Csatlakozás az Anya, gyere! Közösségbe:

Az Anya, gyere! Közösségbe csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv hivatalos tulajdonosai csatlakozhatnak.

Az előfizetés havi díja 6.990.- Ft.

A havi tagsági díj kifizetése csak bankkártyával lehetséges, a havi tagdíjat automatikusan vonjuk a kártyáról, amíg nem mondod le az előfizetést.

A megrendelés kapcsán kérlek azt az e-mail címet add meg, amivel megrendelted a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet. Ha nem emlékszel, hogy milyen e-mail címmel rendelted meg a könyvet, illetve bármilyen kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek keresd az Ügyfélszolgálatot: telefon: 06-70-574-1499 (munkanapokon 9-16 óra között), illetve e-mail: info@anyagyere.hu. Köszönöm!

A bankkártyás fizetés miatt kérlek készítsd elő a bankkártyád, mert a megrendelés elküldése után rögtön a fizetés oldalra visz a rendszer.

A havi előfizetéses rendszerű megrendelés leadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy amíg nem mondod le az előfizetést, minden hónapban beterheljük a havi díj összegét a bankkártyádon a hófordulód napján.

2021. januárjától a bankok bevezették a szigorúbb online fizetési feltételrendszerüket, ezért elképzelhető, hogy nem tudsz kártyával fizetni a webáruházakban. Emiatt előfordulhat, hogy a könyv vagy egyéb szolgáltatás megrendelése kapcsán nálunk is megakad a fizetési folyamat. Ebben az esetben a saját bankodnál tudod intézni a szükséges beállításokat, melyek szükségesek ahhoz, hogy az új feltételek szerint is tudj fizetni a kártyáddal nálunk, vagy más webáruházakban egyaránt. A változtatásokat nem mi indítottuk, nem nálunk van a probléma oka, így sajnos megoldani sem tudjuk, hanem a bankok uniós jogszabályoknak való megfeleléséhez van rájuk szükség, így ez minden online fizetést érinthet, de nem minden banknál vagy online fizetésnél jelentkezhet a probléma.

HAVI ELŐFIZETÉS: