Meghívó az ÉLŐ online előadásra

AZ ÉJSZAKAI ÉBREDÉSEKRŐL

Az előadás időpontja:

2024. 03. 13. SZERDA, 13 ÓRA

Az előadó:

DR. DÉNES IVETT

orvos, babaalvás tanácsadó, baba-mama kapcsolati szakértő, író, kétgyermekes anya

Az online előadáson részletesen bemutatom:

 • Miért ébrednek fel valójában a babák és a kisgyermekek éjjelente, és miért nem?

 • Vajon ezek a megébredések megelőzhetőek-e vagy sem, és ha igen, akkor hogyan?

 • Hogyan reagálj, amikor éjjel felébred a gyermeked, hogyan gondoskodj róla?

 • Miért fontos  a békés éjszaka, és ez vajon az átaludt éjjeleket jelenti?

 • Meddig esznek éjjel a babák, és ha nem éhesek akkor miért ébrednek?

 • Vajon az éjszakai ébredések szokások, igények vagy altatási hibák eredményei?

Kérdésed van a babád alvásával kapcsolatban?

FIGYELEM! Ez egy teljesen új szemlélet, nem a megszokott „hagyd sírni a babát” vagy a „várj, amíg kinövi” tanácsok gyűjteménye, hanem egy átfogó, komplex szemléletmód bemutatása, válaszkész, szenzitív szülői szemléletben, tudományosan megalapozott ismeretanyaggal, gyakorlatias módon bemutatva, melyre a szülőknek és a babáknak valójában szükségük van, hogy mindenki jól aludhasson a családban.

Az élő előadást ZOOM-on lehet megnézni, 1 órás időtartamú, de felvétel is készül róla, amit utólag is meg lehet tekinteni, ha nem tudsz végig maradni. A felvételt ajándékba adjuk a jegyet vásárlóknak, és 1 hétig érhető el az előadás után.

Az előadásra a jegy 6490 Ft, melyet bankkártyás fizetéssel lehet rendezni.

Jelentkezési határidő:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
jelentkezés

Az előadóról:

Szia! Dr. Dénes Ivett vagyok, orvos és kétgyermekes anyuka, szülő-csecsemő kapcsolati konzulens, önkéntes szoptatási segítő, a Békés éjszakák, vidám nappalok című bestseller könyvsorozat írója.

A nagyobbik fia születése után kezdtem el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szerettem volna a fiamnak jól aludni. Megéltem a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adtam fel, nem vártam a csodára, helyette addig kerestem, kérdeztem, kértem és kutattam, amíg megtaláltam a megoldást a saját problémánkra, és közben rengeteg ismeretet gyűjtöttem a babák alvásáról.

Gyermekkórházakban szerzett orvosi tapasztalatomra alapozva, és a babák és kisgyermekek alvási nehézségeiről a legátfogóbb ismereteit adó baba-mama kapcsolati szakemberként lassan egy évtizede segítem a kisgyermekes szülőket abban, hogy gyermekeik jobban aludhassanak. Szakmai tapasztalataimat, tudásomat blogcikkek, tanulmányok, előadások, online kurzusok és szakmai tanácsok formájában osztom meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt években több százezer babának és szüleiknek segítettem jobban aludni.

 

Itt találkozhattunk már:

Tudod ezekre a kérdésekre a választ?

 • Valóban a fogzás és a mozgásfejlődés a két leggyakoribb oka a megébredéseknek?

 • A baba leszoktatása a cicin alvásról a megoldás?

 • Az ébredések gyakorisága fokozatosan csökken?

 • A közös szoba vagy a külön ágy hogyan befolyásolja az ébredéseket?

 • Miért fontos az éjszakai gondoskodás?

 • Vajon, ha a baba napirendje nincs rendben, akkor az hat az éjszakai alvás minőségére?

 • Problémát jelent, ha a baba rendszeresen eszik éjjelente?

Ha igen, akkor is lesz olyan téma még az előadáson, amelyre nem biztos, hogy gondoltál.

Ha viszont nem, akkor mindenképp érdemes részt venned az előadáson, hiszen a békés éjszakák, a jó minőségű éjszakai alvás megalapozza a baba egészségét, optimális fejlődését, és a kipihent szülők sokkal jobban tudnak kapcsolódni, gondoskodni a gyermekükről, megalapozni a biztonságos kötődés feltételeit.

Jelentkezési határidő:
0
0
0
0
nap
0
0
óra
0
0
perc
0
0
sec
jelentkezés

Kérdések, válaszok az online előadásról:

Az előadás online formában, Zoom-on keresztül érhető el. A Zoom-ra előzetes regisztráció szükséges, részletek: www.zoom.us

Az előadást élőben, illetve az élő adás után 1 hétig még felvételről lehet megtekinteni.

Az előadást asztali gépről, laptopról, tabletről és okostelefonról is meg lehet nézni.

Az online előadásokra online jegyet tudsz venni, a JELENTKEZÉS gombra kattintva. A megrendelőlapon az adataidat kell megadni, amelyek a számlázáshoz és az előadás részleteinek megküldéséhez szükségesek, illetve el kell fogadni az Általános Szerződési Feltételeket.

Az online előadásokon való részvétel feltétele a jegy kifizetése az előadás megkezdése előtt. A kifizetés online bankkártyás fizetéssel lehetséges, a Stripe rendszerén keresztül. Az online bankkártyás fizetés biztonságos, a bankkártya adatokat mi nem látjuk, kizárólag az összeg érkezik meg hozzánk.

Nem, kizárólag az élő adás kezdete előtt van lehetőség jegyet vásárolni, utólag nincs.

Egyrészt, az előadás megrendelése után egy online kérdőíven tudod feltenni a kérdéseidet, ezek alapján készül el az előadás tematikája.

Másrészt, az élő adás végén személyesen, élőben is tudsz kérdezni, az előadás témáját illetően.

Utólag, e-mailben nincs lehetőség kérdéseket feltenni.

Az adott előadáson csak az előadás témájában érkező kérdésekre tud az előadó válaszolni, illetve konkrét, részletes egyéni tanácsadásra ezen a fórumon nincs lehetőség.

Erre nincs lehetőség. Az ÁSZF pontosan rögzíti a megrendelés menetét, a vásárlástól való elállás törvényi feltételeit.

Igen, az előadás másnapján küldjük el az élő adás felvételének elérését, és 1 hétig van lehetőség visszanézni az előadást, hosszabbítani ezt a határidőt nem tudjuk.

Mert a Zoom program korlátozott számú résztvevőt engedélyez, illetve az előadás utáni kérdezési lehetőség nem teszi lehetővé, hogy több száz résztvevő jelentkezhessen egy-egy előadásra, hiszen akkor órákig kellene várakozni, mire mindenki sorra kerül a kérdéseivel.

Az előadást akkor tartjuk meg, ha nagy rá az érdeklődés, pár havonta számíthatsz új időpontokra, a nyári és a téli szünet idején általában nincs előadás.