• 1-2 óránként ébred a babád éjjelente, és fogalmad sincs, hogy miért?

 • Már nem bírod tovább az éjszakázást, de nem tudod, mit tehetnél?

 • Aggódsz, hogy így a gyermeked sem alussza ki magát?

 • Már gondoltál a fogzásra, a mozgásfejlődésre, de az ébredések már hónapok óta fennállnak?

 • Szeretnéd, ha a babád kialudná magát éjjelente?

 • Mindenki azt javasolja, hogy ne reagálj a megébredésekre, de te úgy érzed, ez nem válaszkész megoldás?

A babák és a kisgyermekek éjszakai ébredéseivel kapcsolatban számos tévhit kering, és ezek könnyen félrevezethetik a szülőket. Vannak, akik azt hangoztatják, hogy a babák csak 1-2 dolog miatt ébredhetnek éjjel. Mások szerint egyáltalán nem lehet megmondani, mi lehet ennek az oka, egyszerűen majd kinövi a baba. Sokan úgy gondolják, hogy az éjszaka átalvása egy képesség, melyre meg kell tanítani a babát, és onnantól majd garantáltan nem ébred fel éjjelente. Mások szerint ez nem igaz, az éjszaka átalvása annak a jele, hogy alvástréningezték a babát. A kisgyermekkori alvás biológiájával, a kötődéselméletekkel, az idegrendszeri fejlődéssel kapcsolatos tudományos kutatások viszont ezek egyikét sem állítják.

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás szakemberei a széles látókör, a tudomány és a válaszkész szülőség elvei mellett köteleződtek el, ezt a szemléletmódot tükrözi az éjszakai ébredések okait, következményeit és megelőzésének lehetőségeit bemutató kurzusunk is.

 • Segít megérteni, hogy milyen biológiai alapjai vannak a babák és kisgyermekek rendszeres éjszakai megébredéseinek.

 • A kurzuson megismerheted azokat a gyakori okokat, amelyek miatt az adott életkorú gyermek felébredhet éjjelente.

 • Segítséget kapsz ahhoz, hogyan tudod eldönteni, hogy a kicsi éjszakai ébredései vajon életkori sajátosság vagy egy alvásprobléma következménye.

 • Megértheted, hogyan érdemes reagálni a gyermek éjszakai ébredéseire és hogyan nem.

 • Választ kapsz arra, hogy hogyan tudod a gyermeked számára biztosítani a pihentető éjszakai alvást.

A jelentkezés lezárult
 • Nem fogod tudni vele elnyomni a baba teljesen természetes igényeit, vagy gyorsítani az alvása fejlődését.

 • Nem tudod rávenni a segítségével a babát, hogy holnaptól ne ébredjen fel egyáltalán éjjelente, vagy csak a számodra kényelmes időpontokban jelezze az igényeit.

 • Nem a baba „szoktatásához”, tréningezéséhez kapsz tanácsokat, hanem az éjszakai alvása támogatásához.

Mert

 • nem garantálnak semmilyen eredményt, semmilyen határidőre.

 • nem adnak pofonegyszerű, szájbarágós tutitippeket, amelyek mindenkinél beválnak.

 • a módszerek feltételezik, hogy a szülő képes tudatos döntéseket hozni, vállalni a döntései következményeit, és kezelni azt a bizonytalanságot, hogy nem minden gyermek reagál mindenre ugyanúgy.

 • a válaszkész szemléletmódból adódóan a gyermek igényeit veszik alapul, és az azokra adható szülői válaszokat tárgyalják, nem arról szólnak, hogyan lehet ezeket az igényeket semmibe venni, pl. sírni hagyással.

 • a kurzuson elhangzottak nem egy-egy divatos gyermeknevelési elvet követnek, nem személyes tapasztalatokra épülnek, nem egy új csodamódszert mutatnak be, hanem tudományos szempontok alapján, evidence-based alapon készülnek.

 • Az online kurzust hanganyag formájában tudod elérni egy zárt felületen.

 • A kurzus 4 leckéből áll, melyek 15-30 percesek – a lényegről és a gyakorlati megvalósításról szólnak.

 • A kurzushoz korlátlan hozzáférésed van, bármikor újrahallgathatod a leckéket.

 • A kurzus témájával kapcsolatban kérhetsz pontosítást, felteheted a kérdéseidet bármikor a tagsági felületen.

 • A kurzuson a 0-4 éves kor közötti gyermekek éjszakai ébredéseivel kapcsolatban tájékozódhatsz.

A jelentkezés lezárult

Ki készítette a kurzust?

Dr. Dénes Ivett
Dr. Dénes Ivettbabaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakember

Szia! Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes anyuka, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens, önkéntes szoptatási segítő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című bestseller könyvsorozat írója.

A nagyobbik fia születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást a saját problémánkra, és közben rengeteg ismeretet gyűjtöttem a babák alvásáról.

Gyermekkórházakban szerzett orvosi tapasztalatomra alapozva, és a babák és kisgyermekek alvási nehézségeiről a legátfogóbb ismereteit adó baba-mama kapcsolati szakemberként lassan egy évtizede segítem a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Szakmai tapasztalataimat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, előadások, online kurzusok és szakmai tanácsok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt években több százezer babának és szüleiknek segítettem jobban aludni.

Az éjszakai ébredésekről szóló kurzust azért hoztam létre, mert szerettem volna megismertetni a magyar szülőkkel is a legújabb kutatási eredményeket figyelembe vevő, nem sírni hagyásos alvástréninget ajánló, szenzitív, válaszkész szemléletű módszereket, amely már több ezer szülőnek segített abban, hogy jobban értse a babája alvását és jobban tudja támogatni őt ezen a fontos területen.

Itt találkozhattunk már:

Az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás tevékenysége számokban:

0
Munkaóra
0
Könyvolvasó
0
Tudásanyag
0
Olvasó
 • Az éjszakai ébredésekről szóló online kurzus ára 7990 Ft.

 • A kurzust bankkártyával lehet kifizetni.

 • A kurzusra a jelentkezési űrlap kitöltésével lehet csatlakozni.

 • A kurzus anyagaihoz azonnal hozzáférsz, ahogy megérkezik a kurzus ára hozzánk.

A jelentkezés lezárult

Hezitálsz?

Próbáld ki kockázat nélkül!!!

Ha a tagsági oldalra történő belépés után 24 órán belül jelzed e-mailben (info@anyagyere.hu), hogy nem erre számítottál, akkor visszajár a kurzus ára.

A könyvekben leírtak és a Tudástár tudásanyagai a babák és a kisgyermekek alvásának és alvásproblémáinak komplex tudásanyagát adják, melynek egyik kiemelt kérdése az éjszakai ébredések témaköre. Tehát, erről a témáról a könyvben és az előfizetés anyagai között is olvashatsz, tájékozódhatsz.

A kurzuson viszont ennél részletesebben találod a téma kifejtését, nagy hangsúlyt helyezve a gyakorlati példáknak. Emellett, a kurzuson részt vevők kérdezni is tudnak a téma kapcsán, erre érthető módon a könyv olvasóinak nincs lehetősége. A Tudástárba pedig nincs mindig lehetőség csatlakozni, illetve ott csak addig férsz hozzá az anyagokhoz, csak addig, amíg él az előfizetés.

A hasonló című online előadáson ugyanez a téma kerül feldolgozásra, de az előadás anyagához nem férsz hozzá korlátlanul, illetve kérdezni is csak az előadáson tudsz, fix időpontban.

A kurzushoz akkor érdemes csatlakoznod, ha gyakorlati tudást szeretnél, ez a téma érdekel kiemelten és tanácsot is szeretnél kérni az éjszakai ébredések okainak megértése kapcsán, rendszeresen.

Még véletlenül sem. Kizárólag a válaszkész szülő szemléletnek megfelelő, a gyermek igényeit támogató megközelítésben tanulhatsz az éjszakai ébredések okairól és a gyermek éjszakai jelzéseire adható szenzitív szülői válaszokról.

Egy zárt tagsági oldalhoz kapsz hozzáférést, ott tudod megtekinteni az anyagokat. Ide egy e-mail cím és jelszó párossal tudsz bejelentkezni.

Igen, a zárt tagsági oldalon fel tudod tenni a kérdéseidet a kurzus anyagával kapcsolatban. Olyan alvással kapcsolatos témák kapcsán, amelyekről nincs szó részletesen a kurzuson, nem tudunk személyre szabott tanácsokat adni.

Korlátlan hozzáférésed van a kurzus tudásanyagához a megvásárlástól számítva minimum 4 évig.

A kurzusra jelentkezés során az űrlapon tudod beírni a kuponkódot. Ha elküldted a megrendelést, a kuponkód utólagos érvényesítésére már nincs lehetőség, megértésedet köszönjük. Akkor vagy jogosult kuponkódra, ha már jelentkeztél az Anya, gyere! Babaalvás Tanácsadás valamelyik online kurzusára. A kuponkódot a kurzus tagsági oldalára belépve találod.

A kurzuson kizárólag a gyermekek éjszakai ébredéseinek okairól lesz szó. Nem lesz téma a napirend kialakítása vagy eltolása, az alvási szokások, altatási, visszaaltatási módok megváltoztatása, vagy a nehéz, elhúzódó, sírással járó altatások. Ezek a témák más online kurzusokon érhetőek el.

A jelentkezés lezárult