Egyéni konzultáció személyesen, telefonon vagy Skype-on, teljesen személyre szabott megoldásokkal, a jó babaalvásért!

JELENLEG A SZOLGÁLTATÁS NEM ELÉRHETŐ. A következő szabad időpontok szeptemberben várhatóak, a részletek még kidolgozás alatt, erről augusztusban lesz információ.

Az Anya, gyere! Klub 2019. május 6-án nyit, a klubtagoknak van lehetőségük egyéni kérdésekre. Részletek itt –>>

 

Mikor érdemes egyéni konzultációra jelentkezned?

 Ha elolvastad a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet,
  • tetszettek benne a lehetséges megoldások, de nehezen tudod eldönteni, pontosan melyik lenne nektek az ideális választás.
  • de elakadtál a napirendnél, nem tudod, mi lenne a babádnak a legtöbb pihenést biztosító változat.
  • és jó lenne egy külső szakértő, aki kívülről látja a helyzeteteket, és részletesen el tudja mondani, mi lenne a legjobb megoldás nektek.
  • de úgy érzed, speciális a problémátok, amire nincs konkrét megoldás a könyvben.
  • és bíztatásra, plusz megerősítésre van szükséged, hogy jó úton haladsz.

Mikor ajánlott a konzultáció?

Akkor ajánlom a konzultációt, ha te is azok közé a tudatos és felkészült szülők közé tartozol, akik

  • tisztában vannak a babák alvásának alapvető tudományos tényeivel, értik azt, miért és hogyan alszanak a babák.
  • nem hisznek a csodákban, hanem tudják azt, hogy a jó babaalvásért dolgozni kell.
  • tudnak időt és energiát szánni a napirend kialakítására, vagy az alvási szokások megváltoztatására.
  • Nem egyéjszakás megoldásokat és 100%-os tutitippeket szeretnének, hanem személyre szabott, a baba és a család egyéni igényeit messzemenőkig figyelembe vevő megoldásokat.
  • nem a sírni hagyásban hisznek, és nem támasztanak irreális elvárásokat a gyermekük felé.

Mit gondolnak azok, akik már részt vettek a konzultáción?

“Végre valaki, aki nem a sírni hagyást szajkózza, hanem megmutatja, hogy van más megoldás is!”

Kovács Szilvia

“Sokkal hamarabb kellett volna jelentkeznem. Végre Levi ki tudja aludni magát! Sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta jól alszik.”

P. Tamara

“Képzeld, Ivett! Bence végre átaludta az éjszakát! 17 hónap után először! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséged!!! Már ajánlottalak a barátnőmnek is!

R. Timi

Ki tartja a konzultációt?

A konzultációt személyesen én tartom, Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes édesanya.

A nagyobbik fiam születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást.

2014 óta tapasztalataim, tudásom blogcikkek, tanulmányok, könyvek, előadások, online és egyéni kurzusok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 4 évben több ezer babának segítettem jobban aludni.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, tartok előadásokat és egyéni konzultációkat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Dénes Ivett


Hogyan zajlik a konzultáció?

 

Skype-on vagy telefonon tudunk beszélgetni, a lefoglalt időpontban én foglak keresni a megadott elérhetőségen

A tanácsadás elején végighallgatlak, hogy részletesen beszámolhass arról, mi a konkrét probléma a gyermeked alvásával kapcsolatban, közben felteszek néhány pontosító kérdést, hogy minél személyre szabottabb válaszokat, megoldási javaslatokat tudjak majd adni. A gyermek alvásnaplóját átnézem, majd a tanácsadás második felében elkezdjük a közös munkát. Átbeszéljük, milyen megoldások jöhetnek szóba, melyik a legszimpatikusabb neked, mire kell figyelni a módszer alkalmazásánál, illetve mikorra várható eredmény az adott megoldás alkalmazása során.

A beszélgetés végén még pár percben összefoglalom, miben maradtunk, illetve egyeztetünk arról, ha további segítségre vagy folyamatos konzultációkra lenne szükséged.

A konzultációra csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasói jelentkezhetnek, a jelentkezés során ellenőrzésre kerül, hogy könyvtulajdonos vagy-e.

 


A konzultációk időpontja:

Jelenleg nincs szabad időpont, a lehetőség 2019 szeptemberétől érhető el, részletek augusztustól.

Az Anya, gyere! Klub 2019. május 6-án nyit, a klubtagoknak van lehetőségük egyéni kérdésekre. Részletek itt –>>

 

 

 


A konzultáció során történik orvosi vizsgálat, pszichológiai állapotfelmérés vagy szoptatási tanácsadás?

Nem, a konzultáció során sem orvosi vizsgálatra, sem pszichológiai témájú vagy szoptatással kapcsolatos beszélgetésre nem kerül sor. A konzultáció alatt meghallgatom a gyermeked alvásproblémáinak részleteit, megpróbáljuk együtt feltárni az okokat,  majd közösen kitalálni, hogy nektek mi lenne a legjobb gyakorlati megoldás ebben a szituációban a gyermeked napirendjét vagy alvási szokásait illetően, a gyermekek alvásának élettani alapjaira és a tudományos szakirodalom által javasolt megoldásokra alapozva.

Ha orvosi vagy pszichológiai vizsgálatot szeretnél a gyermekednek, illetve szoptatási tanácsadásra van szükséged, akkor fordulj bizalommal a gyermekorvosotokhoz, aki el tud irányítani a megfelelő szakemberhez, vagy én is szívesen ajánlok olyan szakembereket, akik tudnak segíteni ebben is Nektek.