Kérdésed van a babád alvásával kapcsolatban?

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadásnál dolgozó szakemberek kizárólag akkor tudnak neked személyre szabott tanácsokat adni, ha ismerik a gyermek alvásával kapcsolatos információkat, tisztában vannak a probléma vagy nehézség minden fontos részletével.

Ezért a szakmai igényesség megtartása azt kívánja, hogy kizárólag ezen információk begyűjtése után van lehetőség egyéni segítségnyújtást igénybe venni az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadáshoz forduló szülőknek, meghatározott keretek között, az Anya, gyere! Közösség online előfizetőinek és az egyéni konzultációra jelentkezőknek.

Jelenleg mindkét lehetőség a nagyszámú érdeklődőre való tekintettel várólistás, nincs szabad időpont a konzultációkra vagy üres hely a Közösségben. A szolgáltatások igénybevételének szándékát a várólistára való feliratkozással lehet jelezni, az alábbi gombokra kattintva:

Egyéb lehetőségek:

A fenti szolgáltatások igénybevétele előtt érdemes tájékozódni a babák és kisgyermekek alvásával kapcsolatos témákban, hiszen csak akkor tudunk hatékonyan együtt dolgozni a Közösségben vagy az egyéni konzultációk során, ha közös nyelvet beszélünk és te is tisztában vagy a téma alapjaival.
Sok esetben a megfelelő tudásanyag elolvasása, meghallgatása után nincs is szükséged többé egy szakértő segítségére, hiszen már érted és meg is tudod oldani a problémát. Ezzel időt takarítasz meg, hiszen nem kell hónapokig várnod a segítségnyújtás igénybevételére.
Akár cikkeket, esettanulmányokat vagy egy komplett könyvet olvasnál, akár előadásokon, tréningeken vennél részt, az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás tudásanyagai között megtalálod a számodra ideális megoldást:

Cikkek

Ingyenesen elérhető cikkeket és összefoglalókat olvashatsz a babák és a kisgyermekek alvásának jellemzőiről, a leggyakoribb alvási nehézségekről és a megoldásokról, illetve a kapcsolódó témákról.

TOVÁBB A BLOGRA

Ingyenes anyagok

Ingyenesen letölthető összefoglalók – add meg az e-mail címed és küldöm az anyagokat!

MEGNÉZEM

Könyv

A legátfogóbb, hazai szerző által írt gyakorlati kézikönyv, benne számos bababarát megoldással, esettanulmánnyal, 0-4 éves korig, digitális és papírkönyv változatban is.

ÉRDEKEL A KÖNYV

Anya, gyere! Tudástár

Exkluzív cikkgyűjtemény, rengeteg esettanulmány, több, mint 15 órányi videó vagy hanganyag tréningek és előadások formájában, a babák és a kisgyermekek alvásáról és a kapcsolódó témákról, valódi szakemberektől.

IRÁNY A TUDÁSTÁR

A fenti szakmai elveknek megfelelően NEM TUDUNK kérdezési lehetőséget biztosítani az alábbi felületeken:

  • A Facebook oldalnak küldött Messenger üzenetben,
  • az Instagarm oldalon vagy a Youtube csatornán keresztül,
  • e-mailben,
  • az ügyfélszolgálat telefonszámán,
  • a Facebook magánprofilon ismerősnek jelölve, oda üzenetet küldve.

Köszönjük a megértést!