Anya, gyere! Klub

 • Szeretnél egy olyan közösségbe tartozni, ahol nem téged hibáztatnak amiatt, hogy nem alszik jól a babád? Ahol nem kell versenyezned a szuperanyákkal, akiknek születése óta átalussza a baba az éjszakát, és nappal is csak enni kel fel, szigorúan 3 óránként. Akik nem is értik, mit szórakozol annyit az altatással, hiszen csak berakod a babát evés után az ágyába, aztán majd elalszik, ha fáradt.
 • Szeretnél sorstárs anyukákkal beszélgetni, akik megértenek, és értékes tapasztalattal rendelkeznek a nemalvó babákkal kapcsolatban?
 • Mindezt egy alvás tanácsadó szakmai segítségével?
 • Szeretnéd megvitatni a különböző megoldási lehetőségeket, tévhitek és városi legendák helyett tudományosan bizonyított módszerekről olvasni, beszélgetni?
 • Hosszú távon gondolkodsz? Mindig felmerül valamilyen kérdésed a babád alvásával kapcsolatban? Szeretnél még aznap választ kapni?
 • Eleged van a sablonos, elméleti tanácsokból, amit az internetes blogokon olvasol, szeretnél inkább szupergyakorlatias, kipróbált, bizonyítottan hatékony, lépésről lépésre kibontott leírásokat, érdekes esettanulmányokat böngészni?
 • Konzultálnál egy szakemberrel a babák alvásáról?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor az Anya, gyere! Klubban a helyed!


Belépek a Klubba–>>


Mit ad a klubtagság?

 • Hozzáférést egy zárt, Facebook csoporthoz, ahol szabadon beszélgethetsz, gyűjthetsz megoldási javaslatokat, kérdezhetsz engem is, és a klubtagokat is minden babaalvást érintő kérdésben.
 • Extra tartalmakat, melyek csak klubtagoknak elérhetőek. A teljesség igénye nélkül néhány téma:
  • alvási szokások változtatása együtt alvás esetén,
  • mit tegyél, ha éjjel órákig fenn van a baba?
  • a 2–>1 nappali alvásváltás menete,
  • az éjszakai ébredések okának megfejtése,
  • a napirend kialakítása lépésről-lépésre.
 • Ha extra téma érdekel – csak szólj és írok róla.
 • Alvásnapló elemzést: segítek megfejteni, mi áll a számok mögött, és hogyan tudod kialakítani az ideális napirendet a gyermeknek.
 • Esettanulmányokat, részletes, pontokba szedett alvásprogram megvalósítási segédleteket.

Miért érdemes most belépned?

 • A babák alvása van olyan fontos, hogy ne a gyermektelen szomszédasszony holtbiztos tanácsai alapján próbálgasd jobbá tenni azt heteken-hónapokon keresztül. Ehelyett a klubban tudományosan alátámasztott, és gyakorlatban is bizonyított tanácsokat kapsz minden babaalvással kapcsolatos kérdésre, még aznap.
 • A kialvatlanság egészségügyi kockázatot jelent, azonnali teendőt igényel, nincs idő várni a csodára, cselekedni kell.
 • A klub csak 3 havonta nyitja ki a kapuit az új jelentkezők felé, (a következő nyitás: augusztus), ráadásul akkor lehet csak jelentkezni, ha lesznek betöltetlen helyek.

Miben más ez a klub, mint bármilyen baba-mama csoport a Facebookon?

 • A klubba nem léphet be bárki. Itt nincsenek trollok, kamuprofilú kommentelők, kéretlen tanácsok, elavult nézetek, mindenki a nevét adja ahhoz, amit ír. A tagok által leírt tapasztalatokban is nyugodtan meg lehet bízni, hiszen tapasztalt szakember is követi a beszélgetéseket.
 • A veled egy cipőben járó anyukák tapasztalatai felbecsülhetetlen értékűek, ők tudják igazán, milyen nehézségeken mész át, mennyi küzdelem árán tudod elérni, hogy a gyermeked jobban aludjon. A klubban nem fogsz lesajnáló, ócsároló, téged hibáztató beszólásokat kapni, és senki nem fog azzal nyugtatni, hogy csak túlliheged a dolgokat.
 • Itt társakat találhatsz, akiknek ugyanolyan fontos a babájuk alvása, mint neked.
 • Igazi közösségbe léphetsz be, ahol mindenki egy célért dolgozik, hogy a babája jobban aludjon.
 • Itt nincsenek városi legendákon alapuló tutitippek és mindenhez értő bezzeganyák.
 • Ha bármikor elakadsz, nem egyértelmű valami, csak írsz egy Facebook bejegyzést, és garantált, hogy számos hasznos, gyakorlatban is megvalósítható, kipróbált tanácsot kapsz a klubtagoktól és tőlem is.

Hogyan tudsz csatlakozni a klubba?

 • A klubba online, adatlap kitöltésével tudsz csatlakozni.
 • A klubtagság havidíja 3000 Ft, a klubba csak a Békés éjszakák, vidám nappalok könyv tulajdonosai léphetnek be. Ha nincs még meg a könyv, akkor a havidíj az első hónapra 7900 Ft (papírkönyv esetén +postaköltség), ami tartalmazza a könyv árát és az első havi tagdíjat.
 • A klubtagság bármeddig hosszabbítható, a klubtagok a tagság lejárta előtt tájékoztatást kapnak a közelgő lejáratról és lehetőséget a hosszabbításra.Ha valaki nem él a hosszabbítás lehetőségével, de újra csatlakozni szeretne, azt csak az újabb klubnyitásnál teheti meg.
 • Az új tagok csak a betöltetlen helyekre tudnak csatlakozni, a helyek száma limitált.
 • Fizetni banki átutalással vagy bankkártyával lehet.

Érdekel a Klub–>>


Gyakran feltett kérdések 

Hogy lehet kifizeti a klubtagságot?

Bankkártyás és átutalásos fizetési mód elérhető. Mindkét esetben a kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik. A klub díját mindig előre kell rendezni, utólagos fizetésre nincs mód.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a csomagok díjának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod a díjat. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Külföldön élek, tudok csatlakozni?

Természetesen. Bárhol élhetsz a világon, tudok neked segíteni. Csupán csak megfelelő internetkapcsolatra van szükség. Külföldi megrendelőnek akkor számítasz, ha külföldi címet adsz meg a számla kiállításához. A hagyományos, nyomtatott könyvet csak Magyarország területén szállítjuk ki, de a digitális változat bárhol elérhető.

A klubtagság díja nem változik, és a kifizetést is a fent részletezett módon tudod megtenni. A megrendelés menete külföldi megrendelés esetén lassabb, mert a különböző helyi általános forgalmi adó kulcsok miatt kézi feldolgozásra van szükség.

Hogy működik az Anya, gyere! Klub?

A klub lelke egy zárt Facebook csoport, ide lehet belépni a klubtagoknak. A csoportban szabadon lehet kérdezni, beszélgetni a tagoknak egymással és velem is. A csoportban elérhető számos összefoglaló, megvalósítási segédlet, (ezekhez máshol nem lehet hozzájutni), a különböző alvási nehézségeket részletesen és személyre szabott módon tudjuk megbeszélni.

Hogy kapom meg az ajándék Békés éjszakák, vidám nappalok című e-könyvet?

A könyv PDF és e-book olvasókra optimalizált formátumban elérhető, letölthető formátumú, nem papírkönyv. A könyv olvasásához a megfelelő formátum megnyitásához szükséges programra van szükség. A könyv letöltéséhez szükséges linket e-mailben kapod meg, a klubtagság kifizetése után.

Hogyan kapom meg a nyomtatott könyvet?

A könyvet a GLS futárszolgálat szállítja ki a megrendeléskor megadott címre. Csak magyarországi címre tudod kérni a postázást. A kiszállítás a klubtagság rendezése után 1-2 munkanapon belül történik meg.

Már megvan a könyv, csak a klub érdekel…

Ha már megvan a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv, akkor neked csak a 3000 Ft-os havidíjat kell rendezned, ezen az oldalon tudsz jelentkezni–>>

Hogyan zajlik pontosan megrendelés menete?

Ha úgy döntötték, hogy belépsz a klubba, kattints a Csatlakozni szeretnék szövegre. Innen a megrendelő oldalra visz át a rendszer. Itt tudod megadni a személyes adataidat. Ha ráklikkelsz a megrendelés gombra, akkor élesíted a megrendelést. Az adataid befutnak hozzánk és egy percen belül érkezik 2 e-mailed a megadott email címre. Az egyik levélben lesz egy tájékoztató a klubtagsággal kapcsolatban. A másik levélben tudod kifizetni a klub árát, bankkártyával vagy átutalással. A bankkártyás fizetés azonnali teljesítést jelent, azaz perceken belül jön egy visszaigazolás, hogy sikeresen fizettél. Emellett kapsz egy másik levelet is, amelyik a számládat tartalmazza. Ha online átutalással fizetsz, a befizetés átfutási ideje általában 1-2 nap (a banki nyitvatartási időknek megfelelően), így a visszaigazoló levelekre várnod kell egy kicsit.

Ha külföldről rendelsz, akkor a kifizetéshez szükséges levelet nem egy percen belül, hanem 24 órán belül kapod meg (a külföldi ÁFA szabályok miatt nem automata a rendszer).

Mi a teendő, ha nem kapsz e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ezért fontos, hogy megadd a telefonszámod, ilyen esetben fel tudjunk hívni. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, nyugodtan rendeld meg újra a klubtagságit. Nem kell 2x kifizetned, az egyik megrendelés sikeres kifizetése után a másik megrendelést töröljük.

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében gyakran a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail és a citromail rendszerei gyakran automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben vagy egy újabb megrendelést érdemes leadni vagy telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve denes.ivett@anyagyere.hu)

Hogyan érvényesíthetem a klubtagsági esetén az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok e-könyv megvásárlása esetén él, a megrendeléstől számított 2 hónapig. Az e-könyv ára, azaz 4900 Ft jár vissza. Ha ezt a garanciát igénybe veszed, a klubtagság nem hosszabbítható, a pénz visszautalása napján megszűnik a jogosultságod a klubba való belépésre is. A havi díj(ak) fennmaradó része visszajár, ezt a könyv árával együtt utaljuk vissza neked.