Személyes találkozással járó konzultációra egészségvédelmi okokból, a járványügyi helyzetre való tekintettel jelenleg nincs lehetőség. Hogy mikortól lesz újra elérhető a szolgáltatás, az a pandémia függvénye is, így nem tudunk konkrét árakat, időpontokat vagy helyszínt mondani jelenleg. Várólista szintén nem elérhető, hiszen elképzelhető, hogy csak 1 év múlva indul újra a szolgáltatás, amikor a megfelelő védettség mind a szülők, mind a gyermekek számára elérhetővé válik, a gyermekkori alvásproblémák kapcsán pedig ennyi várakozásai idő nem javasolt.

Online tanácskérésre az Anya, gyere! Tudástár előfizetőinek van lehetőségük, a Tudástárhoz tartozó támogató Facebook csoportban bejegyzés és élő kérdezz-felelek adások formájában, illetve a tagsági oldalon írásban. Anonim módon is van lehetőség kérdéseket feltenni az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás szakembereinek.

FONTOS: Az online egyéni tanácskérés kizárólag a Tudástárban, az ott meghirdetett módokon érhető el, más formában (pl. Skype egyéni konzultáció, e-mailes vagy telefonos tanácsadás, Messenger üzenetváltás) nem tudunk új családokat fogadni a szakértőink egyéb elfoglaltságai miatt.