Jelentkezés egyéni konzultációra 2018-09-12T06:19:17+00:00

Örülök, hogy nem vársz tovább, hanem segítséget kérsz ahhoz, hogy a gyermeked jobban aludhasson.

Az egyéni konzultáció személyesen és online (telefonon vagy Skype-on) is elérhető.

Az online konzultáció díja 12.900 Ft, a személyesé 14.900 Ft. Konzultáció időtartama 1 óra (a személyesé 55 perc), a díjban benne van az egyszeri, utánkövető e-mail váltás is.

Az adataid megadásával és a konzultáció típusának és a fizetési módnak a kiválasztásával tudsz jelentkezni a konzultációra.

A lehetőség csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv tulajdonosainak elérhető, a megrendelés során automatikusan ellenőrzi a rendszer, hogy az e-mail címmeddel történt-e előzetes könyvvásárlás. Ha más e-mail címmel vetted meg a könyvet, vagy nem emlékszel már rá pontosan, hogy mivel rendeltél, akkor kérlek jelentkezz az ügyfélszolgálati elérhetőségeken.

Ha még nincs meg a könyv, itt tudod megrendelni–>>

A hírlevelek útján olyan információkhoz, extra tartalmakhoz, a legújabb hírekhez juthatsz hozzá, amik máshol nem elérhetőek – érdemes bepipálni a kis négyzetet. 😊


Az adataidat bizalmasan kezeljük, illetékteleneknek nem adjuk ki.

A további teendőkről e-mailben kapsz tájékoztatást. Ha nem érkezik visszajelzés tőlünk a jelentkezéseddel kapcsolatban, akkor kérlek írj e-mailt a denes.ivett@anyagyere.hu e-mail címre, vagy hívj minket az ügyfélszolgálat telefonszámán (06-70-578-4920, munkanapokon, 9-16 óra között).

Adatkezelési tájékoztató

NAIH-83538/2015

ÁSZF

Apróbetű: Az ár bruttó ár, alanyi adómentes e-számlát állítunk ki. A megrendelés elküldése után e-mailben tájékoztatunk a további lépésekről (időpontfoglalás, a konzultáció részletei). Fizetni bankkártyával és banki átutalással tudsz.