• Hason vagy háton biztonságosabb a baba altatása?

 • És ha bukik?

 • Szabad-e használni babafészket vagy párnát?

 • Mivel takarjuk be a babát?

 • Biztonságos-e az együtt alvás anyával? És apával?

 • Számít-e, hogy anyatejes vagy tápszeres a baba?

 • Mire jó a légzésfigyelő? És mire nem?

 • Milyen veszélyek leselkednek a babára alvás közben?

 • Tényleg nem lehet kivédeni a bölcsőhalált?

 • Mire figyeljünk a kiságyban, kendőben, babakocsiban altatásnál?

Mind-mind olyan kérdés, aminek a pontos megválaszolásától a baba élete, egészsége függ.

A fejlett országokban ugyanis a hirtelen csecsemőhalál az egyik vezető halálok 1 éves kor alatt, nem krónikus beteg gyermekek esetén. Gyakoribb, mint a fertőzés, a mérgezés vagy a közlekedési baleset okozta tragédia (forrás: cdc.gov).

 • Ha a baba lázas, köhög vagy megy a hasa, orvoshoz visszük.

 • Oltásokat adatunk neki, egészséges ételeket biztosítunk, és odafigyelünk rá, nehogy elkapjon valamit.

 • Elzárjuk a vegyszereket és a gyógyszereket előle.

 • Óvatosan vezetünk, és gondosan kiválasztott gyermekülésben szállítjuk.

 • Nem bízzuk idegenekre, és folyamatosan figyelünk rá, akár otthon, akár a játszótéren.

De vajon az alvása biztonságáért is eleget teszünk?

Ha nem vagy teljesen biztos a válaszodban, akkor ez a kurzus neked készült.

A biztonságos alvás minden fontos szakmai javaslatát megtalálod a kurzuson, gyakorlati példákkal illusztrálva. Ezek a javaslatok a legújabb, nemzetközi, biztonságos alvással foglalkozó szakmai szervezetek hivatalos ajánlásait jelentik, nem egyéni véleményeket vagy szülői tapasztalatokat. Mert sajnos az utóbbiból sok van. Mert még az egészségügyi dolgozók is gyakran 30-40 éve elavult javaslatokat hangoztatnak. Vagy abból indulnak ki, amit maguk láttak. De ezeknek nem sok közük van a biztonsághoz, sőt rendkívül káros ez a nemtörődömség.

Te megteheted, hogy utánanézel a valódi szakmai javaslatoknak, hiszen a te gyermeked biztonsága a tét. Ezeket szedtük össze neked magyarul, érthetően és a gyakorlatba ültetve.

A kurzust mind videó, mind hanganyag formájában eléred, és bármikor újra tudod nézni. Ez ugyanis nem az a téma, ahol elég egy fél füllel hallott információmorzsa, itt kőkemény döntéseket kell hozni, tudatosan és felelősséget vállalva. Pont emiatt szükség van arra, hogy a tudásanyagot a saját tempódban dolgozhasd fel, és annyiszor nézd vagy hallgasd meg, ahányszor csak szükséges.

Most BLACK FRIDAY kuponkóddal 30%-os kedvezménnyel tudsz jelentkezni!

Kuponkód, melyet a megrendelő űrlapon tudsz megadni: BLACKFRIDAY30

Eddig tudsz jelentkezni a kurzusra:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
jelentkezés

És ez nem csak a biztonságról szól.

Hanem a tudatos, magabiztos, megfontolt döntésekről, a felkészülésről, az előre gondoskodásról.

Az információ hiánya ugyanis pont ugyanolyan veszélyes, mint az információ dömpingje. Ha túl sok vagy túl ellentmondó. Ha eltereli a figyelmet a lényegről.

 • Ugye, nem fordítasz több figyelmet a babaszoba falszínének kiválasztására, mint a gyermek biztonságára?

 • Ugye, nem veszel olyan babaágyneműt, ami veszélyes, csak azért, mert olyan cuki, és a kedvenc Insta celebednek is olyan van?

 • Ugye, nem hallgatsz azokra az anyukákra, akik azt hangoztatják, hogy ugyan ők semmilyen alvással kapcsolatos biztonsági javaslatot sem tartottak be, mégis túlélte a gyermekük?

Azért jársz a legjobb nőgyógyászhoz, mert fontos neked a biztonság? Ez gondolom nem változik meg akkor sem, amikor a baba megszületik….

Ha így érzed, várlak a kurzuson. Te döntesz, mi a fontos számodra. Én abban segítek, hogy biztonságban tudd a gyermeked alvás közben is.

A kurzuson az alábbi témákról esik szó:

 • Miért fontos foglalkozni a biztonságos alvás javaslataival?

 • Milyen veszélyek leselkednek a babára alvás közben?

 • Hogyan alakul ki a bölcsőhalál, és milyen rizikótényezők fokozzák az előfordulását?

 • Milyen balesetek következhetnek be alvás közben? Hogyan tudjuk ezeket megelőzni?

 • Mire jó a légzésfigyelő? És mire nem?

 • Hogyan a legbiztonságosabb altatni a babát?

 • Szabad-e közös ágyban aludni a kicsivel?

 • Milyen ágyneműk, alvást segítő eszközök használhatóak biztonsággal?

Most BLACK FRIDAY kuponkóddal 30%-os kedvezménnyel tudsz jelentkezni!

Kuponkód, melyet a megrendelő űrlapon tudsz megadni: BLACKFRIDAY30

Eddig tudsz jelentkezni a kurzusra:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
jelentkezés

Ajándékok

 • Garantált frissítések – minden új, releváns kutatási eredmény vagy szakmai javaslat elérhető lesz a kurzuson, így évek múlva, a kistesó születésénél is naprakész információkat kaphatsz.

 • Szakmai támogatás – ha kérdésed van a kurzuson elhangzottakról, nyugodtan tedd fel és válaszolunk.

Mennyibe kerül a kurzus?

Az online kurzus ára 6.990 Ft. Online bankkártyás fizetéssel tudod megrendelni. A tudásanyagokat egy zárt, tagsági oldalon éred el, ide egy felhasználónév-jelszó párossal tudsz majd belépni. A kurzushoz korlátlan hozzáférésed van, bármikor újrahallgathatod, vagy nézheted az anyagokat. Ha kérdésed van a leckékkel kapcsolatban, azokat is felteheted a tagsági oldalon.

Megéri-e részt venni a kurzuson?

Ezt csak te tudod eldönteni. Ebből a pénzből vehetsz egy cuki babágyneműt vagy egy kezeslábast is a babának. Vagy elmehettek babaúszásra belőle. Vagy egy játék is kijön az összegből.

Ha ezek helyett inkább a baba biztonságára költenél, várlak a kurzuson.

Most BLACK FRIDAY kuponkóddal 30%-os kedvezménnyel tudsz jelentkezni!

Kuponkód, melyet a megrendelő űrlapon tudsz megadni: BLACKFRIDAY30

Eddig tudsz jelentkezni a kurzusra:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
jelentkezés

Ki készítette a kurzust?

Szia, Dénes Ivett vagyok, orvos, babaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakértő.

Ha nem bánod, akkor tegeződjünk.

Én alapítottam az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadást, amely azóta Magyarország egyik legismertebb, babák és kisgyermekek a alvásával foglalkozó szolgáltatójává nőtte ki magát, és az évek alatt több külsős szakember is csatlakozott a missziónkhoz.

A nagyobbik fiam születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a saját megoldásunkat. Innentől pedig nem volt visszaút, magával ragadott a téma, szenvedélyemmé vált a babák alvásának csodálatos világa, így új hivatásra leltem, a baba-mama kapcsolat és a kisgyermekkori alvási nehézségek témakörében szakosodtam.

Közel egy évtizede osztom meg az összegyűlt szakmai tapasztalatomat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, könyvek, előadások, online kurzusok, konzultációk formájában a kisgyermekes szülőkkel. Több tízezer kisgyermeknek segítettünk már jobban aludni.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a könyveimet, tartok előadásokat és egyéni tanácsadásokat. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák és kisgyermekek alvásáról a neten olvashatnak meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

A jó alvásba pedig beletartozik a biztonság is.

Itt találkozhattunk már:

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás tevékenysége számokban:

0
Munkaóra
0
Könyvolvasó
0
Tudásanyag
0
Olvasó

Most BLACK FRIDAY kuponkóddal 30%-os kedvezménnyel tudsz jelentkezni!

Kuponkód, melyet a megrendelő űrlapon tudsz megadni: BLACKFRIDAY30

Eddig tudsz jelentkezni a kurzusra:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
jelentkezés

Hezitálsz? Nézz bele a kurzusba kockázat nélkül!

Biztos vagyok benne, hogy hasznosnak fogod találni a leckéket, anyagokat, ezért garanciát vállalok:

A kurzushoz csatlakozás (a tagsági oldalra történő sikeres belépés időpontja) után 24 órán belül jelzed neked e-mailben (info@anyagyere.hu), hogy valamiért mégsem tetszik a kurzus, nem erre számítottál, akkor visszautalom neked a kurzus árát. Ha nem szólsz addig, akkor a kurzus költségét nem tudom visszatéríteni a későbbiek során.

Most BLACK FRIDAY kuponkóddal 30%-os kedvezménnyel tudsz jelentkezni!

Kuponkód, melyet a megrendelő űrlapon tudsz megadni: BLACKFRIDAY30

jelentkezés

Gyakran feltett kérdések, információk

A kurzusra 2022. 08. 31-én 21 óráig lehet csatlakozni.

Az oldalon található nagy piros gombok egyikére kattintva a rendszer átirányít a megrendelő oldalra, ahol egy űrlapot találsz. Itt, a megrendelő űrlapon tudod megrendelni a kurzust, megadni a számla adatait.

Emellett itt tudod megadni a személyes adataidat is. Erre azért van szükség, mert minden online megrendelés esetén kötelező a számla kiállítása, amihez a nevedre és a lakcímedre van szükség. A telefonszámod azért kérjük el, ha valamilyen probléma merül fel a megrendelés kapcsán (pl. az email címről visszapattan a levelünk vagy véletlenül hibás címet, nevet, e-mail címet adtál meg), akkor telefonon is el tudjunk érni.

Bankkártyás fizetéssel tudod rendezni a kurzus árát.

Ha beírtad az adatokat és kiválasztottad a terméket, illetve elfogadtad az Általános Szerződési Feltételeket, akkor a Megrendelés gomb megnyomásával elküldöd a megrendelésed. Ekkor  rögtön átkerülsz a bankkártyás fizetés oldalára, ahol máris meg tudod adni a bankkártyád adatait a fizetéshez.

E-mailen is visszajelezzük neked a megrendelést.

Ha bármilyen hibát észlelsz a megrendelés kapcsán, vagy elakadtál, kérlek írj vagy hívd az Ügyfélszolgálatot (Poros-Kiss Izabella, 06-70-574-1499, info@anyagyere.hu)

Bankkártyával tudod kifizetni a kurzust.

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a könyv árának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod az összeget. A fizetés biztonságos banki rendszeren keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Abszolút.  A saját bankszámla kivonatodon nyomon követheted, hogy tényleg megtörtént-e a bankkártyás fizetés, ha kértél ilyen szolgáltatást a bankodtól, akkor egy sms-t is kapsz a tranzakcióról. Emellett e-mailben is tájékoztatunk a sikeres fizetésről. Ha attól félsz, hogy mégsem kapod meg a terméket vagy szolgáltatást, miután kifizetted, akkor is megnyugodhatsz. A bankod vissza fogja téríteni neked a befizetésed összegét, ha nem érkezik meg az számodra. Mi a bankkártyád adatait nem látjuk, nem tároljuk.

Igen, a világ bármelyik országában is élsz, tudsz jelentkezni az online kurzusra.

A kurzus anyagait egy tagsági oldalon találod, ide az általunk megadott felhasználónév-jelszó párossal tudsz belépni, a sikeres fizetést követően. A jelszót bármikor meg tudod változtatni. A tagsági oldalon hozzáférsz a kurzus minden leckéjéhez és itt tudsz kérdezni is, ha a tudásanyagok feldolgozása közben kérdésed támad.

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, kérlek jelezd a problémát az ügyfélszolgálat elérhetőségein:

Telefon: 06-70-574-1499 (munkanapokon 9-16 óra között) (Poros-Kiss Izabella várja a hívásokat)

E-mail: info@anyagyere.hu (Poros-Kiss Izabella várja a leveleket)

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében előfordul, hogy a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail, a hotmail, a yahoo és a citromail rendszerei néha automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben érdemes telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-574-1499 munkanapokon 9-16 óra között, illetve info@anyagyere.hu).

Kötelező jogi tájékoztató (felelősségkizáró nyilatkozat):

A honlapon, a tanfolyamokon, a közösségi média felületein, a könyvekben, összefoglalókban, a hírlevelekben található, illetve az előadások és kurzusoksorán elhangzó információk tájékoztató jellegűek. A kurzusok és tanfolyamok nem orvosi vagy pszichológiai tanácsadások, nem pszichoterápiás kezelések, hanem tartalomszolgáltatások a csecsemők és kisgyermekek alvásának élettani és kórélettani alapjairól. A honlapon, könyvben leírtak, illetve a képzések, konzultációk során elhangzott információk nem helyettesítik a szakszerű orvosi kivizsgálást és kezelést. Ha bármilyen nyugtalanító panaszt vagy tünetet tapasztalsz a gyermeknél, keressétek fel a gyermekorvosotokat vagy az ügyeletet.

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás tudásanyagaiban leírtak vagy elmondottak nem a szerző személyes ajánlásait vagy véleményét tartalmazzák, hanem a tudományos szakmai javaslatok ismeretterjesztő célból történő bemutatását szolgálják. Szakmai kifogás, egyet nem értés esetén az adott tudásanyag forrásjegyzékében feltüntetett forráshoz lehet fordulni, észrevételeket tenni. Az oldalon és a tudásanyagokban bemutatott módszerek, megoldások, szakmai javaslatok kizárólag saját felelősségre alkalmazhatóak.

A könyvekben leírtak és a Tudástár tudásanyagai a babák és a kisgyermekek alvásának és alvásproblémáinak komplex tudásanyagát adják, melynek egyik kiemelt kérdése az alvási szokások megváltoztatása. Tehát, erről a témáról a könyvben és az előfizetés anyagai között is olvashatsz, tájékozódhatsz.

A kurzuson viszont ennél részletesebben találod a téma kifejtését, nagy hangsúlyt helyezve a gyakorlati példáknak. Emellett, a kurzuson részt vevők kérdezni is tudnak a téma kapcsán, erre érthető módon a könyv olvasóinak nincs lehetősége. A Tudástárba pedig nincs mindig lehetőség csatlakozni, illetve ott csak addig férsz hozzá az anyagokhoz, csak addig, amíg él az előfizetés.

A hasonló című online előadáson ugyanez a téma kerül feldolgozásra, de az előadás anyagához nem férsz hozzá korlátlanul, illetve kérdezni is csak az előadáson tudsz.

A kurzushoz akkor érdemes csatlakoznod, ha gyakorlati tudást szeretnél, ez a téma érdekel kiemelten és tanácsot is szeretnél kérni az altatási szokások megváltoztatása kapcsán, rendszeresen.

A kurzusra 2022. 11. 24-én 21 óráig lehet csatlakozni.

Egy zárt tagsági oldalhoz kapsz hozzáférést, ott tudod megtekinteni az anyagokat. Ide egy e-mail cím és jelszó párossal tudsz bejelentkezni.

Igen, a zárt tagsági oldalon fel tudod tenni a kérdéseidet a kurzus anyagával kapcsolatban.

Korlátlan hozzáférésed van a kurzus tudásanyagához a megvásárlástól számítva minimum 4 évig.

A kurzusra jelentkezés során az űrlapon tudod beírni a kuponkódot. Ha elküldted a megrendelést, a kuponkód utólagos érvényesítésére már nincs lehetőség, megértésedet köszönjük.