Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás az alábbi módokon tud a babák alvásával kapcsolatos kérdésekre válaszolni, illetve személyre szabott tanácsokat adni:
  • Egyszerű, egyszeri kérdések feltevésére az Anya, gyere! Tudástár előfizetőinek van lehetősége.
    Itt abban tudunk segíteni, hogy az adott kérdésre melyik, a Tudástárban vagy egyéb kurzuson, a Békés éjszakák, vidám nappalok című  könyvben megtalálható tudásanyag, cikk, esettanulmány ad válaszokat, lehetséges megoldásokat. Ha pedig az adott témáról még nem készült konkrét tudásanyag, akkor azt elkészítjük a kérdező számára.
  • Online tanácsadásra az Anya, gyere! Közösség előfizetőinek van lehetőségük, a tagsághoz ajándékba járó Facebook csoportban bármikor, és a csoportos konzultációs/workshop alkalmakkor adott időpontban.
    A Közösségbe a létszámkorlát miatt csak időnként lehet csatlakozni, a következő lehetőség 2021. január 11-étől érhető el, a helyek általában 1-2 hét alatt betelnek. (a következő csatlakozási lehetőségre az év közepén lehet számítani – az aktuális létszám függvényében lesz konkrét időpont). A Közösségbe való előfizetés lehetősége csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasóinak fenntartott opció, mert az alapok és a különböző módszerek leírása a könyvben található, ezek ismerete elengedhetetlen a tanácsadás során.
  • Személyes konzultációra egészségvédelmi okokból, a járványügyi helyzetre való tekintettel jelenleg nincs lehetőség, e-mailben, Messenger üzenetben, telefonon nem tudunk szakmai és etikai szempontok miatt tanácsot adni.

Tehát, ha rövid, egyszerű, egyszeri kérdésed van a gyermeked alvásával kapcsolatban, azt az Anya, gyere! Tudástár előfizetőjeként tudod feltenni azt Tanácsadásunk szakembereinek.
Ha viszont online tanácsadást szeretnél, részletes, személyre szabott válaszokat, rendszeres konzultációs lehetőséget, akkor a Békés éjszakák, vidám nappalok elolvasása után tudsz csatlakozni az Anya, gyere! Közösségbe a következő nyitási alkalommal. Ha a Közösség épp teltházas, akkor várólistára tudsz jelentkezni, így értesítünk, ha szabad hely adódik.
 

Ha támogatni szeretnéd a gyermeked jó alvását, és ez ügyben a mi segítségünket kéred, akkor várunk szeretettel a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasói, a Tudástár vagy a Közösség előfizetői között!