Klubtagság2018-11-26T14:30:39+00:00

Most rendelted meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, e-könyv esetén talán már bele is kezdtél az olvasásba, vagy izgatottan várod a futárt, mikor csenget a csomagoddal…

Szeretnék neked egy EXTRA lehetőséget felkínálni a könyv mellé!

Most van lehetőséged soron kívül csatlakozni az Anya, gyere! Klubba, Magyarország egyetlen exkluzív online klubjába, ahol minden a babák alvásáról szól.


Mit nyújt a klubtagság Neked?

 • Hozzáférést egy zárt Facebook csoporthoz, ahol szabadon beszélgethetsz, gyűjthetsz megoldási javaslatokat, kérdezhetsz engem, a könyv szerzőjét, és a klubtagokat is minden, babaalvást érintő kérdésben.
 • Extra tartalmakat, melyek csak klubtagoknak elérhetőek. A teljesség igénye nélkül néhány téma:
  • alvási szokások változtatása lépésről-lépésre
  • mit tegyél, ha éjjel órákig fenn van a baba?
  • a 2–>1 nappali alvásváltás menete,
  • az éjszakai ébredések okának megfejtése,
  • a napirend kialakítása lépésről-lépésre
  • mindent a cumiról.
 • Ha extra téma érdekel – csak szólj, és felveszem a kidolgozandó témák listájára. 😊
 • Alvásnapló elemzést: a megfejtést, mi áll a számok mögött, és hogyan tudod kialakítani az ideális napirendet a gyermekednek.
 • Esettanulmányokat, sikertörténeteket, a könyvben olvasott módszereket már sikeresen alkalmazó szülők beszámolóit.

Miért érdemes MOST belépned?

 • A babád alvása van olyan fontos, hogy ne a gyermektelen szomszédasszony holtbiztos tanácsai alapján próbálgasd jobbá tenni azt, heteken-hónapokon keresztül. Ehelyett a klubban tudományosan alátámasztott, és gyakorlatban is bizonyított, személyre szabott tanácsokat kapsz minden babaalvással kapcsolatos kérdésre, legkésőbb néhány napon belül. Mert néha jó egy külső szem is, aki kívülről látja a problémát.
 • A klub csak időszakosan nyitja ki a kapuit az új jelentkezők felé, (a következő nyitás: 2019. február 4.), de Neked most kivételes lehetőséged van a belépésre! 

Miben nyújt többet ez a klub Neked, mint egy egyszerű baba-mama csoport?

 

 • Itt egy tapasztalt alvás tanácsadó szakembertől tudsz kérdezni, aki nem a saját gyermekein szerzett tapasztalatát, vagy a barátnője által olvasott, ismeretlen szerző által, innen-onnan összeollózott cikkből vett tutitippet ossza meg veled, hanem szakmailag bizonyított, tudományos alapokon nyugvó és személyre szabott tanácsokat. 
 • Itt nem lesz letudva a válasz egy cikkre vagy videóra utaló linkkel, és lezárva sincs a hozzászólás lehetősége. Majd te eldöntöd, mikor kaptál választ minden kérdésedre. 😊
 • A klubban tuti, hogy nem úszod meg egy részletes alvásnapló elemzés, még 5-8 újabb kérdésre adandó válasz, és hosszas beszélgetés nélkül azt, ha felteszel egy rövid kérdést. 😊
 • A klubba természetesen nem léphet be bárki. Itt nincsenek trollok, szaglászók, kamuprofilú kommentelők, saját termékeket tukmálók, kéretlen tanácsok, elavult nézetek, mindenki a nevét adja ahhoz, amit ír. A tagok által leírt tapasztalatokban is nyugodtan meg lehet bízni, hiszen tapasztalt szakember is követi a beszélgetéseket. 
 • A veled egy cipőben járó, tudatos és babaalvás témakörben képben lévő anyukák tapasztalatai felbecsülhetetlen értékűek, ők tudják igazán, milyen nehézségeken mész át, mennyi küzdelem árán tudod elérni, hogy a gyermeked jobban aludjon. A klubban nem fogsz lesajnáló, ócsároló, téged hibáztató beszólásokat kapni, és senki nem fog azzal nyugtatni, hogy csak túlliheged a dolgokat. Aki ismételten, a kérés ellenére ilyet tesz, visszakapja a még hátralévő tagsága díját, és távozni kényszerül a klubból.
 • A klubban pár napon belül személyre szabott, részletes, gyakorlatban már bizonyított tanácsokat kapsz. Nem kell heteket várnod egy konzultációs időpontra, napokig kutatni a neten a megoldásért, hanem, ha aznap reggel hirtelen “elromlik” a babád alvása, már másnap pontosan fogod tudni, mi a teendő.
 • Itt olyan társakat találhatsz, akiknek ugyanolyan fontos a babájuk alvása, mint neked. Ez nem egy többezres, bárkit beengedő közösség, ahol óhatatlanul is szembetalálkozol a volt főnököddel, vagy a párod volt barátnőjével, aki előtt nem szívesen vitatnád meg a gyermeked alvási problémáit.

Hogyan tudsz csatlakozni a klubba?

 

 • A klubtagság havidíja 5000 Ft.
 • A klubba online, egy jelentkezési lap kitöltésével tudsz csatlakozni.
 • A klubba csak a Békés éjszakák, vidám nappalok könyv tulajdonosai léphetnek be, most a könyv megrendelésétől (vagy utalásos fizetési mód esetén az utalás megérkezésétől) számított 3 napig tudsz csatlakozni. 
 • A klubtagság bármeddig hosszabbítható, a tagsági díj időben történő rendezésével. 
 • A klub tagdíját csak bankkártyával lehet fizetni, a havi klubtagsági díja automatikusan levonásra kerül a bankkártyádról minden hónap azonos napján.
 • A klubtagság természetesen bármikor lemondható, a tagság 30 nappal az utolsó havi tagsági befizetése után jár le.

Ha úgy döntöttél, hogy élsz a soron kívüli csatlakozási lehetőséggel, akkor a lenti űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni az Anya, gyere! Klubba.

Ne feledd, a soron kívüli csatlakozásra csak 3 napod van, utána a lehetőség elvész! 

A jelentkezéskor kérlek azt az e-mail címed add meg, amivel a könyvet megrendelted, csak így fogja engedni a rendszer, hogy csatlakozhass. Köszönöm!

 Gyakran feltett kérdések 

Hogy lehet kifizeti a klubtagságot?

Bankkártyás fizetési mód elérhető. A kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A klub díját mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a tagság díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Hogy működik az Anya, gyere! Klub?

A klub lelke egy zárt Facebook csoport, ide lehet belépni a klubtagoknak (A klub ezen részének szolgáltatásait tehát csak azok vehetik igénybe, akik csatlakoztak a Facebookhoz). A csoportban szabadon lehet kérdezni, beszélgetni a tagoknak egymással és a szakemberrel is. A csoportban elérhető számos összefoglaló, megvalósítási segédlet, (ezekhez máshol nem lehet hozzájutni), a különböző alvási nehézségeket részletesen és személyre szabott módon tudod megbeszélni.

A klubtagok e-mailek formájában értesülnek a legújabb összefoglalókról és exkluzív, csak a klubtagoknak elérhető tudásanyagokról, újdonságokról.

Hogyan zajlik pontosan megrendelés menete?

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a klubba, add meg a személyes adataidat a megrendelő űrlapon, majd küldd el a megrendelést. A megrendelés során ellenőrizzük, hogy könyvtulajdonos vagy-e, csak akkor tudod megrendelni a szolgáltatást. A sikeres megrendelés után rögtön az OTP SimplePay oldalra irányít a rendszer, ahol a bankkártyád adatait tudod megadni. Ha ez sikeres, máris csatlakoztál a klubba, erről e-mailben is érkezik megerősítés, benne a további tudnivalókkal.

Ha le szeretnéd mondani a klubtagságot, csak klikkelj a visszaigazoló emailben található lemondó linkre és máris leállítottad az ismétlődő havi levonásokat.

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu)

Hogyan érvényesíthetem a klubtagsági esetén az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia keretében 14 napos kipróbálási lehetőséged van, azaz, ha 2 héten belül jelzed nekünk e-mailben, hogy nem szeretnél maradni, akkor visszafizetjük neked a havi klubtagsági díjat.