Az Anya, gyere! Tudástárba havi előfizetéssel és 3 illetve 6 havi bérlettel is csatlakozhatsz.

A havi tagsági díj 3.990 Ft. (27 %-os áfával terhelt, bruttó ár)

A havi tagsági díj kifizetése csak bankkártyával lehetséges, a havi tagdíjat automatikusan vonjuk a kártyáról, amíg nem mondod le az előfizetést. A lemondás részleteiről a megrendelés után kiküldött visszaigazoló e-mailben tájékoztatunk.

Kérlek, készítsd elő a bankkártyád, mert a megrendelés elküldése után rögtön a fizetési oldalra visz a rendszer. A megrendelés leadásával hozzájárulsz ahhoz, hogy amíg nem mondod le az előfizetést, minden hónapban beterheljük a havi díj összegét a bankkártyádon a hófordulód napján.

A régebbi iOS (iPhone) és az Explorer operációs rendszereken nem mindig működik jól a megrendelés, ilyenkor érdemes más eszközön vagy operációs rendszeren (Chrome, Firefox) megpróbálni. A Hotmail rendszere rendszeresen visszautasítja a visszaigazoló leveleinket, érdemes másik e-mail címmel regisztrálni.

Az Anya, gyere! Tudástárba 3 vagy 6 havi bérlet vásárlásával is csatlakozhatsz. 

Ennek ára 9.990 és 17.990 Ft. (27 %-os áfával terhelt, bruttó ár).

Ezzel körülbelül 1, illetve 2 havi tagsági díjat takaríthatsz meg. Itt a bérlet nem újul meg automatikusan, de bármeddig hosszabbíthatod azt, vagy a lejárta után válthatsz havi automatán megújuló előfizetésre is. Erről a bérlet lejárta előtt pár nappal e-mailben értesítünk. Bérlet vásárlása esetén bankkártyával és átutalással is lehetséges a fizetés.