Alvástanfolyam 2018-09-12T11:04:58+00:00

2 hetes online minitanfolyam INGYEN – a legfontosabb információk a babák és a kisgyermekek alvásáról:

  • Tudod, hogy miért ébrednek fel a babák óránként éjjelente?
  • Tudod, hogy mi a teendő, ha felébrednek 20 perc után napközben?
  • Te is elhiszed azt a népszerű tévhitet, hogy a szoptatás abbahagyása után majd jól alszik a babád?
  • Hallottál már arról, hogy az éjszaka átalvása csak városi legenda?
  • Képben vagy, hogyan lesz ideális a napirendetek?
  • Szerinted is rossz szokás a cicin altatás?

Az Édes álom alvástanfolyamon az összes alapvető, babák és kisgyermekek alvásával kapcsolatos kérdésedre választ kapsz.

Miről lesz szó a tanfolyamon?

Beszélünk arról, miért és hogyan alszanak jól a babák, mennyi alvásra van pontosan szükségük. Miért fontos, hogy a szülők ne támasszanak irreális elvárásokat a babájuk felé, főleg ne a szomszédasszony vagy a nagyszülők nyomására.

Szó lesz a jó elalvás előtti rutinról, és a különböző napirendekről. Kiderül, mit takar a titokzatos alvásblokkoló kifejezés. Megcáfolunk néhány elterjedt mítoszt, és kapsz egy csomó gyakorlatias, már bizonyított tanácsot, hogyan tudsz igazán segíteni a gyermekednek jobban aludni.

A tanfolyam 2 hetes, e-mail formájában kapod meg minden nap az aznapi leckét. Letölthető összefoglalók, videók és cikkek segítik a megértést, illetve egy komplett kérdőív és alvásterv kitöltésére is lehetőséged van, hogy minél jobban megismerd a saját gyermeked alvását.

Ki tartja a tanfolyamot?

A tanfolyamot Dr. Dénes Ivett orvos és kétgyermekes anyuka, a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv szerzője tartja.

Ivett a nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, előadások, online és egyéni kurzusok formájában ossza meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 4 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Mit kell tennem, hogy csatlakozhassak?

Add meg a keresztneved és az e-mail címed a lenti űrlapon, nyomj rá a jeletkezem gombra, és máris csatlakoztál az Édes álom alvástanfolyamra. E-mailben kapsz majd egy visszajelzést, és indulhat is a tanfolyam.

Kérlek, itt add meg az adataid:

A hírlevelek útján olyan információkhoz, extra tartalmakhoz, a legújabb hírekhez juthatsz hozzá, amik máshol nem elérhetőek – érdemes bepipálni a kis négyzetet. 😊