BEMUTATKOZÁS

Dr. Dénes Ivett vagyok, orvosként végeztem. Szólíts nyugodtan Ivettnek, és ha nem bánod, akkor tegeződjünk.

Évek óta bababarát módon segítem azokat a szülőket, akik sírni hagyás nélkül szeretnék elérni, hogy a gyermekük jól aludjon. Kizárólag tudományos alapokon nyugvó, bizonyított módszerekkel foglalkozom, a legújabb szakmai ajánlások alapján. Cikkekkel, hasznos tanácsokkal és gyakorlati összefoglalókkal támogatom a hozzám forduló kisgyermekes szülőket.

Hogyan kezdtem a babák alvásával foglalkozni?

Az életem első kisfiam születésekor vett új fordulatot. Az addigi rohanó életmódot felváltotta egy csendesebb időszak, a szülővé válás időszaka. A várandóságom alatt elolvastam minden népszerű gyermekneveléssel foglalkozó könyvet, és sokat beszélgettem újdonsült és sokgyermekes anyukákkal az anyaságról. Úgy éreztem, hogy a frissen begyűjtött információk és a több éves gyermekkórházakban eltöltött tapasztalat után engem nem érhet meglepetés.

Hát tévedtem! Kisfiam tudott újat mutatni. 

Már újszülött korától alvásgondokkal küzdöttünk. A kórházban töltött három éjszakát végigsírta, bíztam benne, hogy majd az otthon nyugalma segít. Nem így lett, az éjjeli ébredések, a nappali nyűgösség, a kaotikus napirend, a kevés alvás folytatódott. Minden praktikát, trükköt kipróbáltam, semmi nem segített.
Ekkor kezdtem el jobban beleásni magam a gyermekkori alvásproblémák világába. Egyetemi tanulmányaimat és orvosi tapasztalataimat alapul véve kezdtem bele a kutatómunkába. Számtalan tudományos cikk, kutatás, szakkönyv elolvasása, szakértői konzultációk és sorstárs anyukákkal folytatott tapasztalatcsere után világossá vált, hogy milyen bonyolult rendszer is a babaalvás világa. Mennyi apró, de fontos tényező tudja megzavarni a kicsik álmát. Lassan felismertem, hogy hogyan segíthetek a gyermekemnek jobban aludni.

Kisfiam ma már jól alszik.

És innen már nem volt visszaút: először a barátnőknek segítettem megoldani a babáik alvási nehézségeit, aztán a barátnők barátnői következtek.

A sok pozitív visszajelzés és az az elégedett mosoly, amit a kipihent, jól alvó babák és kiegyensúlyozott anyukáik arcán láttam, arra ösztökélt, hogy létrehozzam ezt az oldalt. Mindez még 2014-ben történt. Azóta a nagy fiam 5 éves, céltudatos gyerkőccé vált, és megszületett a kisebbik fiam is, aki már a kezdetektől jól alszik.

Hiszem, hogy minden kisbabánál kialakíthatók azok az alvási szokások, melyek segítségével visszakapják a családok a nyugodt éjszakák és a kiegyensúlyozott nappalok békéjét.

Személyes küldetésem, hogy minél több édesanya és édesapa megismerhesse azt a tudást, amivel biztosítani tudják gyermekük nyugodt álmát.

TÖBB SZÁZ ELÉGEDETT SZÜLŐ

Az elmúlt években több száz szülőtől kaptam pozitív visszajelzést, hogy a segítségemmel újra vagy végre jól alszik a gyermekük. Volt, akinek elég volt elolvasnia a könyvemet vagy néhány blogcikket, mások egyéni konzultáción jártak nálam, vagy Anya, gyere! klubtagként kértek segítséget.

ANYAMOSOLY GARANCIA

A Békés éjszakák, vidám nappalok könyv elektronikus változatára és az Anya, gyere! klubtagságra 14 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalok. Ha semmilyen hasznos tanácsot nem olvastál a könyvben vagy nem kaptál a klubban, akkor magyarázkodás nélkül visszafizetem neked a könyv árát vagy a tagsági díjat. Így rizikó nélkül elolvashatod a könyvem, vagy kipróbálhatod az Anya, gyere! klubtagságot.

  • Tudományosan bizonyított módszerek

  • Bababarát megoldások, sírni hagyás nélkül

  • Teljes körű szolgáltatás

  • Több éves tapasztalat

  • Nem egy, hanem számos alternatív megoldás, hogy minden család megtalálhassa a számára legideálisabbat.

TESTIMONIALS

Thank you for your very professional and promt response. I wish I had found you before I spent money on a competitors theme.

Lucy Smith, Big Media Co

You we’re very professional and quick. We will recommend your services to our friends.

Andy Jones, My Business

We had floods in our town and we lost our electricity. You and your team got us back up and running in no time. Thanks Avada!

Cary Watson, Donna Muffet

SAJTÓMEGJELENÉSEK

fusion_global=”406″]

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36-70-578-4920

E-MAIL

denes.ivett@anyagyere.hu

MUNKAIDŐ

9:00-19:00

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

+36-70-578-4920

E-MAIL

denes.ivett@anyagyere.hu

MUNKAIDŐ

9:00-19:00