Csatlakozás az Anya, gyere! Közösségbe:

Már megvan a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv:

Ez esetben a havi előfizetési díj most még bevezető áron, 6.000.- Ft.

A havi tagsági díj kifizetése csak bankkártyával lehetséges.

A 6 és a 12 hónapos bérlet ára 30.000 és 60.000 Ft, ezt utalással és bankkártyával tudod kifizetni.

A megrendelés kapcsán kérlek azt az e-mail címet add meg, amivel megrendelted a könyvet. Ha nem emlékszel, hogy milyen e-mail címmel rendelted meg a könyvet, illetve bármilyen kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, kérlek keresd az Ügyfélszolgálatot: telefon: 06-70-574-1499 (munkanapokon 9-16 óra között), illetve e-mail: info@anyagyere.hu. Köszönöm!

Havi előfizetés:

Kérlek, készítsd elő a bankkártyád, mert a megrendelés elküldése után rögtön a fizetés oldalra visz a rendszer. A régebbi iOS (iPhone) és az Explorer operációs rendszereken nem mindig működik jól a megrendelés, ilyenkor érdemes más eszközön vagy operációs rendszeren (Chrome, Firefox) megpróbálni.


Bérlet vásárlása:


Együtt rendelem meg a könyvet és a tagságot:

Ha még nincs meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv, és együtt szeretnéd megrendelni 1 havi Anya, gyere! Közösségi tagsággal együtt, akkor itt tudod ezt megtenni. Ebben az esetben választhatsz a nyomtatott vagy a digitális könyv között, a postázást Magyarországra és a környező országokba is kérheted. A kiszállítást a GLS végzi, a kiszállítás 2-5 munkanapon belül érkezik meg, (külföldi csomag esetén alkalmanként alvállalkozón keresztül), a postaköltséget az cím megadása után pontosítja a rendszer.

Az Anya, gyere! Közösség tagsága 1 hónapra szól, a tagság közelgő lejártáról e-mailben értesítünk, a tagságot havi előfizetéssel vagy 6-12 hónapos bérlet megvásárlásával tudod meghosszabbítani. A csomagban az egy havi Közösség tagságra 1000 Ft-os kedvezménnyel, 5000 Ft-ért juthatsz hozzá.