Home/papírkönyv
papírkönyv 2018-04-06T09:30:04+00:00

 

Szeretnéd hagyományos papírkönyv formátumban is olvasni a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet?

  • Jó lenne, ha nem csak a telefonon vagy a laptopon tudnád böngészni, hanem elalvás előtt fellapozhatnád az ágyban, vagy csak belenéznél két altatás közt?
  • Megajándékoznád vele a kisgyermekes barátnőd?
  • Szívesen vinnéd ajándékba babalátogatóba?
  • Vennél egyet a rokonoknak, hogy ők is értsék, mit miért csinálsz?

 

Most egyszeri lehetőségként beszerzési áron tudod megrendelni a könyvet, ami hamarosan elkészül. Ráadásul, most a postaköltséget is átvállalom. Így neked csak 2500 Ft-ot kell fizetned, és máris tiéd a
könyv.

Az ajánlat csak Húsvét Hétfőig él, 2018 április 2-án, este 8 órakor bezárul a rendelés!

Most extra ajándékkal is kedveskedek a leggyorsabb olvasóimnak. Az első 15 megrendelő, akinek csütörtök estig ideér az utalása, egy 15 perces, Skype konzultációra is vendégem. Ennek értéke pont 2500 Ft.

A könyv még nincs raktáron, de hamarosan elkészül. A kiszállítás várható ideje 2018. április 8. után lesz, a GLS Futárszolgálat szállítja ki majd a könyvet. A fizetés csak átutalással lehetséges.

Mit kell tenned, hogy biztosan tiéd legyen az ajándék 15 perces Skype konzultáció?

1. Rendeld meg azonnal a könyvet.

2. A megrendelést feldolgozzuk, ellenőrizzük a jogosultságot, és küldünk egy válasz e-mailt, az átutaláshoz szükséges adatokkal.

3. A válasz e-mail alapján minél hamarabb utald át a könyv(ek) árát, hogy biztosítsd a helyed.

4. Ha ideért az utalás, küldjük a számlát és a tanácsadás részleteit.

Fontos részletek:

A könyvet a fenti beszerzési áron csak 2018. április 2-án 20 óráig lehet megrendelni, és csak a 2018. április 8-ig kifizetett megrendeléseknél tudjuk ezt az árat garantálni.

A könyvet csak magyarországi címre tudjuk kiszállítani, személyes átvétel nem lehetséges.

Egy vevő maximum 3 könyvet rendelhet.

A megrendelést csak akkor tudjuk elfogadni, ha a vásárló már vett tőlünk e-könyvet, volt egyéni tanácsadáson vagy Anya, gyere! Klubtag. A megrendelő adatait összevetjük a nálunk megadott adatokkal, és minden megrendelésnél ellenőrizzük az akciós árra való jogosultságot. Aki nem szerepel a vásárlói adatbázisunkban, annak a megrendelését nem áll módunkban teljesíteni. Erről küldünk visszajelzést, egyeztetünk róla.

Hamarosan mindenkinek elérhető lesz a könyv nyomtatott kiadásban is, ez az ajánlat most csak a törzsvásárlóknak szól.

A 15 perces ajándék Skype konzultációra csak az az első 15 megrendelő jogosult, akiknek az átutalása 2018. márc. 29-ig jóváírásra kerül számlánkon. Ha az első 15 megrendelő közül valaki nem utal a fenti határidőig, vagy nem kéri az ajándékot, akkor a 16. megrendelő is bekerül az ajándék konzultációt kapók sorába.

A konzultációk 2018. áprilisában lesznek, előzetes online időpontfoglalással. Az időpontfoglaló rendszer linkjét a beérkezett fizetés után, a kiállított számlával együtt kapja meg a vásárló. A tervezett időpontok: április 6. és 9.

A fenti ajánlat egyszeri lehetőség.

Az akció véget ért.