Könyvrendelés2018-07-18T13:28:29+00:00

Itt tudod megrendelni a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet. A könyv hagyományos, nyomtatott verzióban és digitális, letölthető, pdf formátumban is elérhető.

A könyv megrendelése NYOMTATOTT verzióban:


 

A könyv megrendelése digitális, LETÖLTHETŐ verzióban:


 

KÜLFÖLDI E-könyv rendelésnél klikk ide–>>

 

A megrendelés menete:

Az összes adat megadása után a megrendelés gombra kattintva beérkezik a megrendelésed. Erről egy visszaigazoló e-mailt küldünk a megadott e-mail címedre.

Ha nyomtatott könyvet rendeltél, akkor a fizetési mód kiválasztásától függően megy tovább a folyamat:

  •  ha utánvéttel rendeltél, akkor átadjuk az adataidat a GLS Futárszolgálatnak, innentől ők fognak jelentkezni a kiszállítással kapcsolatos információkkal, e-mailben és sms-ben.
  • ha bankkártyával akarsz fizetni, akkor rögtön a megrendelés után átirányít a rendszer az OTP Simplepay oldalra, ahol meg tudod adni a bankkártyád adatait. A sikeres fizetésről e-mail visszajelzést kapsz, illetve az adatok átadásra kerülnek a GLS Futárszolgálat felé, a kiszállíts részleteiről ők tájékoztatnak.
  • ha átutalást választottál, akkor a visszaigazoló e-mailben található bankszáma adatokra várjuk a könyv és a kiszállítás árának átutalását. Amennyiben ez megtörténik, erről e-mailben tájékoztatunk és a kiszállításhoz szükséges adatok átadásra kerülnek a GLS Futárszolgálatnak.

Ha digitális, e-könyvet rendeltél, akkor a fizetési mód kiválasztásától függően megy tovább a folyamat:

  • ha bankkártyával akarsz fizetni, akkor rögtön a megrendelés után átirányít a rendszer az OTP Simplepay oldalra, ahol meg tudod adni a bankkártyád adatait. A sikeres fizetésről e-mail visszajelzést kapsz, a könyv letöltéséhez szükséges link is a levélben lesz.
  • ha átutalást választottál, akkor a visszaigazoló e-mailben található bankszáma adatokra várjuk a könyv árának átutalását. Amennyiben ez megtörténik, erről e-mailben tájékoztatunk, és küldjük a könyv letöltéséhez szükséges linket is.

Ha nem kapsz a megrendelés kapcsán visszajelzést, akkor kérlek jelezd a problémát az ügyfélszolgálat elérhetőségein:

Telefon: 06-70-578-4920 (munkanapokon 9-16 óra között)

E-mail: denes.ivett@anyagyere.hu

Köszönjük a megrendelést, jó olvasást kívánunk!