Itt tudsz csatlakozni az Anya, gyere! Klubba, a havi előfizetési díj 5000.- Ft. A klub tagsági díjának kifizetése csak bankkártyával lehetséges.

A Klubba csak a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv tulajdonosai csatlakozhatnak, a jogosultságot a megrendeléskor megadott e-mail cím segítségével ellenőrizzük. Ha nem emlékszel, hogy milyen e-mail címmel rendelted meg a könyvet, illetve bármilyen kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek keresd az Ügyfélszolgálatot: telefon: 06-70-578-4920 (munkanapokon 9-16 óra között), illetve e-mail: info@anyagyere.hu. Köszönöm!

 

Ha még nincs meg a könyv, itt tudod megrendelni–>>

Kérem a havi előfizetést:

Kérlek, készítsd elő a bankkártyád, mert a megrendelés elküldése után rögtön a fizetés oldalra visz a rendszer.

A hírlevelek útján olyan szakmai információkhoz, extra tartalmakhoz, a legújabb hírekhez juthatsz hozzá, amik máshol nem elérhetőek – érdemes bepipálni a kis négyzetet, ha még nem kapsz tőlem leveleket.


 

Itt is felhívjuk a figyelmedet, hogy a klub havidíja automatikusan megújításra kerül a csatlakozásod után, a levonás havonta ugyanazon a naptári napon történik. A klub tagságod bármikor lemondhatod, a visszaigazoló e-mailben található linkre kattintva, vagy az ügyfélszolgálaton keresztül.