Mit tudsz tenni, ha nem úgy alszik a babád, ahogy szeretnéd? Ha nem erre számítottál? Vajon mi a teendő, ha nehezen tudod elaltatni, hamar felébred, éjjel gyakran kel vagy keveset alszik?

Ilyenkor nagy szükséged van megfelelő tudásra ahhoz, hogy rágyere, hogy tényleg probléma van-e a baba alvásával, vagy csak a túlzott elvárásoknak nem tud megfelelni. Ha pedig tényleg gond van, akkor személyre szabott, már bizonyított módszereket tartalmazó útmutatóra lesz szükséged, ami segít eligazodni a babák és kisgyermekek alvásának néha rejtélyes világában, mutatja az utat és segít újra vagy végre jól aludni a gyermekednek.

Tehát, két dologra van szükséged: Tudásra és szakértelemre. Itt mindkettő elérhető számodra:

 

 

I. Be tudsz iratkozni egy 5 napos, online alvástanfolyamra, ami ingyenes számodra. Ez segít megalapozni a tudásod, eloszlat egy csomó babaalvással kapcsolatos tévhitet, és megmutatja, hogy merre érdemes elindulnod.

 

 

 

II. Le tudsz tölteni értékes összefoglalókat arról, miért ébrednek fel 20 perc alvás után a babák napközben, illetve  miért ébrednek fel éjjelente.

 

 

 

 

 

III. El tudod olvasni a blogbejegyzéseket, meg tudod nézni az oldalon elérhető videókat, ezek jól kiegészítik a tanfolyam és a letölthető összefoglalók anyagát.

 

 

 

 

IV. Elő tudsz “fizetni” az ingyenes , online Tente, baba! Magazinra, mely 4 hetente jelenik meg számos olyan cikkel, amit máshol nem olvashatsz.

 

 

 

 

V. Elkezdheted követni a Facebook oldalt, a szintén hasznos információkkal teli bejegyzéseket olvashatsz, illetve csatlakozhatsz a Békés álom nevű Facebook csoportba, ahol sorstárs anyukákkal beszélgethetsz a babák alvásáról.

 

VI. Ha ennél mélyebb tudásra vágysz, akkor meg tudod rendelni a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet, melyben minden gyakori alvásproblémára részletes, gyakorlati, lépésről lépésre leírt megoldásokat kapsz.

Emellett csatlakozni tudsz a könyv olvasóit váró zárt Facebook csoportba is, ahol a könyvben leírt módszerekről tudsz beszélgetni, akár a szerzővel is.

 

 

 

 

 

VII. Be tudsz lépni Magyarország egyetlen prémium szolgáltatást nyújtó online klubjába, az Anya, gyere! Klubba, ahol minden a babák alvásáról szól. A klubban személyes segítséget, konkrét megoldásokat és exkluzív tudásanyagokat kaphatsz.

 

 

 

 

 

 

VIII. Kérhetsz időpontot egyéni konzultációra, ahol csak a ti gyermeketek alvásproblémáira koncentrálva, teljesen személyre szabott megoldást kaphattok, akár folyamatos támogatással.

================================

 

 

 

Néhány kérdés, ami biztos téged is foglalkoztat…

  • Vajon miért ébrednek fel a babák óránként éjjelente?
  • Mi a teendő, ha felébrednek 20 perc után napközben?
  • Tényleg a szoptatás abbahagyása a megoldás, után majd jól alszik a baba?
  • Vajon az éjszaka átalvása csak városi legenda?
  • Mit tegyek, hogyan ideális legyen a napirendünk?
  • Tényleg rossz szokás a cicin altatás?
  • Vajon mikor fontos az önálló elalvás, és mikor teljesen felesleges?
  • Vajon tényleg a fogzás és a mozgásfejlődés a fő bűnös a nemalvásban?

Minden kérdésre megtalálod a választ a tanfolyamon, a cikkek, a videók között, a könyvben vagy klub összefoglalói között.

Kitől kapod ezt a rengeteg tudást és szakértelmet? 

Az oldalt Dr. Dénes Ivett orvos és kétgyermekes anyuka hozta létre.

Ivett a nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, előadások, nyomtatott és digitális könyv, online és egyéni kurzusok formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 5 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Mit kell tenned, hogy te is hozzájuss azokhoz az információkhoz, amelyek segítségével magabiztosan, bizonyított módszerekkel tudod támogatni a gyermeked abban, hogy úgy és annyit aludhasson, amire valójában szüksége van?

Először is, döntsd el, mennyi segítségre van szükséged. Olvass el pár érdekesnek tűnő cikket, írj hozzászólást, vagy csináld végig az online tanfolyamot. Nézd meg a Facebookon a videókat, posztokat. Gondold át, hogy mennyire szimpatikus az, amit látsz, vagy olvasol. Ha többet szeretnél tudni, akkor vedd meg a könyvet, és csatlakozz a klubba. Kérj személyre szabott segítséget, ha elakadtál vagy bizonytalan vagy.

Aztán, ha megvan a kellő tudás, akkor kezdj el dolgozni azon, hogy a te gyermeked is jól aludhasson. Mert minden babának jár a jó alvás!

Kezdj itt:

Add meg a keresztneved és az e-mail címed a lenti űrlapon, nyomj rá a jelentkezem gombra, és máris csatlakozni tudsz az Édes álom alvástanfolyamra. E-mailben kapsz majd egy visszajelzést, és indulhat is az 5 napos, ingyenes online tanfolyam, ahol biztos alapokat biztosítunk neked a legfontosabb, babák és kisgyermekek alvását érintő kérdésekben.

Kérlek, itt add meg az adataid:

A hírlevelek útján olyan információkhoz, extra tartalmakhoz, a legújabb hírekhez juthatsz hozzá, amik máshol nem elérhetőek – érdemes bepipálni a kis négyzetet. 😊