FELKÉSZÜLTÉL ARRA, HOGYAN ALTATOD MAJD A BABÁD?

 • Tudsz arról, hogy a kisgyermekes anyák átlagosan 5 órát töltenek naponta altatással?

 • Képben vagy, mennyi alvásra van szüksége egy újszülöttnek?

 • Tudod, hogy miért ébrednek fel a babák éjjelente és mi ilyenkor a teendő?

 • Reggelente nem úgy szeretnél felébredni, mintha semmit sem aludtál volna?

 • Aggódsz a gyermekedért, mert nem vagy tisztában azzal, hogyan kell őt altatnod, vajon eleget fog-e aludni?

 • Úgy érzed, már mindenre felkészültél, de a babád alvása mégis kimaradt?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor mindenképp olvass tovább!

Szeretnéd tudni,

 • miért ébrednek fel a babák éjszaka?

 • miért alszanak keveset napközben?

 • miért tart órákig az altatás?

 • milyen napirend lenne az ideális nektek az első hónapokban?

 • mit tegyél, hogy felkészülhess a nehezebb napokra, az álmatlan éjszakákra?

 • milyenek azok az alvási szokások vagy körülmények, amik segítenek majd jobban aludni a kicsinek?

 • milyen óvintézkedésekre van szükség, hogy a babád biztonságosan aludhasson?

A megoldás most számodra is elérhető egy, a babák alvásának világába bepillantást nyújtó, egyszerre tudományos, olvasmányos és szupergyakorlatias könyv formájában.

A könyv hagyományos, nyomtatott formában, és digitális (pdf) formátumban is elérhető. 

Kinek segít a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv?

Ez a könyv azoknak a leendő és újdonsült anyukáknak és apukáknak készült, akik

 • szeretnének felkészülni a baba alvásával kapcsolatos kihívásokra

 • nincsenek még tisztában  babák és kisgyermekek alvásának jellemzőivel

 • szeretnék tudni, milyen altatási mód az ideális a babának

 • olyan napirendet szeretnének kialakítani, ami a család minden tagjának megfelel

 • meg szeretnék előzni a “felesleges” éjszakai ébredéseket

 • biztosítani szeretnék a babájuknak azt az alvásmennyiséget, amire szüksége van az ideális fejlődéshez

 • nem akarják, hogy a gyermekük folyton nyűgös és kialvatlan legyen,

 • nem akarják kialvatlan zombiként megélni a baba első 1-2 évét

 • nem szeretnének azért éjszakázni, hajnalban kelni, mert nincsenek tisztában azzal, hogyan is alszanak a babák

 • nem szeretnék a babájuk egészségét kockára tenni a városi legendákon alapuló tanácsok miatt

és ezért hajlandók is tenni vagy a baba, vagy a saját maguk érdekében.

Miről olvashatsz a könyvben?

Tudni fogod, hogyan tudsz olyan alvási szokásokat kialakítani, amíg segítenek jól aludni a babádnak már újszülött korától kezdve.

Kiderül, miért ébrednek óránként éjjelente a babák.

Tudni fogod, hogy mi a megoldás, ha a gyermeked csak 20 perceket alszik napközben.

Tisztában leszel azzal, meddig éheznek meg a babák éjjelente és mit tudsz tenni azért, hogy a pici mindig jóllakjon.

A könyv segítségével olyan napirendet tudsz kialakítani, ami segít a babádnak a legtöbbet aludni napközben, így te is haladni tudsz a teendőiddel.

Számos bababarát módszert olvashatsz arról, hogyan tudod elhagyni – ha úgy érzed, hogy eljött az ideje – a cicin altatást, elérni, hogy más is el tudja altatni a gyermeked, vagy hogyan állj neki a saját szobájába vagy ágyába költöztetni a babádat.

Milyen módszerekről lesz szó a könyvben?

A könyvben a babák alvásának jellegzetességeiről, jellemzőiről olvashatsz, érthető nyelven.

A könyvben tudományosan bizonyított, világszerte kipróbált módszerek leírását találod.

Minden módszer bababarát, azaz a baba életkorának, képességeinek megfelelően van felépítve.

A könyvben kizárólag sírni hagyás nélküli megoldásokról olvashatsz.

A mű szoptatásbarát és a biztonságos kötődést támogató elvek alapján készült, figyelembe veszi a babák fejlődésének ütemét, az érettségét, a képességeit és nem támaszt számukra irreális elvárásokat.

A könyv nem egyfajta, mindenkinek jó, tutibiztos megoldást kínál, hanem számos módszer kerül benne leírásra, így pontosan ki tudod választani, melyik passzol hozzátok a leginkább.

A könyv nem egy gyermeknevelési elv szabályait követi, hanem tudományosan megalapozott, gyakorlatban is megvalósítható tanácsokat, módszereket ír le, az arany középutat képviselve.

Akkor is találsz benne hasznos tanácsokat, ha az együttalvásra esküszöl, és az sem gond, ha a saját gyermekszobát preferálod.

A könyvet akkor is érdemes elolvasni, ha szoptatsz vagy azt tervezed, és akkor is, ha tápszerrel táplálod a babád. Akkor is hasznos lesz, ha cumit használnál, és akkor is, ha nem. Akkor is találsz benne megoldást, ha a babakocsiban szeretnéd altatni  a babád és akkor is, ha inkább hordoznál.

Már a baba megszületése előtt érdemes felkészülni belőle, de még a 3-4 éves korú időszakra is lesznek benne hasznos tanácsok.

Mit érhetsz el, ha alkalmazod a könyvben olvasottakat?*

 • Ha a babád érett már rá, akkor segíthetsz neki “átaludni az éjszakát” (az idézőjel nem véletlen, olvasd el a könyvet, és megérted )

 • Ha még túl pici ehhez, akkor csökkentheted az éjszakai ébredések számát, kivédheted a hosszú éjszakai fennléteket vagy a hajnali virrasztást.

 • Olyan napi rutint alakíthatsz ki, ami gördülékennyé teszi a napotokat és megfelelő mennyiségű alvást biztosít a babádnak.

 • Megkönnyítheted a babának az elalvást, véget vethetsz az órákig tartó altatásoknak.

 • Megelőzhetsz egy csomó olyan alvásproblémát, amikkel az anyák akár évekig küzdenek és sikertelenül próbálnak megoldani mindenféle tutitipp segítségével.

 • Rábízhatod majd a babád altatását a párodra vagy a szüleidre is, hogy legyen egy kis szabadidőd, hiszen a kiegyensúlyozott anyaság nem a vég nélküli, segítség nélküli, folyamatos készenlétet jelenti.

 • Megelőzheted, hogy a gyermeked kialvatlan, folyton fáradt és nyűgös legyen, vagy  akár órákkal kevesebbet aludjon, mint amennyire valójában szüksége lenne. 

 • Nem kell berendezkedned a zombianya létre, lesz erőd mosolyogni, lesz energiád elindulni a játszótérre, és az a kedves, türelmes nő maradsz, aki most vagy, amikor a 8 óra egyhuzamban alvás nem csak egy elérhetetlennek hitt álom, hanem mindennapi realitás. nem leszel a kialvatlanságtól egy zsémbes házisárkány, akire rá sem ismer a párod.

Ki írta a könyvet, miért higgyek neki?

Dr. Dénes Ivett
Dr. Dénes Ivettbababarát alvás tanácsadó

A könyv szerzője Dr. Dénes Ivett orvos, baba-mama kapcsolati konzulens jelölt és kétgyermekes anyuka.

Nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, előadások, online és egyéni kurzusok formájában osztja meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 5 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Munkája során rengeteg tudományos információt, kutatási eredményt, szakmai tapasztalatot, szülői visszajelzést, bevált tippet és hatékony tanácsot gyűjtött össze, amit most egy könyv formájában oszt meg a leendő és újdonsült szülőkkel. Bababarát, a babák fejlődését támogató, szoptatásbarát és a biztonságos kötődést elősegítő szemléletben íródott könyvében nem megmondja a tutit, hanem segít eligazodni a szülőknek a babák alvásának csodálatos, de sokszor bonyolult világában.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak, meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Dr. Dénes Ivett

AHOL MÁR TALÁLKOZHATTÁL A SZERZŐVEL:

Miben más ez a könyv?

 

Röviden mindenben… A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv csak kinézetben hasonlít, a legtöbb, könyvesboltokban elérhető babagondozási, gyermeknevelési könyvhöz.

Miért?

 • Mert magyar szerző írta, magyar tapasztalatok alapján, magyar viszonyokra. Figyelembe veszi a magyar szülők hozzáállását, nem ad életszerűtlen, más kultúrákból átvett, az itthoni életmóddal nehezen összeegyeztethető tanácsokat.

 • Csak a 0-4 éves gyermekek alvásáról szól. Kellő részletességgel (a nyomtatott könyv 280 oldalas), az alapoktól indulva, rengeteg példán és esettanulmányon keresztül mutatja be azt, hogy tudsz segíteni a gyermekednek jobban aludni. Lépésről-lépésre le van írva benne, mikor mi a teendő, nem a cuki babaképek töltik ki a helyet.

 • Mert tudományos tényeken, a babák fejlődésnek legújabb ismeretein, világszerte bevált módszereken alapul, nem pusztán saját tapasztalat, vagy egy-egy, épp divatos szakember véleményét részletezi (több oldalas irodalomjegyzéket találsz a mellékletében)

 • Mert több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember írta, nem olyan szerző, akinek sem egészségügyi, sem pszichológiai végzettsége nincs.

 • Mert nem egy módszert istenít, hanem minden élethelyzetre számos bababarát megoldást kínál. Hogy mindenki kiválaszthassa közülük azt, ami a legjobban passzol az értékrendjéhez, eddigi tapasztalataihoz vagy a babája temperamentumához.

 • Mert a szerző elérhető számodra is. Lehet hozzá egyéni konzultációra jelentkezni, ha szükséged van a segítségére, iránymutatására.

 • Mert nem megmondja a tutit, amit vakon követned kellene, hanem neked kell megtalálnod a könyvben leírt módszerek közül a nektek valót. Ja, és nem mondja meg, hol rontottad el!

 • Mert a könyv nem ad 100 százalékos megoldást minden alvási nehézségre, főleg nem holnapra. Nem tudod vele megváltoztatni a baba életkori sajátosságait, a temperamentumát, a genetikai adottságait vagy az alvásigényét. Nem tudod gyorsítani a fejlődését, vagy rávenni olyan dolgokra, amikre még nem képes. De segít megérteni azt, hogy ezek hogyan befolyásolják a gyermekek alvását, és megmutatja, hogyan lehet ennek megfelelő alvási szokásokat kialakítani.

 • Mert a babaalvás könyvek piacán egyedülálló módon, a digitális, e-könyvet pénzvisszafizetési garanciával tudod elolvasni. (Nem leszek mérges, ha visszakéred a pénzt ).

 • És nem utolsó sorban, mert nem kapható máshol, csak itt.

 • FONTOS: Ha nem itt rendeled meg, hanem máshogy jutsz hozzá a könyvhöz, akkor nem jár hozzá az ajándék Fb csoport, és a kizárólag könyvtulajdonosoknak elérhető exkluzív szolgáltatásokat (Anya, gyere! Klub, egyéni konzultáció, extra tartalmak) sem tudod igénybe venni.

Miért érdemes most vásárolnod?

1. ) Mert a babakori alvásproblémák nagy része megelőzhető, ha tisztában vagy azzal, mikor mire számíthatsz, és mivel tudod kivédeni a problémát. Az alvási nehézségek egy része nem oldódik meg magától, maximum csökken a gond nagysága, vagy másfajta alvásprobléma formájában folytatódik. Sokkal jobb, ha ezeket a gondokat megelőzöd, és nem okozol akaratlanul is akár órákkal kevesebb alvásidőt, egész napos nyűgösséget, sok-sok sírást a picinek, és álmatlan, aggodalommal teli éjszakát magadnak. Rajtad múlik, hogy teszel-e valamit most azonnal a gyermeked alvásproblémáinak megelőzése érdekében, vagy elhiszed azt a népszerű tévhitet, hogy nincs mit tenni, csak várni arra, hogy a baba majd “kinövi” a nemalvást. A felmérések szerint a 4-ből 1 családban jelentkezik az első 1-2 életév során valamilyen alvásgond. Te melyik táborba akarsz tartozni?

2.) Most ajándékba kapsz egy csatlakozási lehetőséget a könyv olvasóit tömörítő zárt Facebook csoportunkba (Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasóinak csoportja) ahol sorstárs szülőkkel tudsz beszélgetni, trollok és mindenkit elítélő szuperanyák nélkül.

 

Mennyibe kerül a könyv, hogyan tudom megrendelni?

A könyv ára 4900.- Ft.

Hagyományos, nyomtatott papírkönyv és digitális, pdf formában is elérhető.

A könyvet bankkártyával, online utalással vagy a papír alapú könyvet utánvéttel is ki tudod fizetni. A fizetés az OTP Simplepay segítségével történik. A bankkártyád adatait nem látjuk, nem tároljuk, a befizetés az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül történik, pontosan úgy, mintha kártyával fizetnél egy boltban.

Az utánvét során a futárnál tudod rendezni a könyv és a postaköltség árát, készpénzzel vagy bankkártyával.

A letölthető, pdf formátumú változat letöltéséhez szükséges linket e-mailben küldjük el neked, a nyomtatott könyv pedig a GLS Futárszolgálat segítségével érkezik meg a megadott címre, 1-2 munkanapon belül.

A kiszállítás díja 1190 Ft. Utánvétes fizetés esetén plusz 300 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Külföldre is szállítunkrészleteket itt találsz–>>

Ha délelőtt 10-ig ideér a rendelésed, és a bankkártyás fizetést vagy az utánvétes házhoz szállítást kéred, akkor akár már másnap reggel csengethet a futár a csomagoddal. 

Mit gondolnak a könyvről, akik már elolvasták?

Örökké hálás leszek a könyvedért és a tanácsaidért, 2 nappal ezelőtt a 14 hónapja legalább ötször ébredő lányom 9.5 órát aludt egyhuzamban. Csoda…

Nyírő-Székely Melinda

Ajánlom a könyvet minden kezdő szülőnek, és azoknak is, akiknek már meglévő problémájuk van alvás ügyben és megoldást keresnek. Csak azt bánom, hogy nem találtam meg hamarabb, de a következő gyerekemnél, mint a biblia fog szolgálni nekem és a kezdetektől nálam lesz, mert hiszem, hogy nem a szerencsén kell múlnia, hogy jól alszik-e egy gyermek.

Szivák Nikoletta

Végre egy szakember, aki nem engem hibáztatott, amiért a kisfiam cicin alszik el. Köszönöm, Ivett a segítséget, már mindenki jól alszik a családban.

Péter Ágnes, Budapest

Rendkívül szkeptikus vagyok a gyerekneveléssel kapcsolatos szakirodalommal és megmondókkal kapcsolatban. Tettem már le nem egy könyvet azért, mert nem összeegyeztethető csak néhány gyerek helyzetével, személyiségével, és természetesen az én kisfiam nem tartozott közéjük. Ám ezt a könyvet végig elismeréssel és egyetértéssel forgattam. A változás azonnal látható volt, és helyreállt a béke a családunkban.

Molnár Viktória

Tényleg minden anyának ajánlom a könyvet. Mert az interneten sok minden információ megtalálható, de sok időben telik összegyűjteni és összekötni dolgokat. A könyvben minden infó egy helyen található, sok hasznos tanáccsal és példákkal együtt. A könyv egy “must have” dolog.

Vojnić Bojana

“Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy kiválónak tartom a könyvet. Tudományos alapokon nyugszik, mégis közérthető, rendszerszintű gondolkodásmódjával könnyen tudok azonosulni, nem csak a praktikákra fókuszál. Ajánlani fogom a barátainknak is.”

Kertész F. Marcsi

“Végre egy szerző, aki nem tör pálcát a fejünk felett!!!! Köszönet érte! Engem rettenetesen zavart, hogy a korábban – a kevés és drága szabadidőmben(!!!) – olvasott, szupermenő könyvektől csak egy nagy adag “rosszul csinálod” fejmosást kaptam… A problémákra adott javaslatok pedig semennyire sem voltak rugalmasak. 
Ezt a könyvet jó kedvvel olvasom, nagyon tetszenek a javaslatok, a példák, illetve, hogy a tanácsaiddal teret adsz a saját igényeim és a kreativitásom kibontakoztatásának is.”

Kraszkó Emese

“Nagyon – nagyon tetszett a könyv felépítése és főleg a tartalma, és úgy érzem, tényleg hasznos tanácsok vannak benne. Azért vettem meg, mert teljesen felborultak a most 6 hónapos, eddig jó alvó babánk éjszakái, de a könyv olvasgatása után, rájöttem, hogy egyelőre semmit nem rontottunk el, hanem a nagy meleg és fogzás kezdete, külső zajforrások okozzák a gyakoribb ébredéseket. Viszont a jövőre nézve is találtam benne olyan információkat, amit már most úgy fogok alakítani tudatosan, hogy biztosan el tudjon aludni majd később a babánk egyedül is. “

Veronika

“A könyvben leírtak rávilágítottak azokra a döntéseimre, illetve azokra a körülményekre, amik a gyermekem elalvási nehézségeit okozták, ezáltal segítséget is kaptam ahhoz, hogy a gyermekem nehezen elaltatható babából könnyen elalvó babává váljon.”

Zsuzsa

“A gyermekvállalás előtt állóknak kötelező olvasmány.”

Noémi

“Olvasás közben nem éreztem azt, hogy rossz anya vagyok, inkább azt, hogy van még hova fejlődnöm, s itt van ehhez némi iranymutatas.”

Kata

“Számomra választ adott a könyv az alvástudományròl.”

Kriszti

“Csodát tett a könyv pár nap alatt, majd a Facebook csoportban is kaptam tippeket, így már tényleg sokkal békésebbek az éjszakák, és vidámabbak a nappalok :)”

Eszter

“Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet aki nem sírva szeretné altatni illetve aludni tanulni babóját. Több megoldást kínál így mindenki talál benne hasznos tippeket. Klassz könyv ;)”

Judit

Hezitálsz?

Akkor rendeld meg a könyvet rizikó nélkül!

Ha a letölthető, digitális könyvet választod, akkor az egyedülálló Anyamosoly Garanciával semmit nem kockáztatsz. Ha nem teszik az e-könyv, nem találod meg benne, amit keresel, írj egy e-mailt, és máris küldöm vissza az árát (ez a garancia a megrendeléstől számítva 2 hónapig él).

Gyakran feltett kérdések

Letölthető könyv: Bankkártyás és átutalásos fizetési mód elérhető. A kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik.

Nyomtatott könyv: A bankkártyás és utalásos módon kívül utánvéttel is rendelhető.

Nyomtatott könyv, külföldi szállítás: bankkártyával és előreutalással tudsz fizetni.

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a könyv árának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod az összeget. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Abszolút. Az OTP rendszere a garancia, hogy a fizetés folyamata nyomon követhető. A saját bankszámla kivonatodon nyomon követheted, hogy tényleg megtörtént-e a bankkártyás fizetés, ha kértél ilyen szolgáltatást a bankodtól, akkor egy sms-t is kapsz a tranzakcióról. Emellett e-mailben is tájékoztatunk a sikeres fizetésről. Ha attól félsz, hogy mégsem kapod meg a könyvet, miután kifizetted, akkor is megnyugodhatsz. A bankod vissza fogja téríteni neked a befizetésed összegét, ha nem érkezik meg a könyv.

Az oldalon található megrendelő űrlapon tudod megadni az adataidat. Erre azért van szükség, mert minden online megrendelés esetén kötelező a számla kiállítása, amihez a nevedre és a lakcímedre van szükség. A telefonszámod azért kérjük el, ha valamilyen probléma merül fel a megrendelés kapcsán (pl. az email címről visszapattan a levelünk), akkor telefonon is el tudjunk érni, illetve a kiszállítás kapcsán tudjon keresni a futár. Ha hagyományos, nyomtatott könyvet kértél, akkor más belföldi vagy néhány országra vonatkozóan külföldi címet is meg tudsz adni.

A megrendelésnél rögtön ki tudod választani, milyen fizetési móddal szeretnél fizetni. A letölthető könyv esetén bankkártyás fizetés és utalás elérhető, papír alapú könyvnél pedig bankkártyás fizetés, utalás és utánvét (a futárnál tudod kifizetni a könyv és a postaköltség árát.) Ha külföldi szállítást szeretnél, akkor bankkártyás fizetéssel és átutalással tudod rendezni a könyv és a postaköltség árát.

A papír alapú könyvet belföldre és néhány európai országba postázzuk, az elektromos változatot a világ minden tájára el tudjuk küldeni e-mail formájában.

könyv PDF formátumban elérhető, letölthető formátumú. A könyv olvasásához a PDF formátum megnyitásához szükséges programra van szükség. A könyv letöltéséhez szükséges linket e-mailben kapod meg, a fizetés után. A könyv más formátumban nem elérhető, kinyomtatást a formátum nem engedi, ha így a pdf formátum számodra nem ideális, érdemes a hagyományos papírkönyvet választanod.

A könyvet a GLS futárszolgálata szállítja ki neked, bankkártyás fizetés és utánvét esetén 1-2 munkanapon belül, utalással történő fizetésnél az összeg megérkezése után 1-2 munkanappal. Külföldre általában plusz 1-2 munkanap a kiszállítás.

Magyarországi címre 1190.-  Ft a postaköltség. Utánvét esetén plusz 300 Ft kezelési költséget számolunk fel. Személyes átvételre a logisztika kiszervezése miatt nincs lehetőség.

– mert a terjesztés, a szerződések, a kiszállítások sok-sok extra munkaórát jelentenének, ehelyett inkább a babák alvásának támogatásával foglalkozom.

– mert a könyv drágább lenne a boltokban, hiszen a terjesztés költségei, a boltok nyeresége rárakódna az árra.

– mert az Anyamosoly Garanciát egyetlen könyvesbolt sem vállalná be.

– mert a könyv mellé járó ajándékok, pl. a Békés éjszakák, vidám nappalok Facebook csoport, az extra összefoglalók, a könyv frissítései nem lennének elérhetőek a könyvesboltban vásárlóknak.

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, kérlek jelezd a problémát az ügyfélszolgálat elérhetőségein:

Telefon: 06-70-574-1499 (munkanapokon 9-16 óra között) (Poros-Kiss Izabella várja a hívásokat)

E-mail: info@anyagyere.hu (Poros-Kiss Izabella várja a leveleket)

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében előfordul, hogy a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail, a hotmail, a yahoo és a citromail rendszerei néha automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben érdemes telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-574-1499 munkanapokon 9-16 óra között, illetve info@anyagyere.hu).

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok letölthető, pdf formátumú e-könyv megvásárlása esetén él (a papírkönyvre nem vonatkozik), a könyv kifizetésének napjáról számított 2 hónapig. (Ha január 31-én fizettél, akkor március 31-ig. Ha augusztus 18-án, akkor október 18-ig). Ha érvényesíteni akarod a garanciát, írj egy e-mailt a info@anyagyere.hu e-mail címre, küldd el  bankszámlaszámod és mi 2-3 napon belül visszautaljuk neked a könyv árát.