekintését, az alvásnapló elemzését és a 8-10 oldalas részletes, személyre szabott, lépésről-lépésre leírt személyes összefoglaló elkészítését tartalmazza, illetve az összefoglaló elküldésének napjától számítva 2 hónapon belül egy egyszeri kérdezési lehetőségre e-mailben – bruttó 19.000 Ft.

Az e-mail tanácsadáshoz is az online naptárban tudsz időpontot foglalni, az összefoglaló legkésőbb a lefoglalt időpontig kerül kiküldésre e-mailben. Úgy érdemes jelentkezni, hogy a kitöltött adatlapot és a 2-3 hetes alvásnaplót minimum 1 héttel hamarabb el tudd küldeni részünkre, hogy legyen idő elkészíteni az összefoglalót.

Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a tanácsadás díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, illetve az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz. Ezeket várjuk vissza, kitöltve, hogy el tudjuk kezdeni a munkát, minimum 1 héttel a határidő előtt. A vállalt határidőre elküldjük neked a személyre szabott összefoglalód, amiben a baba ideális napirendjére, az altatás módjára, a problémátok megoldásának lehetséges útjaira találsz útmutatást. Az összefoglaló pdf formátumban érkezik, e-mailben küldjük és kb. 8-10 oldalas dokumentumra számíthatsz, attól függően, milyen konkrét problémával fordultál hozzánk.

Ezt választom

Alternatív egyéni segítségnyújtási lehetőségek

Jelenleg a személyes konzultációk a járványügyi helyzet miatt nem elérhetőek, a Skype és VIP konzultációkra pedig a megnövekedett érdeklődés miatt nincs szabad időpont.

Amennyiben face to face beszélgetést szeretnél szakképzett babaalvás tanácsadóval, az alábbi két alternatív lehetőséged van:

1. Az Anya, gyere! Közösség tagjainak lehetőségük van egyéni tanácsadásra, a kérdéseik feltevésére a Közösséghez tartozó zárt Facebook csoportban. Emellett lehetőség van – külön díj ellenében – 30 perces telefonos/Skype egyéni konzultációt is foglalniuk, amire korlátozott számban még elérhetőek helyek 2020. május – július folyamán.

2. Az online kurzusok résztvevőinek szintén van lehetőségük kérdezni, tanácsot kérni a kurzus tagsági oldalán. Illetve – külön díj ellenében – korlátozott számban még elérhetőek számukra 30 perces telefonos vagy Skype egyéni beszélgetések is.

Kérdések és válaszok az egyéni segítségnyújtással kapcsolatban

Jelenleg a járványügyi helyzetre tekintettel nem elérhetőek a személyes megjelenéssel járó konzultációs lehetőségek.

A 3 és az 5 alkalmas Skype és a VIP konzultációkra jelenleg nincs szabad időpont, legkorábban a nyári szünet után, szeptembertől elérhető újra a szolgáltatás.

Az e-mail tanácsadásra lehet jelentkezni.

Egyéni segítségnyújtási lehetőségre az Anya, gyere! Közösség tagjainak, illetve az online kurzusok résztvevőinek is van lehetősége. (online kérdezési lehetőség, illetve külön díj ellenében 30 perces telefonos/Skype beszélgetések formájában)

Ha face to face beszélgetéseket szeretnél egy képzett és tapasztalt alvástanácsadóval, akkor a személyes vagy a Skype konzultációkat érdemes választani. A személyes beszélgetés keddenként történik, egy budapesti, VIII. kerületi rendelőben. A Skype beszélgetéshez egy kamerás telefonra, tablet-re, laptopra vagy asztali gépre van szükség, itt az időpontok általában keddenként és ritkábban csütörtökönként vannak.

A VIP konzultáció első beszélgetése általában 1 héten belül megoldható.

Ha inkább egy részletes iránymutatásra van szükséged, de nem feltétlenül szeretnél személyesen vagy Skype-on beszélgetni a szakemberrel, akkor az e-mail tanácsadás lehet ideális számodra, ahol egy részletes írásos összefoglaló segít neked megoldani a gyermeked alvásgondjait.

Ha egy-egy probléma (éjszakai ébredések, nappali nem alvás, altatási gondok vagy napirendi problémák) okairól, és lehetséges megoldásairól tanulnál és lenne pár kérdésed is hozzám, akkor az online kurzusok elvégzését javaslom, ahol a tudásanyag mellett személyre szabott válaszokat, tanácsokat is kaphatsz a saját problémátok megoldásához.

Ha csak pár egyszerű kérdésed van, akkor jelentkezz Villámkonzultációra, részletek itt–>>

Testvérek együttes alvásproblémái esetén érdemes az 5 alkalmas vagy a VIP konzultációt választani, hogy legyen elég idő mindkét gyermekre.

Ha segítségre van szükséged a döntésben, akkor kérj visszahívást és megbeszéljük, hogyan tudunk neked a legjobban segíteni.

 2020. szeptemberéig nincs szabad időpont.

Az egyéni konzultációk csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv hivatalos tulajdonosainak érhetők el, akiknek az e-mail címe szerepel a vásárlói adatbázisunkban. Amennyiben ajándékba kaptad a könyvet, akkor a vásárló e-mail címével tudsz jelentkezni, vagy az ajándékozó kérheti az e-mail cím cseréjét a te e-mail címedre az info@anyagyere.hu e-mail címen.

A VIP konzultációra bárki jelentkezhet.

Az e-mail tanácsadás csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv hivatalos tulajdonosainak érhetők el, akiknek az e-mail címe szerepel a vásárlói adatbázisunkban. Amennyiben ajándékba kaptad a könyvet, akkor a vásárló e-mail címével tudsz jelentkezni, vagy az ajándékozó kérheti az e-mail cím cseréjét a te e-mail címedre az info@anyagyere.hu e-mail címen.

Az állapotfelmérésen vagy az egyéni konzultációkon alapvetően csak egészséges, normális fejlődésű gyermekek felmérését vállaljuk, krónikus betegség, eltérő fejlődésmenet esetén egyéni mérlegelés esetén döntünk arról, tudjuk-e vállalni a segítségnyújtást. Ebben az esetben kérlek írj e-mailt az info@anyagyere.hu e-mail címre, hogy megbeszélhessük, érdemes-e jelentkezni az állapotfelmérésre, illetve számíts arra, hogy sok esetben más szakember bevonására is szükség lehet, illetve több idő, mire az alvás probléma megoldható.

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül már nincs lehetőség a visszatérítésre. Tehát, ha az időpontod 2019. szeptember 19-re, 12:00-ra szól, akkor 2019. szeptember 12-én, 11:59-ig tudod azt lemondani a 100%-os pénzvisszatérítésig. Ha 2019. szeptember 16-án 11:59-ig mondod le az időpontod, akkor a befizetett konzultációs díj 50 %-a jár vissza. 2019. szeptember 16. 12:00-órától nem tudjuk visszafizetni a konzultáció díját. A lemondás történhet az automata rendszeren keresztül, a visszaigazoló e-mailben megadott linken vagy az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött e-mailben. A lemondás után a helyet felszabadítjuk, az szabadon foglalható lesz. Ha pedig jár neked visszatérítés, akkor azt 3 munkanapon belül visszautaljuk a részedre.

Ha a személyes beszélgetésen nem jelentkezel a lefoglalt időpontban vagy nem vagy elérhető telefonon, Skype-on, akkor sem jár vissza a konzultáció díja. Vészhelyzet esetén ettől eltekinthetünk. Késés esetén nincs lehetőség tovább tartani a beszélgetést, az előjegyzés szigorúan meghatározott ütemben zajlik.

Ha az időpontodat a fenti határidőkön belül foglalod le, akkor nincs lehetőség a beszélgetés lemondására.

48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. Egyedi időpont kérésére csak VIP tagoknak van lehetősége. A módosításra online van lehetőség, a visszaigazoló e-mailben található linken keresztül.

Ha miattunk késik vagy nem valósul meg a beszélgetés, természetesen teljes mértékben kártalanítunk, soron kívül adunk új időpontot vagy pótoljuk az elmaradt időt, illetve visszafizetjük a beszélgetés díját.

Ha több gyermekednél is alvásgondokat tapasztalsz, akkor külön-külön tudsz jelentkezni e-mail tanácsadásra, illetve javasolt a VIP vagy az 5 alkalmas konzultációk igénybevétele, hogy legyen elég idő minden gyermekre.

Az állapotfelmérések és az egyéni konzultációk nem orvosi, nem pszichológiai tanácsadások, nem egészségügyi szolgáltatások, nem történik orvosi vizsgálat, pszichológiai állapotfelmérés vagy pszichoterápia a beszélgetés vagy az összefoglaló megírása során. A konzultáció igénybevétele előtt feltétlenül javasolt egy beszélgetés a gyermek háziorvosával az alvásprobléma hátterében meghúzódó esetleges betegségek kizárása céljából. Ha a konzultációk során orvosi probléma vagy pszichológiai utánkövetést igénylő állapot, esetleg fejlődési probléma gyanúja merül fel, a család javaslatot kap a megfelelő szakember felkeresésére, akár a háziorvoson keresztül, akár személyes ajánlás útján.

Ha az állapotfelmérésekkel, egyéni konzultációkkal, tanácsadásokkal kapcsolatban olyan kérdésed van, amelyre nem találtad meg a választ ezen az oldalon, keresd nyugodtan az Anya, gyere! Ügyfélszolgálaton Poros-Kiss Izabellát, az ügyfélszolgálat vezetőjét.

e-mail: info@anyagyere.hu

Telefon: +36-70-574-1499