Az Anya, gyere! Tudástárba havi előfizetéssel is csatlakozhatsz.

A havi tagsági díj 3.990 Ft. (27 %-os áfával terhelt, bruttó ár)

A havi tagsági díj kifizetése csak bankkártyával lehetséges, a havi tagdíjat automatikusan vonjuk a kártyáról, amíg nem mondod le az előfizetést. A lemondás részleteiről a megrendelés után kiküldött visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.

Kérlek, készítsd elő a bankkártyád, mert a megrendelés elküldése után rögtön a fizetési oldalra visz a rendszer. A megrendelés leadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy amíg nem mondod le az előfizetést, minden hónapban beterheljük a havi díj összegét a bankkártyádon a hófordulód napján.

2021. januárjától a bankok bevezették a szigorúbb online fizetési feltételrendszerüket, ezért elképzelhető, hogy nem tudsz kártyával fizetni a webáruházakban. Emiatt előfordulhat, hogy a könyv vagy egyéb szolgáltatás megrendelése kapcsán nálunk is megakad a fizetési folyamat. Ebben az esetben a saját bankodnál tudod intézni a szükséges beállításokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy az új feltételek szerint is tudj fizetni a kártyáddal nálunk, vagy más webáruházakban egyaránt. A változtatásokat nem mi indítottuk, nem nálunk van a probléma oka, így sajnos megoldani sem tudjuk, hanem a bankok uniós jogszabályoknak való megfeleléséhez van rájuk szükség, így ez minden online fizetést érinthet, de nem minden banknál vagy online fizetésnél jelentkezhet a probléma.