Sikeresen megrendelted a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet!

Hamarosan e-mailed érkezik, amiben a megrendeléssel kapcsolatos információkat küldjük neked.

Mire számíthatsz?

Ha bankkártyával fizettél, máris le tudod tölteni a könyv digitális változatát (a digitális változat megrendelése esetén) vagy a Könnyű álom extra csomag esettanulmányait, (ha azt is kérted) a levélben található linkre kattintva.

Ha a nyomtatott könyvet rendelted meg, a csomagodat 1-3 munkanapon belül szállítja is ki a futárszolgálat a címedre. (FIGYELEM!!! a futár csak a könyvet viszi ki nyomtatott formában, az extra csomag online, letölthető esettanulmányok gyűjteménye, melyet a visszaigazoló levélből tudsz elérni.)

Ha utalást választottál, a visszaigazoló e-mailben találod az utaláshoz szükséges adatokat.

Bankkártyás vagy átutalásos fizetés esetén érintés mentesen tudod átvenni a csomagod, hiszen nem kell fizetned a futárnál.

Ha utánvéttel rendeltél, akkor a könyvet hamarosan átadjuk a futárszolgálatnak, a fizetést majd a futárnál kell intézned (bankkártya vagy készpénz). Ha kérted a Könnyű álom extra online csomagot is, akkor azt rögtön a megrendelés után le tudod tölteni a visszaigazoló levélben. (FIGYELEM!!! a futár csak a könyvet viszi ki nyomtatott formában, az extra csomag online, letölthető esettanulmányok gyűjteménye, melyet a visszaigazoló levélből tudsz elérni.)

Ha nem kaptál visszajelzést, kérlek keresd a levelünket a promóciók vagy a spam mappában, ha ott sem leled, akkor jelentkezz a info@anyagyere.hu e-mail címen, vagy hívd a 06-70-574-1499-es ügyfélszolgálati telefonszámot (munkanapokon, 9-16 óra között).