Nem alszik jól a babád?

keveset alszik a baba éjjel

 • Az egész napod altatásból áll?
 • Folyton nyűgös, fáradt a babád? 
 • Számolni sem tudod, hányszor ébred fel a pici éjjelente?
 • Reggel úgy kelsz fel, mintha semmit sem aludtál volna?
 • Aggódsz a gyermekedért, mert pontosan látod magadon, hogy mit tesz veled a kialvatlanság?
 • Úgy érzed, már mindent megtettél, de semmi nem segített?

Ha bármelyik kérdésre igen a válaszod, akkor mindenképp olvass tovább!

Szeretnéd tudni,

 • miért ébred fel a babád éjszaka?
 • miért alszik keveset napközben?
 • miért tart órákig az altatás?
 • milyen napirend lenne az ideális nektek?
 • mit tegyél, ha már nem szeretnéd cicin altatni a babát?
 • hogyan költöztesd a saját ágyába?
 • mit tudsz tenni, hogy ne legyen nyűgös egész nap a kevés alvás miatt?

A megoldás most számodra is elérhető egy, a babák alvásának világába bepillantást nyújtó, egyszerre tudományos, olvasmányos és szupergyakorlatias könyv formájában.

A könyv hagyományos, nyomtatott formában, és digitális (pdf) formátumban is elérhető. 


Kinek nyújt segítséget a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv?

Ez a könyv azoknak az anyukáknak és apukáknak készült, akiknek a gyermekük

 • (túl) gyakran ébred fel éjszaka,
 • keveset alszik napközben,
 • össze-vissza alszik, nincs napirendje,
 • nehezen tud elaludni,
 • folyton nyűgös és kialvatlan,
 • csak egyféleképp tud elaludni vagy visszaaludni,
 • hajnalban kel, vagy éjfélig fenn van,

és ezen szeretnének a szülők változtatni vagy a baba, vagy a saját maguk érdekében.

Miről olvashatsz a könyvben?*

Kiderül, miért ébrednek óránként éjjelente a babák.

Tudni fogod, hogy mi lehet a megoldás, ha a gyermeked csak 20 perceket alszik napközben.

A könyv segítségével olyan napirendet tudsz kialakítani, ami segít a babádnak a legtöbbet aludni napközben, így te is haladni tudsz a teendőiddel.

Számos bababarát módszert olvashatsz arról, hogyan tudod elhagyni – ha úgy érzed, hogy eljött az ideje – a cicin altatást, elérni, hogy más is el tudja altatni a gyermeked, vagy hogyan állj neki a saját szobájába vagy ágyába költöztetni a babádat.

Milyen módszerekről lesz szó a könyvben?

A könyvben tudományosan bizonyított, világszerte kipróbált módszerek leírását találod.

Minden módszer bababarát, azaz a baba életkorának, képességeinek megfelelően van felépítve.

A könyvben kizárólag sírni hagyás nélküli megoldásokról olvashatsz.

A könyv nem egyfajta, mindenkinek jó, tutibiztos megoldást kínál, hanem számos módszer kerül benne leírásra, így pontosan ki tudod választani, melyik passzol hozzátok a leginkább.

A könyv nem egy gyermeknevelési elv szabályait követi, hanem tudományosan megalapozott, gyakorlatban is megvalósítható tanácsokat, módszereket ír le, az arany középutat képviselve.

Akkor is találsz benne hasznos tanácsokat, ha az együttalvásra esküszöl, és az sem gond, ha a saját gyermekszobát preferálod.

A könyvet akkor is érdemes elolvasni, ha szoptatsz és akkor is, ha tápszerrel táplálod a babád. Akkor is hasznos lesz, ha cumit használt, és akkor is, ha nem. Akkor is találsz benne megoldást, ha a babakocsiban altatod a babád és akkor is, ha inkább hordozol.

Már a baba megszületése előtt érdemes felkészülni belőle, de a 3-4 éves gyermekek szüleinek is lesznek benne hasznos tanácsok.


Mit érhetsz el, ha alkalmazod a könyvben olvasottakat?*

 • Ha a babád érett már rá, akkor segíthetsz neki “átaludni az éjszakát” (az idézőjel nem véletlen, olvasd el a könyvet, és megérted 😊)
 • Ha még túl pici ehhez, akkor csökkentheted az éjszakai ébredések számát, kivédheted a hosszú éjszakai fennléteket vagy a hajnali virrasztást.
 • Olyan napi rutint alakíthatsz ki, ami gördülékennyé teszi a napotokat és megfelelő mennyiségű alvást biztosít a babádnak.
 • Megkönnyítheted a babának az elalvást, véget vethetsz az órákig tartó altatásoknak.
 • Sírni hagyás nélkül tudod elérni, hogy a babád cici/ringatás/babakocsizás nélkül is el tudjon aludni, vagy a párod is vissza tudja altatni.
 • A bölcsis, ovis gyermeked nyugodtan, vidáman megy majd aludni, nem kell harcolnod azért, hogy végre lefeküdjön.
 • Az eddig keveset alvó babád akár órákkal többet fog tudni aludni, kipihenten ébred, megszűnik az állandó nyűgösség.
 • Véget ér a zombianya léted, lesz erőd újra mosolyogni, lesz energiád elindulni a játszótérre, és újra az a kedves, türelmes nő leszel, aki a gyermekeid születése előtt voltál, amikor a 8 óra egyhuzamban alvás nem csak egy elérhetetlennek hitt álom volt, hanem mindennapi realitás.

Ki írta a könyvet, miért higgyek neki?

A könyv szerzője Dr. Dénes Ivett orvos és kétgyermekes anyuka.

Nagyobbik fia születése után kezdett el behatóan foglalkozni a babák alvásának titkaival, mert mindenképp segíteni szeretett volna a fiának jól aludni. Megélte a kialvatlanság, az elkeseredettség, a tehetetlenség hullámvölgyeit, de nem adta fel, nem várt a csodára, helyette addig keresett, kérdezett, kért és kutatott, amíg megtalálta a megoldást.

2014 óta tapasztalatait, tudását blogcikkek, tanulmányok, előadások, online és egyéni kurzusok formájában osztja meg a kisgyermekes szülőkkel. Az elmúlt 5 évben több ezer babának segített jobban aludni.

Munkája során rengeteg tudományos információt, kutatási eredményt, szakmai tapasztalatot, szülői visszajelzést, bevált tippet és hatékony tanácsot gyűjtött össze, amit most egy könyv formájában oszt meg a leendő és újdonsült szülőkkel.

Küldetésemnek érzem, hogy a babaalvással kapcsolatos tudományos információk, gyakorlati tanácsok minél több szülőhöz eljussanak, ezért írtam meg a Békés éjszakák, vidám nappalok című könyvet. Minden nap azon dolgozom, hogy az a rengeteg hülyeség, tévhit és városi legenda helyett, amit a szülők a babák alvásáról a neten olvashatnak, meg a játszótéren hallhatnak, tényleg használható tudást kapjanak. Mert a jó alvás minden babának jár!”

Dr. Dénes Ivett


Miben más ez a könyv?

Mindenben…

A Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv csak kinézetben hasonlít, a legtöbb, könyvesboltokban elérhető babagondozási, gyermeknevelési könyvhöz.

Miért?

Mert magyar szerző írta, magyar tapasztalatok alapján, magyar viszonyokra. Figyelembe veszi a magyar szülők hozzáállását, nem ad életszerűtlen, más kultúrákból átvett, az itthoni életmóddal nehezen összeegyeztethető tanácsokat.

Csak a 0-4 éves gyermekek alvásáról szól. Kellő részletességgel (a nyomtatott könyv 280 oldalas), az alapoktól indulva, rengeteg példán és esettanulmányon keresztül mutatja be azt, hogy tudsz segíteni a gyermekednek jobban aludni. Lépésről-lépésre le van írva benne, mikor mi a teendő, nem a cuki babaképek töltik ki a helyet.

Mert tudományos tényeken, világszerte bevált módszereken alapul, nem pusztán saját tapasztalat, vagy egy-egy, épp divatos szakember véleményét részletezi (több oldalas irodalomjegyzékkel)

Mert több éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakember írta, nem olyan szerző, akinek sem egészségügyi, sem pszichológiai végzettsége nincs.

Mert nem egy módszert istenít, hanem minden alvásproblémára számos bababarát megoldást kínál. Hogy mindenki kiválaszthassa közülük azt, ami a legjobban passzol az értékrendjéhez, eddigi tapasztalataihoz vagy a babája temperamentumához.

Mert a szerző elérhető számodra is. Lehet hozzá egyéni konzultációra jelentkezni, ha szükséged van a segítségére, iránymutatására.

Mert nem megmondja a tutit, amit vakon követned kellene, hanem neked kell megtalálnod a könyvben leírt módszerek közül a nektek valót. Ja, és nem mondja meg, hol rontottad el! 🙃

Mert a könyv nem ad 100 százalékos megoldást minden alvásproblémára, főleg nem holnapra. Nem tudod vele megváltoztatni a baba életkori sajátosságait, a temperamentumát, a genetikai adottságait vagy az alvásigényét. Nem tudod gyorsítani a fejlődését, vagy rávenni olyan dolgokra, amikre még nem képes. De segít megérteni azt, hogy ezek hogyan befolyásolják a gyermekek alvását, és megmutatja, hogyan lehet ennek megfelelő alvási szokásokat kialakítani.

Miről nincs benne szó?

Nem olvashatsz benne speciális igényű gyermekek altatásáról, ikrek vagy kis korkülönbségű testvérek altatásának extra kérdéseiről, korababákat vagy eltérően fejlődő gyermekeket érintő speciális témákról, vagy  valamilyen betegségben szenvedő babák kapcsán feltett kérdésekről, illetve ritka alvászavarokról. Ezek a témák mindig nagy megfontolást igényelnek, a kezelőorvos vagy a speciális fejlesztő csapat bevonását is igénylik, illetve egyéni megoldási lehetőségeket jelentenek – ez nem fért bele a könyvbe.

Mert a babaalvás könyvek piacán egyedülálló módon, a digitális, e-könyvet pénzvisszafizetési garanciával tudod elolvasni. (Nem leszek mérges, ha visszakéred a pénzt 😊).

És nem utolsó sorban, mert nem kapható máshol, csak itt.

FONTOS: Ha nem itt rendeled meg, hanem máshogy jutsz hozzá a könyvhöz, akkor nem jár hozzá az ajándék Fb csoport, és a kizárólag könyvtulajdonosoknak elérhető exkluzív szolgáltatásokat (Anya, gyere! Klub, egyéni konzultáció, extra tartalmak) sem tudod igénybe venni.

Miről nincs szó a könyvben?

Nem olvashatsz benne speciális igényű gyermekek altatásáról, ikrek vagy kis korkülönbségű testvérek altatásának extra kérdéseiről, korababákat vagy eltérően fejlődő gyermekeket érintő speciális témákról, vagy  valamilyen betegségben szenvedő babák kapcsán feltett kérdésekről, illetve ritka alvászavarokról. Ezek a témák mindig nagy megfontolást igényelnek, a kezelőorvos vagy a speciális fejlesztő csapat bevonását is igénylik, illetve egyéni megoldási lehetőségeket jelentenek – ez nem fért bele a könyvbe.


Miért érdemes most vásárolnod?

1. ) Mert a babakori alvásproblémák nagy része nem oldódik meg magától, maximum csökken a gond nagysága, vagy másfajta alvásprobléma formájában folytatódik. Minden egyes nap, amit várakozással töltesz, ahelyett, hogy tennél valamit a baba érdekében, egyszerű időpocsékolás. És minden egyes nap várakozás akár órákkal kevesebb alvásidőt, egész napos nyűgösséget, sok-sok sírást jelenthet a picinek, álmatlan éjszakát neked. Rajtad múlik, hogy teszel-e valamit most azonnal a gyermeked alvásproblémáinak megoldása érdekében, vagy elhiszed azt a népszerű tévhitet, hogy nincs mit tenni, csak várni arra, hogy a baba majd “kinövi” a nemalvást.

2.) Most ajándékba kapsz egy csatlakozási lehetőséget a könyv olvasóit tömörítő zárt Facebook csoportunkba (Békés éjszakák, vidám nappalok című könyv olvasóinak csoportja) ahol sorstárs szülőkkel tudsz beszélgetni, trollok és mindenkit elítélő szuperanyák nélkül.


Mennyibe kerül a könyv, hogyan tudom megrendelni?

A könyv ára 4900.- Ft.

Hagyományos, nyomtatott papírkönyv és digitális, pdf formában is elérhető.

A könyvet bankkártyával, online utalással vagy a papír alapú könyvet utánvéttel is ki tudod fizetni. A fizetés az OTP Simplepay és a szamlazz.hu segítségével történik. A bankkártyád adatait nem látjuk, nem tároljuk, a befizetés az OTP Bank biztonságos rendszerén keresztül történik, pontosan úgy, mintha kártyával fizetnél egy boltban.

Az utánvét során a futárnál tudod rendezni a könyv és a postaköltség árát, készpénzzel vagy bankkártyával.

A letölthető, pdf formátumú változat letöltéséhez szükséges linket e-mailben küldjük el neked, a nyomtatott könyv pedig a GLS Futárszolgálat segítségével érkezik meg a megadott címre, 1-2 munkanapon belül.

A kiszállítás díja 1190 Ft. Utánvétes fizetés esetén plusz 300 Ft kezelési költséget számítunk fel.

Külföldre is szállítunk, részleteket itt találsz–>>

Ha hétköznap délelőtt 10-ig ideér a rendelésed, és a bankkártyás fizetést vagy az utánvétes házhozszállítást kéred, akkor akár már másnap reggel csengethet a futár a csomagoddal. A kiszállítás általában 1-3 munkanapon belül megtörténik. Későbbi időpontra kért szállításra nincs lehetőség, a megrendelésed vagy az átutalás beérkezésének napján vagy legkésőbb a következő munkanapon átadjuk a csomagodat a GLS Futárszolgálat részére, erről e-mailben értesítünk.


Mit gondolnak a könyvről, akik már elolvasták?

“Örökké hálás leszek a könyvedért és a tanácsaidért, 2 nappal ezelőtt a 14 hónapja legalább ötször ébredő lányom 9.5 órát aludt egyhuzamban. Csoda…”
Nyírő-Székely Melinda
 ∴
“Mindenekelőtt szeretném elmondani, hogy kiválónak tartom a könyvet. Tudományos alapokon nyugszik, mégis közérthető, rendszerszintű gondolkodásmódjával könnyen tudok azonosulni, nem csak a praktikákra fókuszál. Ajánlani fogom a barátainknak is.”
Kertész F. Marcsi
“Végre egy szerző, aki nem tör pálcát a fejünk felett!!!! Köszönet érte! Engem rettenetesen zavart, hogy a korábban – a kevés és drága szabadidőmben(!!!) – olvasott, szupermenő könyvektől csak egy nagy adag “rosszul csinálod” fejmosást kaptam… A problémákra adott javaslatok pedig semennyire sem voltak rugalmasak.
Ezt a könyvet jó kedvvel olvasom, nagyon tetszenek a javaslatok, a példák, illetve, hogy a tanácsaiddal teret adsz a saját igényeim és a kreativitásom kibontakoztatásának is.”
Kraszkó Emese

“Nagyon – nagyon tetszett a könyv felépítése és főleg a tartalma és úgy érzem tényleg hasznos tanácsok vannak benne. Azért vettem meg, mert teljesen felborultak a most 6 hónapos, eddig jó alvó babánk éjszakái, de a könyv olvasgatása után, rájöttem, hogy egyelőre semmit nem rontottunk el, hanem a nagy meleg és fogzás kezdete, külső zajforrások okozzák a gyakoribb ébredéseket. Viszont a jövőre nézve is találtam benne olyan információkat, amit már most úgy fogok alakítani tudatosan, hogy biztosan el tudjon aludni majd később a babánk egyedül is. “
Veronika

“A könyvben leírtak rávilágítottak azokra a döntéseimre, illetve azokra a körülményekre, amik a gyermekem elalvási nehézségeit okozták, ezáltal segítséget is kaptam ahhoz, hogy a gyermekem nehezen elaltatható babából könnyen elalvó babává váljon.” 
Zsuzsa

“A Gyermekvállalás előtt állóknak kötelező olvasmány.”
Noémi  

“Olvasás közben nem éreztem azt, hogy rossz anya vagyok, inkább azt, hogy van még hova fejlődnöm, s itt van ehhez némi iranymutatas.”  
Kata
“Számomra választ adott a könyv az alvástudományròl.”
Kriszti 
“Csodát tett a könyv pár nap alatt, majd a Facebook csoportban is kaptam tippeket, így már tényleg sokkal békésebbek az éjszakák, és vidámabbak a nappalok :)”
Eszter
“Ajánlom mindenkinek ezt a könyvet aki nem sírva szeretné altatni illetve aludni tanulni babóját. Több megoldást kínál így mindenki talál benne hasznos tippeket. Klassz könyv ;)”
Judit
A könyvről itt olvashatsz véleményeket, cikkeket:

 

A KÖNYV MEGRENDELÉSE:

TÖBB PÉLDÁNYT VENNÉL EGYSZERRE? Akkor kérlek itt add le a rendelést–>>


iOS operációs rendszerről a megrendelés néhány esetben nem sikeres, ilyenkor érdemes más operációs rendszerrel megpróbálni a megrendelést, köszönjük.

 

Hezitálsz?

Akkor rendeld meg a könyvet rizikó nélkül!

Ha a letölthető, digitális könyvet választod, akkor az egyedülálló Anyamosoly garanciával semmit nem kockáztatsz. Ha nem teszik az e-könyv, nem találod meg benne, amit keresel, írj egy e-mailt, és máris küldöm vissza az árát (ez a garancia a megrendeléstől számítva 2 hónapig él).


* Kötelező jogi tájékoztató (felelősségkizáró nyilatkozat): a könyvben leírt módszereket mindenki csak saját felelősségre próbálhatja ki, a szerző nem vállal felelősséget a módszerek alkalmazása során bekövetkezett esetleges egészségkárosodások miatt. A könyvben leírt módszerek nem helyettesítik az orvosi kivizsgálást, kezelést. A könyvben leírt módszerek eredménye bizonyos esetekben eltérő lehet, az eredményekre nincs 100 százalékos garancia. A könyv digitális változatára 2 hónapos, teljes összegű pénzvisszafizetési garancia érvényesíthető.


Gyakran feltett kérdések 

Hogy tudom kifizetni a könyvet?

Letölthető könyv: Bankkártyás és átutalásos fizetési mód elérhető. A kifizetés online, az OTP Simplepay rendszerén keresztül történik.

Nyomtatott könyv: A bankkártyás és utalásos módon kívül utánvéttel is rendelhető.

Nyomtatott könyv, külföldi szállítás: bankkártyával és előreutalással tudsz fizetni.

Hogyan működik az online fizetés?

Az online fizetés nagyon egyszerű, gyors és biztonságos módja a könyv árának kifizetésére. Nem kell elmenned a bankba vagy a postára, otthon, a fotelből pár kattintással rendezni tudod az összeget. A fizetés az OTP Bank rendszerén keresztül történik. Mi nem látjuk vagy tároljuk a bankkártyád adatait.

Biztonságos-e ez a fizetési mód?

Abszolút. Az OTP rendszere a garancia, hogy a fizetés folyamata nyomon követhető. A saját bankszámla kivonatodon nyomon követheted, hogy tényleg megtörtént-e a bankkártyás fizetés, ha kértél ilyen szolgáltatást a bankodtól, akkor egy sms-t is kapsz a tranzakcióról. Emellett e-mailben is tájékoztatunk a sikeres fizetésről. Ha attól félsz, hogy mégsem kapod meg a könyvet, miután kifizetted, akkor is megnyugodhatsz. A bankod vissza fogja téríteni neked a befizetésed összegét, ha nem érkezik meg a könyv.

Hogy történik pontosan a megrendelés, a fizetés?

Az oldalon található megrendelő űrlapon tudod megadni az adataidat. Erre azért van szükség, mert minden online megrendelés esetén kötelező a számla kiállítása, amihez a nevedre és a lakcímedre van szükség. A telefonszámod azért kérjük el, ha valamilyen probléma merül fel a megrendelés kapcsán (pl. az email címről visszapattan a levelünk), akkor telefonon is el tudjunk érni, illetve a kiszállítás kapcsán tudjon keresni a futár. Ha hagyományos, nyomtatott könyvet kértél, akkor más belföldi vagy néhány országra vonatkozóan külföldi címet is meg tudsz adni.

A megrendelésnél rögtön ki tudod választani, milyen fizetési móddal szeretnél fizetni. A letölthető könyv esetén bankkártyás fizetés és utalás elérhető, papír alapú könyvnél pedig bankkártyás fizetés, utalás és utánvét (a futárnál tudod kifizetni a könyv és a postaköltség árát.) Ha külföldi szállítást szeretnél, akkor bankkártyás fizetéssel és átutalással tudod rendezni a könyv és a postaköltség árát.

Külföldön élek, tudok rendelni?

A papír alapú könyvet belföldre és néhány európai országba postázzuk, az elektromos változatot a világ minden tájára el tudjuk küldeni e-mail formájában.

Hogy kapom meg a digitális, letölthető könyvet?

A könyv PDF formátumban elérhető, letölthető formátumú. A könyv olvasásához a PDF formátum megnyitásához szükséges programra van szükség. A könyv letöltéséhez szükséges linket e-mailben kapod meg, a fizetés után. A könyv más formátumban nem elérhető, kinyomtatást a formátum nem engedi, ha így a pdf formátum számodra nem ideális, érdemes a hagyományos papírkönyvet választanod.

Hogyan kapom meg a papír alapú könyvet?

A könyvet a GLS futárszolgálata szállítja ki neked, bankkártyás fizetés és utánvét esetén 1-2 munkanapon belül, utalással történő fizetésnél az összeg megérkezése után 1-2 munkanappal. Külföldre általában plusz 1-2 munkanap a kiszállítás.

Mennyi a postaköltség?

Magyarországi címre 1190.-  Ft a postaköltség. Utánvét esetén plusz 300 Ft kezelési költséget számolunk fel. Személyes átvételre a logisztika kiszervezése miatt nincs lehetőség.

Miért nem kapható a könyv könyvesboltokban? 

– mert a terjesztés, a szerződések, a kiszállítások sok-sok extra munkaórát jelentenének, ehelyett inkább a babák alvásának támogatásával foglalkozom.

– mert a könyv drágább lenne a boltokban, hiszen a terjesztés költségei, a boltok nyeresége rárakódna az árra.

– mert az Anyamosoly Garanciát egyetlen könyvesbolt sem vállalná be.

– mert a könyv mellé járó ajándékok, pl. a Békés éjszakák, vidám nappalok Facebook csoport, az extra összefoglalók, a könyv frissítései nem lennének elérhetőek a könyvesboltban vásárlóknak.

Mi a teendő, ha nem kapok e-mailt?

A megrendelés kapcsán az általad megadott e-mail címre próbálja meg kiküldeni a leveleket a rendszer. Ha ezt véletlenül elgépelted, akkor sajnos nem érkeznek meg a leveleid. Ha ezt gyanítod a probléma mögött, kérlek jelezd a problémát az ügyfélszolgálat elérhetőségein:

Telefon: 06-70-574-1499 (munkanapokon 9-16 óra között) (Poros-Kiss Izabella várja a hívásokat)

E-mail: info@anyagyere.hu (Poros-Kiss Izabella várja a leveleket)

A különböző levelezőrendszerek különböző biztonsági beállításokkal próbálják kiszűrni a kéretlen leveleket. A gmail rendszerében előfordul, hogy a promóciók fül alá vagy a spam mappába pakolja a rendszer az általunk küldött válaszleveleket. A freemail, a hotmail, a yahoo és a citromail rendszerei néha automatikusan visszadobják a levelünket. A céges e-mail címekre érkező levelek pedig a vállalat levelező rendszerének beállításai alapján kerülnek valamilyen mappába. Előfordul, hogy a jól megadott email címe sem érkezik meg a válaszlevél. Ilyen esetben érdemes telefonon/e-mailben érdeklődni (06-70-578-4920 munkanapokon 9-16 óra között, illetve info@anyagyere.hu).

Hogyan érvényesíthetem az Anyamosoly garanciát?

Az Anyamosoly garancia a Békés éjszakák, vidám nappalok letölthető, pdf formátumú e-könyv megvásárlása esetén él (a papírkönyvre nem vonatkozik), a könyv kifizetésének napjáról számított 2 hónapig. (Ha január 31-én fizettél, akkor március 31-ig. Ha augusztus 18-án, akkor október 18-ig). Ha érvényesíteni akarod a garanciát, írj egy e-mailt a info@anyagyere.hu e-mail címre, küldd el  bankszámlaszámod és mi 2-3 napon belül visszautaljuk neked a könyv árát.