Az Anya, gyere! Közösség Facebook csoportjához itt tudsz csatlakozni–>>

A csatlakozási kérelemnél kérlek add meg a neved és az e-mail címed, hogy ellenőrizhessük, hogy rendelkezel-e érvényes előfizetéssel a Közösségben.

A csoportba a beengedést hétköznap, munkaidőben intézzük.

A Közösséghez tartozó Facebook csoportban tudod feltenni a kérdéseidet a Közösség szakembereinek.

Ha nem szeretnél tovább Közösség előfizető lenni, akkor havi automata levonású előfizetés esetén a megrendelést visszaigazoló levelünkben találod a lemondás linkjét, illetve a tagsági oldalon a Felhasználói fiókom menüpontban tudod lemondani az előfizetést. Vagy e-mailt is tudsz írni a lemondást kérve az Ügyfélszolgálatnak (Poros-Kiss Izabella, info@anyagyere.hu).

Legalább 2 munkanappal a havi forduló előtt érdemes jelezned e-mailben a lemondási szándékodat, hogy legyen időnk lemondani az előfizetésed a következő levonás előtt. A lemondás akkor sikeres, ha megkapod a sikeres lemondást visszaigazoló e-mailünket. Ha ez nem érkezik meg, kérlek, vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, köszönjük.

Ha bérletet vásároltál, akkor a bérlet lejárta után automatikusan megszűnik az előfizetésed, nincs teendőd.

Ha bérletet vásároltál, akkor a lejárat előtt pár nappal e-mailben fogunk jelentkezni a további tudnivalókról. Ha szeretnél maradni, akkor  válthatsz havi, automata levonású bankkártyás előfizetésre.

Ha nem érkezett meg az e-mail, kérlek, jelezd ezt az ügyfélszolgálaton, Poros-Kiss Izabellának, az info@anyagyere.hu e-mail címen.

A számlákat a Tagsági oldal menüjében található Felhasználói fiókom menüpontra kattintva találod meg.

Az Anya, gyere! Közösség előfizetői a Közösség tudásanyagaihoz férnek hozzá. Ez azt jelenti, hogy ide tudsz belépni az előfizetéseddel–>>

Ezen kívül vannak olyan kurzusok, cikkek vagy előadások is a tagsági oldalon, melyekhez csak bizonyos kurzusok megvásárolói férhetnek hozzá, vagy a Tudástár előfizetőinek készült tartalmak. Ezekhez nem lesz jogosultságod, kivéve, ha az adott kurzust is megrendelted vagy előfizettél a Tudástárra is.

Emellett a hűséges, több, mint 3-6-9 hónapja előfizetéssel rendelkező tagjainknak elérhetővé teszünk ezen kurzusok közül néhányat, ezeket itt tudod megnézni–>>

A szolgáltatásról tárgyi adómentes (TAM) számlát állítunk ki, Humán egészségügyi szolgáltatás néven.