Nem alszik jól a babád?

  • Az egész napod altatásból áll?

  • Folyton nyűgös, fáradt a babád? 

  • Számolni sem tudod, hányszor ébred fel a pici éjjelente?

  • Reggelente úgy kelsz fel, mintha semmit sem aludtál volna?

  • Aggódsz a gyermekedért, mert pontosan látod magadon, hogy mit tesz veled a kialvatlanság?

  • Úgy érzed, már mindent megtettél, de semmi nem segített?

Ki írta a könyvet és  miért higgyek neki?

A könyv szerzője Dr. Dénes Ivett orvos és kétgyermekes anyuka.

Nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, előadások, online és egyéni kurzusok formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 4 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Munkája során rengeteg tudományos információt, kutatási eredményt, szakmai tapasztalatot, szülői visszajelzést, bevált tippet és hatékony tanácsot gyűjtött össze, amit most egy könyv formájában oszt meg a leendő és újdonsült szülőkkel.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak, meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!

Dr. Dénes Ivett, bababarát alvás tanácsadó

SZOLGÁLTATÁSOK

Cikkek

Ingyenesen elérhető cikkeket és összefoglalókat olvashatsz a babák és a kisgyermekek alvásának jellemzőiről, a leggyakoribb alvási nehézségekről, és a megoldásokról.

TOVÁBB A BLOGRA

Videók

Ha olvasás helyett inkább videókat néznél szívesebben, itt találsz pár hasznos összefoglalót például az éjszakai ébredésekről, a napirendről vagy a babák a alvási szokásairól.

VIDEÓK

Édes álom alvástanfolyam

Ingyenes, online tanfolyam a babák és a kisgyermekek alvásának alapjairól. Vigyázz, mítoszromboló és homlokracsapós tartalom!

BEIRATKOZOM

Könyv

A legátfogóbb, hazai szerző által írt gyakorlati kézikönyv, benne számos bababarát megoldással, esettanulmánnyal, 0-4 éves korig, digitális és papírkönyv változatban is.

ÉRDEKEL A KÖNYV

Anya, gyere! Klub

Magyarország egyetlen, prémium szolgáltatásokat nyújtó online klubja, ahol minden a babák alvásáról szól. Egyéni segítségnyújtás, 1-2 napon belül személyre szabott tanácsok.

RÉSZLETEK

Egyéni konzultáció

Tudományosan bizonyított, bababarát megoldások, a te családodra szabva, sírni hagyás nélkül, a baba igényeit figyelembe véve, online és személyesen.

SZEMÉLYES SEGÍTSÉGET KÉREK

Ahol találkozhattunk már…

Akiknek már segítettem…

A legjobbkor fordultam hozzád, a konzultáció után 2 héttel a kislányom 6 órát aludt egyhuzamban éjjel. Nem hittem a szememnek!!!! Köszönöm szépen! 🙂

Kovács Júlia, Békéscsaba

Végre egy szakember, aki nem engem hibáztatott, amiért a kisfiam cicin alszik el. Köszönöm, Ivett a segítséget, már mindenki jól alszik a családban.

Péter Ágnes, Budapest

Örökké hálás leszek a könyvedért és a tanácsaidért, 2 nappal ezelőtt a 14 hónapja legalább ötször ébredő lányom 9.5 órát aludt egyhuzamban. Csoda…

Nyírő-Székely Melinda

Tényleg minden anyának ajánlom a könyvet. Mert az interneten sok minden információ megtalálható, de sok időben telik összegyűjteni és összekötni dolgokat. A könyvben minden infó egy helyen található, sok hasznos tanáccsal és példákkal együtt. A könyv egy “must have” dolog.

Vojnić Bojana