Egyéni konzultáció 2018-11-06T04:01:29+00:00

FIGYELEM! A 2018-as időpontok elfogytak, a januári konzultációkra az időpontok decemberben lesznek meghirdetve, addig a jelentkezés szünetel.

Idén egyéni segítségnyújtásra az Anya, gyere! Klubban van lehetőség, nyitás november 5-én, részletek itt–>>

Mikor érdemes egyéni konzultációra jelentkezned?

 Ha a gyermeked
 • túl gyakran ébred éjszaka,
 • nem akar napközben aludni,
 • keveset alszik, folyton álmos,
 • harcol az elalvás ellen,
 • napirendje nem oké, szeretnél változtatni rajta.

Ha szeretnéd a babádat

 • máshol vagy máshogy altatni, mint most,
 • másra bízni, de félsz attól, hogy nem fog tudni elaludni.

Kinek ajánlott a konzultáció?

Akkor ajánlom a konzultációt, ha te is azok közé a tudatos és felkészült szülők közé tartozol, akik

 • tisztában vannak a babák alvásának alapvető tudományos tényeivel, értik azt, miért és hogyan alszanak a babák.
 • nem hisznek a csodákban, hanem tudják azt, hogy a jó babaalvásért dolgozni kell.
 • tudnak időt és energiát szánni a napirend kialakítására, vagy az alvási szokások megváltoztatására.
 • Nem egyéjszakás megoldásokat és 100%-os tutitippeket szeretnének, hanem személyre szabott, a baba és a család egyéni igényeit messzemenőkig figyelembe vevő megoldásokat.
 • nem a sírni hagyásban hisznek, és nem támasztanak irreális elvárásokat a gyermekük felé.

Mit gondolnak azok, akik már részt vettek a konzultáción?

“Végre valaki, aki nem a sírni hagyást szajkózza, hanem megmutatja, hogy van más megoldás is!”

Kovács Szilvia

“Sokkal hamarabb kellett volna jelentkeznem. Végre Levi ki tudja aludni magát! Sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta jól alszik.”

P. Tamara

“Képzeld, Ivett! Bence végre átaludta az éjszakát! 17 hónap után először! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséged!!! Már ajánlottalak a barátnőmnek is!

R. Timi

Ki tartja a konzultációt?

A konzultációt Dénes Ivett orvos és kétgyermekes édesanya tartja.

Ivett a nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, könyvek, előadások, online és egyéni kurzusok formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 4 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, tartok előadásokat és egyéni konzultációkat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Dénes Ivett


Hogyan zajlik a konzultáció?

Ha személyesen találkozunk, akkor a Dunakanyarban (a 2019-es helyszín még egyeztetés alatt), egy igényesen kialakított rendelőben várlak Téged. A párodat is magaddal hozhatod, a gyermekedet viszont érdemes a konzultáció idejére másra bízni, hogy teljes figyelmeddel a beszélgetésre tudj(atok) koncentrálni. Ha ez nem megoldható, akkor inkább az online konzultációt javaslom Nektek.

Ha Skype-on vagy telefonon szeretnéd a konzultációt, akkor pedig a lefoglalt időpontban én foglak keresni a megbeszélt elérhetőségen.

A tanácsadás elején végighallgatlak, hogy részletesen beszámolhass arról, mi a konkrét probléma a gyermeked alvásával kapcsolatban, közben felteszek néhány pontosító kérdést, hogy minél személyre szabottabb válaszokat, megoldási javaslatokat tudjak majd adni. A gyermek alvásnaplóját átnézem, majd a tanácsadás második felében elkezdjük a közös munkát. Átbeszéljük, milyen megoldások jöhetnek szóba, melyik a legszimpatikusabb neked, mire kell figyelni a módszer alkalmazásánál, illetve mikorra várható eredmény az adott megoldás alkalmazása során.

A beszélgetés végén még pár percben összefoglalom, miben maradtunk, illetve egyeztetünk arról, ha további segítségre vagy folyamatos konzultációkra lenne szükséged.


Mennyibe kerül az egyéni konzultáció?

Az egy órás személyes konzultáció ára 15.900 Ft, az online (telefonos vagy Skype) formáé 13.900 Ft.

A díjban benne van az egy órás egyéni konzultáció, és a beszélgetés után 1 hónapig igénybe vehető, egyszeri e-mailes utánkövetés. 

A konzultációra csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasói jelentkezhetnek, ha még nem rendelted meg a könyvet, itt tudod megtenni. A konzultációra jelentkezés során ellenőrzésre kerül, hogy könyvtulajdonos vagy-e.

A konzultáció díját bankkártyával vagy átutalással tudod rendezni, minden esetben előre.


A konzultációk időpontja:

A konzultációkra a helyek elfogytak 2018-ban, a januári időpontok decemberben kerülnek kihirdetésre.

Az időpont foglalásod csak a szolgáltatás megrendelése és a tanácsadás díjának rendezése után válik véglegessé, erre 3 nap áll rendelkezésedre.


Gyakran feltett kérdések 

Hogy lehet kifizeti a tanácsadást?

Bankkártyás és átutalásos fizetési mód elérhető. A bankkártyás fizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A konzultációk díját mindig előre kell rendezni, ezzel biztosíthatod be a helyedet, a szabad időpontok általában hamar elfogynak, gyakran hónapokkal később van csak hely. Utólagos vagy a  helyszínen történő fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a konzultáció díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Hogyan tudok időpontot foglalni?

A konzultációkhoz időpontot online tudsz foglalni, a booked4us rendszerén keresztül. A rendszer naprakészen mutatja a szabad időpontokat, és egy-két kattintással biztosíthatod a helyed a komzultáción. A foglalásodat legkésőbb 3 nappal a megbeszélés kezdete előtt adhatod le, és a tanácsadás megkezdése előtt legkésőbb 3 nappal lehet módosítani vagy törölni az időpontot. Ha kifutsz az időből és valami miatt nem tudsz részt venni a konzulráción, akkor a következő időpontra csak a szabad helyek függvényében tudsz bejelentkezni, akár hetekkel vagy hónapokkal később. A foglalásod csak akkor lesz végleges, ha a konzultáció kifizetésre kerül.

Az időpont foglalásod csak akkor végleges, ha a konzultáció megrendelésre kerül a megrendelő űrlapon és a szolgáltatás díja kifizetésre kerül bankkártyás fizetéssel vagy utalással. Erre az időpont foglalástól számítva 3 nap áll rendelkezésre. Ha addig nem érkezik megrendelés, akkor az időpontfoglalás törlésre kerül.

Hogyan zajlik pontosan megrendelés menete?

A nagy piros JELENTKEZEM gombra kattintva a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod kiválasztani, hogy online vagy személyes konzultációt szeretnél, majd megadni a személyes adataidat. Az e-mail címeddel ellenőrzi a rendszer, hogy könyvtulajdonos vagy-e. (Emiatt kérlek azt az email címet add meg, amivel megrendelted a könyvet, köszönöm!) A fizetési mód kiválasztása is az űrlapon történik, bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a konzultáció díját.

Az adatok megadása és az opciók kiválasztása után a “Jelentkezem” gombra kattintva küldheted el a megrendelést.

Ha a bankkártyás fizetést választottad, akkor a rendszer rögtön átvisz a Simplepay oldalára, ahol máris meg tudod adni a bankkártyád adatait. Ha sikeres a fizetés, akkor érkezik a válasz emailünk a konzultáció részleteivel (időpontok, helyszín, felkészülés) és az e-számláddal.

Ha az átutalást választottad, akkor a megrendelés elküldése után kapni fogsz egy visszaigazoló levelet, amiben megtalálod hova kell utalnod a konzultáció díját. Ha pedig az átutalt összeg jóváíródik a számlánkon, máris küldjük a válasz emailünket a konzultáció részleteivel (időpontok, helyszín, felkészülés) és az e-számláddal.

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail, a citromail és a hotmail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben kérlek érdeklődj a megrendelésed felől telefonon/e-mailben (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu)

Hogyan zajlik maga a konzultáció?

Ha online konzultációt kértél, akkor a lefoglalt időpontban foglak keresni az általad megadott telefonszámon vagy Skype elérhetőségen. A konzultáció során megbeszéljük a babád alvásproblémáit és a lehetséges megoldásokat, amik közül Te tudod kiválasztani a számotokra legmegfelelőbb módszert. A konzultáció végén egyeztethetünk arról, ha további segítségre lenne szükségetek.

Ha a személyes konzultációt választod, akkor a Dunakanyarban, egy nyugodt rendelőben várlak szeretettel, (a 2019-es helyszín még egyeztetés alatt) egy csendes szobában nyugodt körülmények között tudunk beszélgetni.

A  személyes konzultáció során megbeszéljük a babád alvásproblémáit és a lehetséges megoldásokat, amik közül Te tudod kiválasztani a számotokra legmegfelelőbb módszert. A konzultáció végén egyeztethetünk arról, ha további segítségre lenne szükségetek.

Kit hozhatok magammal a személyes konzultációra?

A konzultáció során a gyermeked alvási szokásait, napirendjét beszéljük át, segítek eloszlatni pár, népszerű babaalvással kapcsolatos tévhitet, és megtalálni azokat a megoldási lehetőségeket, melyek az adott korú gyermeknél a legjobban működhetnek. A konzultáció során nem történik fizikális vizsgálat, vagy a gyermek egészségügyi állapotának felmérése. Így nincs szükség arra, hogy a babát is hozd a személyes konzultációra, sőt a tapasztalatom az, hogy a babára figyelés sokszor elvonja a fókuszt a beszélgetésről, így elsikkadhat pár fontos információ, vagy kifutunk a rendelkezésre álló időből. Érdemes ezért inkább másra bízni a gyermeket, vagy az online konzultációt választani, ahol a baba könnyebben eljátszik otthon a megszokott környezetében, nem kell utazni vele. A párodat vagy a gyermekkel rendszeresen foglalkozó rokont vagy babyszittert viszont nyugodtan elhozhatod a megbeszélésre, hogy ők is első kézből értesülhessenek a gyermek alvásproblémájának megoldási lehetőségeiről.

A konzultáció során történik orvosi vizsgálat, pszichológiai állapotfelmérés vagy szoptatási tanácsadás?

Nem, a konzultáció során sem orvosi vizsgálatra, sem pszichológiai témájú vagy szoptatással kapcsolatos beszélgetésre nem kerül sor.  A konzultáció alatt meghallgatom a gyermeked alvásproblémáinak részleteit, megpróbáljuk együtt feltárni az okokat,  majd közösen kitalálni, hogy nektek mi lenne a legjobb gyakorlati megoldás ebben a szituációban a gyermeked napirendjét vagy alvási szokásait illetően, a gyermekek alvásának élettani alapjaira és a tudományos szakirodalom által javasolt megoldásokra alapozva.

Ha orvosi vagy pszichológiai vizsgálatot szeretnél a gyermekednek, illetve szoptatási tanácsadásra van szükséged, akkor fordulj bizalommal a gyermekorvosotokhoz, aki el tud irányítani a megfelelő szakemberhez, vagy én is szívesen ajánlok olyan szakembereket, akik tudnak segíteni ebben is Nektek.