JELENLEG A SZOLGÁLTATÁS NEM ELÉRHETŐ. A következő szabad időpontok szeptemberben várhatóak, a részletek még kidolgozás alatt, erről augusztusban lesz információ.

Az Anya, gyere! Klub 2019. május 6-án nyit, a klubtagoknak van lehetőségük egyéni kérdésekre. Részletek itt –>>

Egyéni konzultációk, személyre szabott megoldások, telefonon és Skype-on is!

Mikor érdemes egyéni konzultációra jelentkezned?

 Ha a gyermeked
 • túl gyakran ébred éjszaka,
 • nem akar napközben aludni,
 • keveset alszik, folyton álmos,
 • harcol az elalvás ellen,
 • a napirendje nem oké, szeretnél változtatni rajta.

Ha szeretnéd a babádat

 • máshol vagy máshogy altatni, mint most,
 • másra bízni, de félsz attól, hogy nem fog tudni elaludni.

Kinek ajánlott a konzultáció?

Akkor ajánlom a konzultációt, ha te is azok közé a tudatos és felkészült szülők közé tartozol, akik

 • tisztában vannak a babák alvásának alapvető tudományos tényeivel, értik azt, miért és hogyan alszanak a babák.
 • nem hisznek a csodákban, hanem tudják azt, hogy a jó babaalvásért dolgozni kell.
 • tudnak időt és energiát szánni a napirend kialakítására, vagy az alvási szokások megváltoztatására.
 • Nem egyéjszakás megoldásokat és 100%-os tutitippeket szeretnének, hanem személyre szabott, a baba és a család egyéni igényeit messzemenőkig figyelembe vevő megoldásokat.
 • nem a sírni hagyásban hisznek, és nem támasztanak irreális elvárásokat a gyermekük felé.

Mit gondolnak azok, akik már részt vettek a konzultáción?

“Végre valaki, aki nem a sírni hagyást szajkózza, hanem megmutatja, hogy van más megoldás is!”

Kovács Szilvia

“Sokkal hamarabb kellett volna jelentkeznem. Végre Levi ki tudja aludni magát! Sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta jól alszik.”

P. Tamara

“Képzeld, Ivett! Bence végre átaludta az éjszakát! 17 hónap után először! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséged!!! Már ajánlottalak a barátnőmnek is!

R. Timi

Ki tartja a konzultációt?

A konzultációt Dénes Ivett orvos és kétgyermekes édesanya tartja.

Ivett a nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, könyvek, előadások, online és egyéni kurzusok formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 4 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, tartok előadásokat és egyéni konzultációkat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Dénes Ivett


Hogyan zajlik a konzultáció?

Skype-on vagy telefonon tudunk beszélgetni, a lefoglalt időpontban én foglak keresni a megadott elérhetőségen. A tanácsadás elején végighallgatlak, hogy részletesen beszámolhass arról, mi a konkrét probléma a gyermeked alvásával kapcsolatban, közben felteszek néhány pontosító kérdést, hogy minél személyre szabottabb válaszokat, megoldási javaslatokat tudjak majd adni. A gyermek alvásnaplóját átnézem, majd a tanácsadás második felében elkezdjük a közös munkát. Átbeszéljük, milyen megoldások jöhetnek szóba, melyik a legszimpatikusabb neked, mire kell figyelni a módszer alkalmazásánál, illetve mikorra várható eredmény az adott megoldás alkalmazása során.

A beszélgetés végén még pár percben összefoglalom, miben maradtunk, illetve egyeztetünk arról, ha további segítségre vagy folyamatos konzultációkra lenne szükséged.

A konzultációra csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasói jelentkezhetnek, ha még nem rendelted meg a könyvet, itt tudod megtenni. A konzultációra jelentkezés során ellenőrzésre kerül, hogy könyvtulajdonos vagy-e.


A konzultációk időpontja:

A HELYEK BETELTEK, SZEPTEMBERIG NINCS SZABAD IDŐPONT. 

 

Az Anya, gyere! Klub 2019. május 6-án nyit, a klubtagoknak van lehetőségük egyéni kérdésekre. Részletek itt –>>