Sikeres megrendelés – könyv2021-07-31T10:13:31+02:00

A megrendelésed sikeres, de várj, van még egy ajándékod! Kizárólag Békés éjszakák, vidám nappalok könyv tulajdonosoknak…

Próbáld ki az Anya, gyere! Tudástárat 7 napig, csupán 490 Ft-ért!

Figyelem! Ez a lehetőség csak a könyvek vásárlóinak érhető el, ha a fenti határidő lejár, már nem tudsz élni a kivételes lehetőséggel!

Velünk tartasz?

 • A gyermeked egészségébe fektetni egy életre szóló befektetés, melyre már a babavárás kezdetétől szükség van.

 • Az egészséges alvási szokások megalapozzák a gyermekek egész életét, hiszen a jó alvás fontos szerepet játszik a gyermekek fejlődésében, növekedésében, tanulásában, viselkedésében, hangulatában, másokkal való kapcsolatában egyaránt.

 • A kisgyermekek jó alvásáért a szülők tudnak a legtöbbet tenni, a megfelelő tudás és szakmai segítség birtokában.

Mi az az Anya, gyere! Tudástár?

Az Anya, gyere! Tudástár nem csupán egy tudásanyag gyűjtemény arról, hogy hogyan tudsz segíteni a kisgyermekednek jól aludni. Sokkal inkább egy komplex támogatás, hogy azon elköteleződésed mellett, hogy minden nap teszel azért, hogy a gyermeked jól aludjon, ki tudj tartani.

Itt szakértői, személyre szabott segítséget is kapsz, amely remekül kiegészíti a könyvekben és a tudásanyagokban megtalálható általános tanácsokat.

Hogyan segít jól aludni a családodnak az Anya, gyere! Tudástár?

Választ kapsz azokra a kérdéseidre, amelyek a tudásanyagok kapcsán felmerülnek

Nem érted pontosan az elhangzottakat? Nehezen tudod a saját helyzetetekre alkalmazni a könyvben olvasott módszereket? Nem vagy benne biztos, hogy vajon tényleg alvásproblémája van-e  a gyermekednek? Tedd fel a kérdéseidet a Tudástárban és mi pár napon belül segítünk.

Olyan tudásanyagokhoz is hozzáférsz, amik a speciális helyzeteket tárgyalják

A többemberes babák altatása, az anya lelkiállapotának és a baba nemalvásának összefüggései, a hosszú éjszakai fennlétek kivédése, az ikrek vagy a korababák altatása, a kendőben történő biztonságos altatás, az alvási szokások megváltoztatásának életből vett esettanulmányai, az idegrendszeri éretlenség, a biztonságos kötődés kialakítása mind-mind olyan téma, amit kellő mélységben csak itt érsz el.

A megfelelő tudás és szakmai segítség magabiztosságot, nyugalmat, tudatos szülőséget ad

Ha megvan a megfelelő tudásod, és az a lehetőséged, hogy a témában jártas szakembereknek bármikor felteheted a kérdéseidet, akkor magabiztos, válaszkész, szenzitív szülője tudsz lenni a gyermekednek, miközben sokkal jobban megismered és megérted őt – ez pedig nem csak a gyermek alvását fogja támogatni, hanem a kapcsolatotokat is elmélyíti.

Az Anya, gyere! Tudástár tagság az első 7 napban csak 490 Ft. A fizetés bankkártyás előfizetést jelent, automata levonással. A 7 napos próbaidőszak lejárta után a tagsági díj 3990 Ft/hó, amit a megadott bankkártyádról vonunk le, amennyiben nem mondtad le az előfizetésed. Ha a próbaidőszak alatt vagy utána bármikor le szeretnéd mondani az előfizetésed, ezt a saját Anya, gyere! Tudástár fiókodba belépve, pár kattintással, bármikor megteheted, hűségidő nélkül.
nem kérdés, máris csatlakozom!

Mi mindent kapsz a Tudástár tagjaként?

1. Újdonságok

Minden hónapban új tudásanyagokat készítünk neked, a legtöbbet a Tudástár tagjai szavazzák meg. A legfrissebbek közül néhány ízelítőként:

TUDÁSTÁR CIKK: Ha nem megy a visszaaltatás… (ÚJ)

Órákig tart visszaaltatni a babát éjjel? Sír, tiltakozik a visszaaltatás ellen? Napközben nem siker [...]

TUDÁSTÁR CIKK: Mindent ugyanúgy csinálok, mégis máshogy alszik a baba…

Gyakran találkozom ezzel a panasszal a szülők részéről, de vajon mi lehet ennek a nehézségnek a hát [...]

TUDÁSTÁR CIKK: A baba-mama kapcsolat nehézségei és az alvás (Új)

Előfordul, hogy az alvási nehézség hátterében nem találunk egyetlen gyakorlati okot sem. Végigpörge [...]

TUDÁSTÁR CIKK: Az ikrek biztonságos altatása (Új)

A következő megállapítások a Lullaby Trust, az American Academy of Pediatrics, a BASIS és a Nationa [...]

TUDÁSTÁR KURZUS: Hogyan alszanak a 2-4 éves gyermekek? (ÚJ)

Mi jellemző a 2-4 éves gyermekek alvására? Milyen nehézségek lehetnek az alvásuk kapcsán? Hogyan leh [...]

TUDÁSTÁR KURZUS: Hogyan alszanak a 15-24 hónapos gyermekek? (ÚJ)

Mi jellemző a 15-24 hónapos gyermekek alvására? Milyen nehézségek lehetnek az alvásuk kapcsán? Hogya [...]

2. Tudásanyagok

Eléred azt a több, mint 80 tudásanyagot, ami már elérhető minden csatlakozó tagunknak. A tudásanyagok a nemzetközi szakmai szervezetek és alvástudománnyal foglalkozó szakemberek tudásának legjavát hozzák el neked, érthetően, magyar nyelven, hanganyagok, előadások, tanulmányok formájában. Ezek egy része természetesen megtalálható írott formában a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat köteteiben is, de a speciális témákhoz és a Tudástár tagjainak konkrét kérdéseit megválaszoló, frissen készülő tudásanyagokhoz csak itt férsz hozzá. A könyvek az alaptudást adják, a személyre szabott támogatás pedig a Tudástár feladata.

Ilyen speciális témák például azok az esettanulmányok, amiket a tagok kértek:

3. Rendszeres kérdezési lehetőség

Kérdésed van a babád vagy kisgyermeked alvásáról?
Tedd fel, és a Tudástár szakemberei segítenek. Kérdezhetsz az élő adáson vagy bármikor a tagsági oldal fórumán vagy a Tudástár Facebook csoportjában. Akár anonim módon is tudsz tanácsot kérni.
Ha nem találsz olyan tudásanyagot, ami a kérdéseidre választ ad, elkészítjük azt neked, vagy ajánlunk neked szakkönyvet, szakembert a témában.

4. Ingyenes workshopok, előadások, kihívások

A Tudástár tagjai ingyenesen részt vehetnek ezeken az eseményeken, online formában, választott témákban.
A következő tervezett témák: a napirend váltás, az alvási szokások megváltoztatása és a rövid nappali alvások.
 
 

5. Szuper közösség

A Tudástár tagjait tömörítő Facebook csoport gyökeresen különbözik a sima baba-mama csoportoktól.
Nincs több ezres taglétszám, nincsenek trollok és kamuprofilok, viszont van moderálás.
Nincsenek megmondóemberek, unalomig ismételt kérdések, reklámposztok és öncélú panaszáradatok. Sem tévhitek, csodamódszerek és anyaszégyenítés.
Ott a helyem a Tudástárban

Az Anya, gyere! Tudástárban napi egy kávé áráért rengeteg gyakorlati tudást, szakmai segítséget és egy szuper közösséget kapsz.

 • Ugye, tudod, hogy az itt kapott tudással általában sem a háziorvos, sem a védőnő, sem a pedagógus nincs tisztában, nemhogy a barátnők vagy a játszótéri anyukák?

 • A Tudástárban válaszkész, a modern kötődéselméletek ismereteit, a fejlődéslélektan alapjait is felhasználó tudásanyagokat találsz, nincs szó sírni hagyásról vagy tekintélyelvű módszerekről – csak úgy, mint a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvsorozat oldalain.

 • A kisgyermekkori alvási nehézségek a kutatások szerint többé-kevésbé minden harmadik-negyedik családot érintenek, a babakorban jelentkező problémák harmada még óvodáskorban is fennáll, a 0-5 éves korú gyermekek 5-15%-ánál pedig súlyos, komplex alvási nehézségek alakulnak ki. Tehát egyáltalán nem ritkák az alvással kapcsolatos problémák, és sok esetben meg sem oldódnak magától.

 • Miért fosztanád meg a gyermekedet és magadat a jó alvástól csak azért, mert az a közvélekedés, hogy ezeket az alvással kapcsolatos problémákat csak kinőni tudják a gyermekek?

 • Miért más anyukák tapasztalataira támaszkodnál csupán, akik városi legendák alapján osszák meg a tuti tippjeiket?

Nézd meg, mit mondanak azok, akik már csatlakoztak az Anya, gyere! Tudástárhoz:

Kedves Anyukák/Apukák!
Számomra hatalmas segítség volt első kisbabám megfelelő gondozásához, amiket itt olvashattam, hallhattam!
Csomó új, számomra még ismeretlen ismerettel gazdagított a babám napirendjét, alvását illetően – így hatékonyan és gyorsan sikeres mindennapok köszöntöttek ránk.
Persze a kitartásra is nagy szükség van, ha az ember belekezd, de megéri! 🙂
Mindenkinek szívből ajánlom!  
S. Sarolta

Számomra sokat segített a könyv és a Tudástár együtt, abban hogy megismerjem a kisbabám alvás igényeit, és hogy ezáltal könnyebben elfogadjam a nehézségeket, vagy adott esetben merjek változtatni és felkészült legyek a változásokra.

Gy. Szabina
Utólag úgy érzem, hogy ezek az információk jól jöttek volna az első hetekben, inkább ezekből a cikkekből/videókból kellett volna elolvasnom/meghallgatnom néhányat a várandósságom alatt. 
Anna
Nekem nagyon sokat segített a reális elvárások kialakításában, abban, hogy a változásban ne egy újabb nehézséget, hanem a gyermekem fejlődését lássam 🙂 A problémákat sikerült újrafogalmaznom, rájöttem, hogy amit annak látok, valójában nem biztos, hogy az:) A tudásanyagokon kívül nagyon megnyugtató az elfogadó és a baba érdekeit maximálisan szem előtt tartó viszonyulás 🙂  
Eszter

Egy barátnőmtől hallottam először a könyvről és a közösségi oldalakról. Kb. két hónapos volt a kisfiam, amikor csatlakoztam. A könyv is sok fontos információval látott el, de az előadások, illetve a tagok közötti eszmecsere segített igazán abban, hogy tudatosan kezeljem az altatást (és más dolgokat is, pl. játékok, testi diszkomfort érzés, stb.). Teljesen megváltoztak a napjaink, amióta alvásnaplót vezetek, és figyelem az alvás – ébrenlét időket. Még egy teljesen baba diktálta napirend mellett is sokkal kiszámíthatóbbak, tervezhetőbbek a napok, jobban értem a kisfiam igényeit, és ezt ő sok mosolygással jutalmazza. Bár nappal nehezebben altatható, mégis össze tudjuk hozni a minimum 14 óra napi alvásmennyiséget. 🙂  

Anikó

Több, mint fél éve senki nem tudta megmondani, hogy miért ébred éjjel óránként a kisfiam. Az első oktató anyagban megleltem a válaszokat.

Szandi

A kisfiam első hónapjaiban sok aggodalmat okozott a kisbabám nyűgössége, azt éreztem, hogy kiegyensúlyozottabb is lehetne, de nem tudtam mi a baj. Az sem segített, hogy a környezetemben lévő gyakorlott anyukák nyomást gyakoroltak rám, mint kezdő anyukára, hogy biztos a táplálással van probléma. Én nem elégedtem meg ezzel az iránnyal, ekkor találtam rá Ivett nagyszerű könyvére, majd szinte faltam a Tudástár leckéit is, ami remekül részletezi a könyvben leírtakat. Hatalmas előrelépést jelentettek számomra a közérthetően megfogalmazott, konkrét, gyakorlatias információk és a gondolkodásmód, amiket otthon kikísérletezve jobban megismertem a kisbabám szokásait, erősödött a kapcsolatunk, rövid idő alatt kiegyensúlyozottá vált és persze az is kiderült, hogy a táplálásával semmi gond nincs. Jó szívvel ajánlom a Tudástárat minden olyan szülőnek, aki megalapozott információkra hagyatkozva szeretné a legjobb gondoskodást nyújtani a kisbabájának. Köszönöm Ivett! 🙂  

Zsuzsi

A könyv önmagában is kiválóan használható. Azonban a Tudástárban elérhető összefoglalók és előadások hozzásegítenek ahhoz, hogy egy nehézség hátterét jobban megértsük, és több példát, gyakorlati tanácsot kaphatunk.

Györgyi

Nagyon sok olyan szakmai információ megtalálható egy helyen, melyekre szüksége van egy szülőnek, különösen ha kezdő, így a nyomasztó, és sokszor pánikkeltő fórumok elkerülhetőek. Az pedig, hogy lehetőség van a Doktornőtől direktben kérdezni, nekem nagyon szimpatikus!  

VM Bea

Tudástárban tetszettek a stream videók, sok példa van bennük, jobban árnyalja, amit a könyvedben leírsz. A lelkizős rész tetszett legjobban, mikor azt analizálod, hogy vajon kinek van nagyobb szüksége arra, hogy a gyerek (jól) aludjon. Lehet, hogy nekem? Rájöttem, hogy sok mindent a gyerek rossz alvására vetítettem ki, de valójában az anyává válást volt nehéz elfogadnom. Amíg aludt, addig tudtam kicsit visszatérni a régi életembe, és spriccelni kezdett a gyomorsavam, mikor meghallottam, hogy felébredt. Mindezt, persze, nem tudatosan, valódi problémának éltem meg az alvás kérdést. A videód nyitotta fel a szemem. Most már sok mindent elengedtem, lazultam, elfogadtam, és nem szorongok annyit az alváson és érdekes, hogy ettől jobb lett.

Rita

Ha problémáid vannak az altatással, ha szeretnéd kisbabád alvását a korának megfelelő szintre hozni vagy csak biztos akarsz lenni benne, hogy jól csinálod, jó szívvel ajánlom Dr. Dénes Ivett alvás tanácsadó írásait és FB-csoportját.  

Melinda

A Tudástár szakemberei:

Dr. Dénes Ivett

alapító, vezető tanácsadó, orvos, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, babaalvás tanácsadó, bestseller könyvszerző, 2 gyermekes anya

Dr. Domokos Kata

külsős szakember, life-, karrier- és business coach, személyiségelemző szakember, 3 gyermek anyukája

Bojti Andrea

külsős szakember, klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus, család- és párterapeuta jelölt, 2 gyermekes anya

Csatlakozni szeretnék

Itt találsz részletes információt a könyvek megrendelésével, kiszállításával kapcsolatban:

Ha a megrendelés után bankkártyával fizettél, akkor pár percen belül egy visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címre, benne az elektronikus számláddal és a sikeres megrendelés visszaigazolásával. Emellett az OTP Simplepay is küld egy visszaigazolást email-ben a sikeres fizetésről.

A könyvet minden munkanapon a logisztikai központ munkatársai átadják a GLS Futárszolgálat részére, papírdobozba csomagolva – erről e-mailben tájékoztatunk.

A futárszolgálat az átadást követő 1 vagy 2. munkanapon kísérli meg a kiszállítást, erről e-mailben értesítést küldenek, illetve telefonon is érdeklődnek. (előfordul, hogy ez az email késve érkezik, ezért érdemes figyelni, hogy mikor küldtük a futárnak átadva levelet.)

A könyv átvételekor már nem kell fizetni, a könyv(ek) és a szállítási költség kifizetése megtörtént a megrendeléskor bankkártyával.

Ha a megrendeléskor utalást választottál, akkor pár percen belül egy visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címre, benne az utaláshoz szükséges adatokkal és a sikeres megrendelés visszaigazolásával.

Miután megtörtént a megadott számlaszámra a könyv(ek) és a kiszállítási díj átutalása, erről nekünk a bank sms értesítést küld. Az értesítés adatai alapján ellenőrizzük az összeg helyességét, kiállítjuk az elektronikus számlát, és email-ben tájékoztatunk téged az utalás beérkezéséről, illetve csatoljuk a számládat is.

Az utalások érkeztetése munkaidőben (H-CS: 9:00-16:00 óra között, P: 9:00-14:00 óra között) történik.

A sikeres átutalást követően a könyvet minden munkanapon a logisztikai központ munkatársai átadják a GLS Futárszolgálat részére, papírdobozba csomagolva – erről szintén e-mailben tájékoztatunk.

A futárszolgálat az átadást követő 1 vagy 2. munkanapon kísérli meg a kiszállítást, erről e-mailben értesítést küldenek, illetve telefonon érdeklődnek. (előfordul, hogy ez az email késve érkezik, ezért érdemes figyelni, hogy mikor küldtük a futárnak átadva levelet.)

A könyv átvételekor már nem kell fizetni, a könyv(ek) és a szállítási költség kifizetése megtörtént a megrendelés után átutalással.

Amennyiben a sikeres átutalást követő munkanapon sem érkezik visszajelzés tőlünk (nem kapod meg a sikeres utalást visszajelző e-mailünket), illetve nem a saját neveden lévő bankszámláról történt az átutalás, és nem adtad meg az utalás sikeres azonosításához szükséges díjbekérő számát, amikor elindítottad az utalást, kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal.

Ha a megrendelésnél utánvéttel történő fizetést választottál, akkor pár percen belül egy visszaigazoló e-mailt küldünk a megrendeléskor megadott e-mail címre, benne az elektronikus számlával és a sikeres megrendelés visszaigazolásával.

A könyve(ke)t minden munkanapon a logisztikai központ munkatársai átadják a GLS Futárszolgálat részére, papírdobozba csomagolva – erről szintén e-mailben tájékoztatunk.

A futárszolgálat az átadást követő 1 vagy 2. munkanapon kísérli meg a kiszállítást, erről e-mailben értesítést küldenek, illetve telefonon érdeklődnek. (előfordul, hogy ez az email késve érkezik, ezért érdemes figyelni, hogy mikor küldtük a futárnak átadva levelet.)

A könyv(ek) átvételekor a futárnál tudod intézni a fizetést (készpénzzel vagy bankkártyával). Előfordulhat egyedi esetekben, hogy a futárnál a bankkártyás fizetés technikai okok miatt nem lehetséges, ezért érdemes készpénzzel is készülni.

Előfordulhat, hogy az e-mail a SPAM (levélszemét) vagy promóciók mappába érkezik, ezért nem találod. Kérjük, hogy mindenképp ellenőrizd ezeken a helyeken is. Amennyiben ezeken a helyeken sem találod, kérjük jelezd ezt nekünk az ügyfélszolgálat elérhetőségein. (Előfordulhat, hogy elgépelted az e-mail címed a megrendeléskor, illetve az a tapasztalatunk, hogy a freemail, citromail, hotmail, outlook rendszerek időnként visszadobják a visszaigazoló leveleinket.)

 • Honnan tudhatom meg, hogy mikor érkezik a futár?

Amikor átadjuk a könyvet a GLS Futárszolgálatnak, erről e-mailben küldünk tájékoztatást neked.

Az átadás a megrendeléstől, illetve a sikeres fizetéstől számítva legkésőbb 1-2 munkanapon belül megtörténik. A könyv átadása után a GLS Futárszolgálat küld tájékoztatást a kiszállítás részleteiről, illetve telefonos megkeresés is történik.

 • A csomag átvétele helyének vagy időpontjának megváltoztatása

A könyv sikeres megrendelése és/vagy kifizetése után, a logisztikai központ aznap vagy a következő munkanap automatikusan átadja a csomagot a futárszolgálat részére. Arra nincs lehetőség a munka kiszervezése miatt, hogy az átadás idejét a vásárló kérésére módosítsuk. Attól a pillanattól kezdve, hogy a futárszolgálat a csomagot átvette, az esetleges átvételi hely és időpont módosításokat a futárszolgálat ügyfélszolgálatán lehet kezdeményezni.

 • Nem tudtam átvenni a csomagot a megjelölt időben

Ebben az esetben a futárszolgálat ügyfélszolgálatán keresztül kell új időpontot egyeztetni vagy helyszínt módosítani.

 • Szeretném a csomagot postán maradóra, csomagpontra, Foxpost-ra kérni, vagy más futárszolgálattal kiszállítatni

A könyv kiszállítását egy külső logisztikai központ végzi, akinek kizárólagos szerződése van a GLS Futárszolgálattal. Emiatt kizárólag ezen cég házhozszállítási szolgáltatása útján tudjuk biztosítani. Egyéb szállítási mód nem kérhető.

 • Át tudom venni személyesen a könyvet?

A könyv raktározását és kiszállítását egy külső logisztikai központ végzi, az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás székhelyén nincs lehetőség a könyv személyes átvételére.

Van lehetőség arra, hogy a könyv(ek) megrendelésekor kapott e-mailben lévő linkre kattintva megadhasd a megajándékozott nevét és e-mail címét, így a könyvhöz járó későbbi frissítéseket, ajándékokat már a megajándékozott e-mail címére tudjuk kiküldeni.

Írj nekünk az info@anyagyere.hu e-mail címen, vagy hívd a 06-70-574-1499-es ügyfélszolgálati telefonszámot (H-CS: 9:00-16:00 óra között, P: 9:00-14:00 óra között). A megkereséseket Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője fogadja.

A munkaidőn kívül érkező megkereséseket a következő munkanapon dolgozzuk fel, hívjuk vissza. Amennyiben az e-mailben érkező megkeresés részleteinek pontosítása szükséges, telefonon is jelentkezhetünk.