Sikeresen megrendelted az Anya, gyere! ajándékutalványt.

Hamarosan e-mailben visszaigazoljuk a megrendelést, keresd kérlek a Promóciók vagy Spam mappában is a levelünket. Ha nem érkezik visszajelzés, kérlek jelezd az ügyfélszolgálaton, hogy utána tudjunk nézni, hol akadt el a folyamat.

Itt találsz fontos információkat a megrendeléseddel kapcsolatban:

Ha bankkártyával fizettél, akkor az OTP Simplepay e-mailben tájékoztat a sikeres fizetés megtörténtéről. A megrendelésed után mi hamarosan elkészítjük a sorszámozott ajándékutalványt, amit majd e-mailben küldünk el neked, kép formátumban. Ezt ki tudod majd nyomtatni és át tudod adni a megajándékozottnak.

Ha utalást választottál, akkor pár percen belül egy automata válasz e-mail érkezik a megrendeléskor megadott e-mail címre, az átutaláshoz szükséges adatokkal. Kérjük, erre a megadott számlaszámra utald át az ajándékutalvány árát.

Előfordulhat, hogy az e-mail a SPAM (levélszemét) vagy promóciók mappába érkezik, ezért nem találod. Kérjük, hogy mindenképp ellenőrizd ezeken a helyeken is. Amennyiben ezeken a helyeken sem találod, kérjük jelezd ezt nekünk az ügyfélszolgálat elérhetőségein. (Előfordulhat, hogy elgépelted az e-mail címed a megrendeléskor, illetve az a tapasztalatunk, hogy a citromail, hotmail, freemail, outlook rendszerek időnként visszadobják a visszaigazoló leveleinket.)

Az ajándékutalványt a megajándékozott a megvásárlástól számított 1 éven belül tudja beváltani, az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás bizonyos termékeire és szolgáltatásaira.

Az utalvány lejárat után nem használható fel, értéke pénzre nem váltható.

A beváltás az utalvány egyedi sorszáma alapján, egyszer lehetséges.

Csak az utalvány összegénél magasabb árú termék vagy szolgáltatás esetén használható fel, egyszeri beváltás során.

A beváltásban részt vevő termékek vagy szolgáltatások köre eseti jelleggel változhat, pl. időszakosan elérhető online kurzusok vagy időszakos csatlakozási lehetőséget biztosító előfizetések esetén, illetve fix időpontra szóló előadások, workshopok kapcsán.

 

Írj nekünk az info@anyagyere.hu e-mail címen, vagy hívd a 06-70-574-1499-es ügyfélszolgálati telefonszámot (H-CS: 9:00-16:00 óra között, P: 9:00-14:00 óra között). A megkereséseket Poros-Kiss Izabella, az ügyfélszolgálat vezetője fogadja.

A munkaidőn kívül érkező megkereséseket a következő munkanapon dolgozzuk fel, hívjuk vissza. Amennyiben az e-mailben érkező megkeresés részleteinek pontosítása szükséges, telefonon is jelentkezhetünk.