INGYENES, 5 napos e-mail kurzus

Így segíts végre jól aludni a babádnak!

Minden szülőnek ismernie kell azokat a babák alvásával kapcsolatos tényeket és tanácsokat, amelyek nélkül nem lehet biztosítani a picik számára a békés, nyugodt éjszakákat és a kiegyensúlyozott nappalokat.

A tanfolyam segít neked ebben.

A kurzus elvégzése után tudni fogod:

✔️ Mi az a 3 ok, ami miatt a babák alvása teljesen más, mint a felnőtteké.

✔️ Miért alszanak rövideket napközben a babák, és mi a teendő ezzel kapcsolatban?

✔️ Mi a valódi oka az éjszakai ébredéseknek, és van-e lehetőség ezt megelőzni?

✔️ Hogy hogyan találd meg a megfelelő megoldást, és hogyan ne tölts hónapokat olyan módszerek próbálgatásával, melyek elavultak, károsak vagy teljesen feleslegesek.

✔️ Hogyan állj neki kideríteni, mi a valódi oka a babád nemalvásának?

Ugye te se hiszel el mindent, amit a neten olvasol? 

Jogos a kérdés, vajon miért ez az a kurzus, amiben bízhatsz?

A tanfolyamot Dr. Dénes Ivett, orvos, kétgyermekes édesanya tartja. 5 éve foglalkozik bababarát alvás tanácsadással, kizárólag tudományosan bizonyított módszerekkel, egyedi megoldásokkal segít a babáknak, és így a szüleiknek jobban aludni. Tudását egy általa írt könyvben, blogcikkek, előadások és egyéni konzultációk keretében ossza meg a szülőkkel, több tízezer szülőnek segített már abban, hogy hogyan, milyen módszerekkel lehet biztosítani a babák és kisgyermekek számára a fejlődésükhöz elengedhetetlenül szükséges pihenést.

A tanfolyam mellé kapsz AJÁNDÉKBA számos letölthető összefoglalót is, melyek segítenek eligazodni Neked a babák alvásának néha rejtélyekkel teli világába.

Iratkozz be MOST a tanfolyamra, hogy te is megszerezd ezt a tudást!