Meghívó az ÉLŐ online előadásra

A 0-3 HÓNAPOS BABÁK ALVÁSÁRÓL

Az előadás időpontja:

2023. 05. 17. SZERDA, 13 ÓRA

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, babaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

Az online előadáson részletesen bemutatom:

  • Hogyan tudsz alaposan felkészülni a kisbabád alvására, mire számíthatsz az első hetekben, hónapokban.

  • Mire számíts a baba alvásmennyisége, napirendje, nappali és éjszakai alvásai kapcsán.

  • Mit tehetsz azért, hogy segíts a gyermekednek könnyen elaludni, hogyan lesznek pihentetőek a nappali alvások és békések az éjszakák.

  • Miért fontos a babával való kapcsolat a jó alvás szempontjából?

  • Miért ne hagyd sírni a babát, és hogyan tudod válaszkészen támogatni az alvását.

  • Mire figyelj, ha a biztonságos alvás a tét.

Kérdésed van a babád alvásával kapcsolatban?

FIGYELEM! Ez egy teljesen új szemlélet, nem a megszokott „hagyd sírni a babát” vagy a „várj, amíg kinövi” tanácsok gyűjteménye, hanem egy átfogó, komplex szemléletmód bemutatása, válaszkész, szenzitív szülői szemléletben, tudományosan megalapozott ismeretanyaggal, gyakorlatias módon bemutatva, melyre a szülőknek és a babáknak valójában szükségük van, hogy mindenki jól aludhasson a családban.

Az élő előadást ZOOM-on lehet megnézni, 1 órás időtartamú, de felvétel is készül róla, amit utólag is meg lehet tekinteni, ha nem tudsz végig maradni.

Az előadásra a jegy 5990 Ft, melyet bankkártyás fizetéssel lehet rendezni.

Jelentkezési határidő:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
a jelentkezés lezárult

Az előadóról:

Szia! Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes anyuka, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens, önkéntes szoptatási segítő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című bestseller könyvsorozat írója.

A nagyobbik fia születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást a saját problémánkra, és közben rengeteg ismeretet gyűjtöttem a babák alvásáról.

Gyermekkórházakban szerzett orvosi tapasztalatomra alapozva, és a babák és kisgyermekek alvási nehézségeiről a legátfogóbb ismereteit adó baba-mama kapcsolati szakemberként lassan egy évtizede segítem a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Szakmai tapasztalataimat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, előadások, online kurzusok és szakmai tanácsok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt években több százezer babának és szüleiknek segítettem jobban aludni.

 

Itt találkozhattunk már:

Tudod ezekre a kérdésekre a választ?

  • Vajon mennyit kellene aludnia egy 1-2 hónapos babának?

  • Ébresszük-e a babát enni vagy sem éjjelente?

  • Mit tegyünk, ha éjjel gyakran ébred vagy nehezen alszik vissza?

  • Mi az oka, ha a baba csak rövideket alszik napközben?

  • Szabad-e együtt aludni a babával, vagy külön szobában altatni?

  • Miért fontos a kisbabáknak a napirend és mit is értünk pontosan alatta?

  • Baj-e, ha cicin, ringatva vagy kendőben altatod a kicsit?

Ha igen, akkor is lesz olyan téma még az előadáson, amelyre nem biztos, hogy gondoltál.

Ha viszont nem, akkor mindenképp érdemes részt venned az előadáson, hiszen a jó alvás megalapozza a szülő-gyermek kapcsolat kialakulását, elengedhetetlen a kicsi optimális fejlődéséhez, és nem utolsó sorban egy csomó későbbi alvási nehézség megelőzhető, ha tudod, hogy mire számíthatsz, és hogyan támogathatod már a születése után rögtön a babád alvását.

a jelentkezés lezárult

Kérdések, válaszok az online előadásról:

Az előadás online formában, Zoom-on keresztül érhető el. A Zoom-ra előzetes regisztráció szükséges, részletek: www.zoom.us

Az előadást élőben, illetve az élő adás után 1 hétig még felvételről lehet megtekinteni.

Az előadást asztali gépről, laptopról, tabletről és okostelefonról is meg lehet nézni.

Az online előadásokra online jegyet tudsz venni, a JELENTKEZÉS gombra kattintva. A megrendelőlapon az adataidat kell megadni, amelyek a számlázáshoz és az előadás részleteinek megküldéséhez szükségesek, illetve el kell fogadni az Általános Szerződési Feltételeket.

Az online előadásokon való részvétel feltétele a jegy kifizetése az előadás megkezdése előtt. A kifizetés online bankkártyás fizetéssel lehetséges, a Stripe rendszerén keresztül. Az online bankkártyás fizetés biztonságos, a bankkártya adatokat mi nem látjuk, kizárólag az összeg érkezik meg hozzánk.

Nem, kizárólag az élő adás kezdete előtt van lehetőség jegyet vásárolni, utólag nincs.

Egyrészt, az előadás megrendelése után egy online kérdőíven tudod feltenni a kérdéseidet, ezek alapján készül el az előadás tematikája.

Másrészt, az élő adás végén személyesen, élőben is tudsz kérdezni, az előadás témáját illetően.

Utólag, e-mailben nincs lehetőség kérdéseket feltenni.

Az adott előadáson csak az előadás témájában érkező kérdésekre tud az előadó válaszolni, illetve konkrét, részletes egyéni tanácsadásra ezen a fórumon nincs lehetőség.

Erre nincs lehetőség. Az ÁSZF pontosan rögzíti a megrendelés menetét, a vásárlástól való elállás törvényi feltételeit.

Igen, az előadás másnapján küldjük el az élő adás felvételének elérését, és 1 hétig van lehetőség visszanézni az előadást.

Pár havonta tervezünk újabb előadást a témában.