Meghívó az ÉLŐ online előadásra

MIÉRT NEM ALSZIK A BABA?

Az előadás időpontja:

2022. 12. 01. CSÜTÖRTÖK 13 ÓRA

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, babaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

Az online előadáson részletesen bemutatom:

  • Mik lehetnek az okok, ha nem alszik a baba. Nem pár tutitpippet fogsz hallani, amit bárhol elolvashatsz, hanem egy szemléletmódot ismersz meg, ami minden alvási nehézség esetén segíthet.

  • Mi az a 7 lépésből álló program, aminek a segítségével sokkal biztosabban tudod megítélni, hogy jól alszik-e a babád?

  • Hogyan készülj fel a baba fejlődése kapcsán várható alvási nehézségekre?

  • Mi az az átfogó program, ami a szülők több, 90 %-ának segít abban, hogy a gyermekük jobban aludhasson?

  • Úgy, hogy nem kell közben sírni hagynod a babád, sem tehetetlenül várni, hogy megoldódjon a nehézség.

Kérdésed van a babád alvásával kapcsolatban?

FIGYELEM! Ez egy teljesen új szemlélet, nem a megszokott “hagyd sírni a babát” vagy a “várj, amíg kinövi” tanácsok gyűjteménye, hanem egy átfogó, komplex, válaszkész szemléletű alvásprogram bemutatása, melyre a szülőknek és a babáknak valójában szükségük van, hogy mindenki jól aludhasson a családban.

Az élő előadást az interneten közvetítjük, a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

Jelentkezési határidő:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
a jelentkezés lezárult

Az előadóról:

Szia! Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes anyuka, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens, a Békés éjszakák, vidám nappalok című bestseller könyvsorozat írója.

A nagyobbik fia születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást a saját problémánkra, és közben rengeteg ismeretet gyűjtöttem a babák alvásáról.

Gyermekkórházakban szerzett orvosi tapasztalatomra alapozva, és a babák és kisgyermekek alvási nehézségeiről a legátfogóbb ismereteit adó baba-mama kapcsolati szakemberként lassan egy évtizede segítem a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Szakmai tapasztalataimat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, előadások, online kurzusok és szakmai tanácsok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt években több százezer babának és szüleiknek segítettem jobban aludni.

 

Itt találkozhattunk már:

a jelentkezés lezárult