ÜDV AZ ANYA, GYERE! BABAALVÁS TANÁCSADÁSNÁL!

Itt tudod beváltani az ajándékutalványodat, a lenti termékekre vagy szolgáltatásokra.

Az ajándékutalvány beváltható a megvásárlásától számítva 1 évig, az érvényesség idejét az utalvány jobb felső sarkában találod.

Az utalvány csak a lent felsorolt termékekre vagy szolgáltatásokra váltható be, amennyiben azok épp elérhetőek vagy raktáron vannak.

A beváltás módja:

  • Válaszd ki a terméket vagy szolgáltatást, aminek a megvásárlásánál szeretnéd beváltani az ajándékutalványod, és kezdd el kitölteni a megrendelő űrlapot. Az űrlapon található kuponkód mezőben kell megadnod az ajándékutalványod egyedi kuponkódját, amelyet az utalványod jobb felső sarkában találsz.

  • Csak olyan terméket vagy szolgáltatást tudsz megvásárolni az ajándékutalványoddal, amelynek az ára magasabb, mint az utalványod értéke. Tehát, ha 10.000 Ft-os utalványt szeretnél beváltani, akkor a megvásárolandó terméknek vagy szolgáltatásnak minimum 10.000 Ft-ba kell kerülnie. A különbözetet kell kifizetned a megrendelés végén, bankkártyával, utalással vagy a könyvek esetében utánvéttel is.

  • A kuponkód csak egyszer váltható be, ha beírtad a mezőbe és elküldted a megrendelést, más alkalommal már nem érvényes, akkor sem, ha végül nem fizetted ki a vásárlásod. Nem érdemes megosztanod másokkal a kódot, mert csak az első felhasználó tudja érvényesíteni a kedvezményt.

  • Az ajándékutalvány pénzre nem váltható, nem bontható részösszegekre, nem lehet részletekben beváltani és kizárólag az érvényességi időn belül használható fel.

  • Az utalvány nem névre szóló, bárkinek szabadon átadható, ha nem szeretnéd magad beváltani.

Itt találod azokat a termékeket vagy szolgáltatásokat, amelyek megvásárlásánál fel tudod használni az ajándékutalványod:

Könyvek

A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteit tudod megvásárolni

megnézem a könyveket