Könyv köszönőoldal2021-03-23T11:40:11+02:00

Megrendelésed sikeres, de várj, van még egy ajándékod! Kizárólag Békés éjszakák, vidám nappalok könyv tulajdonosoknak…

Próbáld ki az Anya, gyere! Tudástárat 7 napig, csupán 490 Ft-ért!

Figyelem! Ez a lehetőség csak a könyv vásárlóinak érhető el, ha a fenti határidő lejár, már nem tudsz élni a kivételes lehetőséggel!
Velünk tartasz?
Nézd meg a videót, mit nyújt neked az Anya, gyere! Tudástár:

Az Anya, gyere! Tudástár tagság az első 7 napban csak 490 Ft. Utána 3990 Ft/hó, amit a megadott bankkártyádról vonunk le. Ha a próbaidőszak alatt vagy utána bármikor le szeretnéd mondani az előfizetésed, ezt a saját Anya, gyere! Tudástár fiókodba belépve, pár kattintással, bármikor megteheted, hűségidő nélkül.

A gyermeked egészségébe fektetni egy életre szóló befektetés, melyre már a babavárás kezdetétől szükség van.

Az egészséges alvási szokások megalapozzák a gyermekek egész életét, hiszen a jó alvás fontos szerepet játszik a gyermekek fejlődésében, növekedésében, tanulásában, viselkedésében, hangulatában, másokkal való kapcsolatában egyaránt.

Mi az az Anya, gyere! Tudástár?

Az Anya, gyere! Tudástár nem csupán egy olyan tudásanyag gyűjtemény, ami segít neked abban, hogyan tudsz segíteni a kisgyermekednek jól aludni. Sokkal inkább egy komplex segítség, mely támogat abban, hogy azon elköteleződésed mellett, hogy te tenni akarsz a gyermeked jó alvásáért, ki tudj tartani.

Folyamatosan bővülő, online elérhető tudásbázis és szakértői támogatás, mely elmagyarázza a különböző alvással kapcsolatos tapasztalataid okait, segít kivédeni a gyermekek alvásában gyakran előforduló nehézségeket, illetve gyakorlati megoldásokat ad ezek megoldására.

A Tudástár elhozza neked a legjobb hazai és külföldi gyermekalvással foglalkozó kutatók, tudósok, tanácsadók tudását, magyar nyelven, érthetően, szakmai kifejezésektől és rizsától mentesen. Így időt és energiát tudsz megtakarítani, és egy olyan tudásbázishoz és szakmai segítséghez jutsz hozzá, ami sehol máshol nem elérhető.

Hogyan segít jól aludni a családodnak az Anya, gyere! Tudástár?

Megérted, hogyan alszanak a babák és a kisgyermekek

A gyermekek alvása, az arra ható tényezők, az azt befolyásoló hatások összetett kérdést jelentenek, melyre nem fogsz valódi hatással bíró tuti tippeket kapni egy egyszerű baba-mama Facebook csoportban.

Olyan tudásanyagokhoz is hozzáférsz, amik a speciális helyzeteket tárgyalják

A többemberes babák altatása, a “lerakom, felébred” probléma, az anya lelkiállapotának és a baba nemalvásának összefüggései vagy a hosszú éjszakai fennlétek kivédése, a mind-mind olyan téma, amit kellő mélységben csak itt érsz el.

A megfelelő tudás és szakmai segítség magabiztosságot, nyugalmat, tudatos szülőséget ad

Ha megvan a megfelelő tudásod, és az a lehetőséged, hogy a témában jártas szakembereknek bármikor felteheted a kérdéseidet, akkor magabiztos, válaszkész, szenzitív szülője tudsz lenni a gyermekednek, miközben sokkal jobban megismered és megérted őt – ez pedig nem csak a gyermek alvását fogja támogatni, hanem a kapcsolatotokat is elmélyíti.

nem kérdés, máris csatlakozom!

Mi mindent kapsz a Tudástár tagjaként?

1. Újdonságok

Minden hónapban új tudásanyagokat készítünk neked, a legtöbbet a Tudástár tagjai szavazzák meg. A legfrissebbek közül néhány ízelítőként:

TUDÁSTÁR CIKK: Mit kell tudni a biztonságos kendőben vagy hordozóban alvásról? (ÚJ)

Szeretnéd, ha a babád a kendőben vagy a hurciban is biztonságosan tudna aludni? Tudod, hogy mit kell tenned ezért? A cikkben az aktuális szakmai ajánlásokat olvashatod. Az Angol TICKS (tight, i [...]

TUDÁSTÁR CIKK: A korababák biztonságos alvása (ÚJ)

Milyen speciális szabályok vonatkoznak a korababák biztonságos alvására? Megtudhatod az összefoglalóból. A 37. hét előtt született korababák és a 2,5 kg alatti súllyal született picik nagyobb r [...]

TUDÁSTÁR ELŐADÁS: Az éjszakai ébredések – megelőzés és megoldás (ÚJ)

Vajon az éjszakai jelzések egy része kivédhető lehet? Ha igen, akkor hogyan? Mit tegyünk, ha nem megelőzhető a megébredés? Mit tegyünk, ha a gyermek éjjel felébred, hogyan reagáljunk? Ezekről a témák [...]

TUDÁSTÁR ELŐADÁS: Az éjszakai ébredések – alvásprobléma-e vagy sem? (ÚJ)

Vajon minden éjszakai ébredés alvásproblémát jelez? Vajon az oké, ha az éhség miatt kel fel a gyermek, de az nem, ha más miatt? Vajon a gyermekek hozzászoknak az éjszakai ébredésekhez? Vajon az a gye [...]

TUDÁSTÁR ESETTANULMÁNY: A 2,5 éves Zsolti nem akar aludni… – (ÚJ)

2,5 éves volt Zsolti, amikor tiltakozni kezdett az altatás ellen. Az anyukája vitte volna a szokott időben, ebéd után aludni, de a kisfiú ekkor eszeveszett szaladgálásba kezdett, nem akart a sz [...]

TUDÁSTÁR CIKK: Mit várhatsz el a babától az alvása terén és mit nem? (ÚJ)

Rengeteg irreális elvárással találkozom a baba-mama Facebook csoportokban és hozzám is érkeznek ehhez hasonló kérések: "Nincs valami gyors, egyszerű megoldás arra, hogy a gyerek napirendje ne v [...]

Load More Posts

2. Tudásanyagok

Eléred az a több, mint 70 tudásanyagot, ami már elérhető minden csatlakozó tagunknak. A tudásanyagok a nemzetközi szakmai szervezetek és alvástudománnyal foglalkozó szakemberek tudásának legjavát hozzák el neked, érthetően, magyar nyelven, hanganyagok, előadások, tanulmányok formájában. Mindezt nem éred el ingyenes blogokon vagy Facebook csoportokban.

 

Esettanulmányok

TUDÁSTÁR ESETTANULMÁNY: Hurci helyett máshogy…

Ha eddig kendőben vagy csatos hordozóban, a mellkasodon vagy a hátadon altattad a babádat, de most szeretnél változtatni ezen, mert már nem bírod el a kicsit, vagy szeretnéd, ha le tudnád tenni az ágyáb [...]

Load More Posts

Előadások

TUDÁSTÁR ELŐADÁS: A rövid nappali alvásokról

Mikor lehet probléma, és mikor életkori sajátosság, ha a baba rövidet alszik napközben? Mit tehetünk, ha a gyermek rendszeresen túl hamar ébred fel a nappali szundikból? Hogyan fordulhat elő, hogy valójáb [...]

Load More Posts

Cikkek

TUDÁSTÁR CIKK: Ha a baba szeretne máshogy aludni…

A babák alvása rengeteget fejlődik, változik az első pár év során. Teljesen természetes, hogy közben a baba kedvelt altatási módja is megváltozhat, akár többször is. Az, hogy hogyan alszik el a baba [...]

Load More Posts

Online kurzusok

TUDÁSTÁR KURZUS: Hogyan altassuk a babát?

Üdv a Hogyan altassul a babát tréningen! A Hogyan altassuk a babát? kurzus a nehéz, elhúzódó altatások okairól és megoldási lehetőségeiről szól, illetve ahhoz kapsz benne hasznos tanácsokat, hogy mil [...]

TUDÁSTÁR KURZUS: Tudástár alapkurzus

Ha a szeretnél segíteni a gyermekednek jobban aludni, megoldani a jelenlegi alvási nehézségeket, akkor kezdd itt: Ebben a bevezető kurzusban elmesélem, hogy milyen sablon mentén tudsz haladni, ha szer [...]

Load More Posts

3. Rendszeres kérdezési lehetőség

Kérdésed van a babád alvásáról?
Tedd fel, és a Tudástár szakemberei segítenek. Kérdezhetsz az élő adáson vagy bármikor a tagsági oldal fórumán. Akár anonim módon is.
Ha nem találsz olyan tudásanyagot, ami a kérdéseidre választ ad, elkészítjük azt neked.

4. Ingyenes workshopok, előadások, kihívások

A Tudástár tagjai ingyenesen részt vehetnek ezeken az eseményeken, online formában, választott témákban.
A következő kihívás 2021. április 1-én indul, a témája pedig az éjszakai ébredések lesz. A kihívás a Facebook csoportban zajlik, az ezzel kapcsolatos posztok csak 1 hónapig érhetőek el, tehát érdemes időben becsatlakozni.
 
 

5. Szuper közösség

A Tudástár tagjait tömörítő Facebook csoport gyökeresen különbözik a sima baba-mama csoportoktól.
Nincs több ezres taglétszám, nincsenek trollok és kamuprofilok, viszont van moderálás.
Nincsenek megmondóemberek, unalomig ismételt kérdések, reklámposztok és öncélú panaszáradatok. Sem tévhitek, csodamódszerek és anyaszégyenítés.
Ott a helyem a Tudástárban

Az Anya, gyere! Tudástárban napi egy kávé áráért rengeteg gyakorlati tudást, szakmai segítséget és egy szuper közösséget kapsz.

  • Ugye, tudod, hogy az itt kapott tudással általában sem a háziorvos, sem a védőnő, sem a pedagógus nincs tisztában, nemhogy a barátnők vagy a játszótéri anyukák?

  • A Tudástárban válaszkész, a modern kötődéselméletek ismereteit, a fejlődéslélektan alapjait is felhasználó tudásanyagokat találsz, nincs szó sírni hagyásról vagy tekintélyelvű módszerekről.

  • A kisgyermekkori alvási nehézségek a kutatások szerint minden harmadik-negyedik családot érintenek és a babakorban jelentkező problémák harmada még óvodáskorban is fennáll. Tehát egyáltalán nem ritkák, és sok esetben meg sem oldódnak magától.

  • Miért fosztanád meg a gyermekedet és magadat a jó alvástól csak azért, mert az a közvélekedés, hogy ezeket az alvással kapcsolatos problémákat csak kinőni tudják a gyermekek?

  • Miért más anyukák tapasztalataira támaszkodnál csupán, akik városi legendák alapján osszák meg a tuti tippjeiket?

Nézd meg, mit mondanak azok, akik már csatlakoztak az Anya, gyere! Tudástárhoz:

Kedves Anyukák/Apukák!
Számomra hatalmas segítség volt első kisbabám megfelelő gondozásához, amiket itt olvashattam, hallhattam!
Csomó új, számomra még ismeretlen ismerettel gazdagított a babám napirendjét, alvását illetően – így hatékonyan és gyorsan sikeres mindennapok köszöntöttek ránk.
Persze a kitartásra is nagy szükség van, ha az ember belekezd, de megéri! 🙂
Mindenkinek szívből ajánlom!  
S. Sarolta

Számomra sokat segített a könyv és a Tudástár együtt, abban hogy megismerjem a kisbabám alvás igényeit, és hogy ezáltal könnyebben elfogadjam a nehézségeket, vagy adott esetben merjek változtatni és felkészült legyek a változásokra.

Gy. Szabina
Utólag úgy érzem, hogy ezek az információk jól jöttek volna az első hetekben, inkább ezekből a cikkekből/videókból kellett volna elolvasnom/meghallgatnom néhányat a várandósságom alatt. 
Anna
Nekem nagyon sokat segített a reális elvárások kialakításában, abban, hogy a változásban ne egy újabb nehézséget, hanem a gyermekem fejlődését lássam 🙂 A problémákat sikerült újrafogalmaznom, rájöttem, hogy amit annak látok, valójában nem biztos, hogy az:) A tudásanyagokon kívül nagyon megnyugtató az elfogadó és a baba érdekeit maximálisan szem előtt tartó viszonyulás 🙂  
Eszter

Egy barátnőmtől hallottam először a könyvről és a közösségi oldalakról. Kb. két hónapos volt a kisfiam, amikor csatlakoztam. A könyv is sok fontos információval látott el, de az előadások, illetve a tagok közötti eszmecsere segített igazán abban, hogy tudatosan kezeljem az altatást (és más dolgokat is, pl. játékok, testi diszkomfort érzés, stb.). Teljesen megváltoztak a napjaink, amióta alvásnaplót vezetek, és figyelem az alvás – ébrenlét időket. Még egy teljesen baba diktálta napirend mellett is sokkal kiszámíthatóbbak, tervezhetőbbek a napok, jobban értem a kisfiam igényeit, és ezt ő sok mosolygással jutalmazza. Bár nappal nehezebben altatható, mégis össze tudjuk hozni a minimum 14 óra napi alvásmennyiséget. 🙂  

Anikó

Több, mint fél éve senki nem tudta megmondani, hogy miért ébred éjjel óránként a kisfiam. Az első oktató anyagban megleltem a válaszokat.

Szandi

A kisfiam első hónapjaiban sok aggodalmat okozott a kisbabám nyűgössége, azt éreztem, hogy kiegyensúlyozottabb is lehetne, de nem tudtam mi a baj. Az sem segített, hogy a környezetemben lévő gyakorlott anyukák nyomást gyakoroltak rám, mint kezdő anyukára, hogy biztos a táplálással van probléma. Én nem elégedtem meg ezzel az iránnyal, ekkor találtam rá Ivett nagyszerű könyvére, majd szinte faltam a Tudástár leckéit is, ami remekül részletezi a könyvben leírtakat. Hatalmas előrelépést jelentettek számomra a közérthetően megfogalmazott, konkrét, gyakorlatias információk és a gondolkodásmód, amiket otthon kikísérletezve jobban megismertem a kisbabám szokásait, erősödött a kapcsolatunk, rövid idő alatt kiegyensúlyozottá vált és persze az is kiderült, hogy a táplálásával semmi gond nincs. Jó szívvel ajánlom a Tudástárat minden olyan szülőnek, aki megalapozott információkra hagyatkozva szeretné a legjobb gondoskodást nyújtani a kisbabájának. Köszönöm Ivett! 🙂  

Zsuzsi

A könyv önmagában is kiválóan használható. Azonban a Tudástárban elérhető összefoglalók és előadások hozzásegítenek ahhoz, hogy egy nehézség hátterét jobban megértsük, és több példát, gyakorlati tanácsot kaphatunk.

Györgyi

Nagyon sok olyan szakmai információ megtalálható egy helyen, melyekre szüksége van egy szülőnek, különösen ha kezdő, így a nyomasztó, és sokszor pánikkeltő fórumok elkerülhetőek. Az pedig, hogy lehetőség van a Doktornőtől direktben kérdezni, nekem nagyon szimpatikus!  

VM Bea

Tudástárban tetszettek a stream videók, sok példa van bennük, jobban árnyalja, amit a könyvedben leírsz. A lelkizős rész tetszett legjobban, mikor azt analizálod, hogy vajon kinek van nagyobb szüksége arra, hogy a gyerek (jól) aludjon. Lehet, hogy nekem? Rájöttem, hogy sok mindent a gyerek rossz alvására vetítettem ki, de valójában az anyává válást volt nehéz elfogadnom. Amíg aludt, addig tudtam kicsit visszatérni a régi életembe, és spriccelni kezdett a gyomorsavam, mikor meghallottam, hogy felébredt. Mindezt, persze, nem tudatosan, valódi problémának éltem meg az alvás kérdést. A videód nyitotta fel a szemem. Most már sok mindent elengedtem, lazultam, elfogadtam, és nem szorongok annyit az alváson és érdekes, hogy ettől jobb lett.

Rita

Ha problémáid vannak az altatással, ha szeretnéd kisbabád alvását a korának megfelelő szintre hozni vagy csak biztos akarsz lenni benne, hogy jól csinálod, jó szívvel ajánlom Dr. Dénes Ivett alvás tanácsadó írásait és FB-csoportját.  

Melinda

A Tudástár szakemberei:

Dr. Dénes Ivett

orvos, csecsemő-szülő kapcsolati konzulens, babaalvás tanácsadó, bestseller szerző, 2 gyermekes anya

Dr. Domokos Kata

life-, karrier- és business coach, személyiségelemző szakember, 3 gyermekes anya

Bojti Andrea

klinikai gyermek- és ifjúságpszichológus, család- és párterapeuta jelölt, 2 gyermekes anya

Csatlakozni szeretnék