&;

 

 

 

 

 

 

 

 

Ismered az összes alvástámogató módszert, de nem tudod eldönteni, mi lenne a legjobb nektek?

Az egyéni babaalvás konzultáció során együtt átbeszéljük a problémátokat és megtaláljuk azt a megoldást, ami pont hozzátok passzol.

Személyesen, telefonon, Skype-on és e-mailben is – ahogy szeretnéd!

Ki tartja a konzultációkat?

Szia, Dénes Ivett vagyok, orvos, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens jelölt.

A nagyobbik fiam születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást.

2014 óta tapasztalataimat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, könyv, előadások, online és egyéni kurzusok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 5 évben több ezer babának segítettem jobban aludni.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, tartok előadásokat és egyéni konzultációkat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Itt találkozhattál már velem:

Duna Tv, Ridikül műsor, 2019.:

Bonum Tv élő adások 2017-18.:

Cikkek, interjúk:

 • Nők Lapja Cafe

 • Forbes Magazin

 • Gyógyhírek – A Heim Pál Gyermekkórház online magazinja

 • A Cseppke Álomklub szakértője

Mikor érdemes egyéni konzultációra jelentkezned?

Ha a gyermeked

 • túl gyakran ébred éjszaka, és nem tudja kialudni magát,

 • ha nem akar napközben aludni, folyton nyűgös, fáradt,

 • ha már mindent megpróbáltál, mégis harcol az elalvás ellen,

 • ha összetett a problémátok, vagy régóta próbálsz segíteni jobban aludni a gyermekednek, sikertelenül.

Ha szeretnéd a babádat

 • máshol vagy máshogy altatni, mint most és bababarát megoldást keresel, sírni hagyás nélkül.

 • ha szeretnél kialakítani egy rugalmas napirendet, ami ideális a gyermekednek és könnyen követhető neked.

Kinek ajánlott a konzultáció?

Akkor ajánlom a különböző konzultációkat, ha te is azok közé a tudatos és felkészült szülők közé tartozol, akik

 • tisztában vannak a babák alvásának alapvető tudományos tényeivel, értik azt, miért és hogyan alszanak a babák. (A tudásodat el tudod mélyíteni a könyvemből).

 • nem hisznek a csodákban, hanem tudják azt, hogy a jó babaalvásért dolgozni kell. Hosszan és sokat.

 • tudnak időt és energiát szánni a napirend kialakítására, vagy az alvási szokások megváltoztatására.

 • Nem egyéjszakás megoldásokat és 100%-os tutitippeket szeretnének, hanem személyre szabott, a baba és a család egyéni igényeit messzemenőkig figyelembe vevő megoldásokat.

 • nem a sírni hagyásban hisznek, és nem támasztanak irreális elvárásokat a gyermekük felé. El tudják fogadni, hogy a saját gyermekük máshogy alszik, másra van szüksége, máshogy fejlődik az alvása, mint a szomszéd gyermekének.

 • Akik már olvasták a könyvem. A könyvben leírt tudás ismerete alapvető ahhoz, hogy egy nyelvet beszéljünk, és hatékonyan tudjunk együtt dolgozni a gyermeked jobb alvásáért. Egyéni konzultációra csak a könyvem hivatalos tulajdonosait tudom fogadni, tehát akik itt a honlapon megrendelték vagy ajándékba kapták a könyvet. A konzultációkra csak a könyv megvásárlásakor megadott e-mail címmel lehet jelentkezni, ha ajándékba kaptad, akkor az ajándékozó e-mail címét kell megadni. Egy e-mail címről egy család jelentkezhet.

Mit gondolnak azok, akik már részt vettek a konzultáción?

“Végre valaki, aki nem a sírni hagyást szajkózza, hanem megmutatja, hogy van más megoldás is!”
Kovács Szilvia
“Sokkal hamarabb kellett volna jelentkeznem. Végre Levi ki tudja aludni magát! Sokkal kiegyensúlyozottabb, mióta jól alszik.”

P. Tamara

“Képzeld, Ivett! Bence végre átaludta az éjszakát! 17 hónap után először! Nagyon-nagyon köszönöm a segítséged!!! Már ajánlottalak a barátnőmnek is!

R. Timi

Milyen fajta egyéni konzultációk érhetőek el?

Többféle lehetőséged van, ha konzultációra jelentkeznél, vannak egy alkalmas megbeszélések és több alkalmas csomagajánlatok is. A konzultáció helyszíne és módja alapján is dönthetsz, lehet egy pszichológiai központban, személyesen konzultálni, vagy telefonon, Skype-on beszélgetni. E-mailben is lehet tanácsokat kérni.

 I. Egy alkalmas konzultációk

1. E-mail konzultáció

Egyszeri alkalmas konzultáció típus, melyet akkor érdemes választanod, ha nem nagyon összetett a problémátok, ha néhány kérdésed van csak, és úgy érzed, egy személyre szabott összefoglaló pont elég lenne ahhoz, hogy el tudj indulni azon az úton, ahol végül egy jól alvó család vár.

Az e-mail konzultáció során egy részletes online adatlapot kell kitölteni és visszaküldeni, illetve 2-3 hetes alvásnaplóra is szükség van. Ezek alapján mi megismerjük a konkrét alvásproblémát és azt, hogy pontosan mit szeretnél elérni a gyermek alvásával kapcsolatban.

A kitöltött adatlapot és az alvásnaplót  átnézzük, és egy teljesen személyre szabott, 8-10 oldalas összefoglalót küldünk neked a lehetséges megoldásokról, lépésekről. Ezt e-mailben, meghatározott időpontra készítjük el neked.

Ennél a konzultációs típusnál nincs lehetőség után követésre e-mailben, de az ismétlő telefonos vagy Skype konzultáció igénybe vehető.

A konzultáció ára 17.900 Ft.

A konzultációra a jelentkezés augusztus 1-én indul, de az összefoglalók elkészítése csak szeptemberben történik meg, a nyári szünetre való tekintettel.

Szeptemberre 20 db e-mail konzultációt tudunk vállalni, érkezési sorrendben történik majd a személyre szabott összefoglalók elkészítése, a hibátlanul kitöltött és visszaküldött adatlapok és a megfelelő formátumú, 2-3 hetes alvásnapló ismeretében. Az adatokat minimum 7 nappal a határidő előtt szeretnénk megkapni, hogy legyen idő az elkészítésre.

Ezen a linken találod az automata időpontfoglaló naptárt, ahol a 20 szeptemberi lehetőséget látod. (A linket úgy tudod elérni, ha megadod azt az e-mail címet, amivel annó megrendelted a könyvet). Ezek a dátumok azt jelzik, mikorra készül el a személyre szabott összefoglalód. Úgy érdemes jelentkezni, hogy a kitöltött adatlapot és a 2-3 hetes alvásnaplót minimum 1 héttel hamarabb el tudd küldeni részünkre, hogy legyen idő elkészíteni az összefoglalót. Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a konzultáció díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, illetve az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz. Ezeket várjuk vissza, kitöltve, hogy el tudjuk kezdeni a munkát, minimum 1 héttel a határidő előtt. A vállalt határidőre elküldjük neked a személyre szabott összefoglalód, amiben a baba ideális napirendjére, az altatás módjára, a problémátok megoldásának lehetséges útjaira találsz útmutatást. Az összefoglaló pdf formátumban érkezik, e-mailben küldjük és kb. 8-10 oldalas dokumentumra számíthatsz, attól függően, milyen konkrét problémával fordultál hozzánk.

Az e-mail konzultáció többször is igénybe vehető, ugyanezekkel a feltételekkel, mindig újonnan kitöltött adatlappal és friss alvásnaplóval.  Testvérek esetén, ha több gyermekednél is tanácsot szeretnél kérni, akkor annyi megrendelés szükséges, ahány csemeténél kérdésed van, mindenkinél külön kitöltött adatlappal és saját alvásnaplóval.

 

2. Telefonos vagy Skype konzultáció

Egyszeri, 1,5 órás beszélgetés telefonon vagy Skype-on, ha szeretnél beszélgetni is a problémátokról, ha jobban szereted a face to face konzultációt az e-mailnél, de nincs lehetőséged a központba elutazni.

A telefonos vagy Skype konzultáció során egy részletes online adatlapot kell kitölteni és visszaküldeni, illetve 2-3 hetes alvásnaplóra is szükség van. Ezek alapján mi megismerjük a konkrét alvásproblémát és azt, hogy pontosan mit szeretnél elérni a gyermek alvásával kapcsolatban. A kitöltött adatlapot és az alvásnaplót visszaküldve átnézem a válaszokat, a baba napirendjét, így felkészülten várom a megbeszélést, ahol már célzottan tudunk a megoldási lehetőségekről beszélgetni. A lefoglalt időpontban én foglak keresni, a belföldi hívások díját állom, külföldi tartózkodás esetén érdemes a Skype lehetőséget igénybe venni, vagy te tudsz felhívni engem telefonon.

A konzultáció ára 29.900 Ft.

A telefonos vagy Skype konzultációra a jelentkezés augusztus 1-én indul, de az időpontok legkorábban szeptemberre szólnak, a nyári szünetre való tekintettel.

Ezen a linken találod az automata időpontfoglaló naptárt, ahol a szeptemberi-októberi lehetőségeket látod. A konkrét időpontokat csak a könyvem megvásárlásakor megadott e-mail cím beírásával éred el. Úgy érdemes jelentkezni, hogy a kitöltött adatlapot és a 2-3 hetes alvásnaplót minimum 3-4 munkanappal hamarabb el tudd küldeni részünkre, hogy legyen idő felkészülni a konzultációra. Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a konzultáció díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az adatlapot találod, illetve az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz. Ezeket várjuk vissza, kitöltve, hogy fel tudjak készülni a beszélgetésre. A lefoglalt időpontban keresni foglak telefonon vagy Skype-on, ahogy megadtad a foglalás során. A konzultáció egyszeri alkalom, de külön díj ellenében utánkövető beszélgetés igénybe vehető, ennek részleteit lejjebb találod.

A konzultáció elején végighallgatlak, hogy beszámolhass arról, mi a konkrét probléma a gyermeked alvásával kapcsolatban, kiegészítve az adatlapon megosztott információkat, közben én is felteszek néhány pontosító kérdést, hogy minél személyre szabottabb válaszokat, megoldási javaslatokat tudjak majd adni. A gyermek alvásnaplójátátbeszéljük, majd a konzultáció második felében elkezdjük a közös munkát. Megbeszéljük, hogy milyen megoldások jöhetnek szóba, melyik a legszimpatikusabb neked, mire kell figyelni a módszer alkalmazásánál, illetve mikorra várható eredmény az adott megoldás alkalmazása során.

A beszélgetés végén még pár percben összefoglalom, miben maradtunk, illetve egyeztetünk arról, ha további segítségre vagy folyamatos konzultációkra lenne szükséged, milyen lehetőségeid vannak.

3. Személyes találkozás

Lehetőséged van a konzultációt személyesen is igénybe venni, a Szentendrén található Otthon.Magadnál Központban várlak szeretettel keddi napokon. Az Otthon.Magadnál Központ Szentendre belvárosában található, egy pszichológiai rendelőben tudunk beszélgetni, gyermekbarát körülmények között.

A központba érdemes az egész családnak eljönni, hogy teljes körű képet kapjak a problémáról. Az egyszeri alkalmas, 1,5 órás beszélgetés során az alvásprobléma részleteinek megbeszélése zajlik, az okok feltárása és a lehetséges megoldások megbeszélése. Érdemes alvásnaplóval is készülni, ami segít kideríteni a probléma okát. A tapasztalat az, hogy a személyes konzultáció kapcsán általában nem elég egy alkalom, erre akkor érdemes jelentkezni, ha a szülők tudják vállalni a kb. 2 hetente történő újabb megjelenéseket, mert a személyes találkozás olyan problémákat is felszínre szokott hozni, amiknek a megoldása szoros utánkövetést igényel, így érdemes végigvinni a találkozókat. Ha szükséges, akkor telefonon is folytatódhatnak a beszélgetések, bár ez korlátozza az alvásprobléma teljes körű feltárását, hiszen a baba viselkedése, természete nem ismerhető meg ilyen formán.A konzultációra a jelentkezés online, egy automata időpont foglaló rendszeren keresztül történik, ezen a linken. A  konkrét időpontokat csak a könyvem olvasói láthatják, azt az e-mail címet kell beírni az űrlapba, amivel annó a könyv megrendelése történt.

A konzultáció díja csak előre, bankkártyával vagy utalással teljesíthető, a helyszínen nincs lehetőség készpénzes vagy bankkártyás fizetésre. A lefoglalt időpont csak a konzultáció díjának megérkezése után lesz végleges.

A konzultáció ára 34.900 Ft.

A megrendelés augusztus 1-én indul, de az időpontok legkorábban szeptemberre szólnak, a nyári szünetre való tekintettel.

Ezen a linken találod az automata időpontfoglaló naptárt, ahol a szeptemberi-októberi lehetőséget látod.  Ha sikeresen lefoglaltad az időpontot, akkor bankkártyával vagy utalással tudod rendezni a konzultáció díját, ha az összeg megérkezett hozzánk, küldeni fogunk egy e-mailt, amiben az alvásnapló vezetésének részleteiről olvashatsz. A lefoglalt időpontban várni foglak az Otthon.Magadnál Központban (2000 Szentendre, Dumtsa Jenő u. 13/a.). A környéken a parkolás fizetős. A rendelő az emeleten található, a babakocsi lent hagyható az udvarban. A központban van lehetőség szoptatásra, peluscserére, a tápszer megmelegítésére. A környéken kávézók, éttermek találhatóak.

A konzultáció elején végighallgatlak, hogy részletesen beszámolhass arról, mi a konkrét probléma a gyermeked alvásával kapcsolatban, közben felteszek néhány pontosító kérdést, hogy minél személyre szabottabb válaszokat, megoldási javaslatokat tudjak majd adni. A gyermek alvásnaplóját átbeszéljük, majd a konzultáció vége felé elkezdjük a közös munkát. Átbeszéljük, milyen megoldások jöhetnek szóba, melyik a legszimpatikusabb neked, mire kell figyelni a módszer alkalmazásánál, illetve mikorra várható eredmény az adott megoldás alkalmazása során. A tapasztalat azt mutatja, hogy az első beszélgetés során legtöbbször az okok felismerése és a megoldási lehetőségek első lépéseinek megbeszélése történik, ezért szükség van még néhány alkalomra, hogy az összetett, régóta fennálló alvásproblémát meg tudjuk oldani. Tehát, a személyes konzultációt akkor érdemes választani, ha vállalni tudjátok a többszöri alkalmat is, ha szükséges.

4. Ismétlő konzultációk

Van lehetőség újabb konzultációs alkalmat foglalni, személyesen és telefonon is, amennyiben már voltál személyes beszélgetésen, részt vettél telefonos, Skype vagy e-mail konzultáción, 6 hónapon belüli időpontban. 6 hónapon túl már annyi mindenben változott a gyermek fejlődése, napirendje, alvása, hogy újabb első konzultációs időpont foglalása szükséges.

Az ismétlő konzultációk részleteit e-mailben osztom meg veled, az első konzultációs alkalmat követően. A személyes konzultáció 50 perces, helyszíne szintén Szentendre, az Otthon.Magadnál Központ, keddi napokon délelőtt, illetve kora délután.

A telefonos vagy Skype konzultáció szintén 50 perces, csütörtöki napokon, napközben érhető el. A többi részletet e-mailben küldjük el neked az első konzultáció lezajlása után.

II. Csomagajánlatok – csak 2020 januárjától érhetőek el, részletek hamarosan…

Hogyan válassz az egyéni konzultációk között?

Ha egyszerűbbnek tűnik a problémád, nincs annyi kérdésed és írásos, személyre szabott összefoglalót, tervet szeretnél, akkor válaszd az e-mail konzultációt. Itt nincs face to face beszélgetési lehetőség a tanácsadóval, de a 8-10 oldalas összefoglaló, amit a bekért részletes adatlap és az alvásnapló alapján, teljesen személyre szabottan készítünk el neked, segít elindulni, biztonságot nyújt és segít megoldani a felmerülő nehézségeket.

Ha beszélgetni is szeretnél, akkor választhatod a telefonos vagy Skype konzultációt, itt egy 1,5 órás megbeszélésre van lehetőséged. Ha csomagot veszel, akkor 1-2 hetente tudunk újra beszélgetni, a közben felmerülő problémákról és a fejleményekről.

személyes konzultáció azoknak ajánlott, akik szeretnének maximális támogatást, személyes találkozásokat, teljes körű tanácsokat, a baba-mama kapcsolat, a gyermek viselkedésének megfigyelésével kiegészítve.

Az ismétlő telefonos és személyes konzultációt mindenki kérheti, aki 6 hónapon belül egyszeri e-mail, egyszeri telefonos vagy személyes konzultáción vett részt, vagy elfogyott a csomagjában foglalt alkalom, így szeretne újabb beszélgetést. Első alkalommal ez a szolgáltatás nem kérhető, a részletek ezért csak az első alkalmon részt vett családok számára érhetőek el, e-mailben a konzultáció után.

Ha extra ötleted van, szeretnél csoportos konzultációt, vagy speciális alvástémában beszélgetést, kérlek írj az info@anyagyere.hu e-mail címre és megbeszéljük.

E-mail konzultáció

17 900Ft
 • Egyszerűbb problémákra
 • Részletes, személyre szabott, alvásnapló elemzéssel
 • 8-10 oldalas összefoglaló

Telefonos vagy Skype konzultáció

29 900Ft
 • 1,5 órás telefonos vagy Skype beszélgetés
 • Előzetesen kitöltött adatlappal, alvásnapló elemzéssel
 • Személyre szabott tanácsokkal

Személyes találkozás

34 900Ft
 • 1,5 órás személyes beszélgetés
 • Szentendrei helyszín
 • Teljes körű tanácsok

Ha komolyan érdekel az egyéni konzultáció, ezt mindenképp olvasd el:

A KONZULTÁCIÓK IDŐPONTJA:

A különböző konzultációk fix időpontban vannak, nincs lehetőség hétvégére, a késő délutáni órákra foglalni, illetve más napokat kérni. A személyes konzultációk csak Szentendrén érhetőek el, keddi napokon. A telefonos vagy Skype konzultációk nem mindig történnek fix napokon, az egyéb elfoglaltságok (kongresszus, továbbképzés) kapcsán lehet változás, de általánosságban csütörtöki napokon zajlanak. Az e-mail konzultációk határideje a lefoglalt időpont, addigra küldjük el a személyre szabott összefoglalódat.

KIK JELENTKEZHETNEK KONZULTÁCIÓRA?

A konzultációk csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv hivatalos tulajdonosainak érhetők el, akiknek az e-mail címe szerepel a vásárlói adatbázisunkban. Amennyiben ajándékba kaptad a könyvet, akkor a vásárló e-mail címével tudsz jelentkezni a konzultációkra, vagy az ajándékozó kérheti az e-mail cím cseréjét a te e-mail címedre az info@anyagyere.hu e-mail címen.

JOGI INFÓK A KONZULTÁCIÓKRÓL

Az egyéni konzultáció nem orvosi, nem pszichológiai tanácsadás, nem egészségügyi szolgáltatás, nem történik orvosi vizsgálat, pszichológiai állapotfelmérés vagy pszichoterápia a beszélgetés vagy az összefoglaló megírása során. A konzultáció igénybevétele előtt feltétlenül javasolt egy beszélgetés a gyermek háziorvosával az alvásprobléma hátterében meghúzódó esetleges betegségek kizárása céljából. Ha a konzultációk során orvosi probléma vagy pszichológiai utánkövetést igénylő állapot gyanúja merül fel, a család javaslatot kap a megfelelő szakember felkeresésére, akár a háziorvoson keresztül, akár személyes ajánlás útján.

KRÓNIKUS BETEG GYERMEKEKKEL IS LEHET KONZULTÁCIÓT KÉRNI?

A konzultáción csak egészséges, normális fejlődésű gyermekek tanácsadását vállaljuk, krónikus betegség, eltérő fejlődésmenet esetén egyéni mérlegelés esetén döntünk arról, tudjuk-e vállalni a segítségnyújtást. Ebben az esetben kérlek írj e-mailt az info@anyagyere.hu e-mail címre, hogy megbeszélhessük, érdemes-e jelentkezni a konzultációkra.

A KONZULTÁCIÓ LEMONDÁSA:

A lefoglalt időponttól számolva minimum egy héttel korábbi lemondás esetén a konzultáció díja 100 %-ban visszafizetésre kerül. 72 órán túli és 1 héten belüli lemondásnál 50 % a visszatérítés mértéke, 72 órán belül már nincs lehetőség a visszatérítésre. Tehát, ha az időpontod 2019. szeptember 19-re, 12:00-ra szól, akkor 2019. szeptember 12-én, 11:59-ig tudod azt lemondani a 100%-os pénzvisszatérítésig. Ha 2019. szeptember 16-án 11:59-ig mondod le az időpontod, akkor a befizetett konzultációs díj 50 %-a jár vissza. 2019. szeptember 16. 12:00-órától nem tudjuk visszafizetni a konzultáció díját. A lemondás történhet az automata rendszeren keresztül, a visszaigazoló e-mailben megadott linken vagy az info@anyagyere.hu e-mail címre küldött e-mailben. A lemondás után a helyet felszabadítjuk, az szabadon foglalható lesz. Ha pedig jár neked visszatérítés, akkor azt 3 munkanapon belül visszautaljuk a részedre.

Ha a személyes konzultáción nem jelentkezel a lefoglalt időpontban vagy nem vagy elérhető telefonon, Skype-on, akkor sem jár vissza a konzultáció díja. Vészhelyzet esetén ettől eltekinthetünk. Késés esetén nincs lehetőség tovább tartani a beszélgetést, az előjegyzés szigorúan meghatározott ütemben zajlik.

A KONZULTÁCIÓ IDŐPONTJÁNAK MÓDOSÍTÁSA:

48 órán belül nem lehetséges, előtte szabadon módosítható a szabad időpontok bármelyikére. Egyedi időpont kérésére nincs lehetőség.

Ha miattunk késik vagy nem valósul meg a beszélgetés, természetesen teljes mértékben kártalanítunk, soron kívül adunk új időpontot vagy pótoljuk az elmaradt időt, illetve visszafizetjük a konzultáció díját.