Egy nemalvó baba miatt szörnyen tudod érezni magad. A tehetetlenség, a kialvatlanság, a hihetetlen fáradtság és a kétségbeesés hullámai közepette próbálsz használható segítséget keresni, elolvastál már mindent, meghallgattál már minden kért és kéretlen tanácsot, tele a fejed a sok infóval, de mégis káosz az egész?
Mégis, pontosan mit csinálj? 
Ebben segít neked ez a cikk.
(3 egyszerű pontban szedem össze neked, én hogyan szoktam feltérképezni, hogy miért és hogyan nem alszik a baba és hogy merre érdemes elindulni.)
  1. Információ
Ahhoz, hogy tudd, pontosan hogyan nem alszik a babád, 2 dolgot kell tudnod. Hogy hogyan is alszanak a jólalvó babák, és hogy a tiéd mennyiben tér el ettől.
Erről a témáról itt olvashatsz részletesen:
2. Ha megvan a pontos probléma, akkor jöhet az okok kiderítése. Hogy ez miért alakult így.
Ehhez a ponthoz itt a segítség:
3. Elérkeztünk a megoldáshoz: Ha tudod, hogy hogyan nem alszik jól a babád és azt is, hogy miért, akkor a megoldás a következő pont.
Ehhez itt találsz segítséget:
Ennyi lenne?
Persze, és természetesen nem. Ez a vázlat, a kiindulás. Ha ezeken a pontokon elgondolkozol, elolvasod a cikkeket, máris többet tettél a babád alvásáért, mint a legtöbb szülő. Ha pedig úgy érzed, hogy szakemberre van szükséged a gyermeked alvásproblémájának megoldásához, akkor várlak szeretettel az online vagy a személyes konzultációkon, az Anya, gyere! Közösségben vagy az online kurzusok fórumain, ahol segítek neked abban, hogy végre mindenki kialudhassa magát a családodban.